Ο στρατός των ΗΠΑ διαθέτει προηγμένη τεχνολογία που μπορεί να προκαλέσει τυφώνες, σεισμούς, πλημμύρες και ξηρασίες...(Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο στρατός των ΗΠΑ διαθέτει προηγμένη τεχνολογία που μπορεί να προκαλέσει τυφώνες, σεισμούς, πλημμύρες και ξηρασίες...(Video)

  Έκθεση της Πολεμικής Αεροπορίας αναφέρει ότι η τροποποίηση του καιρού θα μπορούσε να γίνει μέρος της εσωτερικής και διεθνούς ασφάλειας και...

 






Έκθεση της Πολεμικής Αεροπορίας αναφέρει ότι η τροποποίηση του καιρού θα μπορούσε να γίνει μέρος της εσωτερικής και διεθνούς ασφάλειας και θα μπορούσε να έχει επιθετικές και αμυντικές εφαρμογές.


Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι η ικανότητα δημιουργίας βροχοπτώσεων, ομίχλης και καταιγίδων, η αλλαγή του διαστημικού καιρού και η δημιουργία τεχνητού καιρού αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου συνόλου στρατιωτικών τεχνολογιών.

 

Πηγή: Climate Science News

Του Kevin Hughes

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ο αμερικανικός στρατός έχει την ικανότητα να αλλάζει με διακριτική μεταχείριση τα καιρικά μοτίβα. Η τεχνολογία δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1990 στο πλαίσιο του High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP).

Το HAARP έκλεισε επίσημα το 2014. Βρίσκεται κοντά στην Gakona της Αλάσκας, η  επιστημονική εγκατάσταση  χρησιμοποιήθηκε για τη μελέτη της ιονόσφαιρας χρησιμοποιώντας μια σειρά από 180 κεραίες ραδιοφώνου διάσπαρτες σε μια περιοχή 0,13 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Δεν υπάρχει τεκμηριωμένη απόδειξη για τη στρατιωτική χρήση του ενάντια σε αντιπάλους της Αμερικής, αλλά ένα ντοκιμαντέρ του CBC TV του 1996 έδειξε τις επιπτώσεις των τεχνικών περιβαλλοντικής τροποποίησης.

Η έκθεση ανέφερε ότι η εγκατάσταση HAARP στην Αλάσκα υπό την προστασία της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ήταν ικανή να προκαλέσει τυφώνες, σεισμούς, πλημμύρες και ξηρασίες. (Σχετικό:  Εγκεκριμένη από την κυβέρνηση χειραγώγηση καιρού οδήγησε σε ξαφνικές πλημμύρες του Lynmouth το 1952 ).

Η κατευθυνόμενη ενέργεια είναι μια ισχυρή τεχνολογία και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να ζεσταθεί η ιονόσφαιρα για να μετατρέψει τον καιρό σε όργανο πολέμου.

Ένα έγγραφο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ του 1996, το οποίο αξιολογεί τεχνικές τροποποίησης του καιρού για στρατιωτική χρήση , ανέφερε ότι «η κατάλληλη εφαρμογή της τροποποίησης του καιρού μπορεί να προσφέρει κυριαρχία στον χώρο μάχης σε βαθμό που δεν φανταζόμασταν πριν. Στο μέλλον, τέτοιες επιχειρήσεις θα ενισχύσουν την εναέρια και διαστημική υπεροχή και θα παρέχουν νέες επιλογές για τη διαμόρφωση του χώρου μάχης και την επίγνωση του χώρου μάχης εκεί, περιμένοντας από εμάς να τα συγκεντρώσουμε όλα μαζί».

Πρόσθεσε ότι η αλλαγή του καιρού  « προσφέρει στον πολεμικό μαχητή ένα ευρύ φάσμα πιθανών επιλογών για να νικήσει ή να εξαναγκάσει έναν αντίπαλο» και «ικανότητες που εκτείνονται μέχρι την πρόκληση πλημμύρων, τυφώνων, ξηρασιών και σεισμών».

Η έκθεση της Πολεμικής Αεροπορίας συνέχισε λέγοντας ότι η τροποποίηση του καιρού θα μπορούσε να γίνει μέρος της εσωτερικής και διεθνούς ασφάλειας και θα μπορούσε να έχει επιθετικές και αμυντικές εφαρμογές. Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι η ικανότητα δημιουργίας βροχοπτώσεων, ομίχλης και καταιγίδων. Αλλαγή του διαστημικού καιρού. και η δημιουργία τεχνητού καιρού αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου συνόλου στρατιωτικών τεχνολογιών.

Έκθεση ειδήσεων: Η CIA βοηθά το έργο γεωμηχανικής και χειραγώγησης του κλίματος

Μια αναφορά ειδήσεων του Ιουλίου 2013 από το MSN  ανέφερε ότι η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) βοηθούσε ένα έργο της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών (NAS) για τη γεωμηχανική και τη χειραγώγηση του κλίματος.

Η έκθεση όχι μόνο αναγνώριζε αυτές τις τεχνολογίες, αλλά επιβεβαίωσε επίσης ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ έχουν συνδεθεί τακτικά στην αντιμετώπιση του θέματος της χειραγώγησης του κλίματος.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο NAS, ο στόχος της μελέτης που υποστηρίζεται από τη CIA είναι να πραγματοποιήσει μια «τεχνική αξιολόγηση ενός περιορισμένου αριθμού προτεινόμενων τεχνικών γεωμηχανικής» και «οι επιστήμονες θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν ποιες τεχνικές γεωμηχανικής είναι εφικτές και θα προσπαθήσουν να αξιολογήσουν τις επιπτώσεις και κινδύνους του καθενός, συμπεριλαμβανομένων των ανησυχιών για την εθνική ασφάλεια».

Ο εκτελεστικός διευθυντής του NAS William Kearney δήλωσε ότι η CIA βοηθά στη χρηματοδότηση της έρευνας επειδή η NAS σχεδιάζει να αξιολογήσει «τις ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια [που θα μπορούσαν να σχετίζονται] με τεχνολογίες γεωμηχανικής που αναπτύσσονται κάπου στον κόσμο».

Ο Christopher White, εκπρόσωπος του γραφείου δημοσίων υποθέσεων της CIA, είπε στο MSN ότι «σε ένα θέμα όπως η κλιματική αλλαγή, η υπηρεσία συνεργάζεται με επιστήμονες για να κατανοήσουν καλύτερα το φαινόμενο και τις επιπτώσεις του στην εθνική ασφάλεια».

Ο Άλαν Ρόμποκ, ανώτερος Αμερικανός επιστήμονας για το κλίμα, μοιράστηκε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ τον είχαν ρωτήσει προηγουμένως για την πιθανότητα να οπλίσει τον καιρό.

Ο Ρόμποκ είπε ότι δύο άνδρες που ισχυρίζονται ότι προέρχονται από τη CIA τον είχαν τηλεφωνήσει για να τον ρωτήσουν εάν οι ειδικοί θα μπορούσαν να πουν εάν εχθρικές δυνάμεις είχαν αρχίσει να χειραγωγούν τον καιρό της Αμερικής. Ωστόσο, υποψιάστηκε ότι ο σκοπός της κλήσης ήταν να ανακαλύψει εάν οι αμερικανικές δυνάμεις θα μπορούσαν να παρέμβουν στο κλίμα άλλων εθνών.

Ακολουθήστε το WeatherTerrorism.com  για περισσότερα νέα σχετικά με τον οπλισμό του καιρού.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα για το HAARP.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου