Όταν προδοσία και νεοταξισμός διοικούν, το έθνος εγείρεται και νικά… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Όταν προδοσία και νεοταξισμός διοικούν, το έθνος εγείρεται και νικά…

  Η επιχείρηση εδραίωσης τής παγκοσμιοποίησης στο πολιτικό πεδίο λαμβάνει διαρκώς σάρκα και οστά. Επί τής ουσίας η παγκόσμια τυραννική διακυ...

 


Η επιχείρηση εδραίωσης τής παγκοσμιοποίησης στο πολιτικό πεδίο λαμβάνει διαρκώς σάρκα και οστά. Επί τής ουσίας η παγκόσμια τυραννική διακυβέρνηση εφαρμόζεται συστηματικά μέσα από το καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας, κομματικό και παρακρατικό.


Η εθνολογική αλλοίωση και μείωση τού πληθυσμού, η φτωχοποίηση, ο φόβος και η ηττοπάθεια τού λαού μπροστά σε μια προσχεδιασμένη πολεμική απειλή είναι η αλληλουχία των κινήσεων που εφαρμόζουν οι δημοκρατικοί τύραννοι. Σκοπός τους είναι η αποδοχή των δεσμών τής παγκοσμιοποίησης ως η μόνη τάχα μου επιλογή επιβίωσης.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου

Οι νεοταξίτες έχουν πετάξει τις μάσκες. Επιχειρούν μάλιστα να ελέγξουν το Πατριωτικό Κίνημα με την πριμοδότηση διχαστικών τάσεων. Όμως η αλήθεια δεν κρύβεται και οι σκοπιμότητες τής υποταγής αποκαλύπτονται. Ο Πατριώτης και Εθνικιστής Έλλην δεν συνδιαλέγεται με τούς αρνητές τού Έθνους, ανθρώπους μισερούς που έχουν βαλθεί να διαχωρίσουν τον Ελληνισμό από τις Πατρογονικές του Αξίες. Και οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου, διεθνιστές και σιωνιστές, βάλλουν ενάντια στην Ελλάδα, την Ορθοδοξία και την Ελληνική Οικογένεια για να μάς οδηγήσουν στον αφανισμό. Ότι η προδοσία διοικεί το κράτος και το Έθνος οφείλει να λάβει την Πατρίδα στα χέρια του.

Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί πολλές φορές υποκριτικά ότι τα σύνορα τής Πατρίδος μας φυλάσσονται επαρκώς και αποτελεσματικά. Η αλήθεια είναι ότι σε καθημερινή βάση πραγματοποιείται η είσοδος πλήθους λαθροεισβολέων με την στήριξη τής Τουρκίας και μάλιστα προερχόμενων από συμμαχικές της χώρες. Έχει καταγραφεί λοιπόν από επίσημες πηγές η σταθερά αυξημένη είσοδος λαθρομεταναστών τόσο από τον Έβρο όσο και από το Αιγαίο, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται Τούρκοι πράκτορες και τζιχαντιστές. Την ίδια στιγμή από το Αιγαίο έχει διαπιστωμένα μεταφερθεί στρατιωτικός εξοπλισμός στην Ουκρανία κατά τις εντολές τής Δύσης προς τούς πολιτικούς που έχουν αναμείξει επικίνδυνα και αναίτια την Ελλάδα στην αντιπαράθεση των Δυτικών με τη Ρωσία.

Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τού κατοχικού πολιτικού καθεστώτος επιτρέπουν την είσοδο και παραμονή των παρανόμως εισερχομένων ξένων ομολογώντας ότι βλέπουν σε αυτούς τούς πληθυσμούς εκείνους που θα καλύψουν τα δημογραφικά κενά τού Ελληνισμού μας. Οι γεννήσεις υπολείπονται των θανάτων των Ελλήνων ενώ πολλοί νέοι έχουν φύγει στο εξωτερικό προς αναζήτηση καλύτερης τύχης. Το σιωνιστικό σχέδιο τής αντικατάστασης πληθυσμών που εφαρμόζεται σε όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που δίνουν οι υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών μέχρι το 2100 η Ελλάδα θα μειωθεί πληθυσμιακά σε ποσοστό 39% και από 10,38 εκατομμύρια θα απομείνουμε 6,38 εκατομμύρια Έλληνες. Η Ελλάδα κατατάσσεται 7η χώρα σε μείωση πληθυσμού.

Τα πολιτικά κόμματα τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας αποκρύπτουν τις αλήθειες και οδηγούν τον ελληνικό λαό σκοπίμως στην φτωχοποίηση καλλιεργώντας παράλληλα τον φόβο ενός τάχα μου ανεπίλυτου προβλήματος προκειμένου να επιτύχουν σκοπίμως την διάλυση τού Ελληνικού Έθνους. Έρχονται ωστόσο στην επιφάνεια αναφορές που κάνουν λόγο για αυξημένα τιμολόγια τού ρεύματος που χρονολογούνται όντως πριν από την ρωσοουκρανική σύγκρουση με την προσχεδιασμένη εγκατάλειψη τού ελληνικού λιγνίτη. Και από την άλλη πλευρά στο ζήτημα των κατασκευασμένων πανδημιών και ιών μεγάλες πολυεθνικές εκφράζουν την επιθυμία συλλογής των ιατρικών στοιχείων των πολιτών τού κόσμου για λόγους ως λένε πρόληψης μελλοντικών ασθενειών…

Οι πολιτικές ευθύνες τού καθεστώτος είναι σαφείς. Εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία δεν υφίσταται. Το Ελληνικό Έθνος διοικείται από πολιτικούς εντολείς τής παγκοσμιοποίησης. Είναι οι επίγονοι εκείνων που έχουν εγκαταλείψει στο παρελθόν σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες και έχουν υπογράψει μνημόνια υποθηκεύοντας την εθνική κυριαρχία και τον πλούτο τής Πατρίδος μας. Για να μάθουμε στις μέρες μας ότι πολιτικός τού κυβερνητικού στρατοπέδου σχετίζεται με εταιρία εξαγοράς τραπεζικών δανείων τού λαού. Την ίδια στιγμή στην Κομοτηνή δικαστικός ενέκρινε την δημιουργία αθλητικού και πολιτιστικού συλλόγου τής τουρκικής Φενέρμπαχτσε στην Κομοτηνή με την ονομασία Δυτική Θράκη.

Ο Ελληνισμός έχει ποτίσει την Γη των Πατέρων του με τόνους Τίμιου Ελληνικού Αίματος. Μόνον ο μήνας Οκτώβριος που διανύουμε μάς φέρνει στο νου τον Μακεδονικό Αγώνα, τούς Βαλκανικούς Πολέμους και τούς δύο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους. Το Όχι στους τυράννους και η κατάκτηση τής ελευθερίας ήταν πάντα η απάντηση των Γενναίων Ελλήνων για την ανάσταση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Οι πολιτικοί παράγοντες ωστόσο δίχαζαν πάντα τον ελληνικό λαό, πρόδιδαν τούς Ήρωες και παρέδιδαν την Πατρίδα μικρότερη και φτωχότερη στα νύχια των σιωνιστών και των συμμάχων τους. Συμβαίνει διόλου τυχαία και δημοκρατικά η πολιτική υποδούλωση που ζούμε και σήμερα.

Οι Γενναίοι Έλληνες αγαπούν την Ελευθερία των Ελλήνων και την Ισχύ τής Ελλάδος. Αγαπούν το Ελληνικό Αίμα που τούς ανέστησε και την Γη των Πατέρων τους. Σπάνε δεσμά δουλείας και λευτερώνουν ελληνικές ψυχές και εδάφη. Οι Γενναίοι Έλληνες είναι οπωσδήποτε Πατριώτες και Εθνικιστές. Όταν λοιπόν η προδοσία και ο νεοταξισμός διοικούν, το Έθνος ενώνεται, εγείρεται και νικά. Το Ελληνικό Έθνος έχει ταυτότητα και εθνικό στρατηγικό σκοπό. Είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός, ο Πιστός Ελληνισμός και ο Εθνικός Στρατός. Μια γνήσια Λαϊκή Εθνοκρατία.

Η λαϊκή βούληση γίνεται πράξη ουσίας. Καμία κάλπη και καμία πολιτική σκοπιμότητα δεν την σταματάνε. Οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι ανήκουν στον ελληνικό λαό. Η εθνική περιουσία επιστρέφει στο λαό με την ενίσχυση τής δημιουργίας πολυπληθών ελληνικών οικογενειών. Κανένας δανεισμός δεν στερεί τα λαϊκά δικαιώματα. Η στέγη, η εργασία, η υγεία και η γη των Ελλήνων τού μόχθου είναι εγγυημένα και ανέγγιχτα αγαθά. Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας είναι η Φωνή των Πιστών Ελλήνων. Ο Εθνικός Στρατός ελευθερώνει ελληνικές πατρίδες και αποδιώχνει βαρβάρους κατακτητές. Και στην Ιερή Ελλάδα προδότες, σιωνιστές και διεθνιστές δεν χωράνε. 


 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου