Η επερχόμενη επισιτιστική κρίση σχεδιάζεται από τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η επερχόμενη επισιτιστική κρίση σχεδιάζεται από τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ)

  Η επισιτιστική κρίση έχει τελειώσει ή μόλις ξεκινάει; Η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» απαιτεί έναν πληθυσμό που θα είναι υπόχρεος στην κυβέρνηση κ...

 


Η επισιτιστική κρίση έχει τελειώσει ή μόλις ξεκινάει; Η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» απαιτεί έναν πληθυσμό που θα είναι υπόχρεος στην κυβέρνηση και σε κανέναν άλλον.


Οι άνθρωποι του ΟΗΕ σταμάτησαν να καταστρέφουν τον κόσμο για λίγα λεπτά για να δημοσιεύσουν ένα άρθρο με τίτλο «Τα Οφέλη της Παγκόσμιας Πείνας» (στιγμιότυπο παρακάτω) που δικαιολογεί τη συμπεριφορά τους και εξηγεί τα «οφέλη» του λιμού που έχουν κατασκευάσει.

 

Πηγή: Internationalman.com

Άρθρο του Chris Macintosh

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.


Το άρθρο παρέμεινε στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ για μια μέρα περίπου πριν διαγραφεί αφού έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον κόσμο να τρομοκρατείται από το πραγματικά απίστευτο κακό. Το καλό με αυτό είναι ότι καθώς συνεχίζουν τον προγνωστικό προγραμματισμό και το NLP (σοβαρά, κοιτάξτε και τα δύο και υπόσχεται να σας τρελάνει το μυαλό), όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν από την έκστασή τους. Μόλις ξυπνήσουν, συνειδητοποιούν τον απίστευτο κίνδυνο στον οποίο βρίσκονται όλοι. Και αυτό είναι καλό γιατί δεν μπορείτε να πολεμήσετε έναν εχθρό μέχρι να καταλάβετε ότι υπάρχει.

Η "Μεγάλη Επανεκκίνηση" απαιτεί έναν πληθυσμό που θα είναι υπόχρεος στην κυβέρνηση και σε κανέναν άλλον. Καθώς οι κεντρικοί σχεδιαστές επιδιώκουν την ατζέντα τους για να φτάσουν εκεί, αυτό είναι βέβαιο ότι θα είναι γεμάτο με αφύπνιση και πολλή αγωνία.

Η μεγάλη αφύπνιση του μέσου ανθρώπου (Joe)

Ενώ ο Joe Sixpack δεν καταλαβαίνει τα περισσότερα από αυτά, στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να τα καταλάβει.

Αυτό που ενδιαφέρει τον Joe είναι όταν δεν μπορεί να πληρώσει για ψώνια και όταν ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος ξαφνικά εξανεμίζει πλέον ολόκληρο το ετήσιο διαθέσιμο εισόδημά του.

Και αυτό είναι αρκετό για να του προσφέρει τόσο ώθηση όσο και μια αυξανόμενη ικανότητα να αφυπνιστεί για τη φρίκη του τι έρχεται γι' αυτόν αν αυτή η κομμουνιστική ατζέντα που μεταμφιέζεται ως σχέδιο για τη "σωτηρία μας από την κλιματική αλλαγή" ΔΕΝ σταματήσει στην πορεία της.

Και μαζί με αυτή τη συνειδητοποίηση θα έρθουν και οι πολιτικοί - πολλοί από τους οποίους είναι οι ίδιοι παράσιτα, αλλά κάνουν αυτό που τους έρχεται φυσικά: διαισθάνονται μια αλλαγή στους ανέμους και σπεύδουν να μπουν μπροστά της, να την υπερασπιστούν και να κερδίσουν υποστήριξη.

Ορίστε, ρίξτε μια ματιά. Σύμφωνα με το France24, ο Giuseppe Conte, ο επικεφαλής των Πέντε Αστέρων, δήλωσε:

 "  Έχω έντονο φόβο ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι μια εποχή που πολλές οικογένειες θα βρεθούν αντιμέτωπες με την τρομερή επιλογή να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος ή να αγοράσουν τρόφιμα. Είμαστε απολύτως πρόθυμοι να κάνουμε διάλογο, να συνεισφέρουμε εποικοδομητικά στην κυβέρνηση, στον Draghi, (αλλά) δεν είμαστε πρόθυμοι να γράψουμε λευκή επιταγή.

Δεν έχει άδικο, φυσικά, αλλά πρόκειται για έναν κακοποιό που συνέβαλε μαζικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει τώρα ο παροιμιώδης " Joe" μας.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό.

Και όπως λέμε συνεχώς: η ενέργεια στηρίζει τα ΠΑΝΤΑ. Γι' αυτό και ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή (ΔΤΚ) της Ευρωζώνης μοιάζει σαν να έχει πάρει μόλις βιάγκρα.

Και αυτό λέει κάτι, γιατί όπως ξέρετε ο τρόπος με τον οποίο μετρούν τον ΔΤΚ είναι, φυσικά, πλήρης ανοησία και περίπου το μισό του πραγματικού ποσοστού. Δείτε το Shadowstats του John Williams, όπου ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ υπολογίζεται με βάση τη μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε τη δεκαετία του '80 (πριν από την απάτη). Μόλις έφτασε το 17,3%. Αυτό είναι λίγο περισσότερο από το 9,1% που μόλις προσπάθησαν να σας ξεγελάσουν.

Το άλλο πράγμα για το οποίο ενδιαφέρεται ο "Joe" είναι όταν η κυβέρνηση - με το πρόσχημα της "διάσωσης του πλανήτη" - αρχίσει τη διαδικασία κλοπής έως και του 50% των αγροκτημάτων στην Ολλανδία.

Μείωση των εκπομπών αζώτου

Υπό το γελοίο αφήγημα της "μείωσης των εκπομπών αζώτου", η ολλανδική κυβέρνηση προχωρά σε μια απροκάλυπτη αρπαγή του 30% των γεωργικών εκτάσεων. Αξίζει να επισημανθεί ότι ο αέρας αποτελείται κατά 78% από άζωτο. Αυτοί οι ηλίθιοι έχουν κυριολεκτικά αποφασίσει ότι ο αέρας είναι επικίνδυνος.

Τέλος πάντων, οι αγρότες δεν το δέχονται και έχουν αποκλείσει δρόμους, αεροδρόμια και κέντρα διανομής. Οι ψαράδες συμμετείχαν και μπλόκαραν τα λιμάνια.

Στο εσωτερικό της χώρας οι Ολλανδοί αγρότες έχουν μαζική υποστήριξη. Με ευγνωμοσύνη, οι άνθρωποι φαίνεται να καταλαβαίνουν διαισθητικά ότι χωρίς αυτούς δεν θα υπάρχει φαγητό. Η προπαγάνδα δεν έχει πλέον το επιθυμητό αποτέλεσμα στον πληθυσμό. Τι κρίμα!

Κάθε μέρα μερικοί περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν στην πραγματικότητα, και όταν ξυπνήσεις, δεν μπορείς να ξεχάσεις αυτό που είδες. Η αξιοπιστία των υπαρχόντων πολιτικών κομμάτων έχει πληγεί σοβαρά. Σκέφτομαι εδώ και μερικά χρόνια ότι αν υπάρξει αλλαγή, αυτή θα προέλθει πιθανότατα από τρίτα κόμματα. Αυτό ισχύει σε όλο τον δυτικό κόσμο, και δεν είναι αποκλειστικά ολλανδικό φαινόμενο.

Το Κίνημα Αγροτών-Πολιτών στην Ολλανδία κερδίζει τώρα δυναμική και μέγεθος ταχύτερα από οποιοδήποτε άλλο.

Στη Γαλλία η Μαρξιστική ατζέντα αποκτά δυναμική

Η Γαλλία σχεδιάζει την πλήρη εθνικοποίηση της εταιρείας ηλεκτρισμού EDF

  " Η Γαλλία θα εθνικοποιήσει πλήρως την EDF (EDF.PA), δήλωσε την Τετάρτη η πρωθυπουργός Elisabeth Borne, σε μια κίνηση που θα δώσει στην κυβέρνηση μεγαλύτερο έλεγχο στην αναδιάρθρωση του επιβαρυμένου με χρέη ομίλου, αντιμετωπίζοντας παράλληλα την ευρωπαϊκή ενεργειακή κρίση.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να κάνουμε μια μικρή ιστορική αναδρομή

Ο τελευταίος επικεφαλής ευρωπαϊκής κυβέρνησης που εκτελέσθηκε και φαγώθηκε από τον όχλο ήταν ο Ολλανδός Johan de Witt το 1672, ο οποίος ακρωτηριάστηκε, κρεμάστηκε και το συκώτι του ψήθηκε και χωνεύτηκε από τους οραγγιστές στη Χάγη.


Ο άνθρωπος του Νταβός αξίζει τουλάχιστον τα ίδια.

Εν τω μεταξύ, οι Ευρωπαίοι θα κρυώνουν και θα πεινάνε. Ο χειμώνας είναι μόλις λίγους μήνες μακριά, γεγονός που μας φέρνει στις επιπτώσεις των επενδύσεων. Η λαίλαπα θα αρχίσει σοβαρά για τα τρόφιμα και όλα αυτά τα απαγορευμένα προϊόντα όπως τα λιπάσματα. Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου