Ο ιολόγος Geert Vanden Bossche προειδοποιεί για καταστροφή στους «εμβολιασμένους» εντός των επόμενων μηνών: «Θα είναι το τέλος του δυτικού πολιτισμού - Τα νοσοκομεία θα καταρρεύσουν και η υπόλοιπη κοινωνία θα ακολουθήσει» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο ιολόγος Geert Vanden Bossche προειδοποιεί για καταστροφή στους «εμβολιασμένους» εντός των επόμενων μηνών: «Θα είναι το τέλος του δυτικού πολιτισμού - Τα νοσοκομεία θα καταρρεύσουν και η υπόλοιπη κοινωνία θα ακολουθήσει»

  Αντί να ελέγχουν την πανδημία, τα εμβόλια φαίνεται τώρα να συμβάλλουν σε αυτήν - με ανησυχητικές συνέπειες, προειδοποιεί ο Vanden Bossche....

 






Αντί να ελέγχουν την πανδημία, τα εμβόλια φαίνεται τώρα να συμβάλλουν σε αυτήν - με ανησυχητικές συνέπειες, προειδοποιεί ο Vanden Bossche.


Ο ιολόγος Geert Vanden Bossche προβλέπει ένα σφοδρό κύμα Covid-19 που θα καθοδηγηθεί από τους εμβολιασμένους, ή ακριβέστερα, από την επιστημονικά αμφίβολη πολιτική του επαναλαμβανόμενου μαζικού εμβολιασμού.

 

Πηγή: Trial Site News

Απόδοση: Game theory

Επιμέλεια άρθρου: Ελλήνων Αφύπνιση

 

ΑΜΒΕΡΣΑ, Βέλγιο—Πέρασα σχεδόν τρεις ώρες σε αυτή την ιστορική πόλη στις 11 Οκτωβρίου σε μια συνέντευξη με τον Geert Vanden Bossche, ο οποίος έχει αφιερώθει για χρόνια στη μελέτη της περίπλοκης αλληλεπίδρασης μεταξύ των εμβολίων και του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος. Στην ομιλία μας, αυτός ο Βέλγος κτηνίατρος που κατόπιν έγινε ιολόγος και ερευνητής εμβολίων έκανε ανησυχητικές προβλέψεις για το μέλλον.

Μπορώ μόνο να ελπίζω ότι ο 62χρονος Vanden Bossche, να κάνει λάθος εδώ. Ας υποθέσουμε προς το παρόν ότι κάνει λάθος, ότι υπάρχουν σημαντικές μεταβλητές που μπορούν και συχνά παρεμβαίνουν. Αυτό θα κάνει αυτή την ιστορία πιο εύκολη τόσο στην ανάγνωση όσο και στη γραφή.

Από την αρχή ζήτησα απο τον Vanden Bossche να μιλήσει, ασυνήθιστα για εκείνον, με όσο πιο απλά λόγια γινόταν. 

Η σύντομη εκδοχή είναι η εξής: Προβλέπει ένα σφοδρό κύμα της covid-19, με τα κρούσματα να αυξάνονται ήδη σε μέρη της Ευρώπης. Η επερχόμενη επανεμφάνιση του SARS-CoV-2 θα κλιμακωθεί γρήγορα, υποστηρίζει, και θα κάνει όλα τα άλλα κύματα ήπια σε σύγκριση. Θα καθοδηγηθεί, πιστεύει αυτό, από τους εμβολιασμένους ή ακριβέστερα, από την εσφαλμένη και επιστημονικά αμφίβολη πολιτική του επαναλαμβανόμενου μαζικού εμβολιασμού. 

Ο Vanden Bossche έχει από καιρό ισχυριστεί ότι το παγκόσμιο πρόγραμμα εμβολιασμού έναντι του Covid, πρωτοφανές στην ανθρώπινη ιστορία, θα ασκούσε τεράστια πίεση στον ιό να μεταλλαχθεί· η προειδοποίησή του έχει αποδειχτεί επανειλημμένα αληθινή. Ενώ οι μη εμβολιασμένοι απέκτησαν μακροχρόνια και προσαρμοστική φυσική ανοσία από τη μόλυνση με τον κορωνοϊό, οι εμβολιασθέντες υποκρύπτουν μια μπερδεμένη και ως επί το πλείστον άχρηστη σειρά αντισωμάτων έναντι της παλιάς παραλλαγής της ακίδας. Ο Vanden Bossche πιστεύει ότι αυτά περιπλέκουν τόσο πολύ την ανοσολογική απόκριση που θα προκύψουν πιο σοβαρές ασθένειες από τις νέες παραλλαγές. Στους εμβολιασμένους, ο ιός SARS-CoV-2, προβλέπει, θα μετατραπεί άμεσα από πιο μεταδοτικός σε πιο λοιμογόνο.  

«Οι απώλειες θα είναι τεράστιες», μου είπε ο Vanden Bossche, ντυμένος με κασκόλ και ένα ελαφρύ σακάκι, απέναντι μου στο τραπεζάκι σε ένα ηλιόλουστο υπαίθριο καφέ. Τα νοσοκομεία θα κατακλυστούν, πιστεύει. Η σταθερότητα θα κλονιστεί. Είπε στα 20+ χρονών παιδιά του (έχει δύο κόρες και έναν γιο) να προετοιμαστούν για αυτό, παρόλο που ο ίδιος και η οικογένειά του είναι ανεμβολίαστοι. «Κυριολεκτικά δεν υπάρχει καμία ανοσία, ούτε μία προστασία δεν απέμεινε στους εμβολιασμένους», είπε. 

Αρχικά, ας κάνουμε μι παύση εδώ. Ο Vanden Bossche είναι πολύ σεβαστός. Ασχολήθηκε με την επιστήμη των εμβολίων στο Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, την Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση, σε ένα γερμανικό ινστιτούτο και δύο φαρμακευτικές εταιρείες. Είναι γνώστης της εμβολιολογίας

Έπεσε μεσα στις προβλέψεις από νωρίς. Είναι τώρα όμως σωστός;

Ο James Lyons-Weiler, ένας εξελικτικός βιολόγος και με αρκετές δημοσιεύσεις επιστήμονας βιοϊατρικής έρευνας, θαυμάζει τον Vanden Bossche, αλλά έχει αντιρρήσεις. Παρατηρεί έναν πληθυσμό όπου, εμβολιασμένοι ή όχι, έχουν εκτεθεί ευρέως στον ιό και έχουν αποκτήσει προστατευτικά αντισώματα έναντι άλλων πρωτεϊνών εκτός από την ακίδα που εστιάζει το εμβόλιο. 

«Η βιολογική εξέλιξη απλά δε θα επιτρέψει την εμφάνιση ενός ιού που είναι ταυτόχρονα θανατηφόρος και εξαιρετικά μεταδοτικός», είπε, και άλλοι συμφώνησαν. «Ορισμένοι ιοί θα μπορούσαν ενδεχομένως να εξαπλωθούν μέσω της ανθρωπότητας. Όσον αφορά το τέλος του πολιτισμού, δε θα είναι αυτό».

Ο Steve Kirsch, ένας κορυφαίος κριτικός των εμβολίων, από την άλλη πλευρά, υποστήριξε τη δυσοίωνη θεωρία του επόμενου σφοδρού κύματος, γράφοντάς μου: «Ο Vanden Bossche ήταν εξαιρετικά ακριβής στις προβλέψεις του. Μου προκαλεί απορία το γεγονός ότι οι παγκόσμιες υγειονομικές αρχές ακολουθούν τις συμβουλές των ειδικών που έκαναν λάθος, αντί των ειδικών που έλεγαν τα πράγματα σωστά».

Η Tess Lawrie, παθολόγος-ειδική στην ιατρική που βασίζεται πάνω σε δεδομένα και ιδρύτρια του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την Υγεία, συμφώνησε ότι τα εμβόλια αποτελούν τεράστιο ανοσολογικό κίνδυνο, αλλά όχι απαραίτητα για τη χρονική στιγμή της καταστροφής. Έγραψε σε ένα email, «Συμφωνώ ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο και ότι πολλοί άνθρωποι είναι πιθανό να πεθάνουν τα επόμενα χρόνια». (Η δήλωσή της αντιγράφεται ολόκληρη παρακάτω.)

Όταν είπα στον Vanden Bossche ότι έπρεπε να ρωτήσω και άλλους για την πρόβλεψή του, δεν ήταν ευχαριστημένος. Θεωρεί τον εαυτό του ως έναν από τους λίγους ανθρώπους παγκοσμίως - «με κάθε σεμνότητα», είπε δύο φορές - που κατανοεί την «σημερινή πανδημία που καθοδηγείται απο τον εμβολιασμό». 

«Το να βρίσκεις διαφορετικές απόψεις είναι εύκολο, αλλά αν δεν μπορείς να κρίνεις εαν η επιστήμη πίσω από αυτές είναι η σωστή», μου έγραψε, «τότε όλα καταλήγουν εύκολα σε μια φτηνή δραστηριότητα ελέγχου των γεγονοτων». Του είπα ότι διαφωνώ. Σίγουρα, ένα τέτοιο είδος άρθρου περί τέλους του κόσμου χρειάζεται και άλλες απόψεις, από τις οποίες υπάρχουν περισσότερες παρακάτω.






Σε μια συνέντευξη σε ένα υπαίθριο καφέ στην Αμβέρσα, ο Geert Vanden Bossche είπε για το επόμενο κύμα της πανδημίας, «Οι απώλειες θα είναι τεράστιες».


Η διέξοδος

Στη συνέντευξή μας, ο Vanden Bossche, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός με το μικρό του όνομα, Geert (προφέρεται  Heert), απαρίθμησε ορισμένα εμβολιασμένα άτομα που μπορεί να γλιτώσουν στο επερχόμενο κύμα Covid: 

  • Οι μονοδοσικοί
  • Αυτοί που, όπως με κάθε εμβόλιο, δεν έχουν καμία απόκριση. 
  • Αυτοί που μπορεί να έχουν πάρει εικονικά εμβόλια (placebo), μια εκστρατεία επιστημονικών ψιθύρων που άκουσα στη Γαλλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες πριν.
  • Εκείνοι που είχαν εκτεθεί στον κορωνοϊό πριν από τον εμβολιασμό ή όσων η ένεση είχε υποβαθμισμένο mRNA (όπως πρότεινε μια έκθεση της Βόρειας Ντακότα που κοινοποιήθηκε από τον Lyons-Weiler). 

Θα ήθελα να σημειώσω εδώ ότι οι προβλέψεις του ισχύουν μόνο για τα εμβόλια mRNA. 

Εντυπωσιακά, κάνοντας την πρόβλεψή του, ο Vanden Bossche είπε κάτι ελπιδοφόρο: Πρότεινε έναν δρόμο προς τα εμπρός. Η απλή λύση του, η οποία παραδέχεται ότι μπορεί να είναι μη-πρακτική στο σημερινό περιβάλλον και θα προκαλούσε την ανοσία της αγέλης που κυριολεκτικά έχει ξεφύγει από τα εμβόλια. 

«Μπορείτε να το διορθώσετε όλο αυτο μόνο εάν παρέμβετε με κάτι που μειώνει τον ρυθμό μετάδοσης», είπε. «Χρησιμοποιείτε αντιιικά φάρμακα—μαζική χορήγηση αντιιικών φαρμάκων που είναι ασφαλή, αποτελεσματικά, ευρέως προσβάσιμα στους ανθρώπους και τα οποία μπορούν να παραχθούν και να αποκτηθούν με προσιτό κόστος». 

Επισήμανε συγκεκριμένα την ιβερμεκτίνη και την υδροξυχλωροκίνη, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί για δεκαετίες για άλλες ασθένειες και δείχνουν προφυλακτική και θεραπευτική αποτελεσματικότητα σε πολλές δοκιμές σε χώρες κυρίως χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος. 

Αν και τα φάρμακα έχουν σχεδόν απαγορευτεί από τα πρωτόκολλα για τη Covid-19, ο Vanden Bossche είπε ότι η μεγάλης κλίμακας προφυλακτική χρήση τους θα αποτρέψει τη μόλυνση μεμονωμένων ατόμων και την εξάπλωση στην κοινότητα, καθιστώντας την πανδημία «πολύ εύκολη» στην εξάλειψη. Ο Covid θα πεθάνει.

«Αυτό που κάνει η ανοσία της αγέλης», είπε ο Vanden Bossche, «μειώνει δραματικά το ποσοστό μετάδοσης του ιού σε ένα επίπεδο που είναι τόσο χαμηλό, ακόμα κι αν το άτομο δεν έχει καθόλου ανοσία, αφού η πιθανότητα να κολλήσει μια παραγόμενη λοίμωξη είναι απομακρυσμένη». 

Ωστόσο, αντί να ελέγχουν την πανδημία, τα εμβόλια φαίνεται να συμβάλλουν πλέον σε αυτήν. 

Τα άτομα που είχαν τριπλό-εμβολιαστεί ήταν πιο πιθανό να αρρωστήσουν στις περισσότερες παραλλαγές της Omicron βαση μιας πρόσφατης μελέτη της Kaiser Permanente σε 16.418 αλληλουχημένα δείγματα τέστ Covid. Σε μια έκθεση του Αυγούστου του 2021, το 74% των θετικών ατόμων στον κορωνοϊό σε ένα ξέσπασμα του ιού στη Μασαχουσέτη ήταν πλήρως εμβολιασμένοι, ξεπερνώντας έτσι το ποσοστό που αντιστοιχεί στην εμβολιαστική κάλυψη όλης της πολιτείας που είναι 69%Μια ανάλυση του Καναδικού Φιλελεύθερου Κόμματος τον περασμένο Ιούνιο βρήκε έξι φορές περισσότερους πλήρως εμβολιασμένους/ενισχυμένους πολίτες του Οντάριο σε ΜΕΘ από τους μη εμβολιασμένους, σε μια επαρχία με ποσοστό εμβολιασμού στο 77%. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, τα δεδομένα  από το Ηνωμένο Βασίλειο δείχνουν τετραπλάσια και πενταπλάσια κατά κεφαλήν ποσοστά κορωνοϊού- σε κάθε ηλικιακή ομάδα αλλά κάτω των 18 ετών- σε τριπλο-εμβολιασμένα άτομα.  

Η τάση προς ολοένα και περισσότερους εμβολιασμένους ασθενείς στα νοσοκομεία -καθοδηγούμενη από αυτό που ονομάζεται «ατελές» εμβόλιο- απλά θα κλιμακωθεί στις επόμενες εβδομάδες και μήνες, υποστηρίζει ο Vanden Bossche.

Αυτό που τον εκπλήσσει και πολλούς άλλους επικριτές των εμβολίων είναι πώς αγνοούνται αυτές οι προφανείς αποτυχίες των εμβολίων. Σε πολλές συνομιλίες μου στην Ευρώπη για οκτώ ημέρες, συνάντησα ανθρώπους, όπως στις ΗΠΑ, που ασπάζονται αυτές τις λάθος πολιτικές και το παράδειγμα των συνεχιζόμενων εμβολιασμών. Παρηγορούνται με τις ενισχυτικές δοσεις τους. Απορρίπτουν τις παρενέργειες που δεν είχαν—εκτός από έναν που είχε. Πιστεύουν ότι προστατεύονται από τις σοβαρές ασθένειες και το θάνατο, κάτι που μπορεί για περιορισμένα χρονικά διαστήματα και για συγκεκριμένους πληθυσμούς όμως να είναι αληθινό. Αλλά αυξάνονται τα στοιχεία που δείχνουν ότι αυτό το μικρό όφελος μειώνεται από τους μεγαλύτερους κινδύνους του εμβολίου, και είτε ο Geert έχει δίκιο είτε όχι, για τις μελλοντικές επιπτώσεις που αυτό θα έχει.

Στον υπολογισμό του Vanden Bossche, τα ζητήματα των δυσμενών επιπτώσεων του εμβολίου και του θανάτου, καθώς και της ίδιας της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, δε βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο. Σε σύγκριση με αυτό που μπορεί να έρθει, αυτές οι ανησυχίες είναι «ψίχουλα», είπε στο τελευταίο του βίντεο όπου εξηγεί τους μηχανισμούς πίσω από την πρόβλεψή του. 

Η ενίσχυσή αυτού του κύματος

Η πρόβλεψη του Vanden Bossche βασίζεται στο πώς λειτουργεί το ανοσοποιητικό σύστημα (ανοσολογία), το πώς αλλάζουν οι ιοί κάτω από περιβαλλοντική πίεση (ιολογία και εξελικτική βιολογία) και το πώς τα εμβόλια παρεμβαίνουν για να αποτρέψουν τις ασθένειες (εμβολιολογία). Το να τον ακούς να μιλάει ή να διαβάζεις το μανιφέστο του είναι σαν ένα παιχνίδι συγκέντρωσης όπως όταν ενώνεις τις τελείες. Αλλά χωρίς την αργκό της μοριακής βιολογίας, όπως μου είπε ένας γιατρός, είναι αρκετά απλό. Ο Geert με βοήθησε να το αφομοιώσω, ίσως αρκετά καλά.

«Για τους ανθρώπους που είναι εμβολιασμένοι, αυτή τη στιγμή, ο ιός εξελίσσεται προς μια κατεύθυνση που όχι μόνο θα τον καταστήσει εξαιρετικά μεταδοτικό αλλά και πολύ μολυσματικό», είπε. «Είμαι πραγματικά σίγουρος γι’ αυτό».

Με παρέπεμψε σε έναν μηχανικό υπολογιστών και επιχειρηματία, τον John Heathco, ο οποίος μελέτησε τη θεωρία του Vanden Bossche. «Πιστεύω ακράδαντα ότι θα καταλήξει να είναι σωστός στους ισχυρισμούς του», έγραψε ο Heathco σε ένα email. «Διστάζω να εκφέρω γνώμη για το πότε θα συμβεί αυτό…αλλά κατά τη γνώμη μου η ανάλυσή του είναι σωστή και δεν έχω δει ακόμη μια λογική διάψευση της υπόθεσής του». 

Αυτό που κρατά τον Vanden Bossche άγρυπνο τη νύχτα είναι τα δίδυμα φαινόμενα της «αντισωματο-εξαρτώμενης ενίσχυσης» ή ADE και της «επανεστίασης του ανοσοποιητικού». Είναι ευρέως αποδεκτό ότι οι επανειλημμένα εμβολιασθέντες έχουν μια σειρά από αντισώματα που δημιουργήθηκαν για μια άλλη παραλλαγή του ιού - επομένως «διαφεύγουν» την ανοσία, δηλαδή αποτυγχάνουν να αποτρέψουν τη μόλυνση. Υπό την ADE, αυτά τα «μη εξουδετερωτικά αντισώματα» (σ.σ. των εμβολίων) γίνονται θανατηφόρα, επιτρέποντας στους ιούς να εισέλθουν στα κύτταρα, αντί να τους κρατούν απέξω. Κάτω από αυτή την επανεστίαση του ανοσοποιητικού (σ.σ. στις νέες παραλλαγές που διαφεύγουν απο τα εμβόλια), το ανοσοποιητικό σύστημα χωλαίνει περαιτέρω και «παραπλανάται» ώστε να ανταποκρίνεται με αναποτελεσματικούς τρόπους.

Ενώ η ADE έχει τεκμηριωθεί στον δάγγειο πυρετό και στον ιό Έμπολα, η βιβλιογραφία είναι αναμενόμενα εκκρεμής για τη νόσο Covid-19. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι περισσότεροι εμβολιασμένοι αρρωσταίνουν - αυτό που ο Lyons-Weiler αποκαλεί ο «ακριβής ορισμός της ενίσχυσης της νόσου». Ένα παράδειγμα είναι η Μανιτόμπα του Καναδά, όπου το 89,3% των θανάτων από Covid τον περασμένο Μάιο ήταν μεταξύ εμβολιασμένων/ενισχυμένων ασθενών.

Αυτά τα αντισώματα που δημιουργούνται από το εμβολιο «ασκούν τρομερή πίεση στη λοιμογόνο δύναμη του ιού», δηλώνει ο Vanden Bossche στο τελευταίο του βίντεο. «Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ιός, όπως έκανε όλο το καιρό, θα ξεπεράσει επίσης μια ακόμη κυτταρική/χυμική ανοσολογική πίεση». Το αποτέλεσμα είναι ότι το εμβόλιο θα αποτύχει να κάνει το μοναδικό πράγμα που μπορούσε να κάνει, δηλαδή να περιορίσει τις σοβαρές ασθένειες. «Και αυτό θα είναι μια πραγματική καταστροφή», ισχυρίζεται ο Vanden Bossche.  

Προβλέπει την εμφάνιση, εντός «όχι περισσότερο από δύο ή τρεις μήνες», της παραλλαγής που θα τελειώσει όλες τις παραλλαγές.

«Για μένα αυτό θα είναι το τέλος του δυτικού πολιτισμού», είπε, μια φράση που χρησιμοποίησε πολλές φορές στη συζήτησή μας. «Τα νοσοκομεία θα καταρρεύσουν. Η υπόλοιπη κοινωνία απλώς θα ακολουθήσει». Θυμάται την ιστορία άλλων πληγών που κατέστρεψαν την ανθρωπότητα, εποχές που η ανθρώπινη τάξη ανασχηματίστηκε κατά τη διάρκεια των ετών που ακολούθησαν μάχες και εξεγέρσεις.

Η απόκριση της Δρ. Lawrie δεν εξέτασε περαιτέρω τις ταχύτατες μεταλλάξεις και τους επικείμενους θανάτους. Αντίθετα, εξήγησε τη διαβολική διαδικασία που διαδραματίζεται στους εμβολιασμένους και η οποία βασίζεται στις δικές της προβλέψεις.

«Οι ενέσεις του Covid δίνουν στα κύτταρα σε όλο το σώμα μια συνταγή για να φτιάξουν μια ξένη πρωτεΐνη (γνωστή ως πρωτεΐνη ακίδας). Το σώμα στη συνέχεια παράγει αντισώματα και Τ κύτταρα για να καταπολεμήσει αυτήν την ξένη πρωτεΐνη», έγραψε. Η αφθονία αυτών των πρωτεϊνών οδηγεί σε συνεχή φλεγμονή, έγραψε, «μειώνοντας την ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να ανταποκριθεί σε άλλες λοιμώξεις». Έτσι ως ανοσοκατεσταλμένοι, οι εμβολιασμένοι είναι επιρρεπείς σε λοιμώξεις, καρκίνους και αυτοάνοσες διαταραχές. (Η πλήρης δήλωση της Lawrie αναγράφεται παρακάτω.)

Κανείς δεν πρέπει να κάνει άλλα τέτοια εμβόλια κατά του Covid, υποστηρίζει η Lawrie.

Στη συζήτησή μας, ο Vanden Bossche κατέρριψε την αυξανόμενη πεποίθηση ότι η τεχνολογία - ειδικά για την ανάπτυξη των εμβολίων - μπορεί να λύσει τα προβλήματα της κοινωνίας. «Οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει ένα πράγμα και αυτό είναι η βιολογία», είπε, κάνοντας μια κατεξοχήν σωστή άποψη. 

Είναι δίκαιο να αναρωτηθούμε, ωστόσο, εάν η βιολογία μπορεί να προβλεφθεί τόσο συγκεκριμένα τώρα;

Επιστημονικές Αβεβαιότητες

Ο Δρ. Paul Marik, επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος της Front-Line COVID Critical Care Alliance, πιστώνει στον Vanden Bossche οτι είδε τους κινδύνους του μαζικού εμβολιασμού από νωρίς. Αλλά οι μεταλλάξεις που προέβλεψε, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, έχουν δημιουργήσει ένα λιγότερο επιβλαβές παθογόνο, που ακολουθεί τη συνήθη πορεία της εξέλιξης του ιού. Και η υπόθεση ότι τα αντισώματα ενισχύουν τη μόλυνση στη Covid-19 δεν έχει φανεί, είπε.

«Η Omicron αποδείχθηκε λιγότερο επιθετική», είπε ο Marik. «Πρέπει να είναι προσεκτικός κάνοντας αυτές τις προβλέψεις». Ενώ ο Marik συμφωνεί ότι τα εμβόλια mRNA είναι επιβλαβή, παραδέχεται, όπως και άλλοι, ότι δεν ακολουθεί λεπτομερώς τις δυσοίωνες ερμηνείες του Geert Vanden Bossche. 

«Μπορεί να καταλάβει», μου είπε. «Κανείς άλλος δεν το κάνει. Αυτό είναι το πρόβλημα.»

Ο Δρ. Sin Hang Lee, ανατομοπαθολόγος και με αρκετές δημοσιευσεις και ειδικός στη μοριακή διάγνωση, πιστεύει επίσης ότι ο Covid θα γίνει «μικροτερο πρόβλημα ακόμη και με τη ενισχυμένη μόλυνση μέσω ADE. Θα ζήσουμε μαζί του (με όλους τους απογόνους του) για πολύ καιρό».

Ένας άλλος γιατρός, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε ότι ο Vanden Bossche ήταν «κινδυνολόγος».

«Αυτοί που λένε στους εμβολιασμένους ότι θα τους συμβούν τρομερά πράγματα, δίνουν στους εμβολιασμένους έναν εξαιρετικό λόγο να μην πιστεύουν τίποτα από ότι τους λένε», μου είπε αυτός ο γιατρός.

Η απάντηση του Vanden Bossche στους επικριτές του -υπάρχουν πολλοί κυρίως σε ιστότοπους υπέρ των εμβολίων στο Διαδίκτυο- είναι ότι η κριτική τους δεν έχει καμία σχέση με την επιστήμη.

«Είμαι πολύ σοβαρός τύπος. Για να μπω σε όλα αυτά τα social media», είπε, «να μιλήσω με όλο αυτό το πάθος. Αυτό το παίρνω πολύ σοβαρά. Αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή [ως απάντηση σε αυτήν την πανδημία]», συνέχισε, «δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα μπορέσουμε να συντηρήσουμε την κοινωνία μας για αυτό το είδος της κρίσης που προβλέπω». 

Ποιος είναι αλώβητος σε αυτό το σενάριο; ρωτάει ρητορικά και απαντά. 

«Η Αφρική θα κερδίσει αυτή τη μάχη», είπε, δείχνοντας μια ήπειρο όπου το ανοσοποιητικό σύστημα του πληθυσμού σκληραγωγείται από τους φυσικούς παράγοντες και μόνο το 24% των ανθρώπων είναι εμβολιασμένο, σε σύγκριση με το 64% παγκοσμίως. «Αυτή τη μάχη», είπε, «θα τη κερδίσει η Αφρική».

Καθώς το έγραφα αυτό, ενα άρθρο της Ουάσιγκτον Ποστ ήρθε στο γραφείο μου, σχετικά με ένα επερχόμενο «σμήνος παραλλαγών» αυτόν τον χειμώνα, με παραδείγματα που είχα δει από το βίντεο του Vanden Bossche. Στη συνέχεια ήρθε ένα  tweet  από τον Δρ. Eric Feigl-Ding, έναν ένθερμο υποστηρικτή των εμβολίων και επιδημιολόγο, σχετικά με παραλλαγές που είναι εξαιρετικά διαφυγόντες από τα εμβόλια και που είναι «χειρότερες από ότι έχει παραδεχτεί το CDC… ξεπερνούν το 11%».

Πριν από λίγο καιρό, θα μπορούσα να αποκαλούσα αυτά τα μηνύματα τρομοκρατικά που βρίσκονται στην υπηρεσία όσων θέλουν περισσότερους εμβολιασμούς σε περισσότερα μπράτσα, κάτι που γίνεται πολύ συχνά. Αλλά τότε σκέφτηκα και όχι για πρώτη φορά, «Κι αν ο Geert έχει δίκιο;»

Ο Δρ. Lee, ο οποίος πιστεύει ότι τα ατελή τεστ για τον κορωνοϊό έχουν μεγαλοποιήσει τον αριθμό των κρουσμάτων, πρόσθεσε ένα νέο πλαίσιο συζήτησης. Πολλά από αυτά τα νέα κρούσματα, είπε, μπορεί απλώς να είναι η εποχική γρίπη.


Δήλωση της Δρ. Tess Lawrie, 20 Οκτωβρίου 2022

«Συμφωνώ ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο και ότι πολλοί άνθρωποι είναι πιθανό να πεθάνουν τα επόμενα χρόνια. 

Ωστόσο, δεν συμφωνώ ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Όλοι έχουμε τη δύναμη της επιλογής και η καλύτερη επιλογή για όλους είναι να μην κάνουμε άλλα εμβόλια και να αναλάβουμε την ευθύνη για την υγεία μας. Η επιλογή της υγιούς διατροφής και του τρόπου ζωής καθώς και η προσθαθεια μερικών μεθόδων αποτοξίνωσης που προτείνονται από πολλούς γιατρούς και επαγγελματίες υγείας είναι μια καλή αρχή. (Έχουμε έναν οδηγό αποτοξίνωσης στον ιστότοπο του WCH και έχουμε λάβει καλά σχόλια για αυτόν.) Φαίνεται λογικό ότι η επιλογή να «καθαρθεί κανείς από τις πράξεις του», τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, θα βελτιώσει τη μακροζωία.

Μηχανισμός αντίδρασης: Τα εμβόλια Covid δίνουν στα κύτταρα όλου του σώματος μια συνταγή για να φτιάξουν μια ξένη πρωτεΐνη (γνωστή ως πρωτεΐνη ακίδας). Το σώμα στη συνέχεια παράγει αντισώματα και Τ κύτταρα για να καταπολεμήσει αυτήν την ξένη πρωτεΐνη· η αφθονία της πρωτεΐνης ακίδας κρατά το σώμα σε μια συνεχή κατάσταση φλεγμονής και το ανοσοποιητικό σύστημα απασχολημένο, μειώνοντας την ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να ανταποκριθεί σε άλλες λοιμώξεις—δηλαδή, καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα και οι άνθρωποι είναι ουσιαστικά ανοσοκατεσταλμένοι και ευαίσθητοι σε λοιμώξεις, καρκίνους και αυτοάνοσα νοσήματα.

Ένας άλλος μηχανισμός που πιστεύεται ότι υπάρχει είναι ότι το ανοσοποιητικό σύστημα που είναι απασχολημένο με τις πρωτεΐνες ακίδας αντιδρά υπερβολικά όταν εκτίθεται σε ένα παρόμοιο παθογόνο και ο ασθενής λαμβάνει την μαζικη απελευθέρωση κυτοκινών και μια αλλεργική/αναφυλακτική αντίδραση. Υπάρχουν και άλλοι μηχανισμοί βλάβης, για παράδειγμα, οι χρονίζουσες φλεγμονώδεις διεργασίες των πολλαπλών συστημάτων του οργανισμού (σ.σ. επειδή η κυταροτοξική πρωτεΐνη ακίδας S επέφερε δυσλειτουργία στο ενδοθήλιο και βλάβη στο μηχανισμό επιδιόρθωσης του), προκαλούν φλεγμονή στην επένδυση των αιμοφόρων αγγείων (ενδοθήλιο) που οδηγεί σε θρόμβους αίματος, μώλωπες, αιμορραγία και άλλες αγγειακές διαταραχές.  

Σίγουρα δεν πρέπει να τα ονομάζονται εμβόλια καθώς αυτα δεν είναι εμβόλια. Αυτή η ονοματολογία είναι μέρος του προβλήματος και του τρόπου με τον οποίο ξέφυγαν από τις συνήθεις απαιτήσεις της φαρμακοκινητικής». 



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου