Από τον ραγιαδισμό στην ελευθερία, ζήτημα αρετής και τόλμης η διαδρομή - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Από τον ραγιαδισμό στην ελευθερία, ζήτημα αρετής και τόλμης η διαδρομή

  Στον καιρό τής παγκοσμιοποίησης η επιχείρηση τής ανελευθερίας των λαών διεξάγεται μέσω τής καλλιέργειας τού φόβου, τής στέρησης τής ατομικ...

 






Στον καιρό τής παγκοσμιοποίησης η επιχείρηση τής ανελευθερίας των λαών διεξάγεται μέσω τής καλλιέργειας τού φόβου, τής στέρησης τής ατομικής ιδιωτικότητας των αγαθών και εν τέλει τής αδιαφορίας των πολιτών μπροστά στην επιβολή δήθεν μέτρων διασφάλισης τού δικαίου.


Η σκλαβιά των λαών δηλαδή επιδιώκεται με την επιβολή μιας παγκόσμιας τυραννίας από έναν κατευθυντήριο κεντρικό νου με υπαλλήλους διαχείρισης στα δήθεν ελεύθερα κράτη τα πολιτικά τους συστήματα.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Ο κατευθυντήριος νους είναι ο σιωνιστικός νεοταξισμός και οι διαχειριστικοί υπάλληλοι είναι ο πολιτικός κόσμος τής αστικής δημοκρατίας. Η συνταγή που χρησιμοποιούν είναι η εμφάνιση τής παγκόσμιας διακυβέρνησης ως η μόνη λύση στα αδιέξοδα που οι ίδιοι οι αντίχριστοι τύραννοι δημιουργούν.

Τα ζητήματα των μνημονίων, τής παράνομης μετακίνησης ξένων πληθυσμών, των κατασκευασμένων πανδημιών, τής στέρησης αγαθών και ενέργειας έχουν τεθεί σε αλληλουχία, το ένα θέμα ως παρεπόμενο τού άλλου, από τούς παγκοσμιοποιητές ολετήρες. Είναι η φτωχοποίηση που διευκολύνει τούς εσωτερικούς χαλασμούς των κρατών για να δικαιολογηθούν οι μετακινήσεις των κατευθυνόμενων γυρολόγων, με τις πανδημίες και την ανασφάλεια να σκορπούν τον φόβο στην ζωή και την ψυχή τού λαού. Και επάνω στην ανατροπή τής φυσιολογικής εθνικής νομοτέλειας και ζωής των λαών που οι πολιτικοί τους έχουν με μυστικές διεθνείς συμφωνίες αποδεχτεί και εφαρμόζουν, έρχεται να προστεθεί ο στημένος κύκλος μιας γενικευμένης πολεμικής αντιπαράθεσης που διευρύνεται περνώντας τα αρχικά της σύνορα στην Ουκρανία, φέρνοντας σε παγκόσμιο επίπεδο την απαγόρευση μετακίνησης προσώπων, αγαθών και ενεργειακών πόρων.

Οι κατά τόπους δοτοί πολιτικοί που εκφράζουν τον σιωνιστικό νεοταξισμό με σαφείς πράξεις, έχουν λεηλατήσει το λαϊκό χρήμα με τις καταχρηστικές πολιτικές τους επιλογές σε παράνομους φόρους, δανεισμούς και τραπεζικές καταθέσεις. Η μεθοδευμένη φτώχεια έδωσε την σκυτάλη στη δήθεν λύση των μνημονίων. Στις ισλαμικές χώρες οι νεοταξικοί προαγωγοί τής παγκοσμιοποίησης δημιούργησαν εσωτερικές κοινωνικές συγκρούσεις οδηγώντας στην μετακίνηση των λαθροεισβολέων στα δήθεν ελεύθερα έθνη με πρώτο το ελληνικό έθνος ως προμαχώνας τής Ευρώπης. Η καλπάζουσα δυστυχία περιόρισε τις γεννήσεις και έφερε τον δημογραφικό μαρασμό ημών των τάχα μου αναπτυγμένων. Σε αυτό ακριβώς το σημείο εξερράγη το ζήτημα τής παγκόσμιας διασποράς τού βιολογικού όπλου τού κορονοϊού με τούς εγκλεισμούς, την διάλυση τής εθνικής παραγωγικής οικονομίας και τις ασθένειες που αυξήθηκαν μετά τούς εμβολιασμούς. Και κατόπιν ήρθε ως αιχμή τού δόρατος σύγκρουση Ρωσίας, ΗΠΑ και των συμμάχων τους στο ουκρανικό πεδίο.

Το διακύβευμα των δήθεν μεγάλων δυνάμεων είναι η διεκδίκηση των σκήπτρων τής παγκόσμιας εξουσίας εις γνώση των αντιμαχόμενων στρατοπέδων. Αν θέλουμε να βρούμε κάποιον καλό ανάμεσα στους κακούς τής νεοταξικής υπόθεσης, αυτός είναι μόνο ο απλός λαός που θέλει να σμίξει με την έννοια τής Πατρίδος μέσα από τις δομικές έννοιες τής Πίστεως και τού Εθνικού Φρονήματος. Είναι κάθε λαός που θέλει να δει την Πατρίδα του αληθινά κυρίαρχη και ελεύθερη. Είναι η σταθερή προσήλωση που εκφράζει ο Πιστός Ελληνισμός και ο Λαϊκός Εθνικισμός μας στην Ιερή Πατρίδα μας ότι οι αποφάσεις, οι πράξεις και οι ενέργειες τού λαού μας πρέπει να ασκούνται από τον ίδιο τον λαό ως ενιαία εθνική προσωπικότητα με σκοπό την τήρηση των παραδόσεων, την ανάπτυξη τής εθνικής οικονομίας και ζωής και την πλήρη ελευθερία όλων των ελληνικών ψυχών και εδαφών στα χέρια τής Πατρίδος. Τουναντίον, το καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας υφαρπάζει με την ψήφο την λαϊκή βούληση και κατηγορεί το Εθνικιστικό Κίνημα ως φορέα δήθεν ακραίων θέσεων, προτάσσοντας ως δημοκρατική λύση τη διάλυση τού Έθνους. Διότι αυτό ακριβώς επιδιώκει η Παγκοσμιοποίηση.

Το υπουργείο οικονομικών των ΗΠΑ έσπευσε να ανακοινώσει εν μέσω τού γενικού πλέγματος των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί παγκοσμίως ότι θα επιτρέψει τις συναλλαγές με τη Ρωσική Ομοσπονδία που σχετίζονται με λιπάσματα, τρόφιμα, σπόρους, φάρμακα και ιατρικό εξοπλισμό, παίρνοντας πίσω όλες τις προηγούμενες απαγορεύσεις αγορών αλλά και τις κυρώσεις σε όσους αγοράζουν και εμπορεύονται ή χρησιμοποιούν τα σχετικά προϊόντα. Την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ εξαίρεσαν από τις κυρώσεις την πρώην θυγατρική τής Gazprom στη Γερμανία προκειμένου να μην διακόψει η Ρωσία την παροχή φυσικού αερίου στην φερόμενη ισχυρότερη ευρωπαϊκή οικονομία που καταρρέει. Κι όλα αυτά επειδή οι διαστημικοί σταθμοί των ΗΠΑ και τής Ρωσίας προβαίνουν στην επανέναρξη τής συνεργασίας τους! Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν εφαρμόζονται ανάμεσα στις ΗΠΑ, τη Ρωσία και τη Γερμανία από την μια πλευρά και τις υπολειπόμενες χειμαζόμενες χώρες, συμπεριλαμβανομένης τής Ελλάδος, από την άλλη πλευρά. Οι δε μεγάλες δυνάμεις σχεδιάζουν ήδη και μιλούν πλέον ξεκάθαρα για την αντικατάσταση τού υλικού χρήματος από το ψηφιακό χρήμα, ξεκινώντας από την ηλεκτρονική ταυτότητα και καταλήγοντας στο αντίχριστο ψηφιακό χάραγμα κάτω από το ανθρώπινο δέρμα!

Στην Πατρίδα μας ωστόσο το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού τής υπουργού κυρίας Μενδώνη προέβη σε ανακοίνωση για την αποχώρησή της από το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού στην Καλαμάτα προκειμένου να μην βρεθεί αντιμέτωπη με το πανό βελγικής καλλιτεχνικής ομάδος που έγραφε ότι «οι βιαστές πρέπει να είναι φυλακή». Παράλληλα στη διάρκεια τής δεύτερης παραστάσεως των «Περσών» τού Αισχύλου στο αρχαίο θέατρο τής Επιδαύρου σημειώθηκε ανάλογη διαμαρτυρία με την άρση δύο μεγάλων πανό από κάποιους θεατές με τη φράση «βιαστής είναι» σε σχέση πάντα με την υπόθεση αναστολής τής ποινής τού Λιγνάδη προ τού εφετείου. Για τούς ενόχους συνεργάτες τού καθεστώτος τα πάντα. Για τούς παντελώς αθώους Έλληνες Εθνικιστές τής Χρυσής Αυγής εφαρμόστηκε στυγερή στάση μίσους από το ανθελληνικό καθεστώς. Την ίδια ακριβώς στιγμή στην Ξάνθη με αφορμή την κηδεία τού Τούρκου ψευτομουφτή Μετέ οι πράκτορες τού τουρκικού προξενείου Κομοτηνής ευχαρίστησαν τις αστυνομικές αρχές και τον Δήμο τον οποίο ανέφεραν με το τουρκικό όνομα Ισκετσέ. Πιο πριν άγνωστοι λίγο έξω από την πόλη τής Ξάνθης προέβαιναν σε βεβήλωση ελληνορθόδοξου παρεκκλησίου με την ρίψη προφυλακτικών, μπουκαλιών, σπασμένων γυαλιών, προχωρώντας στην καύση των προσώπων των Αγίων στις εικόνες με κερί. Είναι η πολλοστή φορά στην περιοχή τής Ξάνθης που βεβηλώνεται εκκλησάκι.

Η Ελλάς λοιπόν δεν είναι ελεύθερη αλλά κατεχόμενη χώρα. Τούτη μάλιστα τη φορά έχουμε υποστεί κατοχή πολλαπλώς πιο ατιμωτική, αφού αυτή λαμβάνει χώρα άνευ πολεμικής καταστάσεως, από το ψευτορωμέϊκο συνεργάτη τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Είναι το πολιτικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας που έχει αποδεχτεί την αντικατάσταση των Ελλήνων από τούς λαθροεισβολείς ως δήθεν απάντηση στο δημογραφικό μας πρόβλημα και έχει γίνει συνομιλητής των Τούρκων για την συνύπαρξη και συγκυριαρχία σε Θράκη, Ανατολικό Αιγαίο και Κύπρο. Το κατοχικό καθεστώς είναι σαφέστατα η πολιτική φωνή τής Παγκοσμιοποίησης και γι’ αυτόν τον λόγο έχει σκοπό να συστήσει την επόμενη οικουμένη κυβέρνηση αποτελούμενη από όλα τα κόμματα τού δημοκρατικού τόξου. Η φωνή τού Πιστού σε Θεό και Ελληνική Φυλή Ελληνισμού είναι σαφέστατα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τής Χρυσής Αυγής και η πάγια θέση ημών των Ελλήνων Εθνικιστών είναι ότι η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στο Αίμα, την Πίστη και την Εθνική Συνείδηση Μαχητές και Εργάτες τής ανάπτυξης, συνοχής και εθνικής ανεξαρτησίας τής Ιερής Ελλάδος μας.

Από τον ραγιαδισμό έως την ελευθερία είναι ζήτημα αρετής και τόλμης η διαδρομή τής μετάβασης στην Αληθινή Ελλάδα. Ότι η Αληθινή Ελλάς ορίζεται από την ύπαρξη Ελλήνων που βούλονται, αποφασίζουν και ενεργούν με γνώμονα την υπηρέτηση εθνικού στρατηγικού σκοπού που οδηγεί στην τήρηση των Ιερών και Εθνικών μας Παραδόσεων. Οι Έλληνες αγωνιζόμαστε διαχρονικά υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ελλάδος την Ελευθερία και Ισχύ. Σκοπός απαράβατος τού Λαϊκού Εθνικισμού μας και τού Πιστού Ελληνισμού μας είναι η παραγωγική και οικονομική αυτάρκεια και η εθνική κυριαρχία τής Πατρίδος μας, η εθνική συνεννόηση όλων των Εθνικών μας Κοινοτήτων όπου γης, η ελευθερία όλων των Αρχέγονων Ελληνικών Πατρίδων και των ελληνικών ψυχών, η ενότητα τού Πιστού, Μαχόμενου και ως εκ τούτου Ανίκητου Ελληνισμού. Διότι η Ελλάς είναι η Μάνα και μόνη ενιαία Παράταξη Όλων των Ελλήνων. 

Σκοπός μας είναι η διασφάλιση μιας μεγαλύτερης Ελλάδος με περισσότερους Έλληνες. Είναι  η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής, η επιστροφή όλων των Ελλήνων τής διασποράς στην αγκάλη τής Μάνας Πατρίδος και η γέννηση περισσότερων Ελληνόπουλων. Σκοπός μας είναι ακόμη η άνοδος των Ελληνικών Αξιών, τής Ορθοδοξίας και τού Ελληνικού Πολιτισμού στον πρώτο βατήρα τής οικουμένης. Ο Ελληνικός Εθνικισμός και Εθνικοκοινωνισμός μας επιδιώκει τον θρίαμβο τής Ανδρείας, τού Ήθους και τού Ηρωισμού των Ελλήνων. Ελλάς σημαίνει το δίχως άλλο Ελληνικό Αίμα, Ελληνική Φυλή, Ελληνοορθοδοξία, Ελληνική Γλώσσα και Ελληνικός Πολιτισμός. Και φυσικά η Ελλάς είναι Γένος Αυτοκρατορικό και όχι δουλικό. Βασιλεύς Χριστός – Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγιά – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός – Οικογένεια – Στρατός. Συναγωνιστής ημών των Ελλήνων Εθνικιστών είναι ο Ενωμένος Πιστός και Ανίκητος Ελληνισμός και προορισμός μας η Νίκη για την Ανατολή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας στη Γη τής Ελληνίδος Ελευθερίας, στην Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου