Δορυάλωτοι στην εκπαίδευση από τα ΜΜΕ... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δορυάλωτοι στην εκπαίδευση από τα ΜΜΕ...

  Ο λαός εθίζεται και στο τέλος εκπαιδεύεται με ο,τι βλέπει και ακούει... Όταν ένας λαός βρίσκεται στο στάδιο της παρακμής και της εξαθλίω...

 






Ο λαός εθίζεται και στο τέλος εκπαιδεύεται με ο,τι βλέπει και ακούει...


Όταν ένας λαός βρίσκεται στο στάδιο της παρακμής και της εξαθλίωσης τότε επικρατεί η πολιτική που είναι γνωστή ως «άρτος και θεάματα»!! Η δύναμη της εικόνας είναι ανυπέρβλητη και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι εκπαιδευτές!!


Γράφει ο Συνηθης (καχ)υποπτος

Οταν καποιος ανοιγει την tv να ξεφυγει απο τη καθημερινοτητα να χαλαρωσει ας πουμε λιγακι να ψυχαγωγηθει βρε αδελφε και βλεπει <<αναγκαστικα>> ολα αυτα τα σκουπιδια (γιατι σχεδον ολα τα καναλια εχουν γεμισει απο κυναιδους και πορνες πολυτελειας!!) Τι θα πρεπει να κανει τοτε ;;;;

To φρονιμο θα ηταν να κλεισει τη συσκευη και να παρει τηλεφωνο τους υπευθυνους στο καναλι και να τους κατσαδιασει δεοντως !!!

Και στη συνεχεια καλο θα ηταν να διαβασει ενα χρησιμο βιβλιο που θα ηταν η δικια του επιλογη και οχι η επιβολη της ενημερωσης του απο τριτους!!

Αλλωστε η εσωτερικη πληροφορηση ειναι τα αληθινα δελτια ειδησεων!!!!!!!!!

Κοντολογις ο λαος εθιζεται και στο τελος εκπαιδευεται με ο,τι βλεπει και ακουει!!

Οταν ενας λαος βρισκεται στο σταδιο της παρακμης και της εξαθλιωσης τοτε επικρατει η πολιτικη που ειναι γνωστη ως <<αρτος και θεαματα>>!!

Η δυναμη της εικονας ειναι ανυπερβλητη και αυτο το γνωριζουν πολυ καλα οι εκπαιδευτες!!

Μην λοιπον τα ριχνουμε ολα αποκλειστικα στον κοσμακι που περναει τα μυρια οσα και που τα μμε καθημερινα φροντιζουν να τον .....παρασυρουν στον πληρη αποπροσανατολισμο!!

Τιποτα απο αυτα που συντελουν στην αποδομηση της ιστοριας του πολιτισμου της παραδοσης της ηθολογιας και της γλωσσας μας δεν ειναι τυχαιο!!!

Και ο πιο αδαης εχει πλεον καταλαβει οτι αυτος ο ρημαγδος στη πατριδα μας ειναι δρομολογημενος και συντελειται με απωτερο σκοπο την απαλειφη της λεξης <<ελλας>> και <<ελληνες>>απο το παγκοσμιο χαρτη!!!

Το γιατι εχω προσπαθησει πολλες φορες να το αναδειξω μεσα απο τη σχετικη αρθρογραφια μου!!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου