Ο Μπιλ Γκέιτς θέλει να αναγκάσει τους πάντες να ζήσουν τρώγοντας συνθετικό – εργαστηριακό καλαμπόκι για το...καλό του πλανήτη... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Μπιλ Γκέιτς θέλει να αναγκάσει τους πάντες να ζήσουν τρώγοντας συνθετικό – εργαστηριακό καλαμπόκι για το...καλό του πλανήτη...

  Ο ιδρυτής της Microsoft στρέφεται από το «COVID-Mania» στην Κλιματική Αλλαγή. Ο Γκέιτς χρησιμοποίησε τον πλούτο του για να μονοπωλήσει με ...

 


Ο ιδρυτής της Microsoft στρέφεται από το «COVID-Mania» στην Κλιματική Αλλαγή. Ο Γκέιτς χρησιμοποίησε τον πλούτο του για να μονοπωλήσει με επιτυχία την παγκόσμια πολιτική για τον COVID, προκαλώντας καταστροφή σε εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. 


Τώρα επιδιώκει να κάνει το ίδιο πράγμα στον αγροτικό χώρο, προσπαθώντας να αναγκάσει την ανθρωπότητα να καταναλώσει τα πατενταρισμένα «τρόφιμα» - προϊόντα του για να «σώσει τον πλανήτη».

 

Άρθρο του Δημοσιογράφου-ερευνητή Jordan Schachtel

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Δεδομένου ότι το «COVID Mania» γίνεται ολοένα και πιο αντιδημοφιλές στο ευρύ κοινό, η παγκόσμια άρχουσα τάξη αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει την αμείλικτη εκστρατεία της για την τεχνοκρατική τυραννία. Ο Μπιλ Γκέιτς, από την πλευρά του, μετατρέπεται από έναν πωλητή εμβολίου γονιδιακής θεραπέιας (mRNA) σε έναν μονοπωλιακό πωλητή συνθετικού καλαμποκιού. Και για άλλη μια φορά, χρησιμοποιεί την ήπειρο της Αφρικής ως τον ασθενή μηδέν για το τελευταίο του μανιακό πείραμα.

Στο ετήσιο συνέδριο Goalkeepers, στη Νέα Υόρκη πριν μερικές ημέρες, ο Gates παρουσίασε ένα προϊόν καλαμποκιού από εργαστήριο ως λύση για την πείνα στην Αφρική.

Ο ιδρυτής της Microsoft είναι βαθιά ενσωματωμένος στο κίνημα της φάρσας για το κλίμα και έχει αναπροσανατολίσει τις περισσότερες από τις «φιλανθρωπικές» προσπάθειές του πίσω από την προσπάθεια αλλαγής της θερμοκρασίας της γης.

Στους Goalkeepers, ο Γκέιτς διαφημίζει το ΓΤΟ καλαμπόκι του ως μια κρίσιμη λύση για την κλιματική αλλαγή στην Αφρική. Αν αυτό σας μπερδεύει, εννοεί ότι δεν θέλει οι Αφρικανοί αγρότες να επενδύσουν και να καταναλώσουν ζώα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, κάτι που θα βελτίωνε πραγματικά τη ζωή τους, επειδή ο Γκέιτς πιστεύει ότι οι αγελάδες, τα κοτόπουλα και άλλα τέτοια συμβάλλουν στην «κλιματική αλλαγή». Ως εκ τούτου, ο Bill Gates αποφάσισε ότι οι Αφρικανοί πρέπει να εγγραφούν στο You Will Eat Corn And You Will Be Happy για μια ζωή. 

Το καλαμπόκι από μόνο του έχει πολύ μικρή θρεπτική αξία, γι' αυτό πολλές αφρικανικές κυβερνήσεις καταλήγουν να επιδοτούν ένα προϊόν αραβοσίτου στους πολίτες με πρόσθετα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες. Πολλές αφρικανικές κοινωνίες έχουν ήδη υιοθετήσει μια δίαιτα πλούσια σε καλαμπόκι. Ωστόσο, αυτή η δίαιτα είναι ένα σφάλμα, όχι ένα χαρακτηριστικό. Είναι προϊόν ενός δυσλειτουργικού αγροτικού περιβάλλοντος και όχι κάποιου είδους πολιτιστική βάση. 

Το σχέδιο Gates παίρνει μια πραγματική διαβολική τροπή όταν μαθαίνετε ότι ο Gates και το ίδρυμά του έχουν ξοδέψει τα τελευταία χρόνια αγοράζοντας γεωργική γη και κατοχυρώνοντας εκατοντάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας για σπόρους και κάθε είδους εργαστηριακά προϊόντα «τροφής». 

Ακολουθούν ορισμένες λεπτομέρειες για την αποστολή του Γκέιτς από το US Right To Know , μια μη κερδοσκοπική ερευνητική ερευνητική εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης:

"Ο Γκέιτς λέει ότι οι πλούσιες χώρες θα πρέπει να στραφούν εξ ολοκλήρου στο συνθετικό βοδινό κρέας. Και έχει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας να τα πουλήσει. Ως τρόφιμο που μπορεί να βοηθήσει στη διόρθωση του κλίματος, ο Γκέιτς διαφημίζει το Impossible Burger, ένα μπιφτέκι με βάση τα φυτά από γενετικά τροποποιημένη σόγια και Ο κατασκευαστής του, η Impossible Foods που χρηματοδοτείται από την Gates, έχει δύο δωδεκάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας και περισσότερες από 100 ευρεσιτεχνίες σε εκκρεμότητα για την τεχνητή αναπαραγωγή τυριού, βοείου κρέατος και κοτόπουλου και διαπότισης αυτών των προϊόντων με παρασκευασμένες γεύσεις, αρώματα και υφές.

Παρόμοια με την έκβαση των «επενδύσεών» του για τον COVID, υπάρχει ένα σαφές οικονομικό κίνητρο στο σχέδιο του Γκέιτς να εξαναγκάσει τους ανθρώπους να καταναλώσουν το ψεύτικο φαγητό του. Αν πετύχει, σίγουρα θα αυξήσει δραματικά τον πλούτο και τη δύναμή του. Μεταξύ 18 Μαρτίου 2020 (αρχή της COVID Mania) και 4 Μαΐου 2022 , ο Μπιλ Γκέιτς σημείωσε αύξηση του πλούτου από 98 δισεκατομμύρια δολάρια σε 129,8 δισεκατομμύρια δολάρια, σε μεγάλο βαθμό από τις «επενδύσεις» του που σχετίζονται με τον COVID.

Ο Γκέιτς χρησιμοποίησε τον πλούτο του για να μονοπωλήσει με επιτυχία την παγκόσμια πολιτική για τον COVID, προκαλώντας καταστροφή σε εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τώρα επιδιώκει να κάνει το ίδιο πράγμα στον αγροτικό χώρο, προσπαθώντας να αναγκάσει την ανθρωπότητα να καταναλώσει τα πατενταρισμένα «τρόφιμα» - προϊόντα του για να «σώσει τον πλανήτη».

Χαιρετισμένος από τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχει ως μεγάλος φιλάνθρωπος, ο στενός φίλος του αείμνηστου Τζέφρι Έπσταϊν έχει επενδύσει δισεκατομμύρια δολάρια στην Αφρική μέσω της μη κερδοσκοπικής του οργάνωσης. Από τότε που αποσύρθηκε από τον κόσμο της τεχνολογίας, ο Μπιλ Γκέιτς έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειάς του στην ήπειρο. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τα πραγματικά του κίνητρα, σχεδόν όλα όσα «δουλεύει» ο Γκέιτς μετατρέπονται σε δηλητήριο. Οι Αφρικανοί έχουν υποφέρει πολύ εξαιτίας του και η εκστρατεία του να εξαναγκάσει ένα βιοτικό επίπεδο με βάση το συνθετικό καλαμπόκι θα συνεχίσει αυτό το θέμα.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου