Σαρωτική επέλαση ανθελλήνων και το εθνικό προσκλητήριο των αληθινών Ελλήνων - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σαρωτική επέλαση ανθελλήνων και το εθνικό προσκλητήριο των αληθινών Ελλήνων

  Οι πιέσεις που ασκούνται στην Πατρίδα μας για την εκχώρηση εδαφικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στα νησιά τού Ανατολικού Αιγαίου συνεχίζονται ...

 







Οι πιέσεις που ασκούνται στην Πατρίδα μας για την εκχώρηση εδαφικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στα νησιά τού Ανατολικού Αιγαίου συνεχίζονται με τρόπο προκλητικό, αφόρητο και εμφανώς προσχεδιασμένο από τούς Τούρκους συμμάχους των ελληνόφωνων πολιτικών και όχι τού Ελληνισμού.


Το δε ψευτορωμέϊκο κατοχικό καθεστώς ουδέν πράττει για να ενισχύσει την εθνική μας άμυνα. Αντιθέτως, επιπλήττει τούς ανδρείους Έλληνες στρατιωτικούς που επισημαίνουν τις εγκληματικές πράξεις τής κυβέρνησης η οποία αφήνει ανοικτή την νέα Κερκόπορτα τής Πατρίδος μας στο Αιγαίο.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου

Ψευτορωμέϊκο, ψευτοσύμμαχοι και Τουρκία συνιστούν έναν ανθελληνικό κλοιό. Με τούς ελληνόφωνους πολιτικούς να βλέπουν διαχρονικά από τον καιρό τής μικρασιατικής καταστροφής με τις απαιτήσεις των ανθελλήνων εντολέων τους κοινωνικούς και οικονομικούς θριάμβους να διαδέχονται τούς θρήνους τού κατεχόμενου Ελληνισμού.

Η Τουρκία ζητάει ξεκάθαρα την αφαίρεση περαιτέρω ελληνικών εδαφών επικαλούμενη με τρόπο υποκριτικό την δήθεν παράνομη στρατιωτική παρουσία τής Ελλάδος στα καθαγιασμένα χώματα που πότισαν με το Τίμιο Αίμα τους οι Εθνομάρτυρες Αγωνιστές τής λευτεριάς μας. Οι Τούρκοι επιχειρούν ένα προμελετημένο έγκλημα ψάχνοντας νομικό έρεισμα. Τέτοιος παραλογισμός. Κι όμως, οι ελληνόφωνοι πολιτικοί έχουν εμπλέξει αναιτιολόγητα την Πατρίδα μας στις γεωπολιτικές προπολεμικές συγκρούσεις Δύσης και Ρωσίας παραχωρώντας στην Ουκρανία ελληνικό οπλισμό που αφαίρεσαν από τα νησιά που ζητούν να μάς αρπάξουν οι Τούρκοι. Και επειδή Έλληνες στρατιωτικοί διαμαρτυρήθηκαν εντόνως και δικαίως για το ξαρμάτωμα των νησιών μας, εδέχθησαν τις επικρίσεις τού υπουργού εθνικής άμυνας περί δήθεν διαρροής πληροφοριών προς τον εχθρό.

Η κατοχική κυβέρνηση τού νεοταξικού καθεστώτος έχει κάθε λόγο να φοβάται την τουρκική επιδρομή μέσα στις επόμενες ημέρες. Είναι το ψευτορωμέϊκο θυμίζουμε αυτό που έχει μπει σε μια διαδικασία συζητήσεως με την Τουρκία για την συγκυριαρχία στο Αιγαίο με αφορμή την εκμετάλλευση τού ελληνικού φυσικού αερίου και ο ελληνόφωνος πρωθυπουργός που είχε αποκαλέσει την Βασιλεύουσα ημών των Ελλήνων Κωνσταντινούπολη ως Ινσταμπούλ. Και τώρα που οι Τούρκοι μιλούν για δήθεν δικά τους νησιά, τώρα που προαναγγέλλουν την στρατιωτική εισβολή τους σε ελληνικό έδαφος αυτοί που πατούν πάνω σε προσωρινώς κατεχόμενα ελληνικά εδάφη, οι ψευτορωμιοί πολιτικοί ψάχνουν υπευθύνους στα πρόσωπα στρατιωτικών στην περίπτωση που θελήσουν Τούρκοι και ψευτοσύμμαχοι μετά από την εισβολή να σύρουν την Ελλάδα σε μια εκτεταμένη διαπραγμάτευση και αφαίρεση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων.

Την ίδια στιγμή οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποιούν στον κόλπο τής Σμύρνης εκ θαλάσσης και αέρος την διακλαδική άσκηση Efes 2022 με προβλεπόμενο στόχο τα νησιά μας και τις στρατιωτικές υποδομές μας ακόμη και με τη χρήση μη επανδρωμένων πολεμικών αεροσκαφών. Ο στόχος των τουρκικών δυνάμεων δεν είναι η κατάληψη μονάχα ενός ελληνικού νησιού αλλά η κατάληψη τουλάχιστον τού ανατολικού αιγαίου. Η δε αναφερόμενη στρατιωτική άσκηση πραγματοποιείται με την χρήση πραγματικών πυρών. Στην συγκεκριμένη άσκηση έχουν καταγραφεί Τούρκοι στρατιώτες να προσεγγίζουν με φουσκωτά σκάφη τα χωρικά ύδατα νησιών και βραχονησίδων με τα όπλα τους σε θέσεις μάχης. Στην δε τουρκική άσκηση συμμετέχουν στρατιωτικά σώματα από 37 χώρες μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Ιταλία, η Αλβανία και τα Σκόπια!

Μια σαρωτική επέλαση ανθελλήνων βρίσκεται σε εξέλιξη και ο εχθρός έχει στο πλευρό του την πολιτική τάξη τού καθεστώτος τής αστικής δημοκρατίας που διαρρηγνύει την εθνική μας άμυνα και κυριαρχία μέσω τής δημιουργίας τριβής στο ελληνικό στράτευμα και τής επιλογής δήθεν στρατιωτικών συμμάχων που μάς ζώνουν απειλητικά. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτή η αρνητική συγκυρία. Το ίδιο ακριβώς συνέβη πριν από 100 χρόνια στο μικρασιατικό μέτωπο όταν ο Βενιζέλος και οι λοιποί πολιτικοί εισήλθαν στην Ιωνία όχι δυστυχώς ως απελευθερωτές αλλά ως τοποτηρητές των γνωστών μεγάλων δυνάμεων. Οι δε Τούρκοι συμπεριλαμβάνονται πάντα στους ψευτοσυμμάχους με την προδοτική ευθύνη πάντα των σιωνιστοπροσκυνημένων ελληνόφωνων πολιτικών όπως συνέβη στην περίπτωση τής διπλής εισβολής στην Κύπρο μας.

Το εφιαλτικό σενάριο συμπληρώνει η ξεκάθαρη επιχείρηση αντικατάστασης τού ελληνικού πληθυσμού από τούς λαθροεισβολείς δήθεν μετανάστες και πρόσφυγες που μεθοδεύουν και αναγγέλλουν με απύθμενο θράσος κυβέρνηση και κατοχικό καθεστώς εν συνόλω. Κι έτσι ακούσαμε τον ελληνόφωνο πρωθυπουργό να εξαγγέλλει στο συνέδριο «Δημογραφικό 2022. Η μεγάλη πρόκληση» την συνειδητή όπως παραδέχτηκε ένταξη των αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πληθυσμιακή μας υποχώρηση την οποία έχει προκαλέσει εσκεμμένα και μεθοδευμένα το νεοταξικό καθεστώς. Οι πολιτικάντηδες θέλουν ακόμη να απορροφήσουν τούς λαθροεισβολείς στα χωράφια και τα δημόσια έργα αρνούμενοι να παράσχουν οικονομικές ενισχύσεις και εθνικά έσοδα των υποθηκευμένων πλουτοπαραγωγικών μας πόρων στους νέους Έλληνες και τις νέες Ελληνίδες προκειμένου να φτιάξουν πολυμελείς ελληνικές οικογένειες. Οι δε λαθροεισβολείς προέρχονται από χώρες συμμαχικές τής Τουρκίας και εισβάλλουν από τουρκικό έδαφος στη συντριπτική πλειοψηφία τους. Πολλοί δε εξ αυτών έχουν παραδεχθεί την στρατιωτική τους καθοδήγηση από την Τουρκία.

Τον ρόλο των εχθρών μας τον ξέρουμε πολύ καλά και είναι απολύτως προβλεπόμενος. Όμως ο Ελληνισμός μας έχει απέναντί του μια πολιτική τάξη που επιχειρεί απολύτως συνειδητά και ομολογημένα την αιμορραγία μιας μικρότερης Ελλάδος με λιγότερους Έλληνες. Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί δεν ασκούν ελληνική εξουσία και δεν εκφράζουν την βούληση τού ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός προφανέστατα δεν έχει εγκρίνει την εκχώρηση εθνικών και εδαφικών κυριαρχικών δικαιωμάτων μήτε με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών στο ζήτημα τής Μακεδονίας μας πιο πριν μήτε με την δήθεν ειρηνική συνύπαρξη με τούς κατακτητές ελληνικών εδαφών Τούρκους που θέλουν να αρπάξουν κι άλλα εδάφη μας στο Αιγαίο και την ελεύθερη Θράκη. Ο ελληνικός λαός όμως πρέπει να σταματήσει να ανέχεται την οπισθοχώρηση στην εθνική μας επικράτεια που διενεργείται από την εποχή τής εγκατάλειψης τής Μεγάλης Ιδέας για την απελευθέρωση των προσωρινά σκλαβωμένων ελληνικών πατρίδων. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δεχτούμε την απώλεια νέων ελληνικών εδαφών.

Η Ελλάς διεκδικεί και δεν παραχωρεί ούτε σπιθαμή ελληνικού εδάφους. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις τής Πατρίδος μας. Η Ελλάς μήτε εμπλέκεται σε ξένες πολεμικές διαφορές μήτε ξαρματώνει τα νησιά της. Η Εθνικιστική Ελλάς πετάει έξω από τα εδάφη της τούς άθλιους κατακτητές ελληνικών εδαφών, ψυχών και μνημείων. Η Εθνικιστική Ελλάς επιπλέον δεν αποδέχεται την εσωτερική γενοκτονία που συνιστά η εγκληματική πράξη τής πληθυσμιακής μας μείωσης για να προωθηθούν οι λαθρέποικοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Η δική μας Εθνικιστική Ελλάς ενισχύει την παραγωγική εθνική οικονομία και αντλεί τον γεωφυσικό της πλούτο επενδύοντας τα εθνικά της έσοδα στην γέννηση περισσότερων ελληνόπουλων και στην εγκατάσταση ελληνικών οικογενειών σε ολάκερη την εθνική μας επικράτεια, έως το πιο απομακρυσμένο νησί και χωριό. Οι δε Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θωρακίζουν και απελευθερώνουν ελληνικά εδάφη διασφαλίζοντας την πάγια ειρήνη με το κτίσιμο τής Αγίας, Μεγάλης και Δυνατής Ελλάδος. Ιδού το προσκλητήριο των Αληθινών Ελλήνων αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ. Να αποτινάξουμε τον ζυγό διεθνιστών πολιτικών, νεοταξιτών και βαρβάρων εισβολέων.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου