Απίστευτη παραδοχή της Pfizer στο Ευρωκοινοβούλιο: Δεν έγιναν μελέτες που να δείχνουν αν το εμβόλιο κατά του Covid-19 εμποδίζει τη μετάδοση! Η παραδοχή απονομιμοποιεί τα πιστοποιητικά και καταρρίπτει το αφήγημα...! (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Απίστευτη παραδοχή της Pfizer στο Ευρωκοινοβούλιο: Δεν έγιναν μελέτες που να δείχνουν αν το εμβόλιο κατά του Covid-19 εμποδίζει τη μετάδοση! Η παραδοχή απονομιμοποιεί τα πιστοποιητικά και καταρρίπτει το αφήγημα...! (Video)

  Με την πλάτη στον τοίχο και ανακρινόμενοι θα έπρεπε να είναι μετά από αυτή τη παραδοχή, κυβερνήσεις και ειδικοί παγκοσμίως, που επέβαλαν μ...

 






Με την πλάτη στον τοίχο και ανακρινόμενοι θα έπρεπε να είναι μετά από αυτή τη παραδοχή, κυβερνήσεις και ειδικοί παγκοσμίως, που επέβαλαν μέτρα κατά των ανεμβολίαστων χρησιμοποιώντας ένα ψέμα...


Σε ακρόαση στο Ευρωκοινοβούλιο και σε ερώτηση του Ολλανδού ευρωβουλευτή Rob Roos, η διευθύντρια της Pfizer κα J. Small παραδέχτηκε ότι πριν τη κυκλοφορία του σκευάσματος της Pfizer δεν πραγματοποιήθηκαν μελέτες για το αν το προϊόν τους σταματά τη μετάδοση του ιού.


Συνεπώς απονομιμοποιείται πλήρως η ύπαρξη του «υγειονομικού πιστοποιητικού» καθώς οποιος λάβει το σκεύασμα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να μεταδώσει τον ιό.

Όπως φυσικά, απονομνιμοποιούνται και όλα τα μέτρα που επιβλήθηκαν σε ανεμβολίαστους πολίτες, όπως τα αισχρά και αβάσιμα μέτρα της Ελληνικής κυβέρνησης κατά των ανεμβολίαστων που οδήγησαν σε οικονομικό αδιέξοδο χιλιάδες εργαζομένους, μια εκ των οποίων, η οδοντίατρος Χρυσάνθη, οδηγήθηκε και σε αυτοκτονία.

Μεγάλη ευθύνη έχουν πλέον όλες οι κυβερνήσεις, με κορυφαία τη δική μας, που επέβαλλαν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς μέσω εκβιασμών, πρόστιμα σε ηλικιωμένους άνω των 60 ετών και οδήγησαν σε αναστολή τους υγειονομικούς που δεν εμβολιάστηκαν «για να μην κολλήσουν τους ασθενείς».

Δείτε το video




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου