Φτάσαμε στο σημείο τραβεστί να ζητά «οι gay γονείς να κάνουν sex με τα παιδιά τους για να είναι ευτυχισμένα». Εισαγγελέας υπάρχει στην Ελλάδα ή σκοπεύετε να νομιμοποιήσετε την παιδεραστία; (Video’s) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Φτάσαμε στο σημείο τραβεστί να ζητά «οι gay γονείς να κάνουν sex με τα παιδιά τους για να είναι ευτυχισμένα». Εισαγγελέας υπάρχει στην Ελλάδα ή σκοπεύετε να νομιμοποιήσετε την παιδεραστία; (Video’s)

  Αν δεν υπάρξει παρέμβαση εισαγγελέα τότε μάλλον μας προετοιμάζουν για αποδοχή της παιδεραστίας ως «παρεκκλίνουσα εναλλακτική κοινωνική συμ...

 

Αν δεν υπάρξει παρέμβαση εισαγγελέα τότε μάλλον μας προετοιμάζουν για αποδοχή της παιδεραστίας ως «παρεκκλίνουσα εναλλακτική κοινωνική συμπεριφορά». Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση...! Αίσχος πια!


«Στο εξωτερικό και τετράχρονα μπορούνε να πάνε σε γκέι-μπαρ και τρίχρονα μπορούνε να πάνε σε γκέι-μπαρ» - «Τώρα αν θέλει ο πατέρας να τα κάνει και σεξ να τα κάνει. Δικαίωμά του, δεν μπορείς εσύ να μπεις στο σπίτι του άλλου στο κρεβάτι του άλλου, αν θα βάλει το παιδί για ύπνο ή αν θα βάλει το παιδί προφυλακτικό να το γ@μήσει.»

 

Ας μας πει κάποιος από το πολιτικό σύστημα, γιατί τη θέση της Αντιγόνης Μεταξά (Η ΘΕΙΑ ΛΕΝΑ) που διάβαζε παραμύθια και ψυχαγωγούσε τις παιδικές ψυχούλες, έπρεπε να πάρουν κίναιδοι, τραβεστί, Drag Queens και κοινωνικά ασχημονούντα απόβλητα…! Τι επιθυμούν να πετύχουν; Μήπως αυτό που λέει απροκάλυπτα στο βίντεο ο τραβεστί; Μήπως θέλετε κύριοι της Βουλής όντως να νομιμοποιήσετε σε βάθος χρόνου την παιδεραστία; Μήπως για αυτό τον λόγο βλέπουμε να βγαίνουν στη δημοσιότητα τόσες πολλές υποθέσεις ασέλγειας σε παιδιά το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι οποίες μετά τον αρχικό χαμό χάνονται και οι εγκληματίες παραμένουν ελεύθεροι; Για να μας πείτε στο τέλος πως είναι μια κοινωνική παρεκκλίνουσα συμπεριφορά σεξουαλικού προσανατολισμού και πρέπει να την αποδεχθούμε με κάποιον τρόπο; Μήπως...;

Άρρωστα άτομα σε μια άρρωστη κοινωνία που κυβερνάται από μία διεφθαρμένη κυβέρνηση

Σε συνέχεια της ντροπιαστικής για την ελληνική εκπαιδευτική κοινότητα εκδήλωσης, όπου ένας τραβεστί διαβάζει παραμύθια σε μικρά παιδιά, ένας άλλος τραβεστί σύμφωνα με video που δημοσιεύει το Pronews, ζητεί να κάνουν σεξ οι gay γονείς στα παιδιά που υιοθετούν ή στα παιδιά που αποκτούν με τεχνητή γονιμοποίηση, αρκεί… αυτά να είναι ευτυχισμένα!!

Και ακόμα δεν έχει κινηθεί ένας Εισαγγελέας να μαζέψει και τους υπεύθυνους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τους συγκεκριμένους τραβεστί.

Το θέμα δεν είναι απλά κοινωνικό, πρώτα και κύρια είναι βαθιά πολιτικό: Διότι πρόκειται για «Λιγνάδηδες», αλλά με… φούστα.

Οι υπεύθυνοι είναι οι κυβερνήσεις και τα δικαστήρια που αφήνουν ελεύθερους να κυκλοφορούν άτομα σαν τον Λιγνάδη παρά την καταδίκη τους.

Και ο τραβεστί που καλεί να κάνουν σεξ στα παιδιά τους τα gay ζευγάρια διαπράττοντας βαρύ ποινικό αδίκημα, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος!

Ακολουθούν τα όσα ανατριχιαστικά είπε:


«Ειδικά με όλα αυτά που γίνονται εδώ πέρα στην Ελλάδα θυμήθηκα ότι στο εξωτερικό και τετράχρονα μπορούνε να πάνε σε γκέι-μπαρ και τρίχρονα μπορούνε να πάνε σε γκέι-μπαρ, τελικά ότι θες να κάνεις μπορείς να κάνεις στο εξωτερικό.

Εδώ δεν έχουν τέτοια πρόοδο γι’ αυτό το παρεξηγούν.

Πατεράδες που μεγαλώνουν παιδάκια από μικρά, πατεράδες όχι μητέρες, και είναι πάντα ευτυχισμένα τα μικρά.

Τώρα αν θέλει ο πατέρας να τα κάνει και σεξ να τα κάνει.

Δικαίωμά του, δεν μπορείς εσύ να μπεις στο σπίτι του άλλου στο κρεβάτι του άλλου, αν θα βάλει το παιδί για ύπνο ή αν θα βάλει το παιδί προφυλακτικό να το γ@μήσει.

Όταν το έχει στην δικαιοδοσία του ο κάθε πατέρας χωρισμένος ή που το μεγαλώνουν μαζί πατεράδες, θα το κάνουν ότι θέλουν. Το θέμα είναι, είναι ευτυχισμένο το παιδί, από τη στιγμή που είναι… τέλος.

… Ή μικρός φάει το καρότο είτε μεγάλος το φάει το καρότο στο τέλος θα το φάει το καρότο, από εκεί και πέρα θα τον περιμένει και ο κουμπάρος, ο ξάδερφος, ο θείος, θα τον περιμένει και ο πατέρας του ο ίδιος».

Στο παρακάτω video παρουσιάζουμε τη «πρόοδο» όπως την εννοεί ο τραβεστί και οι όμοιοι του...

Ένας ίδιας ποιότητας άτομο, ένας τραβεστί (Drag Queen), εμφανίστηκε λοιπόν για να διαβάσει παραμύθια σε μικρά παιδιά, το οποίο σε δικό του δημοσιευμένο βίντεο αναφέρει πως «πηδ@ει 15χρονα» και μάλιστα κινδύνεψε «να πάει φυλακή» γι’ αυτό.

Παιδιά που βρίσκονται σε μία ηλικία, εύθραυστη και στην οποία ακόμα σχηματίζεται η προσωπικότητά τους ακούσαν παραμύθια από το άτομο αυτό το οποίο δημοσίως ομολογεί πως έχει βιάσει παιδιά!

Σε όλο αυτό, από τα πολιτικά κόμματα εξουσίας αντέδρασε μόνο η Κατερίνα Λάσπα, επικεφαλής του Τομέα Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας πως επιβάλλονται με πλάγιο τρόπο τέτοια πρότυπα σε μικρά παιδιά, προκαλώνυτας βεβαίως δυσφορία στο κόμμα του κ. Ανδρουλάκη το οποίο είχε και απεσταλμένη στην ντροπιαστική εκδήλωση.

Η τοποθέτηση της Κατερίνας Λάσπα σχετικά με τις drag queens που διαβάζουν παραμύθια σε μικρά παιδιά στη Θεσσαλονίκη είχε προκαλέσει και έντονες αντιδράσεις, εκτός αλλά και εντός ΠΑΣΟΚ.

Η Γενική Γραμματέας Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχολίασε την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή σε παιδικό σταθμό, με πρωτοβουλία του «Thessaloniki Pride» και των «Οικογενειών με Ουράνιο Τόξο».

Το παραμύθι που διαβάστηκε στα παιδιά ήταν το «Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα». Η Κατερίνα Λάσπα σχολίασε την εκδήλωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε story της έγραψε: «Σήμερα Drag Queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού της Θεσσαλονίκης. Αθλιότητα. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό του. Κανένας όμως, δεν έχει το δικαίωμα με πλάγιο τρόπο να επιβάλει τέτοια πρότυπα σε παιδάκια».


Η αντίδραση του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών

Με ανακοίνωσή του, το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών απάντησε στο σχόλιο της Κατερίνας Λάσπα και τόνισε πως ήταν «απαράδεκτο, κακοποιητικό και ακραίο ρατσιστικό και τρανσφοβικό».

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών (Σ.Υ.Δ.), μη κυβερνητική οργάνωση εθελοντικού χαρακτήρα για την προαγωγή των δικαιωμάτων και ελευθεριών των τρανς, φυλοδιαφορετικών και γενικότερα των ΛΟΑΤΚΙ+ προσώπων, διαμαρτύρεται με έντονο τρόπο και καταγγέλλει τον απαράδεκτο, κακοποιητικό και ακραίο ρατσιστικό τρανσφοβικό λόγο της Γεν. Γραμματέως Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ Κατερίνας Λάσπα.

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων, οι οργανώσεις: Thessaloniki Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Θεσσαλονίκης & Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, ανακοίνωσαν δημόσια μία εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν κατά την οποία Drag Queens διάβασαν χριστουγεννιάτικα παραμύθια σε παιδιά, σε παιδικό σταθμό σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Το event -όπως ήταν αναμενόμενο- πήρε μεγάλη δημοσιότητα, προκαλώντας ένα παραλήρημα μίσους κυρίως από ακροδεξιές ομάδες, με αποτέλεσμα οι οργανώσεις να αλλάξουν την τοποθεσία της εκδήλωσης, προκειμένου να προστατέψουν τόσο τα παιδιά και τους γονείς που είχαν δηλώσει συμμετοχή, όσο και γενικότερα τα πρόσωπα που θα βρίσκονταν στο χώρο.

Με λύπη μας διαβάσαμε ότι ρατσιστικά παραληρήματα δεν υπήρξαν όμως μόνο από την ακροδεξιά, αλλά και από στελέχη πολιτικών κομμάτων του δημοκρατικού τόξου.

Συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματέας Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Κατερίνα Λάσπα, σχολίασε δημόσια με σκαιό, μισαλλόδοξο λόγο μίσους στη βάση της έκφρασης και ταυτότητας φύλου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, χαρακτηρίζοντας ως “αθλιότητα” τόσο την εορταστική εκπαιδευτικού περιεχομένου δράση, όσο και τις Drag Queens. “Ο καθένας ας κάνει ό, τι θέλει στον εαυτό του. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα με πλάγιο τρόπο να επιβάλει τέτοια πρότυπα σε παιδάκια”».

Αντιδράσεις προκάλεσε και στο εσωκομματικό πεδίο

Αντιδράσεις προκάλεσε και στο εσωκομματικό πεδίο η ανάρτηση της Κατερίνας Λάσπα για την εκδήλωση με τις drag queens σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό στην Θεσσαλονίκη, με αρκετά στελέχη να διαχωρίζουν τη θέση τους δημόσια και άλλα να ζητούν τη διαγραφή της κ. Λάσπα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του αναπληρωτή γραμματέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Γιάννη Βήκα. Σε ανάρτηση του, κρατά αποστάσεις λέγοντας ότι «η ομοφοβία και η τρανσφοβία καταγγέλλονται απερίφραστα από το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά, όχι στο όνομά μου οι δηλώσεις της κ. Λάσπα». Επιπλέον, τόνισε ότι «όταν, δε, ο κακοποιητικός λόγος προέρχεται από στελέχη του κόμματος, δεν εκφράζονται σε καμία περίπτωση οι αξίες της Σοσιαλδημοκρατίας, για τις οποίες τόσο αγώνα κάνουμε, ώστε να διαλυθούν τα στερεότυπα και οι διακρίσεις στις κοινωνίες μας. Σε αυτήν την περίπτωση η διαδικασία που ακολουθείται είναι μια χωρίς αστερίσκους».

Σημειώνεται, ότι από την πλευρά της Χαριλάου Τρικούπη, υπήρξε θεσμική εκπροσώπηση. Παρούσα στη συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν η Βάσια Μάδεση, αναπληρώτρια γραμματέας ισότητας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ. Επιπλέον, στην εκδήλωση ήταν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

Καταγγελία από ομάδα πολιτών για κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος που αφορά τα Χρηστά Ήθη

Αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί πολίτες δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια.

Κατατέθηκε στο Α.Τ. Καλαμαριάς σχετική καταγγελία από ομάδα πολιτών η οποία κοινοποιήθηκε και στο δήμο Καλαμαριάς αλλά και στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Στην καταγγελία περιέχονται τα άρθρα του Συντάγματος αλλά και των νόμων που παραβιάζονται όταν διοργανώνονται τέτοιες εκδηλώσεις, καθιστώντας τες αυτομάτως παράνομες.

Επειδή πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος που αφορά τα Χρηστά Ήθη, τα αδικήματα είναι Διαρκή Αυτόφωρα Κακουργήματα και εκτός από τη σύλληψη των υπευθύνων, οι δήμοι θα πρέπει να αφαιρέσουν και τις άδειες λειτουργίας αυτών των χώρων ή να μην δώσουν άδεια για δημόσια τέλεση των, όπως αναφέρεται στην καταγγελία.

Μάλιστα οι καταγγέλλοντες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσουν και μηνύσεις και κατά των αστυνομικών που ενώ ήταν παρόντες δεν σταμάτησαν όπως είχαν υποχρέωση την «εκδήλωση» παρόλο που ενημερώθηκαν σχετικά. 

Ακολουθεί η καταγγελία:

Καταγγελία για παραβίαση των Χρηστών Ηθών σε αστυνομία και δήμους

«Οι γονείς που αντέδρασαν δεν θα έπρεπε να έχουν παιδιά» - Δεν είπε τίποτε για την δημόσια ομολογία ότι «πηδ@ει 15χρονους»

Μιλώντας σήμερα στο «Πρωινό» και στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, μια από τις drag queens που πρωταγωνίστησαν στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, η RawBee Candles, απάντησε στις αντιδράσεις, λέγοντας πως οι γονείς που αντέδρασαν «δεν έχουν φως μέσα τους» και «άρα δεν θα έπρεπε να κάνουν παιδιά».

«Ήταν περίπου 30 παιδάκια με τους γονείς τους στην αίθουσα. Ξεκινήσαμε με τα ονόματά τους, το αγαπημένο τους χρώμα, για να σπάσουμε τον πάγο και να μπούμε σε ένα κλίμα. Ακολούθησε η ανάγνωση του παραμυθιού και μετά από αυτό ρωτήσαμε τα παιδιά πώς αισθάνονται και όλα ήταν πολύ χαρούμενα», ανέφερε για την εκδήλωση στην οποία συμμετείχε.

Απαντώντας έπειτα σε ερώτηση για το αν κάποιο παιδί είχε απορία για τους λόγους που είναι βαμμένος ή για τα ρούχα του, είπε:

«Εγώ  δεν πήγα σε αυτή την εκδήλωση για να σεξουαλικοποιήσω τα παιδιά ή για να τους πω οτιδήποτε σχετικά με τον δικό μου σεξουαλικό προσανατολισμό. Πήγα σε αυτή την εκδήλωση ως καλλιτέχνης για να διαβάσω ένα παραμύθι στα παιδιά με έναν θεατρικό τρόπο και πιστεύω ότι τα παιδιά το καταλάβαν αυτό».

«Χρησιμοποιήσαμε τη ΛΟΑΤΚΙ σημαία για να ρωτήσω τα παιδάκια ποιο είναι το αγαπημένο τους χρώμα και στη συνέχεια τα ρωτήσαμε αν ξέρουν τι είναι αυτή η σημαία» δήλωσε στη συνέχεια.

Για τις αντιδράσεις που προέκυψαν, απάντησε: «Οι αντιδράσεις όλες αυτές απαντούν από μόνες τους. Όλοι οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να εκφράζουν τη γνώμη τους με όποιον τρόπο θέλουν δημόσια. Παρόλα αυτά, είναι στον κάθε άνθρωπο να έχει αναπτύξει μια κριτική ικανότητα ώστε να μπορεί να κρίνει τι είναι άποψη και τι δεν είναι».Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου