ΒΟΜΒΑ: Η πολιτεία της Φλόριντα συνιστά σε άνδρες 18-39 ετών να μην λαμβάνουν εμβόλια mRNA κατά του Covid-19 λόγω αύξησης, κατά 84%, των καρδιακών θανάτων εντός 28 ημερών μετά τον εμβολιασμό με mRNA. - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΒΟΜΒΑ: Η πολιτεία της Φλόριντα συνιστά σε άνδρες 18-39 ετών να μην λαμβάνουν εμβόλια mRNA κατά του Covid-19 λόγω αύξησης, κατά 84%, των καρδιακών θανάτων εντός 28 ημερών μετά τον εμβολιασμό με mRNA.

  Σύμφωνα με την ανάλυση που δημοσιεύεται διαπιστώνεται ότι υπάρχει μια αύξηση 84% στη σχετική συχνότητα καρδιακών θανάτων μεταξύ ανδρών 18-...

 Σύμφωνα με την ανάλυση που δημοσιεύεται διαπιστώνεται ότι υπάρχει μια αύξηση 84% στη σχετική συχνότητα καρδιακών θανάτων μεταξύ ανδρών 18-39 ετών εντός 28 ημερών μετά τον εμβολιασμό με mRNA.


«Το όφελος του εμβολιασμού πιθανότατα αντισταθμίζεται από αυτόν τον ασυνήθιστα υψηλό κίνδυνο θανάτου από καρδιακή νόσο μεταξύ των ανδρών αυτής της ηλικιακής ομάδας...»


Η πολιτεία της Φλόριντα κάνει πλέον, από τις 7 Οκτωβρίου 2022, σύσταση κατά της λήψης εμβολίων mRNA κατά του Covid για όλους τους άνδρες κάτω των 40 ετών, δίνοντας στη δημοσιότητα μια ανάλυση βασιζόμενη σε τεχνική που αναπτύχθηκε για την αξιολόγηση της ασφάλειας των εμβολίων. Η Φλόριντα δεν μπορεί να απαγορεύσει τα εμβόλια mRNA, καθώς αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε ομοσπονδιακό επίπεδο. Ωστόσο και μόνο το γεγονός ότι επισήμως πλέον υπάρχει τέτοια σύσταση, ακολουθούμενη από τα στοιχεία που θα δείτε παρακάτω, θα πρέπει να βάλει σε σκέψεις όσους έχουν εμβολιαστεί εμπιστευόμενοι τους «ειδικούς» και ανήκουν σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες. Ακολουθεί η ανακοίνωση της πολιτείας:

 

Πηγή: floridahealth.gov

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Επικοινωνία:
 Γραφείο Επικοινωνιών
 NewsMedia@flhealth.gov
 (850) 245-4111

Tallahassee, Fla. — Σήμερα, ο Γενικός Χειρουργός της Πολιτείας Δρ. Joseph A. Ladapo ανακοίνωσε νέες οδηγίες σχετικά με τα εμβόλια mRNA. Το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα (Τμήμα) διεξήγαγε μια ανάλυση-εξέταση μέσω μιας σειράς αυτοελεγχόμενων περιπτώσεων ,η οποία είναι μια τεχνική που αναπτύχθηκε αρχικά για την αξιολόγηση της ασφάλειας των εμβολίων.

Αυτή η ανάλυση διαπίστωσε ότι υπάρχει μια αύξηση 84% στη σχετική συχνότητα καρδιακών θανάτων μεταξύ ανδρών 18-39 ετών εντός 28 ημερών μετά τον εμβολιασμό με mRNA. Με υψηλό επίπεδο παγκόσμιας ανοσίας έναντι του COVID-19, το όφελος του εμβολιασμού πιθανότατα αντισταθμίζεται από αυτόν τον ασυνήθιστα υψηλό κίνδυνο θανάτου από καρδιακή νόσο μεταξύ των ανδρών αυτής της ηλικιακής ομάδας. Τα εμβόλια που δεν είναι mRNA δεν βρέθηκαν να έχουν αυτούς τους αυξημένους κινδύνους.

Ως εκ τούτου, ο Γενικός Χειρουργός της Πολιτείας συνιστά στους άνδρες ηλικίας 18 έως 39 ετών να μην λαμβάνουν εμβόλια mRNA COVID-19. Όσοι πάσχουν από προϋπάρχουσες καρδιακές παθήσεις, όπως μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν λαμβάνουν αυτή την απόφαση.

«Η μελέτη της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας οποιωνδήποτε φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων, είναι ένα σημαντικό συστατικό της δημόσιας υγείας», δήλωσε ο Γενικός Χειρουργός Δρ Joseph Ladapo. «Έχει δοθεί πολύ λιγότερη προσοχή στην ασφάλεια και οι ανησυχίες πολλών ατόμων έχουν απορριφθεί – αυτά είναι σημαντικά ευρήματα που πρέπει να κοινοποιηθούν στους Floridian».


Την ανάλυση μπορείτε να τη βρείτε εδώΜπορείτε να βρείτε την καθοδήγηση-σύσταση εδώ . Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου