Το Net Zero (Μηδενική καθαρή κατανάλωση ενέργειας) δεν έχει καμία σχέση με τη προστασία του κλίματος, αλλά έχει να κάνει με τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού και των παγκόσμιων πόρων - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το Net Zero (Μηδενική καθαρή κατανάλωση ενέργειας) δεν έχει καμία σχέση με τη προστασία του κλίματος, αλλά έχει να κάνει με τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού και των παγκόσμιων πόρων

  Φοβούνται ότι εμείς, οι λαοί, θα ξεσηκωθούμε εναντίον τους όταν συμβεί η αναπόφευκτη οικονομική κατάρρευση, γι' αυτό και θέλουν να μας...

 


Φοβούνται ότι εμείς, οι λαοί, θα ξεσηκωθούμε εναντίον τους όταν συμβεί η αναπόφευκτη οικονομική κατάρρευση, γι' αυτό και θέλουν να μας αλυσοδέσουν με ψηφιακά ζουρλομανδύα τύπου CCP (Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας) και προγραμματιζόμενα ψηφιακά νομίσματα Κεντρικών Τραπεζών, και πάλι με μπροστάρη τον άθλιο Bill Gates.


Σε αντίθεση με τη συστημική προπαγάνδα, δεν υπάρχει καμία έκτακτη ανάγκη για το κλίμα και δεν υπάρχει κανένας καλός επιστημονικός λόγος για τον οποίο δεν θα πρέπει να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τα άφθονα (αν και πεπερασμένα) αποθέματα άνθρακα, πετρελαίου και φυσικού αερίου μέχρις ότου η πυρηνική ενέργεια μπορέσει να γίνει κυρίαρχη, αντί να εξαθλιωνόμαστε και να παγώσουμε τους εαυτούς μας χρησιμοποιώντας ακάθαρτες, αναξιόπιστες, μη βιώσιμες, ακριβές, καταστροφικές για τις θέσεις εργασίας, μικρής διάρκειας ζωής λεγόμενες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

 

Πηγή: The White Rose

Άρθρο του Douglas Brodie

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Εισαγωγή

Οι Δυνάμεις που στη πραγματικότητα μας εξουσιάζουν (και όχι τα κατά τόπους ανδρείκελα τους) (TPTB) έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο κατά τη διάρκεια της "πανδημίας" του Covid μέσω των αποδεδειγμένων ψεμμάτων τους, των ψυχολογικών επιχειρήσεων που προκαλούν φόβο, της ψευδούς προπαγάνδας, της λογοκρισίας, της ακύρωσης των αντιφρονούντων, των εξαναγκασμών όπως η εντολή για το εμβόλιο "χωρίς εμβόλιο, δεν υπάρχει δουλειά" και του να κλείνουν τα συλλογικά μάτια στους φρικτούς τραυματισμούς από το εμβόλιο Covid. Όλα αυτά για έναν ιό παρόμοιο με τη γρίπη*** με μέσο ποσοστό θανάτου από τη μόλυνση 0,035% για τους κάτω των 60 ετών, συμπεριλαμβανομένων των χρονίως ασθενών, και με ασφαλείς και αποτελεσματικές πρώιμες θεραπείες Covid που απαγορεύονται σκόπιμα και σκληρά. Η διάμεση ηλικία θανάτου στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον όχι και τόσο θανατηφόρο ιό ήταν πάντα πάνω από το προσδόκιμο ζωής του Ηνωμένου Βασιλείου, και σήμερα ανέρχεται στο εκπληκτικό ποσοστό των 86 ετών έναντι προσδόκιμου ζωής περίπου 80 ετών.


*** Σημ.: Ουδέποτε έχει αποδειχθεί επιστημονικά η φυσική ύπαρξη οποιουδήποτε “ιού”.


Οι TPTB προώθησαν αδίστακτα τη δική τους ατζέντα και αποδείχθηκαν εχθροί του απλού λαού, αλλά οι γλυκομίλητες μαριονέτες των πολιτικών τους και οι απολογητές της αμνηστίας αυτών που επιδιώκουν το κλείδωμα προσπαθούν τώρα να αποσιωπήσουν αυτή την απαράδεκτα καταχρηστική συμπεριφορά, επιδιώκοντας να "προχωρήσουν ".

Ο Neil Oliver απαγγέλλει αυτές τις συγκλονιστικές καταχρήσεις και ορκίζεται να μην συγχωρήσει και να μην ξεχάσει ποτέ σε αυτόν τον ισχυρό μονόλογο, περπατώντας πάνω σε αυγοθήκες λογοκρισίας της Ofcom. Η χρήση της λέξης "δολοφονία" και στη συνέχεια της φράσης "εγκληματικά παράφρων", σχεδόν δηλώνει τα "εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας".

Τα καλά νέα είναι ότι οι προφανείς πλέον φρικαλεότητες του Covid από την TPTB ελπίζουμε ότι θα οδηγήσουν στο ξετύλιγμα της άλλης απάτης τους, της "κλιματικής αλλαγής".

Προοίμιο

Το τελευταίο μου email που στάλθηκε στα τέλη Αυγούστου με τίτλο "My Net Zero climate change rant" αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τις Joel, PSI,The White Rose, The Exposé, Daily Sceptic News Round-up και Worldnews.com και τους ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή τους. Χρησιμοποιήστε αυτό το σύνδεσμο για να επιστρέψετε στις προηγούμενες αναρτήσεις μου "Οικογένεια και φίλοι".

Από τότε πέρασα μια περίοδο συγγραφικού μπλοκαρίσματος, εντελώς αποπροσανατολισμένος από τις περίεργες πολιτικές μηχανορραφίες που συμβαίνουν παντού γύρω μας, τις οποίες τα συνυπεύθυνα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης (MSM) προσπαθούν να περάσουν ως απολύτως φυσιολογικές, και τώρα επιδεινώνονται από τις ανόητες φλυαρίες που βγαίνουν από την COP27.

Αυτή η επιστολή επιστροφής προσπαθεί να αποδείξει ότι οι TPTB που κυβερνούν τις ζωές μας είναι άσπονδοι ψεύτες που ραδιουργούν για να επιβάλουν ολοκληρωτική μονοκοσμική διακυβέρνηση σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό, το μυστικό μέρος της ατζέντας τους για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση. Το δημόσιο μέρος, όπως εγκρίθηκε από τον τότε πρίγκιπα Κάρολο, ίσως επειδή τώρα εισπράττει δισεκατομμύρια λίρες από τα δικαιώματα των υπεράκτιων αιολικών πάρκων, παρουσιάζεται ανοιχτά εδώ, συνοψίζεται εδώ και παρωδείται εδώ.

Με τον όρο TPTB, εννοώ το ανεξέλεγκτο παγκοσμιοποιητικό κατεστημένο που καλεί όλες τις σημαντικές πολιτικές κινήσεις που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων και με αλληλοεπικαλυπτόμενες ατζέντες: το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), τον ΟΗΕ, τον ΠΟΥ, τις εθνικές αρχές υγείας, διάφορους δισεκατομμυριούχους "Απληστο-φιλανθρω-Παθείς" όπως ο Bill Gates, οι Rockefellers και ο Τζορτζ Σόρος, και διάφορες "πράσινες" ΜΚΟ.

Οι εκάστοτε πολιτικοί μας ενεργούν (όπως λέμε "παίζουν θέατρο") ως υπάκουες μαριονέτες αυτής της πάμπλουτης, ισχυρής και ανεξέλεγκτης παγκοσμιοποιητικής μαφίας, όπως αποδεικνύεται από το πρόσφατο διπλό πραξικόπημα που εγκατέστησε μια σειρά από στελέχη του WEF στο τιμόνι της βρετανικής κυβέρνησης. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης της Τριμερούς Επιτροπής υποκλίνεται επίσης σε αυτούς, αφήνοντας το εκλογικό σώμα του Ηνωμένου Βασιλείου χωρίς δικαιώματα στα πιο σημαντικά ζητήματα της ημέρας.

Αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βασίζεται σε γεγονότα και πληροφορίες που είναι απίθανο να δείτε στα προκατειλημμένα, πληρωμένα ΜΜΕ, εξαιρουμένων των GB News. Συγγνώμη για τη μεγάλη έκταση, αλλά πρόκειται για ένα πολύ σύνθετο και σημαντικό θέμα.

Αγαπητοί κύριοι Hendry και Ross,

Είχα σκεφτεί να γράψω για το πώς η σύγχρονη κοινωνία έχει καταφέρει με κάποιο τρόπο να τρελαθεί, τόσο τρελές είναι πολλές από τις μεγάλες πολιτικές που προωθούνται από την TPTB, συχνά με την ενθουσιώδη υποστήριξη του κοινού που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου. Ωστόσο, το βρήκα πολύ δύσκολο εγχείρημα και σε κάθε περίπτωση είμαι σίγουρος ότι η "τρέλα" οδηγείται περισσότερο από το κακό παρά από την τρέλα. Θα το αφήσω σε αυτό, αλλά μερικά άρθρα που μπορεί να δώσουν τροφή για σκέψη δίνονται εδώεδώ και εδώ, με ένα πολύ καλό ειδικό για το Covid εδώ για το βιβλίο "Gone Viral: How Covid Drove the World Insane".

Επίκαιρα για την COP27, αυτό το email παρουσιάζει αυτό που πιστεύω ότι είναι αδιαμφισβήτητα στοιχεία ότι οι TPTB λένε ψέματα στο ευρύ κοινό εδώ και δεκαετίες σχετικά με το θέμα της "κλιματικής αλλαγής", ή αλλιώς της υποτιθέμενης ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη, για ένα ύπουλο απώτερο κίνητρο που δεν έχει καμία σχέση με το κλίμα, το οποίο εξηγείται παρακάτω. Έχουν επενδύσει τεράστια προσπάθεια και έξοδα για την πλύση εγκεφάλου του κοινού ώστε να πιστέψει τα ψέματά τους (όπως ακριβώς έκαναν και στο Covid), δυστυχώς με τόση επιτυχία ώστε η "κλιματική αλλαγή" έχει γίνει μια σύγχρονη οιονεί θρησκεία.

Αυτό το μακροχρόνιο προηγούμενο δείχνει ότι εμείς, ο λαός, δεν πρέπει να πιστέψουμε την TPTB για τις άλλες απάτες της, όπως το Covid, τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις ελλείψεις ενέργειας και τροφίμων που προσπαθούν σκόπιμα να δημιουργήσουν.

Εσείς οι πολιτικοί οφείλετε σε όλους τους ψηφοφόρους σας να δράσετε ενάντια σε αυτή την παγκόσμια τυραννία, όχι να υποκύψετε σε αυτήν.

Σας προκαλώ και τους δύο να αντικρούσετε τα επιχειρήματά μου και ανυπομονώ να λάβω τις mea culpa απαντήσεις σας με συγγνώμη που απορρίψατε τις προφητικές προηγούμενες προειδοποιήσεις μου. Ενθαρρύνω τους παραλήπτες Bcc να κάνουν την ίδια νοητική άσκηση.

Κλιματική Αλλαγή

Η πρόσφατη ανάρτησή μου σχετικά με την κλιματική αλλαγή καταρρίπτει τόσο τη θεωρία της υποτιθέμενης ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη όσο και την καταστροφική ματαιότητα της βιαστικής προσπάθειας μονομερούς απεξάρτησης της οικονομίας μας από τον άνθρακα με τη χρήση εντελώς ακατάλληλων τεχνολογιών, όπως οι αναποτελεσματικές καιρικά εξαρτώμενες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Δεν θα τα επαναλάβω όλα εδώ και το μόνο που μπορώ να σας ζητήσω είναι να τα μελετήσετε και τις παραπομπές που συνδέονται με αυτά με την κριτική σας σκέψη. Θα ανακυκλώσω ωστόσο μερικά από τα βασικά επιχειρήματα και θα προσθέσω μερικά νέα.

Η COP27 είναι προ των πυλών και οι ακτιβιστές του κλίματος έχουν εντείνει την αηδιαστική προπαγάνδα τους για το κλίμα. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για την 27η τέτοια κλιματική παντομίμα, οι παγκόσμιες εκπομπές CO2 και τα επίπεδα του ατμοσφαιρικού CO2 συνεχίζουν να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο, αλλά οι παγκόσμιες θερμοκρασίες έχουν κάνει κάτι περισσότερο από το να παραμένουν στάσιμες κατά το τελευταίο τέταρτο του αιώνα, διακεκομμένες από παροδικά φυσικά Ελ Νίνιο, όπως δείχνουν οι δορυφορικές μετρήσεις των θερμοκρασιών της τροπόσφαιρας, οι οποίες για τεχνικούς λόγους θα έπρεπε να είναι οι πρώτες που θα εμφανίζουν σημάδια οποιασδήποτε ανθρωπογενούς παγκόσμιας θέρμανσης.

Εάν οι παγκόσμιες θερμοκρασίες μεταβάλλονται ελάχιστα και στην πραγματικότητα παρουσιάζουν μια σαφή τάση ψύξης από το 2016, γιατί οι TPTB ισχυρίστηκαν ξαφνικά ότι βρισκόμαστε σε "κλιματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης"; Γιατί χρησιμοποιούν ανέντιμες ψυχολογικές τεχνικές (όπως ακριβώς και στην απάτη με το Covid) για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους ανθρώπους και να ενταχθούν στη λατρεία τους για την κλιματική αλλαγή;

Τα κλιματικά μοντέλα της IPCC του ΟΗΕ που προέβλεπαν τον επικείμενο Θερμαγεδδώνα έχουν αποτύχει παταγωδώς, όπως ακριβώς και τα υπολογιστικά μοντέλα Covid των SAGE/Neil Ferguson. Οι επιστημονικές εκθέσεις της IPCC του ΟΗΕ είναι κατάφωρα υπερβολικές στις Περιληπτικές Εκθέσεις για τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, επειδή έχουν γραφτεί από πολιτικούς ακτιβιστές. Η απάτη της κλιματικής αλλαγής συντηρείται μόνον από αντιεπιστημονικούς ισχυρισμούς που ισχυρίζονται ότι τυχαία δυσμενή καιρικά φαινόμενα οφείλονται στην "κλιματική αλλαγή", σε συνδυασμό με την αδυσώπητη προπαγάνδα του κατεστημένου και τη λογοκρισία των αντίθετων απόψεων, όπως έγινε και για το Covid.

Ο ανεξάρτητος αναλυτής Paul Homewood καταρρίπτει με ευκολία τέτοιες ιστορίες κλιματικής τρομολαγνείας, στρέφοντας τις επίσημες στατιστικές των ίδιων των προπαγανδιστών εναντίον τους. Ο ανεξάρτητος επιστήμονας Clive Best απέδειξε πριν από χρόνια ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που σπάνε ρεκόρ είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα συμβαίνουν τακτικά κάπου στον κόσμο και ως τέτοια είναι "εντελώς ανούσια".

Σε αντίθεση με την καθεστωτική προπαγάνδα, μια πρόσφατη μελέτη κορυφαίων επιστημόνων, η οποία εξηγείται σε αυτή τη διάλεξη, έδειξε ότι η επίδραση της αύξησης του ατμοσφαιρικού CO2 στην αύξηση της θερμοκρασίας του θερμοκηπίου είναι αμελητέα, αναιρώντας πλήρως την επίσημη αφήγηση των TPTB. Η μελέτη αυτή ταιριάζει καλά με την προφανή έλλειψη αποδείξεων για ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη κατά τα τελευταία 80 χρόνια, παρά τη σταθερή αύξηση των εκπομπών και των επιπέδων του ατμοσφαιρικού CO2: η παγκόσμια ψύξη από τη δεκαετία του 1950 έως τα μέσα της δεκαετίας του 1970, η οποία οδήγησε σε φόβους για επικείμενη εποχή των παγετώνων- στη συνέχεια, μια περίοδος μικρής παγκόσμιας θέρμανσης κατά τις δεκαετίες του 1980 και του 1990- και στη συνέχεια, μέχρι σήμερα, ένα τέταρτο του αιώνα που η παγκόσμια θερμοκρασία παραμένει σταθερή, ενώ τα επίπεδα του ατμοσφαιρικού CO2 εκτοξεύτηκαν σε "ιστορικά" υψηλά επίπεδα.

Ως μια σύντομη παρένθεση σε περίπτωση που κάποιοι παραλήπτες αμφισβητούνται από την επιστήμη των αερίων του θερμοκηπίου, ο "οδηγός του χαζού" της ακόλουθης παραγράφου μπορεί να βοηθήσει. Οποιοσδήποτε συναινεί ήπια στο να καταστραφεί συνολικά ολόκληρος ο τρόπος ζωής μας και να αρπάξουμε τις με κόπο κερδισμένες πολιτικές ελευθερίες μας με ένα ψεύτικο πρόσχημα όπως το Net Zero που βασίζεται στην απατηλή ψευδοεπιστήμη της IPCC του ΟΗΕ, θα έπρεπε πραγματικά να προσπαθήσει να το καταλάβει.

Όταν η θερμότητα από τον ήλιο προσπίπτει στη Γη, ένα μέρος απορροφάται στην επιφάνεια και ένα άλλο αντανακλάται πίσω προς το διάστημα σε ένα ευρύ φάσμα υπέρυθρης (IR) ακτινοβολίας. Το φαινόμενο των αερίων του θερμοκηπίου οφείλεται στο γεγονός ότι τα λεγόμενα "αέρια του θερμοκηπίου" στην ατμόσφαιρα - οι υδρατμοί (H20) που είναι μακράν ο επικρατέστερος, το διοξείδιο του άνθρακα (CO2), το μεθάνιο (CH4), το οξείδιο του αζώτου (N2O) και το όζον (O3) - απορροφούν μέρος αυτής της εξερχόμενης υπέρυθρης ακτινοβολίας και την ανακλούν πίσω στην επιφάνεια, μειώνοντας έτσι την ψύξη που διαφορετικά θα συνέβαινε αν πήγαινε κατευθείαν στο διάστημα. Είναι χαρακτηριστικό αυτών των αερίων του θερμοκηπίου ότι απορροφούν μόνο ορισμένες συχνότητες του φάσματος της υπέρυθρης ακτινοβολίας. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα βοηθήσει στην εξήγηση των γραφημάτων ακτινοβολίας.

Σε αντίθεση με τα κλιματικά μοντέλα της IPCC του ΟΗΕ, τα οποία ανέκαθεν υπερέβαλαν την υπερθέρμανση του πλανήτη, αυτή η μελέτη δείχνει εκπληκτική συμφωνία με τις πραγματικές δορυφορικές μετρήσεις σε εξαιρετικά διαφορετικές περιοχές της γήινης επιφάνειας (βλ. 15:00 της διάλεξης).

Οι υπολογισμοί της μελέτης δείχνουν ότι ένα επίπεδο ατμοσφαιρικής συγκέντρωσης CO2 μόλις 50ppm (μέρη ανά εκατομμύριο) θα είχε σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα θέρμανσης του αερίου του θερμοκηπίου με το σημερινό επίπεδο των 420ppm περίπου και ότι ένας διπλασιασμός από το σημερινό επίπεδο θα είχε αμελητέα διαφορά. Αυτό οφείλεται στο γνωστό φαινόμενο του κορεσμού (εξηγείται από τις 9:00).

Αυτό εξηγεί γιατί η Γη δεν μετατράπηκε σε έναν καυτό, χωρίς νερό πλανήτη όπως η Αφροδίτη πριν από 750 εκατομμύρια χρόνια, όταν τα επίπεδα του ατμοσφαιρικού CO2 ήταν 7000ppm. Ταιριάζει επίσης με τα στοιχεία από τους πυρήνες πάγου του Βοστόκ ότι οι αυξήσεις της παγκόσμιας θερμοκρασίας στο μακρινό παρελθόν προηγήθηκαν των αυξήσεων των επιπέδων του ατμοσφαιρικού CO2 και όχι το αντίθετο.

Παρεμπιπτόντως, οι σκεπτικιστές του κλίματος που υποστηρίζουν ότι το ατμοσφαιρικό CO2 δεν μπορεί να αποτελεί κλιματικό πρόβλημα επειδή το επίπεδο συγκέντρωσής του είναι τόσο μικρό (0,04%) είναι σε λάθος κατεύθυνση. Ενώ η μελέτη δείχνει ότι τα 50ppm CO2 συμπεριφέρονται σχεδόν το ίδιο με τα 420ppm, δείχνει επίσης ότι μια συγκέντρωση μηδενικού CO2 θα έκανε μεγάλη διαφορά (~25%), κάνοντας τον πλανήτη πιο δροσερό.

Το συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχει καμία έκτακτη ανάγκη για το κλίμα και δεν υπάρχει κανένας καλός επιστημονικός λόγος για τον οποίο δεν θα πρέπει να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τα άφθονα (αν και πεπερασμένα) αποθέματα άνθρακα, πετρελαίου και φυσικού αερίου μέχρις ότου η πυρηνική ενέργεια μπορέσει να γίνει κυρίαρχη, αντί να εξαθλιωνόμαστε και να παγώσουμε τους εαυτούς μας χρησιμοποιώντας ακάθαρτεςαναξιόπιστεςμη βιώσιμεςακριβέςκαταστροφικές για τις θέσεις εργασίαςμικρής διάρκειας ζωής λεγόμενες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η μελέτη δείχνει επίσης ότι οι επιπτώσεις του ατμοσφαιρικού μεθανίου και του οξειδίου του αζώτου στην αύξηση της θερμοκρασίας του θερμοκηπίου είναι αμελητέες. Επομένως, δεν υπάρχει κανένας καλός επιστημονικός λόγος για τον οποίο θα πρέπει να ξεκοιλιάσουμε τη γεωργική μας βιομηχανία και να δημιουργήσουμε εσκεμμένη έλλειψη τροφίμων καταργώντας τα βοοειδή, τα πρόβατα και τα τεχνητά λιπάσματα, το οποίο είναι το διαβολικό σχέδιο των TPTB, το οποίο κρύβεται σε μεγάλο βαθμό από το κοινό από τα συνεργαζόμενα ΜΜΕ.

Για παράδειγμα, πόσοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι η μικροσκοπική Ολλανδία είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος εξαγωγέας τροφίμων στον κόσμο και ότι η ανεύθυνη ολλανδική κυβέρνηση σχεδιάζει να εκκαθαρίσει εκατοντάδες αγρότες από τη γη, τελικά χιλιάδες σύμφωνα με αυτή την έκθεση, για να κάνει χώρο για μια νέα πόλη Τρι-Κρατική που θα στεγάσει 45 εκατομμύρια ανθρώπους;

Πόσοι γνωρίζουν ότι η οικονομία της Σρι Λάνκα έχει πρόσφατα καταστραφεί ολοκληρωτικά από την αυταρχική απαγόρευση των τεχνητών λιπασμάτων στο όνομα της "κλιματικής αλλαγής"; Ο πρόεδρος που καυχιόταν για την πολιτική αυτή μόλις πρόσφατα στην COP26 αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα για την ασφάλειά του.

Υποστηρικτικά στοιχεία από τον πολυμεταβλητό δείκτη ENSO (νότια ταλάντωση Ελ Νίνιο) δείχνουν μια υπεροχή των θερμαντικών γεγονότων Ελ Νίνιο (κόκκινο) από το 1980 μέχρι περίπου την αλλαγή του αιώνα, ακολουθούμενη από μια υπεροχή των ψυχρών Λα Νίνιο (μπλε) μέχρι σήμερα. Αυτό το πρώιμο γράφημα ENSO δείχνει μια υπεροχή των ψυχρών Λα Νίνια από τη δεκαετία του 1950 έως τα μέσα της δεκαετίας του 1970. Οι ναυτικοί γνώριζαν αυτούς τους φυσικούς κύκλους ENSO πριν από αιώνες λόγω της επιρροής τους στους ωκεάνιους ανέμους, απόδειξη ότι δεν έχουν καμία σχέση με το ανθρωπογενές CO2.

Σημειώστε πώς αυτές οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας αντιστοιχούν απόλυτα στις φυσικές κυκλικές διακυμάνσεις της Ατλαντικής Πολυδεκαδακτυλικής Ταλάντωσης (AMO), η οποία μεταβάλλεται παράλληλα με τα πιο έντονα σκαμπανεβάσματα των παγκόσμιων θερμοκρασιών ξηράς και θάλασσας τα τελευταία 170 χρόνια των παρατηρήσεων, αλλά δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε καμία συνοπτική έκθεση της IPCC του ΟΗΕ για τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η IPCC του ΟΗΕ, η οποία επιλέγει τα κεράσια, ασχολείται μόνο με τους υποτιθέμενους ανθρωπογενείς κινδύνους για το κλίμα (υπάρχει στην πρώτη κιόλας πρόταση) και όχι με την αλλαγή του κλίματος συνολικά, συμπεριλαμβανομένων όλων των φυσικών επιδράσεων. Ποτέ δεν το παραδέχονται αυτό δημοσίως, αλλά έχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι "η επιστήμη είναι ξεκαθαρισμένη", μια απλή απόδειξη ότι μας λένε ψέμματα.

Αν η AMO ακολουθήσει το κανονικό της μοτίβο, πιθανώς σύντομα θα βιώσουμε 20 έως 30 χρόνια παγκόσμιας ψύξης, όπως συνέβη στις δεκαετίες που οδήγησαν στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Όσον αφορά την εφαρμογή του Net Zero, το προηγούμενο email μου εξηγούσε πώς έχουμε κάνει αμελητέα πρόοδο στην προσπάθεια απεξάρτησης της οικονομίας από τις ανθρακούχες εκπομπές, κυρίως με τη μεταφορά της παραγωγής στην Κίνα και το κλείσιμο των σταθμών ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα υπέρ του φυσικού αερίου. Ακολουθούν ορισμένες σημαντικές πρόσφατες εργασίες που το επιβεβαιώνουν αυτό.

Ο επικεφαλής της έρευνας εμπορευμάτων της Goldman Sachs δημοσίευσε πρόσφατα μια πολύ αποκαλυπτική μελέτη σχετικά με τη λεγόμενη ενεργειακή μετάβαση. Υπολογίζει ότι το μερίδιο των ορυκτών καυσίμων στη συνολική ενεργειακή κατανάλωση στο τέλος του 2021 ήταν 81%, σαφώς ένα εκατομμύριο μίλια μακριά από το καθαρό μηδέν, έναντι 82% δέκα χρόνια πριν και ότι η επίτευξη αυτής της μικροσκοπικής μετάβασης είχε κοστίσει 3,8 τρισεκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις κυρίως σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μικρής διάρκειας, διαλείπουσες, εξαντλούν φυσικούς πόρους.

Η μυθική "ενεργειακή μετάβαση" από τα ορυκτά καύσιμα είναι σαφές ότι δεν οδηγεί πουθενά.

Η προηγούμενη ανάρτησή μου αναφερόταν στους υπολογισμούς μηχανικών του πρώην επικεφαλής επιστήμονα καθηγητή David MacKay, οι οποίοι έδειξαν την αδυναμία τροφοδοσίας μιας σύγχρονης βιομηχανικής οικονομίας με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που εξαρτώνται από τις καιρικές συνθήκες και οι οποίοι αγνοούνται από όλους τους πολιτικούς μας. Ένα πρόσφατο βίντεο από έναν Ολλανδό μηχανικό δίνει ουσιαστικά το ίδιο μήνυμα σε εικόνες που ακόμη και οι τεχνικά αδύναμοι θα πρέπει να είναι σε θέση να κατανοήσουν.

Τέλος, μια εξαιρετική ανάρτηση που καταρρίπτει την εξαιρετικά δαπανηρή και μη πρακτική ιδέα της χρήσης "πράσινου" υδρογόνου για την αντικατάσταση του φυσικού αερίου, την οποία υποστηρίζει με ενθουσιασμό η Nicola Sturgeon.

Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει καμία επιστημονική ή μηχανική αιτιολόγηση για το Net Zero. Αποκλείοντας την παραφροσύνη ή τη θρησκευτική μανία ως κινητήρια δύναμη, το μόνο λογικό συμπέρασμα είναι ότι το Net Zero δεν έχει καμία σχέση με το κλίμα, αλλά έχει να κάνει με τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού και των παγκόσμιων πόρων.

Οι ψυχοπαθείς της TPTB φαίνεται να πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα καταστρέφει τον πλανήτη και πρέπει να περιοριστεί αυστηρά. Παραφράζοντας ελαφρώς, η Λέσχη της Ρώμης είπε ότι "ο πραγματικός εχθρός είναι η ίδια η ανθρωπότητα" και ο ιδρυτής της IPCC του ΟΗΕ είπε ότι "η ευθύνη μας είναι να καταρρεύσει ο δυτικός πολιτισμός". Η ΕΕ και οι ΗΠΑ είναι σαφώς τοποθετημένες σε αυτό το παρανοϊκό μονοπάτι.

Όταν η Cruela (“βάρβαρη”) von der Leyen ανακοίνωσε κυρώσεις κατά των ενεργειακών εξαγωγών του Πούτιν, τις επέβαλε κρυφά και σε κοινή θέα εναντίον των λαών της Ευρώπης, θεωρώντας τους όλους για ηλίθιους. Ο Πούτιν πουλάει τώρα την ενέργειά του στην Ασία και το ρούβλι έχει ενισχυθεί. Ας ελπίσουμε ότι οι επερχόμενες μεσοχειμωνιάτικες διακοπές ρεύματος και οι ελλείψεις τροφίμων θα βοηθήσουν να ξυπνήσει ο λαός.

Ο παρανοϊκός Joe Biden δήλωσε το 2019: "Σας εγγυώμαι, θα βάλουμε τέλος στα ορυκτά καύσιμα" και τον περασμένο Φεβρουάριο υποσχέθηκε ότι θα σταματήσει τον Nord Stream 2 αν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία. Υπάρχουν πολλές εικασίες στα MSM σχετικά με το πώς κατέληξαν πρόσφατα να καταστραφούν και οι δύο αγωγοί Nord Stream, αλλά είναι αξιοσημείωτο ότι τα MSM έχουν ελάχιστα να πουν για τον καταστροφικό αντίκτυπο της απώλειας αυτού του ρωσικού φυσικού αερίου στους ανθρώπους και τις οικονομίες της Ευρώπης, ένα παραλυτικό έλλειμμα που θα μπορούσε να διαρκέσει για χρόνια.

Είναι πιθανό η ζημιά στον αγωγό να ήταν τυχαία λόγω ανθρώπινου λάθους, αλλά το στοίχημά μου είναι ότι εγκρίθηκε από τον απερίσκεπτο Μπάιντεν, όπως συζητήθηκε εδώεδώ και εδώ. Έχει ήδη σαμποτάρει (ειρηνικά) τον πετρελαιαγωγό Keystone στη Βόρεια Αμερική και προεδρεύει μιας κρίσης ντίζελ στις ΗΠΑ που ο ίδιος δημιούργησε.

Ο Sunak παίζει το ρόλο του υποκλινόμενος στην TPTB συμμετέχοντας στην COP27 για να ξεστομίσει ανοησίες ότι : "δεν υπάρχει μακροπρόθεσμη ευημερία χωρίς δράση για την κλιματική αλλαγή" - απλά δείτε τα χλευαστικά σχόλια κάτω από αυτό το άρθρο. Η αλήθεια είναι ότι η οικονομική ανάπτυξη χρειάζεται φθηνή ενέργεια, η οποία είναι αδύνατη όσο παραμένει το Net ZeroΜια από τις πρώτες του πράξεις ως πρωθυπουργός ήταν να επαναφέρει την απαγόρευση του fracking εν μέσω αυτής της πρωτοφανούς ενεργειακής κρίσης, επιλέγοντας σκόπιμα να κάνει την κρίση χειρότερη.

Αν αυτή η μαριονέτα του WEF είχε το παραμικρό γνήσιο ενδιαφέρον για την ευημερία του βρετανικού λαού, θα καταργούσε το δόλιο Net Zero, θα αποσύρονταν από τον παράλογοπροκληθέντα από την TPTB πόλεμο στην Ουκρανία, θα τακτοποιούσε το διαλυμένο NHS και θα έβαζε τέλος στην εισβολή των παράνομων μεταναστών. Αυτός και ο Χαντ έχουν μάλιστα το θράσος να κατηγορούν για τα οικονομικά μας δεινά την πεντάμηνη θητεία της Λιζ Τρας, περνώντας μας πάλι όλους για ηλίθιους.

Η αλήθεια είναι ότι ο Sunak και οι φίλοι του από την TPTB έχουν γονατίσει την παγκόσμια οικονομία με τις απάτες τους στο Covid, την κλιματική αλλαγή και τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς και με όλο το τύπωμα "αστείου χρήματος" από την οικονομική κρίση του 2008 (και πριν), με το Ηνωμένο Βασίλειο να αντιμετωπίζει τώρα έναν καταιγιστικό πληθωρισμό και τη μεγαλύτερη ύφεση από τη Μεγάλη Ύφεση. Για να τα επισφραγίσει όλα αυτά, ο Sunak και οι κλιματικοί ηλίθιοι της TPTB του, συμπεριλαμβανομένης της Νicola Sturgeon, άνοιξαν την πόρτα για να δώσουν 1 τρισεκατομμύριο δολάρια σε "κλιματικές αποζημιώσεις" επειδή δημιούργησαν ένα Aνύπαρκτο κλιματικό πρόβλημα.

Πριν από χρόνια ο ενεργειακός αναλυτής Euan Mearns έγραψε προφητικά ότι οι παραληρηματικές πολιτικές μας για την κλιματική αλλαγή οδηγούσαν το βρετανικό σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας σε ενεργειακό αδιέξοδο. Τώρα που ξαφνικά φτάσαμε σε έναν μεταφορικό τοίχο από τούβλα που φράζει το δρόμο, μπορεί να μας πάρει "μια δεκαετία ή και περισσότερογια να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο. Το συνδεδεμένο άρθρο αναφέρεται στην κατεδάφιση του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα Longannet, κατά την οποία η επικεφαλής του headbanger-in-chief Nicola Sturgeon πυροδότησε χαρούμενα τα εκρηκτικά. Αν θέλουμε να διατηρήσουμε τα φώτα αναμμένα, καλύτερα να αρχίσουμε την ανοικοδόμηση το συντομότερο δυνατόν. Κάποιες ελπίδες εδώ στη Σκωτία!

Οι αντι-ανθρώπινες TPTB φαίνονται αποφασισμένες να δημιουργήσουν δυστυχία μέσω της σκόπιμα κατασκευασμένης έλλειψης ενέργειας και τροφίμων με το πρόσχημα της "κλιματικής αλλαγής". Ο θάνατος εκατομμυρίων "άχρηστων φαγάδων" (© Henry Kissinger) θα ήταν μάλλον το κερασάκι στην τούρτα γι' αυτούς.

Ο απαράμιλλος Neil Oliver επιτίθεται με σφοδρότητα στη "φαντασίωση που προέρχεται από τα ψέματα" της μαλθουσιανής ατζέντας της TPTB για την κλιματική αλλαγή σε αυτόν τον 10λεπτο μονόλογο. Επισημαίνει την ειρωνεία ότι οι ποπ σταρ και τα μέσα ενημέρωσης που προώθησαν το "Feed the World" τη δεκαετία του 1980 είναι ως επί το πλείστον πλήρως πίσω από τις πολιτικές Net Zero που εγγυώνται τον θάνατο από την πείνα ίσως εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο στο όνομα της "κλιματικής αλλαγής". Αυτό το κακό πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή όπου οι ενεργοποιημένοι καλεσμένοι του Neil συζητούν τον μονόλογό του με όρους που παλαιότερα θεωρούνταν παραληρήματα θεωρητικών συνωμοσίας (όπως εγώ, σε μια λαγότρυπα). Το επόμενο τμήμα του με τον Dr. Ros Jones σχετικά με την απάτη για την ασφάλεια των εμβολίων Covid είναι επίσης συγκλονιστικά αποκαλυπτικό, περισσότερα εδώ.

Το Covid και τα Eμβόλια

Για μένα είναι προφανές ότι το Covid ήταν ένα προμελετημένο, παγκοσμίως συντονισμένο σχέδιο των TPTB για να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη στο ευρύ κοινό, που ξεκίνησε ως δράση "γρήγορης εκτόξευσης" επειδή η απάτη τους με την κλιματική αλλαγή δεν παρήγαγε τα αποτελέσματα που ήθελαν αρκετά γρήγορα. Έχω ήδη εκφράσει αυτή την άποψη σε διάφορες αναρτήσεις, για παράδειγμα εδώεδώ https://metatron.substack.com/p/21st-century-crimes-against-humanity?utm_source=substack&utm_medium=emailκαι εδώ. Θα περιοριστώ τώρα σε μια σύντομη σύνοψη των σημείων που περιγράφουν γιατί είμαι σίγουρος ότι τα πάντα σχετικά με το Covid ήταν ένα προσεκτικά χορογραφημένο πακέτο ψεμάτων.

Ήταν σαφές από την αρχή, π.χ. από το κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess και τις πρώτες μελέτες του κορυφαίου επιδημιολόγου καθηγητή Ιωάννη Ιωαννίδη ότι ο SARS-CoV-2 δεν ήταν επικίνδυνος ιός, οπότε οι πολιτικοί δεν μπορούν να ξεφύγουν λέγοντας ότι απλώς έπαιζαν ασφάλεια σε αβέβαιους καιρούς. Οι παρακάτω ερωτήσεις είναι μερικές μόνο από τις προδοτικές ενδείξεις ότι όλα ήταν σχεδιασμένα:

  • Ήταν απλή σύμπτωση το γεγονός ότι μια άσκηση σχεδιασμού πανδημίας κορονoϊών του Bill Gates/WEF (Event 201, περισσότερα στοιχεία εδώ) πραγματοποιήθηκε ακριβώς πριν από την πραγματική εμφάνιση του SARS-CoV-2;
  • Τι στο καλό ήταν ασφαλές στην επέκταση των "τριών εβδομάδων για να ισοπεδωθεί η καμπύλη" σε ένα χρόνο και πλέον αποκλεισμών που θα προκαλούσαν μαζικές κοινωνικές και οικονομικές παράπλευρες απώλειες;
  • Γιατί τόσες πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο απαγόρευσαν τα ασφαλή και αποτελεσματικά φάρμακα έγκαιρης θεραπείας του Covid, όπως η ιβερμεκτίνη και η υδροξυχλωροκίνη;
  • Γιατί το Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποίησε πολύ περισσότερες από το κανονικό ποσότητες του φαρμάκου "θεραπείας του τέλους της ζωής" μιδαζολάμη στις αρχές του 2020, αποδίδοντας ψευδώς τους επακόλουθους θανάτους στο Covid;
  • Γιατί οι TPTB δεν ήραν τους περιορισμούς τους το καλοκαίρι του 2020 όταν το Covid είχε εκλείψει, αντί να διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους (μια ανοιχτή επιστολή του Οκτωβρίου 2020 προς τη Nicola Sturgeon, προτού ενώσω πλήρως όλες τις τελείες σχετικά με την απάτη με το Covid) με περαιτέρω περιορισμούς που προκαλούν φόβο και ένα τεράστιο πρόγραμμα δοκιμών χρησιμοποιώντας τον ακατάλληλο για χρήση εξοπλισμό PCR για να δημιουργήσουν μια τρομακτική "καζεστεμική", ακολουθούμενη από τρομακτικές προβλέψεις του SAGE για νέα θανατηφόρα κύματα που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ;
  • Γιατί οι TPTB συνεχίζουν να επιμένουν ότι τα εμβόλια Covid είναι "ασφαλή και αποτελεσματικά" παρά όλα τα στοιχεία που δείχνουν ότι είναι φρικτά ανασφαλή και αναποτελεσματικά; Γιατί απορρίπτουν την απαίτηση του κοινού για μια σωστή έρευνα σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων Covid;
  • Γιατί οι TPTB επιμένουν να επιβάλλουν τα ανασφαλή και αναποτελεσματικά εμβόλια Covid σε παιδιά που διατρέχουν αμελητέο κίνδυνο από τον ιό;

Πιστεύω ότι η σοκαριστικά απλή απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα είναι ότι ήθελαν να αναγκάσουν ολόκληρο τον πληθυσμό να κάνει τα εμβόλια Covid για να τους εθίσουν στα διαβατήρια εμβολίων, τα οποία θα μπορούσαν στη συνέχεια να μετατραπούν σε ψηφιακές ταυτότητες κοινωνικής πίστωσης ως μέσο επιβολής κάθε είδους ολοκληρωτικού ελέγχου στους ανθρώπους. Αυτοί οι Μαλθουσιανοί εγκληματίες θα γνώριζαν ότι τα εμβόλια Covid είναι τοξικά εκ κατασκευής, οπότε η επακόλουθη σφαγή του πληθυσμού, συνεχιζόμενη και μελλοντική λόγω των δυσμενών επιδράσεων των εμβολίων στη γονιμότητα, είναι μάλλον το κερασάκι στην τούρτα γι' αυτούς.

Ο αναλυτής δεδομένων Joel Smalley του "Dead Man Talking" απεικονίζει την καταστροφή των εμβολίων Covid σε ένα απλό και συγκλονιστικό γράφημα των σωρευτικών υπερβάσεων θανάτων που μετά την πάροδο μιας πανδημίας με ένα υποτιθέμενα επιτυχημένο πρόγραμμα εμβολιασμού θα έπρεπε να έχουν εξομαλυνθεί ή να έχουν μειωθεί, αλλά για κάποιο ανεξερεύνητο λόγο παραμένουν πεισματικά υψηλά.

Ευτυχώς, το κοινό αρχίζει καθυστερημένα να βάζει μυαλό (δεν μπόρεσα να βρω κάτι αντίστοιχο στο Ηνωμένο Βασίλειο) παρά το ψεύτικο, αποσιωπητικό μάντρα "ασφαλές και αποτελεσματικό" από την TPTB και τη λογοκρισία των στοιχείων που αποδεικνύουν το αντίθετο. Δυστυχώς για την TPTB, η λογοκρισία δεν μπορεί να εμποδίσει τον κόσμο να αντιληφθεί (το Twitter μπορεί να μεταφράσει) όταν τόσοι πολλοί πλήρως εμβολιασμένοι, με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα γνωστοί υποκύπτουν ξανά και ξανά στο "Covid" και άλλοι υποφέρουν από ανώμαλα και απροσδόκητα προβλήματα υγείας ή δυστυχώς πεθαίνουν.

Συμπεράσματα

Ο διεθνής δικηγόρος Reiner Fuellmich και οι συνάδελφοί του ολοκλήρωσαν τον Ιούνιο την 8ήμερη δίκη τους ενώπιον του Μεγάλου Σώματος ενόρκων για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας του Covid, την οποία οι περισσότεροι άνθρωποι μάλλον έχασαν, όπως και εγώ. Τους τελευταίους 18 μήνες συγκέντρωσαν έναν τεράστιο όγκο αποδεικτικών στοιχείων για τις κακοδικίες από ένα ευρύ φάσμα εμπειρογνωμόνων, τα οποία καταγράφονται εδώ. Θα περιοριστώ στα 35 λεπτά της τελικής νομικής επιχειρηματολογίας του Dr. Fuellmich. Δεν μασάει τα λόγια του. Το κείμενο είναι διαθέσιμο εδώ.

Ένα από τα κύρια σημεία που αναδεικνύει είναι ότι η απάτη των TPTB είχε ως κύριο κίνητρο τη δεινή κατάσταση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, που προκλήθηκε από τη δική τους ανικανότητα και περιγράφεται σε αυτή την προηγούμενη κατάθεση. Οι TPTB φοβούνται ότι εμείς, ο λαός, θα ξεσηκωθούμε εναντίον τους όταν συμβεί η αναπόφευκτη οικονομική κατάρρευση, γι' αυτό και θέλουν να μας αλυσοδέσουν με ψηφιακά ζουρλομανδύα τύπου CCP (Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας) και προγραμματιζόμενα ψηφιακά νομίσματα Κεντρικών Τραπεζών, και πάλι με μπροστάρη τον άθλιο Bill Gates.

Προτρέπω όλους να αφιερώσουν χρόνο για να παρακολουθήσουν ή να διαβάσουν τα επιχειρήματα του Dr. Fuellmich και τα παρακάτω έργα και να σταματήσουν να συμμορφώνονται με την TPTB και τις μαριονέτες τους πολιτικούς και αντ' αυτού να αρχίσουν να αντιστέκονται στην απαράδεκτη υπερβολή τους.

Ελπίζω να συμφωνείτε ότι το ελάχιστο που χρειαζόμαστε είναι ένα δημοψήφισμα για το Net Zero και τη διαβεβαίωση ότι ένας ψεύτικος πανδημικός τρόμος όπως ο κορωνοϊός δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να μας επιβληθεί.

Με εκτίμηση,

Douglas Brodie, Nairn, 10 Νοεμβρίου 2022



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου