Η παραφροσύνη της «πόλης των 15 λεπτών» και η τρέλα της επιβολής εγκλεισμών που συνεχίζεται και για την «κλιματική αλλαγή» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η παραφροσύνη της «πόλης των 15 λεπτών» και η τρέλα της επιβολής εγκλεισμών που συνεχίζεται και για την «κλιματική αλλαγή»

  Το Συμβούλιο της Κομητείας της Οξφόρδης πρόκειται να δοκιμάσει ένα σχέδιο σύμφωνα με το οποίο οι κάτοικοι της πόλης χωρίζονται σε έξι ζώνε...

 






Το Συμβούλιο της Κομητείας της Οξφόρδης πρόκειται να δοκιμάσει ένα σχέδιο σύμφωνα με το οποίο οι κάτοικοι της πόλης χωρίζονται σε έξι ζώνες, με τη μετακίνηση με αυτοκίνητο μεταξύ των ζωνών να περιορίζεται σε 100 ταξίδια ετησίως.


Ενώ οι μάζες συνεχίζουν να αποδέχονται ευχαρίστως κάθε μικρή «άδεια» για να έχουν ένα ελάχιστο ποσό «ελευθερίας», όλα κατά το δοκούν των κυβερνώντων, η προσπάθεια για περισσότερη πολιτική κλειδώματος για την αντιμετώπιση της «κλιματικής αλλαγής» και κοινωνική ρύθμιση και απόλυτο έλεγχο προχωράει γρήγορα και χωρίς περιορισμούς.

 

Γράφει ο Gary D. Barnett

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

«Πλησιάζουμε γρήγορα στο στάδιο της τελικής αντιστροφής: το στάδιο όπου οι κυβερνήσεις είναι ελεύθερες να κάνουν ό,τι θέλουν, ενώ οι πολίτες μπορούν να ενεργούν μόνο κατόπιν άδειας, που είναι το στάδιο των πιο σκοτεινών περιόδων της ανθρώπινης ιστορίας, το στάδιο της κυριαρχίας με ωμή βία».

~ Ayn Rand

 

Η καραμέλα που προσφέρεται στο κοπάδι με τη μορφή της προσωρινής άρσης των δρακόντειων εντολών έχει σκοπό μόνο να ικανοποιήσει τη βραχυπρόθεσμη λαχτάρα του προλεταριάτου, ώστε να κερδίσει μελλοντική συμμόρφωση και υπακοή από τα πρόβατα, προκειμένου το κράτος να δημιουργήσει μια πραγματική κοινωνία σκλάβων. Ένας από τους άξονες αυτής της συνωμοσίας είναι η συγκέντρωση του πληθυσμού στις λεγόμενες "έξυπνες" πόλεις, με ζώνες 15 λεπτών, όπου δεν επιτρέπεται καμία μετακίνηση εκτός αυτού του χρονικού πλαισίου χωρίς πολύ περιοριστική παρακολούθηση. Πρόκειται για πραγματική παραφροσύνη που πωλείται με τη μορφή της ευκολίας, της ασφάλειας και του ψεύτικου ισχυρισμού της προστασίας της γης.

Η προετοιμασία, οι δοκιμές και η εφαρμογή αυτών των αποτρόπαιων πόλεων του συστήματος φυλακών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, και σχεδιάζονται και πωλούνται ως δημόσιο "αγαθό", ένα αποτρόπαιο και απατηλό ψέμα. Καθώς γράφω αυτό το κείμενο, πόλεις 15 λεπτών σχεδιάζονται ενεργά στη Σαουδική Αραβία με την ονομασία "Η Γραμμή", στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, στην Οξφόρδη του Ηνωμένου Βασιλείου, στην Αυστραλία στη Μελβούρνη και στο Μπρίσμπεϊν, στην Ισπανία στη Βαρκελώνη, στο Μπουένος Άρι, και ακόμη και στο Πόρτλαντ του Όρεγκον στις φασιστικές ΗΠΑ. Για όσους αισθάνονται ότι έχουν μείνει εκτός, μην ανησυχείτε, καθώς ένα σύστημα φυλακών 15 λεπτών θα βρίσκεται σύντομα σε μια πόλη ή κωμόπολη κοντά σας.

Η κομητεία Oxfordshire στο Ηνωμένο Βασίλειο κινείται πολύ γρήγορα για να δημιουργήσει την πρώτη ολοκληρωμένη πόλη απάτη 15 λεπτών, και έχει ανακοινώσει μια πλήρη "ΔΟΚΙΜΗ" για τον Ιανουάριο του 2024. Πρόκειται απλώς για μια δοκιμή κλιματικού Lockdown με σκοπό να προετοιμάσει τους πολίτες για συνεχή λουκέτα, ή ακριβέστερα, για μια ήσσονος σημασίας ύπαρξη σε κέντρα εγκλεισμού.

Το Συμβούλιο της Κομητείας του Oxfordshire Pass Climate Lockdown «δοκιμή» θα ξεκινήσει το 2024

Το συμβούλιο της κομητείας του Oxfordshire ενέκρινε σχέδια για τον αποκλεισμό των κατοίκων σε μία από τις έξι ζώνες για να «σωθεί ο πλανήτης» από την υπερθέρμανση του πλανήτη. Το τελευταίο στάδιο στην ατζέντα της «15λεπτης πόλης» είναι η τοποθέτηση ηλεκτρονικών πυλών σε βασικούς δρόμους μέσα και έξω από την πόλη, περιορίζοντας τους κατοίκους στις δικές τους γειτονιές.

Σύμφωνα με το νέο καθεστώς, εάν οι κάτοικοι θέλουν να εγκαταλείψουν τη ζώνη τους, θα χρειαστούν άδεια από το Συμβούλιο που θα αποφασίζει ποιος είναι άξιος ελευθερίας και ποιος όχι. Σύμφωνα με το νέο καθεστώς, οι κάτοικοι θα επιτρέπεται να εγκαταλείπουν τη ζώνη τους το πολύ 100 ημέρες το χρόνο, αλλά για να το κερδίσουν, κάθε κάτοικος θα πρέπει να καταχωρήσει τα στοιχεία του αυτοκινήτου του στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο στη συνέχεια θα παρακολουθεί τις κινήσεις τους μέσω έξυπνων καμερών στη πόλη.

Λάβετε υπόψη σας ότι το σχέδιο ελέγχου του κόσμου εξαρτάται από τη συγκέντρωση των πληθυσμών σε μικρότερα κέντρα, με εξαντλητικά τεχνολογικά μέτρα κυβερνητικής ρύθμισης και εξουσίας που θα απαιτούν πλήρη και ολοκληρωτική παρακολούθηση όλων.

Αυτό θα βασιστεί στο ψέμα της "κλιματικής αλλαγής", και η παγκόσμια κυριαρχία εξαρτάται από ένα ελεγχόμενο, ψηφιακό νομισματικό σύστημα, το οποίο επίσης δομείται από τα κεντρικά τραπεζικά συστήματα παγκοσμίως και διοικείται ιδιωτικά από την άρχουσα τάξη.

Πρόκειται για το ίδιο βαθύ κράτος που ελέγχει όλες τις κυβερνήσεις. Μόλις τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών γίνουν πραγματικότητα, κάθε ελευθερία θα τελειώσει. Η ιδέα και η εφαρμογή ελεγχόμενων ψηφιακών νομισμάτων είναι ανάθεμα σε κάθε ελευθερία και είναι υποχρεωτική για τον κρατικό έλεγχο.

Για άλλη μια φορά πρέπει να αναφέρω τη "μεγάλη εικόνα", καθώς όλα όσα συμβαίνουν από τα "ψέματα των ιών", τις "παραλλαγές", τους σκηνοθετημένους πολέμους, την "κλιματική αλλαγή", τα CBDCs, τις πόλεις των 15 λεπτών, τις ανοησίες περί τρανσέξουαλ, τον ψεύτικο ρατσισμό, τις ενέσεις βιολογικών όπλων και μια μυριάδα από τρέχοντα και μελλοντικά σενάρια ελέγχου, όλα έχουν ως στόχο να επιτύχουν ένα και μόνο πράγμα, και ως εκ τούτου, όλα συνδέονται μεταξύ τους και όλα αποτελούν μέρος της μοναδικής ατζέντας του απόλυτου τεχνοκρατικού ελέγχου όλων των ανθρώπων στη γη. Αυτό ακριβώς είναι το νόημα της "μεγάλης επαναφοράς", της νέας παγκόσμιας κυβέρνησης και της νομισματικής κατάληψης. Ανεξάρτητα από το ποια συγκεκριμένη πλοκή είναι η είδηση της ημέρας, όλα έχουν ως στόχο να επιτύχουν έναν και μόνο σκοπό. Μην αγνοείτε όλες τις δευτερεύουσες συνωμοσίες, αλλά αναγνωρίστε ότι η μοναδική επιθυμητή συνωμοσία είναι να ελέγξετε εσάς και όλους τους ανθρώπους στη γη, και τίποτα λιγότερο.

Η υπόθεση που εξετάζεται εδώ μπορεί να συνοψιστεί με μια δήλωση που προέρχεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) weforum.org στις 15 Μαρτίου 2022.

"Καθώς η κλιματική αλλαγή και οι παγκόσμιες συγκρούσεις προκαλούν σοκ και πιέσεις σε ταχύτερα χρονικά διαστήματα και με μεγαλύτερη σοβαρότητα, η πόλη των 15 λεπτών θα γίνει ακόμη πιο κρίσιμης σημασίας".

Αυτή η μοναδική δήλωση συνδέει το σύνολο των ψεύτικων σεναρίων και ατζέντας για την "κλιματική αλλαγή", και την Ουκρανία (όλα τα πολεμικά) ως αιτιολογία για να κλειδώσουν τον κόσμο. Μην κάνετε κανένα λάθος, αυτό είναι το σχέδιο που είναι και βρίσκεται σε υψηλή ταχύτητα εδώ και δεκαετίες, αλλά ιδιαίτερα μετά την ψευδή τρομοκρατία του "κοβιδίου" για το κλείδωμα που επιβλήθηκε στα χέρια του κράτους το 2020.

Χωρίς μαζική αντίσταση σε αυτή την ολοκληρωτική ώθηση, να είστε προετοιμασμένοι για όλο και περισσότερους περιορισμούς σε κάθε πτυχή της ζωής: συμπεριλαμβανομένης της μετακίνησης, των ταξιδιών, της σκέψης, της επικοινωνίας, των αποφάσεων για την υγεία, της "ιατρικής περίθαλψης", των χρημάτων και των δαπανών, του εντοπισμού του άνθρακα, της πλήρους και ολοκληρωτικής παρακολούθησης, των συστημάτων κοινωνικής πίστωσης και των ανανεωμένων κλιματικών αποκλεισμών.

Λαμβάνοντας υπόψη την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τους Αμερικανούς πολίτες, να θυμάστε ότι αυτή η κυβέρνηση και όλο το σύστημα ελέγχου της δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα οργανωμένο συνδικάτο εγκλήματος- μια επιχείρηση που βασίζεται στη μαζική συνεργασία και αποδοχή ενός σχεδόν καθολικού, πειθήνιου και υποταγμένου πληθυσμού, που έχει σκοπό μόνο να τα βγάλει πέρα και να μπορέσει να επιβιώσει με τα έξυπνα τηλέφωνα, τις τηλεοράσεις, τα παιχνίδια, το ψωμί και τα τσίρκο, και την εξάρτηση από την εξουσία. Αυτή η γενική στάση θα είναι η καμπάνα του θανάτου αυτής της κοινωνίας, αλλά δεν χρειάζεται να παραμείνει έτσι, δεδομένου του τεράστιου αριθμού μας και των λίγων που διεκδικούν την ιδιοκτησία του μεγαλύτερου μέρους των θλιβερών κατοίκων που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία σε αυτή τη χώρα.

Να θυμάστε ότι ο όρος "κλιματική αλλαγή" είναι η βάση όλων των μελλοντικών σχεδίων για την ανάληψη του απόλυτου ελέγχου των πάντων, και αυτό είναι και θα είναι το όπλο του φόβου που θα χρησιμοποιηθεί για τη συγκέντρωση των μαζών.

Κάθε φορά που ακούτε τη λέξη "βιώσιμη" και την αποδέχεστε ως νόμιμη, κάθε φορά που το κράτος ισχυρίζεται ότι προστατεύει τη γη για να τη "σώσει", κάθε φορά που η "βιώσιμη ανάπτυξη" είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία και την επιβολή κυβερνητικής πολιτικής, έχετε χάσει τα πάντα, ενώ το κράτος έχει αποκτήσει περισσότερη δύναμη και έλεγχο πάνω σας. Η τελική ατζέντα του φόβου που ονομάζεται "κλιματική αλλαγή", είναι το σφυρί, ενώ ο καθένας από εσάς είναι μόνο ένα καρφί, αλλά ενεργώντας ως ένα, μπορείτε να τα κρατήσετε όλα μαζί.

Όπως δήλωσα σε ένα άρθρο νωρίτερα φέτος:

"Η σκόπιμη ανθρωπογενής απάτη της "κλιματικής αλλαγής" κερδίζει συνεχώς έδαφος, καθώς θα είναι πάντα ο άξονας για μελλοντικές καταχρήσεις και έλεγχο από τους κυβερνώντες και τα πιόνια τους στην πολιτική και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Ενώ οι ελεγκτές καταστρέφουν τις οικονομίες, αποδεκατίζουν όλες τις ποιοτικές πηγές τροφίμων και την παραγωγή, εξαλείφουν τεράστιες ποσότητες ενέργειας που συντηρούν τη ζωή, βλάπτουν σε μεγάλο βαθμό το περιβάλλον και τους ζωτικούς πόρους του που είναι απαραίτητοι για τη ζωή, επιδιώκουν ευγονικές ατζέντες και προωθούν τις προσπάθειες ερημοποίησης, η πλειοψηφία των ανθρώπων συνεχίζει να συναινεί σε όλες τις εντολές και την προπαγάνδα, ενώ είναι πλήρως προσκολλημένοι και εθισμένοι στα κινητά τους τηλέφωνα και στην απαθή και θλιβερή προσποιητή ζωή τους. Όλα αυτά είναι ενδεικτικά της πτώσης της ανθρωπότητας και της ανόδου των τεχνοκρατικών ολιγαρχών".


Σύνδεσμοι παραπομπής:

Oxford County to introduce climate lockdown trial Η κομητεία της Οξφόρδης θα εισαγάγει δίκη για το κλείδωμα του κλίματος

United Nation Climate Change – The 15 minute city Κλιματική αλλαγή των Ηνωμένων Εθνών - Η πόλη των 15 λεπτών

Climate lockdowns coming Έρχεται κλιματικό κλείδωμα

Construction begins on The Line: Controlled City Αρχίζει η κατασκευή της γραμμής The Line: Ελεγχόμενη πόλη



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου