Οι Παγκοσμιοποιητές καταλαμβάνουν το σύστημα τροφίμων - Είναι μέρος του σχεδίου τους για να ελέγξουν τον πληθυσμό παγκοσμίως μέσω των ψηφιακών ταυτοτήτων... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι Παγκοσμιοποιητές καταλαμβάνουν το σύστημα τροφίμων - Είναι μέρος του σχεδίου τους για να ελέγξουν τον πληθυσμό παγκοσμίως μέσω των ψηφιακών ταυτοτήτων...

  Η παγκοσμιοποιητική ελίτ σκοπεύει να εξαλείψει την παραδοσιακή γεωργία και κτηνοτροφία και να την αντικαταστήσει με προϊόντα που καλλιεργο...

 


Η παγκοσμιοποιητική ελίτ σκοπεύει να εξαλείψει την παραδοσιακή γεωργία και κτηνοτροφία και να την αντικαταστήσει με προϊόντα που καλλιεργούνται σε εσωτερικούς χώρους και εναλλακτικές πρωτεΐνες που δημιουργούνται στο εργαστήριο και τις οποίες κατέχει και ελέγχει.


Η κατάληψη του συστήματος τροφίμων από τους παγκοσμιοποιητές βρίσκεται σε εξέλιξη - αν ελέγχουν τους σπόρους, ελέγχουν και τα τρόφιμα, και αν ελέγχουν τα τρόφιμα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ψηφιακή ταυτότητα για να ελέγξουν την πρόσβαση των καταναλωτών στα τρόφιμα. Η ικανότητά σας να αγοράζετε τρόφιμα θα συνδεθεί με την ψηφιακή σας ταυτότητα και την κοινωνική σας πιστοληπτική ικανότητα.

 

Πηγή: Children’s Health Defense

Του Joseph Mercola

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

--> Η ιστορία με μια ματιά:

  • Η παγκοσμιοποιητική κατάληψη μας έρχεται από κάθε δυνατή γωνία. Είτε μιλάμε για τη βιοασφάλεια, τα οικονομικά, τη στέγαση, την υγειονομική περίθαλψη, την ενέργεια, τις μεταφορές ή τα τρόφιμα, όλες οι αλλαγές που βλέπουμε τώρα έχουν έναν στόχο, και αυτός είναι να επιβάλουν τη συμμόρφωση με την ατζέντα των παγκοσμιοποιητών.
  • Το παγκόσμιο σύστημα τροφίμων, και οι πηγές πρωτεϊνών, ειδικότερα, δέχονται σήμερα συντονισμένες και σκόπιμες επιθέσεις για την κατασκευή ελλείψεων τροφίμων και λιμού.
  • Η παγκοσμιοποιητική ελίτ σκοπεύει να εξαλείψει την παραδοσιακή γεωργία και κτηνοτροφία και να την αντικαταστήσει με προϊόντα που καλλιεργούνται σε εσωτερικούς χώρους και εναλλακτικές πρωτεΐνες που δημιουργούνται στο εργαστήριο και τις οποίες κατέχει και ελέγχει.
  • Ενώ η παρουσία εκατοντάδων εμπορικών σημάτων τροφίμων δίνει την εντύπωση ότι υπάρχει ανταγωνισμός στην αγορά, η πραγματικότητα είναι ότι η βιομηχανία τροφίμων μονοπωλείται από λιγότερες από δώδεκα εταιρείες, και όλες αυτές, με τη σειρά τους, ανήκουν σε μεγάλο βαθμό στην BlackRock και τη Vanguard.
  • Τελικά, η ικανότητά σας να αγοράζετε τρόφιμα θα συνδεθεί με την ψηφιακή σας ταυτότητα και την κοινωνική σας πιστοληπτική ικανότητα.

Η ατζέντα των παγκοσμιοποιητών για την κατάληψη της αγοράς είναι αν μη τι άλλο ολοκληρωμένη. Μας επιτίθενται από κάθε δυνατή γωνία, και είτε μιλάμε για τη βιοασφάλεια, τα οικονομικά, τη στέγαση, την υγειονομική περίθαλψη, την ενέργεια, τις μεταφορές ή τα τρόφιμα, όλες οι αλλαγές που βλέπουμε τώρα έχουν έναν στόχο, και αυτός είναι να επιβάλουν τη συμμόρφωση με την ατζέντα των παγκοσμιοποιητών.


Σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιο της 27ης Απριλίου, ο ερευνητής δημοσιογράφος Corey Lynn κάνει μια βαθιά βουτιά στο νέο σύστημα τροφίμων που τίθεται σε εφαρμογή και πώς είναι προσανατολισμένο να σας ελέγξει:

"Όποιος ελέγχει τον εφοδιασμό τροφίμων ελέγχει τους ανθρώπους- όποιος ελέγχει την ενέργεια μπορεί να ελέγξει ολόκληρες ηπείρους- όποιος ελέγχει το χρήμα μπορεί να ελέγξει τον κόσμο. Αυτή η διάσημη ρήση του Χένρι Κίσινγκερ ακούγεται όλο και πιο αληθινή από εβδομάδα σε εβδομάδα", γράφει o  Lynn."Οι παγκοσμιοποιητές ελέγχουν ήδη την πλειονότητα του χρήματος, κινούνται ολοένα και πιο γρήγορα για να μετατρέψουν το ενεργειακό σύστημα σε συστήματα στα οποία όλοι έχουν επενδύσει, και έχουν λάβει δραστικά μέτρα για να ελέγξουν τη βιομηχανία τροφίμων, ενώ ένα μεγάλο μέρος τους τρέχει κάτω από το ραντάρ. Αν ελέγχουν τους σπόρους, ελέγχουν και τα τρόφιμα, και αν ελέγχουν τα τρόφιμα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ψηφιακή ταυτότητα για να ελέγξουν την πρόσβαση των καταναλωτών στα τρόφιμα."Ενώ μια σειρά από πυρκαγιές καταστρέφουν ξαφνικά τις μονάδες επεξεργασίας τροφίμων, κρέατος και λιπασμάτων, σε μια εποχή όπου οι αγρότες υποφέρουν και τα προβλήματα της αλυσίδας εφοδιασμού αρχίζουν να εμφανίζονται, ένα ολόκληρο σύστημα υποδομών ιχνηλάσιμων τροφίμων έχει ήδη δημιουργηθεί σε πολλές πόλεις και παίρνει το δρόμο του σε όλο τον κόσμο ..."Το USDA και ο FDA έχουν ήδη εγκρίνει το κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο, τα γενετικά τροποποιημένα βοοειδή και χρηματοδοτούν τους παγκοσμιοποιητές για την έρευνα και την ανάπτυξη της κυτταρικής γεωργίας, καθώς και τους καλλιεργητές εσωτερικών χώρων και τις εταιρείες γενετικής ..."Η Union Pacific δίνει εντολή για μείωση της σιδηροδρομικής μεταφοράς κατά 20% με αντίκτυπο στην CF Industries Holdings, τη μεγαλύτερη εταιρεία λιπασμάτων στον κόσμο. Η Vanguard, η BlackRock και η State Street τυχαίνει να είναι οι κορυφαίοι μέτοχοι της Union Pacific, και η BlackRock και η Vanguard είναι οι τρεις κορυφαίοι μέτοχοι της CF Industries Holdings."Χαρτογραφώντας μερικές από τις μεγαλύτερες κάθετες φάρμες, αποκαλύπτει τις καλλιέργειες, τα εμπλεκόμενα παντοπωλεία, τις τοποθεσίες και τα δισεκατομμύρια που εισρέουν από παγκοσμιοποιημένους επενδυτές και μετόχους. Γρήγορα γίνεται φανερό ότι αυτό είναι το παγκόσμιο σχέδιο για τον έλεγχο όλων των προϊόντων - συστατικών που μπαίνουν σε όλα τα τρόφιμα".

--> Το Μυστικό Μονοπώλιο

Όπως σημειώνει ο Lynn, αυτό το μονοπώλιο έχει κλειδώσει στη θέση του κατά τη διάρκεια πολλών ετών. Αργά αλλά σταθερά, το μονοπώλιο μεγάλωσε, κάτω από το ραντάρ της δημόσιας συνείδησης, γεγονός που με τη σειρά του είχε ως αποτέλεσμα τα τρόφιμα να γίνονται ταυτόχρονα πιο ακριβά και λιγότερο προσιτά.

Τώρα, καθώς τα τελευταία κομμάτια μπαίνουν στη θέση τους, πολλοί αφυπνίζονται και συνειδητοποιούν ότι έχουμε εξαπατηθεί μαζικά και είμαστε πλέον στο έλεος μιας μεταφορικής "χούφτας" μη εκλεγμένων ανθρώπων, των οποίων η μεγαλομανία είναι αξεπέραστη στην ανθρώπινη ιστορία.


Διάγραμμα εμπορικών σημάτων τροφίμων


Ενώ η παρουσία εκατοντάδων εμπορικών σημάτων τροφίμων δίνει την εντύπωση ότι υπάρχει ανταγωνισμός στην αγορά, η πραγματικότητα είναι ότι η βιομηχανία τροφίμων μονοπωλείται από λιγότερες από δώδεκα εταιρείες, και όλες αυτές, με τη σειρά τους, ανήκουν σε μεγάλο βαθμό στην BlackRock και τη Vanguard.

Η αναπτυσσόμενη αγορά ψεύτικου κρέατος κυριαρχείται ομοίως από έναν πολύ μικρό αριθμό μεγάλων κολοσσών τροφίμων, οι οποίοι, και πάλι, ανήκουν στην BlackRock και τη Vanguard.

Μόνο η BlackRock κατέχει 10 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία, από 6 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2017. Συνδυαστικά, οι τρεις μεγαλύτερες επενδυτικές εταιρείες στον κόσμο, η BlackRock, η Vanguard και η State Street, έχουν ιδιοκτησία σχεδόν στο 90% όλων των εταιρειών του S&P 500.

Μέσω των επενδυτικών τους συμμετοχών ασκούν κρυφά μονοπωλιακό έλεγχο σε ΟΛΟΥΣ τους κλάδους, οπότε η ιδέα ότι υπάρχει ανταγωνισμός οπουδήποτε στην αγορά είναι στην πραγματικότητα απλώς μια ψευδαίσθηση.

Ποτέ δεν μάθατε για το συνεχώς διευρυνόμενο μονοπώλιο τους, επειδή τους ανήκουν επίσης τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης.

Είναι δύσκολο να πεις ποιο από τα δύο έχει μεγαλύτερη επιρροή. Η Vanguard κατέχει ένα μεγάλο μερίδιο της Blackrock.

Στους ιδιοκτήτες και μετόχους της Vanguard περιλαμβάνονται η Rothschild Investment Corp, η Edmond De Rothschild Holding, η ιταλική οικογένεια Orsini, η αμερικανική οικογένεια Bush, η βρετανική βασιλική οικογένεια, η οικογένεια du Pont και οι οικογένειες Morgan, Vanderbilt και Rockefeller.

Η Blackrock, εν τω μεταξύ, έχει αποκληθεί "τέταρτο σκέλος της κυβέρνησης", καθώς είναι η μόνη ιδιωτική εταιρεία που έχει οικονομικές συμφωνίες για να δανείζει χρήματα στο κεντρικό τραπεζικό σύστημα.

--> Η επισιτιστική ασφάλεια υπονομεύεται από τα τρόφιμα που μπορούν να κατοχυρωθούν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Το 2014, το αμερικανικό Κογκρέσο θέσπισε τον νόμο για το Ίδρυμα Έρευνας για τα Τρόφιμα και τη Γεωργία (FFAR) μέσω του νόμου για τη γεωργία.

Αφού απομύζησε 200 εκατομμύρια δολάρια σε κεφάλαια των φορολογουμένων για να ξεκινήσει το ίδρυμα, το FFAR έγινε ένας μη κυβερνητικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ένας από τους χρηματοδότες του, και στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος συμμετείχε ο αναπληρωτής διευθυντής του Dr. Robert Horsch του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates.

Η αποστολή του FFAR είναι να "συνδέει χρηματοδότες, ερευνητές και αγρότες, μέσω συμπράξεων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την υποστήριξη τολμηρής έρευνας που αντιμετωπίζει τις μεγαλύτερες προκλήσεις στον τομέα των τροφίμων και της γεωργίας". Στην πραγματικότητα, έχει χρησιμοποιηθεί για να υπονομεύσει την επισιτιστική ασφάλεια, αυξάνοντας την εξάρτηση από τα γενετικά τροποποιημένα και πατενταρισμένα τρόφιμα.

Τον Απρίλιο του 2019, η FFAR εγκαινίασε την κοινοπραξία Precision Indoor Plants (PIP), μια σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα μεταξύ καλλιεργητών εσωτερικών χώρων, εκτροφέων και εταιρειών γενετικής με κοινό στόχο την προώθηση της ταχύτατης αναπαραγωγής και την τροποποίηση των χημικών ουσιών των φυτών που είναι υπεύθυνες για τη γεύση, τη διατροφή και τη φαρμακευτική αξία.

Πέντε βασικές καλλιέργειες στις οποίες εργάζονται είναι το μαρούλι, οι ντομάτες, οι φράουλες, ο κόλιαντρος και τα βατόμουρα.


Τον Αύγουστο του 2020, η Monsanto/Bayer βοήθησε στην ίδρυση μιας νεοσύστατης επιχείρησης με την ονομασία Unfold, η οποία αναπτύσσει νέες ποικιλίες σπόρων λαχανικών ειδικά προσανατολισμένες για κάθετες φάρμες.

Σύμφωνα με τον Lynn, "οι ΓΤΟ αντιπροσωπεύουν ήδη το 75 έως 80% των τροφίμων που καταναλώνουν οι Αμερικανοί" και μόλις τα φρέσκα προϊόντα τεθούν υπό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το ποσοστό αυτό θα πλησιάσει το 100%.

Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια εργάζεται επίσης σε εμβόλια mRNA με βάση τα φυτά. Η ιδέα εκεί είναι να διαδοθούν τα εμβόλια μέσω της συμβατικής προμήθειας τροφίμων, γεγονός που δίνει μια εντελώς νέα τροπή στο παλιό ρητό "Ας είναι η τροφή σου το φάρμακό σου".

"Ο Βill Gates επιμένει ότι η ξηρασία και η κλιματική αλλαγή καταστρέφουν την ικανότητά μας να καλλιεργούμε και ότι το μέλλον θα αποτελείται από πληθυσμούς που θα μετακινούνται σε μητροπολιτικές πόλεις, όπου η εσωτερική κάθετη καλλιέργεια είναι απαραίτητη για να τρέφονται οι άνθρωποι."Αν αυτό ισχύει, γιατί έχει αποκτήσει 242.000 στρέμματα αγροτικής γης την τελευταία δεκαετία, ενώ ταυτόχρονα έχει επενδύσει στην εσωτερική κάθετη γεωργία;"Ποιος θα καθίσει στο τραπέζι με υγιεινά προϊόντα που σερβίρει ο Γκέιτς, ενώ ο υπόλοιπος πληθυσμός θα τρώει γονιδιακά επεξεργασμένα προϊόντα από κλειδωμένες εγκαταστάσεις, που θα παραδίδονται στο τοπικό παντοπωλείο και θα έχουν πρόσβαση μόνο μέσω μιας ψηφιακής ταυτότητας;" αναρωτιέται ο Lynn."Εν τω μεταξύ, η Συμβουλευτική Ομάδα Διεθνούς Γεωργικής Έρευνας (CGIAR) κατέχει τις μεγαλύτερες ιδιωτικές τράπεζες σπόρων στον κόσμο που αποτελούνται από το 10% του παγκόσμιου μικροπλασματικού υλικού σε όλο τον κόσμο, το οποίο ελέγχεται από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, τα Ιδρύματα Rockefeller και Ford και την Παγκόσμια Τράπεζα, και διαχειρίζεται 768.576 προσθήκες από σπόρους που έχουν υποκλαπεί από αγρότες ..."Τι θα συμβεί στους αγρότες, όταν αυτές οι αστρονομικά τεράστιες εγκαταστάσεις κάθετης γεωργίας σε εσωτερικούς χώρους έχουν καταλάβει κάθε μεγάλη πόλη, έχουν κλειδώσει συμβόλαια με όλες τις μεγάλες αλυσίδες παντοπωλείων και χρηματοδοτούνται από μερικούς από τους ίδιους δισεκατομμυριούχους παγκοσμιοποιητές που επιδιώκουν να ελέγξουν τους ανθρώπους μέσω κάθε βιομηχανίας για την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση;"Είναι μια εύλογη ανησυχία. Προσθέστε την "επεξεργασία γονιδίων", την "έξυπνη", την "ανιχνεύσιμη" και την "καθαρή μηδενική" παραγωγή αυτών των εγκαταστάσεων και το γεγονός ότι εξακολουθούν να κινούνται με πλήρη ταχύτητα μπροστά στις ψηφιακές ταυτότητες και το νόμισμα, και γίνεται ακόμη πιο ανησυχητικό ..."Ενώ αυτό παρέχει πολλές εξηγήσεις σχετικά με την απόλυτη σκόπιμη κατεδάφιση όλων των αγροτών μας στο μέτωπο των σπόρων, των λαχανικών και των προϊόντων, οι άνθρωποι θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν τι συμβαίνει με τους κτηνοτρόφους και το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών να καταλάβουν και τη βιομηχανία κρέατος".

--> Η ελεγχόμενη κατεδάφιση της προσφοράς πρωτεϊνών βρίσκεται σε εξέλιξη

Όπως εξήγησα στο χθεσινό άρθρο για την οπλοποιημένη γρίπη των πτηνών, τα υποτιθέμενα κρούσματα της γρίπης των πτηνών και του COVID-19 σε ζώα που προορίζονται για τροφή, μαζί με την ξηρασία και την έλλειψη λιπασμάτων, έχουν οδηγήσει σε μαζική σφαγή κοπαδιών και αγελών σε όλο τον κόσμο.

Σε τέτοιο βαθμό, ώστε τώρα μας λένε να περιμένουμε ελλείψεις σε αυγά, πουλερικά και κρέας.

Προσθέστε σε αυτό και την παγκόσμια έλλειψη λιπασμάτων που περιορίζει την ποσότητα ζωοτροφών που μπορεί να παραχθεί φέτος, καθώς και την περίεργη απόφαση να περιοριστούν οι μεταφορές λιπασμάτων από τις ΗΠΑ με τρένα, γεγονός που περιορίζει τη διανομή και αυξάνει το κόστος των λίγων λιπασμάτων που έχουν απομείνει.

Οι ειδικοί προβλέπουν ότι μπορεί να χρειαστούν έως και τρία χρόνια για την αναπλήρωση των παγκόσμιων αποθεμάτων σιτηρών, και εν τω μεταξύ, οι αγρότες δεν θα έχουν άμεσα διαθέσιμες ποσότητες για να ταΐσουν τα ζώα τους.

Η εταιρεία Nutrien Ltd. με έδρα τον Καναδά, η μεγαλύτερη εταιρεία λιπασμάτων στον κόσμο, προειδοποίησε πρόσφατα ότι η έλλειψη είναι πιθανό να επεκταθεί μέχρι το 2023. Η τιμή των λιπασμάτων έχει επίσης "εκτοξευθεί σε παράλογα ύψη που δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ", αναφέρει το The Economic Collapse Blog.

Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο πληρώνουν επίσης τους αγρότες για να μην καλλιεργούν όλη τη διαθέσιμη γη τους, η Καλιφόρνια πληρώνει τους αγρότες για να καλλιεργούν λιγότερο, δήθεν για να εξοικονομήσουν νερό, και το Ηνωμένο Βασίλειο ενθαρρύνει τους αγρότες να συνταξιοδοτηθούν προσφέροντάς τους ένα εφάπαξ ποσό 100.000 λιρών - όλα αυτά ενώ προβλέπουν δημοσίως επικείμενη έλλειψη τροφίμων.

Συν τοις άλλοις, οι δύο μεγαλύτερες δεξαμενές νερού στην Καλιφόρνια έχουν επίσης πέσει σε "κρίσιμα χαμηλά επίπεδα" και οι πυρκαγιές καταστρέφουν τη γεωργική γη σε όλο το δυτικό μισό των ΗΠΑ.

Η παραγωγή τροφίμων δέχεται απροκάλυπτη επίθεση και περιορίζεται παράλογα σε τόσα πολλά μέτωπα, που είναι ξεκάθαρα μια σκόπιμη κατεδάφιση των πρωτογενών πηγών πρωτεΐνης - κρέας, αυγό και γαλακτοκομικά.

"Την 1η Φεβρουαρίου 2016, το Good Food Institute ξεκίνησε ... με χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το Open Philanthropy Project και το Y Combinator, με στόχο να "επαναπροσδιορίσει την παραγωγή κρέατος"", γράφει ο Lynn."Τον Οκτώβριο του 2021, το Good Food Institute γιόρτασε την επιχορήγηση του USDA με 10 εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία του πρώτου Εθνικού Ινστιτούτου Κυτταρικής Γεωργίας στο Πανεπιστήμιο Tufts, ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν τους ερευνητές στην παραγωγή κρέατος."Για να είμαστε σίγουροι ότι όλοι αυτοί οι στόχοι θα κλειδώσουν και θα επιτευχθεί η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, η διατάραξη της βιομηχανίας λιπασμάτων, της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων και μια σειρά από συμπτωματικές πυρκαγιές σε εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων σίγουρα θα βοηθούσε να σφραγιστεί η συμφωνία, έτσι δεν είναι;"

-->Ο αυτοκράτορας δεν έχει ρούχα

Σε μια απροκάλυπτα ιδιοτελή χειρονομία, ο Γκέιτς κάλεσε δημοσίως τη Δύση να σταματήσει να τρώει μοσχαρίσιο κρέας και να μεταβεί σε κρέατα που καλλιεργούνται στο εργαστήριο, δήθεν για την αντιμετώπιση της "κλιματικής αλλαγής".

Έχει επίσης καταφερθεί κατά των νομοθετικών προσπαθειών να διασφαλιστεί ότι τα ψεύτικα κρέατα θα φέρουν την κατάλληλη σήμανση, καθώς η σήμανση θα επιβράδυνε την αποδοχή του κοινού.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο  Gates έχει επενδύσει οικονομικά σε αρκετές εταιρείες παραγωγής ψεύτικου κρέατος. Κατά τύχη ή από θεϊκή πρόβλεψη, έχει επίσης επενδύσει σε γενετικά τροποποιημένα εναλλακτικά λιπάσματα. Ο Lynn γράφει:

"Ο Μπιλ Γκέιτς εξήγησε την αγάπη του για τα λιπάσματα το 2018, ενώ βρισκόταν στην Τανζανία. Συμπτωματικά, η Συμμαχία για μια Πράσινη Επανάσταση στην Αφρική (AGRA), υπό την ηγεσία του Γκέιτς και τη χρηματοδότηση του Ροκφέλερ, υπήρξε μια επική αποτυχία, με μια πρώτη έκθεση αξιολόγησης που βγήκε στις 28 Φεβρουαρίου 2022, μετά από μια 15ετή προσπάθεια με τολμηρούς ισχυρισμούς για τη διάσωση των μικρών αγροτών της Αφρικής."Η ψεύτικη υπόσχεσή τους για "διπλασιασμό των αποδόσεων και των εισοδημάτων για 30 εκατομμύρια αγροτικά νοικοκυριά μέχρι το 2020" αφαιρέθηκε από την ιστοσελίδα τους τον Ιούνιο του 2020, αφού μια αξιολόγηση από το Πανεπιστήμιο Tufts αποκάλυψε ελάχιστα στοιχεία προόδου και στην πραγματικότητα έδειξε αύξηση της πείνας κατά 31%."Οι αξιολογητές δήλωσαν ότι υπήρχαν πολλές ελλείψεις και ότι τα στοιχεία αναφοράς και παρακολούθησης της AGRA ήταν αδύναμα. Ακόμα και η γερμανική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσύρει τη χρηματοδότηση από την AGRA λόγω της χρήσης φυτοφαρμάκων, κάτι που είναι ειρωνικό επειδή ο Γκέιτς ισχυρίζεται ότι πρέπει να καταργήσουμε τα φυτοφάρμακα στις ΗΠΑ και να μεταβούμε σε κάθετη γεωργία σε εσωτερικούς χώρους ..."Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της AGRA ήταν η συμμετοχή της σε 72 μεταρρυθμίσεις της γεωργικής πολιτικής σε 11 αφρικανικές χώρες, που αφορούσαν τους σπόρους, τα λιπάσματα και την πρόσβαση στην αγορά. Δημιουργήθηκαν νόμοι για την προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας για τους "πιστοποιημένους" σπόρους, καθώς δημιουργήθηκαν ποινές για την ανταλλαγή σπόρων ανοικτού κώδικα."Φανταστείτε να είστε αγρότης, οικολόγος ή κηπουρός και να πρέπει να μοιράζεστε και να εμπορεύεστε σπόρους στη μαύρη αγορά για να μην τιμωρείστε. Όποιος πιστεύει ότι δεν θα το δοκιμάσουν αυτό στις ΗΠΑ, κοροϊδεύει τον εαυτό του, ειδικά από τη στιγμή που οι παγκοσμιοποιητές κατέχουν τις μεγαλύτερες ιδιωτικές τράπεζες σπόρων και επενδύουν στις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες σπόρων ..."Στις 17 Μαρτίου 2022, δημοσιεύθηκε ανακοίνωση στο U.S. Federal Register με την οποία ζητούνταν σχόλια μέχρι τις 16 Μαΐου 2022, σχετικά με το Σύστημα Ανταγωνισμού και Πνευματικής Ιδιοκτησίας: Σπόροι και άλλες γεωργικές εισροές."Θυμηθείτε να διαβάσετε μέσα από τον κατάλληλο φακό κατά την εξέταση αυτής της ανακοίνωσης που προέρχεται από ένα εκτελεστικό διάταγμα που υπέγραψε ο Μπάιντεν τον Ιούλιο του 2021 για την προώθηση του ανταγωνισμού στην αμερικανική οικονομία."Ο απώτερος στόχος τους - κάθε άνθρωπος, κάθε κομμάτι τροφής, πόρος και προϊόν σε αυτόν τον πλανήτη θα παρακολουθείται και θα εντοπίζεται μέσω blockchain. Αυτό δεν είναι μια θεωρία - είναι ο στόχος τους."Τον Ιούλιο του 2021, ο FDA δημοσίευσε τη "Νέα εποχή της πιο έξυπνης ασφάλειας τροφίμων", η οποία συνίσταται στη χρήση της ιχνηλασιμότητας με τη βοήθεια της τεχνολογίας για ένα ψηφιακό, ανιχνεύσιμο σύστημα τροφίμων, από το αγρόκτημα στο πιάτο, χρησιμοποιώντας blockchain."Μια ψηφιακή ταυτότητα για την παροχή πρόσβασης σε εγκαταστάσεις, τον έλεγχο των οικονομικών δαπανών και την ανίχνευση των κινήσεων του καθενός έχει αρχίσει να αναπτύσσεται σε πολλαπλά μέτωπα, συμπεριλαμβανομένου του διαβατηρίου ταυτότητας εμβολίου. Τελικά, θα προσπαθήσουν να κινηθούν προς ένα τσιπ, καθώς θα είναι ευκολότερο με τα βιομετρικά στοιχεία που εγκαθίστανται παντού ..."Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ωραιοποιήσουμε αυτό το σύστημα που εφαρμόζουν. Ενώ η κάθετη γεωργία είναι λαμπρή από πολλές απόψεις και θα μπορούσε να είναι ευεργετική σε μικρότερη κλίμακα στις κοινότητες, το γεγονός ότι αυτό είναι η παγκόσμια ατζέντα για την κατάργηση των αγροκτημάτων και τον έλεγχο όλων των προϊόντων από τους ίδιους τους παγκοσμιοποιητές το κάνει απίστευτα ανησυχητικό ..."Πρέπει να συνεργαστούμε για να βρούμε μια διέξοδο προς τα εμπρός και να συνεχίσουμε να λέμε όχι στην ψηφιακή ταυτότητα που δημιουργούν για να ελέγχουν την πρόσβαση και τις δαπάνες μας, χτίζοντας παράλληλα από κοινού αυτάρκεια και ασφάλεια".

Για λύσεις σε αυτό το δυστοπικό μέλλον που πλησιάζει ραγδαία, ανατρέξτε στο προηγούμενο άρθρο μου, "Γιατί οι τιμές των τροφίμων αναμένεται να εκτοξευθούν στα ύψη", και στο άρθρο του Lynn "Εύρεση πηγών φρέσκων τροφίμων".

Μέρος της απάντησης είναι να καλλιεργείτε τα δικά σας τρόφιμα, στο μέτρο των δυνατοτήτων σας.

Ένα άλλο μέρος είναι να υποστηρίξετε τους τοπικούς παραγωγούς αγοράζοντας τα προϊόντα τους, αλλιώς θα εκτοπιστούν.

Η ίδρυση τοπικών συνεταιρισμών και κοινοτικών κήπων μπορεί επίσης να συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργία επισιτιστικής ασφάλειας μακροπρόθεσμα.

Ταυτόχρονα, πρέπει επίσης να απορρίψουμε παγκοσμιοποιημένες λύσεις όπως το ψεύτικο κρέας, το γενετικά τροποποιημένο βόειο κρέας, τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και όλα τα υπόλοιπα.

Είναι καιρός να αναγνωρίσουμε ότι καμία από τις λύσεις τους δεν είναι προς όφελός μας.

Είναι για τη ζημιά μας. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει δηλώσει ότι μέχρι το 2030, δεν θα σας ανήκει τίποτα.

Το εννοούν. Θα μας πάρουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος να καλλιεργούμε το δικό μας φαγητό, αν τους αφήσουμε.




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου