Ευρωβουλευτής Christine Anderson: «Όλα τα μέτρα περιορισμού ελευθερίας που έλαβαν κυβερνήσεις, ειδικά της Δύσης, βασίστηκαν σε ένα μεγάλο ψέμα» - «Όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι έχουν πει ψέματα στους ανθρώπους. Ο χάρτινος πύργος τους καταρρέει» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ευρωβουλευτής Christine Anderson: «Όλα τα μέτρα περιορισμού ελευθερίας που έλαβαν κυβερνήσεις, ειδικά της Δύσης, βασίστηκαν σε ένα μεγάλο ψέμα» - «Όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι έχουν πει ψέματα στους ανθρώπους. Ο χάρτινος πύργος τους καταρρέει» (Video)

  «Όλα τα μέτρα που έχουν λάβει οι κυβερνήσεις – περιορίζοντας τις ελευθερίες, κλείνοντας τους ανθρώπους στα σπίτια τους – βασίστηκαν σε αυτ...

 






«Όλα τα μέτρα που έχουν λάβει οι κυβερνήσεις – περιορίζοντας τις ελευθερίες, κλείνοντας τους ανθρώπους στα σπίτια τους – βασίστηκαν σε αυτό το μεγάλο ψέμα»


«Ποτέ δεν αφορούσε τη δημόσια υγεία, όσα έγιναν δεν έγιναν ποτέ για την αντιμετώπιση των κυμάτων έξαρσης του ιού, ήταν πάντα για το διάσπαση και παραβίαση των δικαιωμάτων των ανθρώπων»


Πρόσφατα, η ευρωβουλευτής Virginie Joron κάλεσε τον γνωστό Γάλλο γιατρό και εμπειρογνώμονα εμβολίων καθηγητή Christian Perronne στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για μια διάσκεψη. Την εναρκτήρια ομιλία έκανε η ευρωβουλευτής Christine Anderson.

Ο Perronne διώχθηκε από τη γαλλική κυβέρνηση για την κριτική του σχετικά με την πολιτική του κορωνοϊού, αλλά πρόσφατα αποκαταστάθηκε πλήρως από το πειθαρχικό τμήμα της Ιατρικής Γαλλικής Αρχής. Ο γιατρός δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι οι μάσκες και τα lockdown δεν λειτουργούν και ότι ο κίνδυνος κορωνοϊού παρουσιάστηκε πολύ υπερβολικός. Έλαβε χειροκροτήματα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Φυσάει ένας άνεμος αλλαγής. Ο χάρτινος πύργος τους καταρρέει», είπε η Άντερσον δίπλα σε έναν χαμογελαστό Περόν. «Βαρέθηκα να με αποκαλούν Covidiot.»

Ήταν ένα μεγάλο ψέμα

Οφείλουμε τον γρήγορο ρυθμό των εξελίξεων στον ευρωβουλευτή Rob Roos (JA21), ο οποίος ρώτησε έναν διευθυντή της Pfizer σε μια ακρόαση εάν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είχε δοκιμαστεί εκ των προτέρων για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού. Όχι, απάντησε εκείνη. «Το κάνεις για κάποιον άλλο» ήταν πάντα ψέμα, λέει ο Roos.

«Όλοι γνωρίζουμε τώρα ότι έχουν πει ψέματα στους ανθρώπους», τόνισε ο Άντερσον. «Ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Όλα τα μέτρα που έχουν λάβει οι κυβερνήσεις – περιορίζοντας τις ελευθερίες, κλείνοντας τους ανθρώπους στα σπίτια τους – βασίστηκαν σε αυτό το μεγάλο ψέμα».

Υπό μεγάλη πίεση

Είπε ότι ήταν αποφασισμένη να φτάσει στο βάθος. Η Άντερσον επεσήμανε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την τεράστια υποστήριξη όλων εκείνων των ανθρώπων που βγήκαν στους δρόμους από δυσαρέσκεια με την πολιτική του κορωνοϊού. "Ευχαριστώ γι'αυτό."

Η Άντερσον σημείωσε περαιτέρω ότι το αφεντικό της ΕΕ Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δέχεται σημαντική πίεση να δημοσιοποιήσει τα συμβόλαια εμβολίων. Ο κόσμος έχει δικαίωμα να γνωρίζει τι περιλαμβάνεται σε αυτές τις συμβάσεις, τι περιλαμβάνουν τα μηνύματα κειμένου που έστειλε στον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, Άλμπερτ Μπούρλα, είπε η ευρωβουλευτής.

Έχουν αποτύχει

«Οι άνθρωποι πρέπει να ξέρουν ποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν. Ποτέ δεν αφορούσε τη δημόσια υγεία, όσα έγιναν δεν έγιναν ποτέ για την αντιμετώπιση των κυμάτων έξαρσης του ιού, ήταν πάντα για το διάσπαση και παραβίαση των δικαιωμάτων των ανθρώπων. Αλλά –και αυτά είναι τα καλά νέα– απέτυχαν! Απέτυχε. Και είμαι πολύ περήφανη για αυτό». (Christine Anderson, MdEP/Ενδιαφέρον ή αξιοσημείωτο της ημέρας, από τη Nadia W./YT)

Δείτε το video (ενεργοποιήστε τους ελληνικούς υποτίτλους):



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. ΒΟΜΒΑ: Ο Δρ Bryan Arntis αποκαλύπτει πιο σημαντικές και τρομακτικές
    συνδέσεις μεταξύ του εμm0λiου και του δηλητηρίου του φιδιού

    https://www.facebook.com/socialmediaorm/videos/485553676888853

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου