Ξεχάστε το παιχνίδι ευθυνών — Το σαμποτάζ του Nord Stream αφορά τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» και την εισαγωγή μας σε έναν νέο τυραννικό κόσμο... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ξεχάστε το παιχνίδι ευθυνών — Το σαμποτάζ του Nord Stream αφορά τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» και την εισαγωγή μας σε έναν νέο τυραννικό κόσμο...

  Ενώ όλοι στα μέσα ενημέρωσης, τόσο συστημικά όσο και εναλλακτικά, επί ημέρες θεωρητικοποιούν για το ποιος έκανε δολιοφθορά στους αγωγούς N...

 







Ενώ όλοι στα μέσα ενημέρωσης, τόσο συστημικά όσο και εναλλακτικά, επί ημέρες θεωρητικοποιούν για το ποιος έκανε δολιοφθορά στους αγωγούς Nord Stream, αυτό που πρέπει πραγματικά να μας ανησυχεί είναι τι σημαίνει αυτό στο μέλλον. Τι θα ακολουθήσει ως συνέπεια αυτού το γεγονότος...όπως τι ακολούθησε με πρόσχημα την...πανδημία και την αρχή του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας.


Ίσως οι Αμερικάνοι να το ανατίναξαν. Ίσως οι Ρώσοι να το ανατίναξαν. Ίσως κάποιος άλλος να το ανατίναξε. Ή ίσως κανείς δεν το ανατίναξε, και ολόκληρη η ιστορία είναι κατασκευασμένη. Όποια και αν είναι η αλήθεια, το τελικό αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Το φυσικό αέριο και το ρεύμα  θα είναι ακριβότερα . Θα υπάρξει μια τεράστια ώθηση για να στραφούμε στις «ανανεώσιμες πηγές ενέργειας», να μιλήσουμε για « κλιματική καταστροφή» και ίσως ακόμη και να υπάρξει συρρίκνωση ενέργειας ή/και διακοπές ρεύματος. Οι άνθρωποι θα παγώσουν, θα λιμοκτονήσουν και πιθανότατα θα πεθάνουν αυτόν τον χειμώνα. Αυτό ήταν πάντα μέρος του σχεδίου

 

Γράφει ο Αγιστέας

Όποιος πάτησε τη σκανδάλη για να θέσει τους αγωγούς Nord Stream εκτός λειτουργίας οριστικά, το έκανε κατόπιν εντολής της παγκοσμιοποιητικής ελίτ, της κλειστής ομάδας ανθρώπων που προσπαθούν να μας ωθήσουν ακόμα πιο κοντά στο λεγόμενο «The Great Reset». Μάλιστα αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε χρονικά στο δεύτερο εμγάλο βήμα προς τη Μεγάλη Επανεκκίνηση, μετά από όσα μας έφεραν με πρόσχημα την...πανδημία του COVID-19…

Αυτή η επίθεση στον αγωγό κάνει τρία πράγματα για λογαριασμό των ελίτ της παγκοσμιοποίησης. Τα δύο πρώτα είναι προφανή: Σταθεροποιεί την ενεργειακή κρίση που ήδη υπήρχε στην Ευρώπη και συνεπώς στη δυτική κοινωνία, και πυροδοτεί νέες και μεγαλύτρες εντάσεις μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας. Το τρίτο πράγμα που κάνει δεν είναι τόσο προφανές. Αυτό σηματοδοτεί την κλιμάκωση των επιθέσεων σε ενεργειακές υποδομές που έχουν ήδη συμβεί σε όλο τον κόσμο, αλλά οι οποίες δεν έχουν λάβει εκτενώς το φως της δημοσιότητας. Αυτό σημαίνει ότι οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης προχωρούν στην επόμενη φάση των επιθέσεών τους.

Πριν από μερικές ημέρες λοιπόν κυκλοφόρησε η είδηση ότι  «εκρήξεις» προκάλεσαν ζημιές και στους δύο αγωγούς Nord Stream που μεταφέρουν αέριο που εξάγεται από τη Ρωσία στη Γερμανία και σε άλλες χώρες σε ολόκληρη τη βόρεια Ευρώπη.

Ως αποτέλεσμα, μεγάλες ποσότητες φυσικού αερίου διέρρευσαν στη Βαλτική Θάλασσα και οι προμήθειες μέσω του αγωγού διακόπηκαν εντελώς.

Το υποτιθέμενο περιστατικό έχει προκαλέσει έναν εξαγριωμένο γύρο κατηγοριών μεταξύ χωρών και διεθνών Μ.Μ.Ε , δημιουργούντας το γνωστό ψευδές δίπολο στο μυαλό των ανθρώπων, το οποίο χρησιμεύει ΜΟΝΟ στη δημιουργία έντασης και αντιπερισπασμού από τις πραγματικές εξελίξεις οι οποίες πυροδοτούνται από ένα τέτοιο γεγονός...

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ισχυρίστηκε ότι  ήταν «δολιοφθορά» , αλλά δεν κατηγόρησε άμεσα κανέναν στη δήλωσή της, τουλάχιστον στην αρχή. Η Telegraph κατηγόρησε ήδη από την αρχή ενεργά τους Ρώσους και συγκεκριμένα τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Τίτλος  «Γιατί ο Πούτιν θα ήθελε να ανατινάξει το Nord Stream 2 και τα πλεονεκτήματα που του προσφέρει»

Από την άλλη πλευρά, οι Ρώσοι έχουν πει ότι η ιδέα ότι θα σαμποτάρουν τον δικό τους αγωγό είναι «ανόητη». Ορισμένα δυτικά εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης επισήμαναν την υπόσχεση του Τζο Μπάιντεν  να κλείσει εντελώς το Nord Stream 2 τον Φεβρουάριο ως ένδειξη ότι οι ΗΠΑ ήταν πίσω από την υποτιθέμενη επίθεση.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας της Πολωνίας βγήκε και είπε ότι οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ  ανατίναξαν τον αγωγό , σύμφωνα με το Forbes. Η ερώτηση - μια που φαίνεται να κάνω συνέχεια τα τελευταία δύο χρόνια - είναι  "έχει πραγματικά σημασία;"

Ίσως οι Αμερικάνοι να το ανατίναξαν. Ίσως οι Ρώσοι να το ανατίναξαν. Ίσως κάποιος άλλος να το ανατίναξε. Ή ίσως κανείς δεν το ανατίναξε, και ολόκληρη η ιστορία είναι μια κατασκευή.

Όποια και αν είναι η αλήθεια, το τελικό αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Το φυσικό αέριο και το ρεύμα  θα είναι ακριβότερα . Θα υπάρξει μια τεράστια ώθηση για να στραφούμε στις «ανανεώσιμες πηγές ενέργειας», να μιλήσουμε για « κλιματική καταστροφή» και ίσως ακόμη και να υπάρξει συρρίκνωση ενέργειας ή/και διακοπές ρεύματος.

Οι άνθρωποι θα παγώσουν, θα λιμοκτονήσουν και πιθανότατα θα πεθάνουν αυτόν τον χειμώνα. Αυτό ήταν πάντα μέρος του σχεδίου, ποιος λόγος υπάρχει να πιστεύουμε ότι αυτή η «επίθεση» είναι κάτι περισσότερο από το ίδιο;

Ανεξάρτητα από τις ακριβείς λεπτομέρειες της κατάστασης, η έκρηξη του Nordstream ήταν  σίγουρα μια πράξη δολιοφθοράς.

Το ίδιο σαμποτάζ που βλέπουμε εδώ και δύο χρόνια.

Η δολιοφθορά ολόκληρου του τρόπου ζωής μας, από ανθρώπους που θα επωφεληθούν τόσο νομισματικά όσο και πολιτικά από μια ριζική αλλαγή στον τρόπο που είναι δομημένη η κοινωνία μας.

Η δολιοφθορά που οδηγεί στο να προσποιούμαστε μια πανδημία, να καταστρέψουμε την υγειονομική μας περίθαλψη, να μας κλειδώσουμε στα σπίτια μας και να καταστρέψουμε τις επιχειρήσεις μας.

Το σαμποτάζ της οικονομίας μας, της κοινωνίας μας και των ίδιων των σωμάτων μας.

Η δολιοφθορά  μας , από  αυτούς .



  Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου