Το CDC δημοσίευσε για πρώτη φορά συγκεντρωτικά στοιχεία για τις παρενέργειες των εμβολίων mRNA κατά του COVID-19. Τώρα είναι ξεκάθαρο γιατί προσπάθησαν να τα κρύψουν... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το CDC δημοσίευσε για πρώτη φορά συγκεντρωτικά στοιχεία για τις παρενέργειες των εμβολίων mRNA κατά του COVID-19. Τώρα είναι ξεκάθαρο γιατί προσπάθησαν να τα κρύψουν...

  Τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των εμβολίων για τον COVID-19 έδωσε τελικά στη δημοσιότητα, μετά από συνεχείς αιτήσεις δικηγόρων, το Κέντρο ...

 






Τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των εμβολίων για τον COVID-19 έδωσε τελικά στη δημοσιότητα, μετά από συνεχείς αιτήσεις δικηγόρων, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ - CDC το οποίο είναι και το κορυφαίο εθνικό ινστιτούτο δημόσιας υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών.


Ο αμερικανικός οργανισμός αν και αργοπορημένα δημοσίευσε μελέτη αναφορικά με το  σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου (VAERS) το οποίο είναι ένα πρόγραμμα το οποίο συνδιαχειρίζονται το CDC και ο FDA. Ανησυχητικά ευρήματα  ασφάλειας για θανάτους και μια σειρά από εξαιρετικά ανησυχητικά θρομβοεμβολικά, καρδιακά, νευρολογικά, αιμορραγικά επεισόδια, παράλυση Bell και πήξη του αίματος ήταν μεταξύ των σημάτων που επισημάνθηκαν μέσω της ανάλυσης των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών που υποβλήθηκαν στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS).

 

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δημοσίευσε πως εντόπισε εκατοντάδες σήματα ασφαλείας για τα δύο πιο ευρέως χορηγούμενα εμβόλια COVID-19, σύμφωνα με αποτελέσματα παρακολούθησης που ελήφθησαν από τους The Epoch Times. Η παράλυση Bell, η πήξη του αίματος και ο θάνατος ήταν μεταξύ των σημάτων που επισημάνθηκαν μέσω της ανάλυσης των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών που υποβλήθηκαν στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS). 

Το CDC, το οποίο διαχειρίζεται το VAERS με τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), το περιγράφει ως «σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης του έθνους» για ζητήματα εμβολίων. Η κύρια ανάλυση του CDC συνέκρινε τις αναφορές που έγιναν για συγκεκριμένα συμβάντα που υπέστησαν μετά τη λήψη ενός εμβολίου COVID-19 της Moderna ή της Pfizer με τις αναφορές που υποβλήθηκαν μετά τον εμβολιασμό με οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο ή με όλα τα εμβόλια που δεν είναι COVID-19. Ο τύπος της ανάλυσης είναι γνωστός ως Αναλογικός Δείκτης Αναφοράς (PRR).

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων VAERS από τον CDC έγινε κατόπιν συνεχών αιτημάτων σύμφωνα με το νόμο περί ελεύθερης  πληροφόρησης (Freedom of Information Act) Αμερικανών δημοσιογράφων και δικηγόρων και οι αναλύσεις καλύπτουν αναφορές VAERS για mRNA εμβόλια COVID από την περίοδο της  κυκλοφορίας του εμβολίου στις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως το τέλος Ιουλίου 2022.

Το CDC  όμως παραδέχτηκε ότι ξεκίνησε την ανάλυση συμβάντων  ασφαλείας μόλις στις 25 Μαρτίου 2022.

Γιατί το CDC περίμενε πάνω από 15 μήνες πριν κάνει την πρώτη του ανάλυση σοβαρών παρενεργειών  για το VAERS, παρά το γεγονός ότι είχε πει σε ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό του ότι θα ξεκινήσει στις αρχές του 2021, ειδικά αφού το VAERS διαφημίζεται ως η πρώιμη μας προειδοποιητικό σύστημα ασφάλειας εμβολίων είναι άγνωστο.

Τον Ιούνιο του 2022, το CDC απάντησε σε αίτημα του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφόρησης (FOIA) για την δημοσιοποίηση  συμβάντων ασφαλείας του Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS) – αυτό που είχε δηλώσει ότι επρόκειτο να το κάνει εβδομαδιαία βάση από τις  αρχές του 2021.

Δεν το έκαναν ποτέ. Τέλος αποκάλυψαν  ότι  το έκαναν αλλά μόνο από τις 25 Μαρτίου 2022 έως τα τέλη Ιουλίου...

Η ανάλυση σήματος ασφαλείας VAERS του CDC που βασίζεται σε αναφορές από 14 Δεκεμβρίου 2020  έως και 29 Ιουλίου 2022 για τα εμβόλια mRNA COVID-19 δείχνει ανησυχητικά ευρήματα  ασφάλειας για θανάτους  και μια σειρά από εξαιρετικά ανησυχητικά θρομβοεμβολικά, καρδιακά, νευρολογικά, αιμορραγικά, αιματολογικά, ανοσοποιητικά επεισόδια  μεταξύ ενηλίκων στις ΗΠΑ, απόρροια της λήψης σκευασμάτων mRNA.

Οι αναλύσεις καλύπτουν αναφορές VAERS για mRNA εμβόλια COVID από την περίοδο από την κυκλοφορία του εμβολίου στις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως το τέλος Ιουλίου 2022. Το CDC παραδέχτηκε ότι ξεκίνησε την ανάλυση σήματος ασφαλείας μόλις στις 25 Μαρτίου 2022 (συμπτωματικά 3 ημέρες αφού ένας δικηγόρος στο Children's Health Defense έγραψε σε αυτούς υπενθυμίζοντάς τους σχετικά με το αίτημά μας για το FOIA).

Υπήρχαν 770 διαφορετικοί τύποι ανεπιθύμητων ενεργειών που έδειξαν σήματα ασφαλείας σε ηλικίες 18+, εκ των οποίων πάνω από 500 (ή τα 2/3) είχαν μεγαλύτερο σήμα ασφάλειας από τη μυοκαρδίτιδα/περικαρδίτιδα.

Η ανάλυση του CDC δείχνει ότι ο αριθμός των σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν σε λιγότερο από δύο χρόνια για τα εμβόλια mRNA COVID-19 είναι 5,5 φορές μεγαλύτερος από όλες τις σοβαρές αναφορές για εμβόλια που χορηγήθηκαν σε ενήλικες στις ΗΠΑ από το 2009 (~73.000 έναντι ~13.000).

Διπλάσιες αναφορές εμβολίου mRNA για τον COVID-19 ταξινομήθηκαν ως σοβαρές σε σύγκριση με όλα τα άλλα εμβόλια που χορηγήθηκαν σε ενήλικες (11% έναντι 5,5%). Αυτό πληροί τον ορισμό του CDC για ένα σήμα ασφαλείας.

Υπάρχουν 96 σήματα ασφαλείας για παιδιά 12-17 ετών, τα οποία περιλαμβάνουν: μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, παράλυση Bell, έλκη των γεννητικών οργάνων, υψηλή αρτηριακή πίεση και καρδιακό ρυθμό, διαταραχές της εμμήνου ρύσεως, ανικανότητες της καρδιακής βαλβίδας, πνευμονική εμβολή, καρδιακές αρρυθμίες και περικαρδιακές διαταραχές, συλλογή, σκωληκοειδίτιδα και διάτρητη σκωληκοειδίτιδα, ανοσοθρομβοπενία, πόνος στο στήθος, αυξημένα επίπεδα τροπονίνης, εντατική θεραπεία και αντιπηκτική θεραπεία.

Υπάρχουν 66 σήματα ασφαλείας για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών, τα οποία περιλαμβάνουν: μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, κοιλιακή δυσλειτουργία και ανεπάρκεια καρδιακής βαλβίδας, περικαρδιακή και υπεζωκοτική συλλογή, πόνος στο στήθος, σκωληκοειδίτιδα και σκωληκοειδεκτομή, νόσος Kawasaki, ρήξη έμμηνου ρύσης και λεύκη. μόλυνση.

Τα σήματα ασφαλείας δεν μπορούν να απορριφθούν λόγω «διεγερμένης», υπερβολικής, δόλιας ή τεχνητά διογκωμένης αναφοράς, ούτε μπορούν να απορριφθούν λόγω του τεράστιου αριθμού των χορηγούμενων εμβολίων κατά του COVID. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι, αλλά ο απλούστερος είναι ο εξής: η ανάλυση του σήματος ασφαλείας δεν εξαρτάται από τον αριθμό των αναφορών, αλλά από το εάν ορισμένα AE αναφέρονται σε υψηλότερο ποσοστό για αυτά τα εμβόλια από ό,τι για άλλα εμβόλια μη COVID. 

Τι σήματα ασφαλείας βρήκε το CDC;

Ο λέκτορας Josh Guetzkow στην ανάλυση του για το ζήτημα έκανε διαχωρισμό ανά ηλικιακές ομάδες και τη σύγκριση Pfizer εναντίον Moderna. Ας ξεκινήσουμε με την ομάδα 18+.

Υπάρχουν 772 AE που εμφανίζονται στη λίστα. Από αυτά, τα 770 σημειώνονται με κίτρινο χρώμα και έχουν τιμές PRR και Chi-square που τα χαρακτηρίζουν ως σήματα ασφαλείας. Μερικοί από αυτούς είναι νέοι κωδικοί που σχετίζονται με τον COVID-19 και θα περιμέναμε ότι αυτοί θα πυροδοτήσουν ένα σήμα, δεδομένου ότι δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια για να αναφερθούν από άλλα εμβόλια. Έτσι, αν τα αφαιρέσουμε, θα μείνουμε με 758 διαφορετικούς τύπους ανεπιθύμητων ενεργειών που δεν σχετίζονται με τον COVID-19 που έδειξαν σήματα ασφαλείας.

Ομαδοποίησα αυτά τα σήματα ασφαλείας 758 σε διαφορετικές κατηγορίες. Το παρακάτω σχήμα δείχνει τον συνολικό αριθμό των AE που αναφέρθηκαν για καθεμία από τις κύριες κατηγορίες σημάτων ασφαλείας:





Ας εξετάσουμε μερικές από αυτές τις κατηγορίες για να δούμε ποιοι τύποι AE δημιούργησαν τον μεγαλύτερο αριθμό αναφορών: 


Τι γίνεται με τα παιδιά;

Αν υπάρχει κάτι που φαίνεται από μακριά σαν ένα φωτεινό σημείο σε όλα αυτά είναι ότι η λίστα των σημάτων ασφαλείας για παιδιά 12-17 και 5-11 ετών είναι πολύ μικρότερη από ό,τι για 18+. Υπάρχουν 96 AE που πληρούν τις προϋποθέσεις ως σήμα ασφαλείας για τον όμιλο 12-17 και 67 για το 5-11. Όταν αφαιρούμε τα νέα AE της εποχής COVID, υπάρχουν 92 σήματα ασφαλείας για παιδιά 12-17 ετών και 65 για παιδιά 5-11 ετών . Εδώ είναι τα πιο ανησυχητικά:



Δεν γνωρίζουμε γιατί ο κατάλογος των ΑΕ είναι τόσο μικρότερος για αυτές τις ηλικιακές ομάδες. Θα μπορούσε να είναι ότι ο κατάλογος των ΑΕ για άλλα εμβόλια για αυτές τις ηλικιακές ομάδες είναι πολύ μικρότερος, επομένως σε περίπτωση που έχουν αναφερθεί ΑΕ για τα εμβόλια mRNA COVID αλλά όχι για άλλα εμβόλια, δεν θα υπολογίζεται εξ ορισμού ως σήμα ασφάλειας .

Μπορείτε να μελετήσετε τις ανεπιθύμητες ενέργειες χρησιμοποιώντας τους πίνακες Excel που παρέχονται από το CDC, οι οποίοι δημοσιεύτηκαν από τους The Epoch Times και Children's Health Defense . Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα κατεβάσετε από τους παρακάτω συνδέσμους. Οι πίνακες ένα και δύο δεν δόθηκαν.

7.29.22 Πίνακας 3 PRR των PT για COVID19 Pfizer σε σύγκριση με τη Moderna

7.29.22 Πίνακας 4 PRR των PT για COVID19 Moderna σε σύγκριση με την Pfizer

7.29.22 Πίνακας 5 PRR των PT για το mRNA του COVID19 σε σύγκριση με το μη-COVID

7.22.29 Πίνακας 3 PRR των PT για COVID19 Pfizer σε σύγκριση με τη Moderna

7.22.29 Πίνακας 4 PRR των PT για COVID19 Moderna σε σύγκριση με την Pfizer

7.22.29 Πίνακας 5 PRR των PTs για το mRNA του COVID19 σε σύγκριση με το μη-COVID

7.15.22 Πίνακας 3 PRR των PT για COVID19 Pfizer σε σύγκριση με τη Moderna

7.15.22 Πίνακας 4 PRR των PT για COVID19 Moderna σε σύγκριση με την Pfizer

7.15.29 Πίνακας 5 PRR των PT για το mRNA του COVID19 σε σύγκριση με το μη-COVID

Συγκρίσεις με μυοκαρδίτιδα & περικαρδιτιδα

Μας λένε ότι η ύπαρξη ενός σήματος ασφαλείας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η ΑΕ προκαλείται από το εμβόλιο και αποδέχομαι αυτήν την υπόθεση. Αλλά η τρέχουσα πρακτική φαίνεται να είναι να αγνοούνται τα σήματα ασφαλείας, να τα απορρίπτουν ως θόρυβο χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και να σταματούν οποιαδήποτε έρευνα για αυτά όσο το δυνατόν περισσότερο. Η αρχή της προφύλαξης, ωστόσο, υπαγορεύει ότι πρέπει να υποθέσουμε ότι ένα σήμα ασφαλείας υποδηλώνει αιτιότητα, έως ότου αποδειχθεί το αντίθετο. Δεδομένου ότι, έχει αναγνωριστεί ότι τα εμβόλια mRNA COVID μπορεί να προκαλέσουν μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα (συχνά αναφέρεται ως μυο-περικαρδίτιδα), μπορούμε να λάβουμε αυτά τα ΑΕ ως ένα είδος αναφοράς και να προτείνουμε ότι, τουλάχιστον , οποιοδήποτε ΑΕ με σήμα ίσο ή μεγαλύτερο μέγεθος θα πρέπει να θεωρείται δυνητικά αιτιολογικό και να διερευνηθεί ενδελεχέστερα. 

Μετά την κατάργηση των νέων AE της εποχής COVID, υπάρχουν 503 AE με PRR μεγαλύτερα από τη μυοκαρδίτιδα (PRR=3,09) και 552 με PRR μεγαλύτερα από την περικαρδίτιδα (PRR=2,82). Αυτό σημαίνει ότι το 66,4% των ΑΕ είχαν μεγαλύτερο σήμα ασφάλειας από τη μυοκαρδίτιδα και το 77,3% ήταν μεγαλύτερο από την περικαρδίτιδα. Μπορείτε να δείτε ποια ήταν αυτά χρησιμοποιώντας αυτό το αρχείο Excel που παρέχεται από το CDC και ταξινομώντας την καρτέλα 18+ με βάση τη στήλη PRR 12/14-07/29 (Στήλη E). Στη συνέχεια, απλώς δείτε ποια AE έχουν PRR μεγαλύτερα από αυτά για την περικαρδίτιδα και τη μυοκαρδίτιδα.

Για τα παιδιά ηλικίας 12-17 ετών, υπάρχει 1 σήμα ασφαλείας μεγαλύτερο από τη μυοκαρδίτιδα (είναι «αυξημένη τροπονίνη») και 14 σήματα ασφαλείας μεγαλύτερα από την περικαρδίτιδα (εξαιρουμένης της μυοκαρδίτιδας), τα οποία περιλαμβάνουν: ανεπάρκεια μιτροειδούς βαλβίδας, παράλυση κουδουνιού, βαριά εμμηνορροϊκή αιμορραγία, γεννητικά όργανα έλκος, λοίμωξη από το εμβόλιο και μια σειρά από δείκτες καρδιακών ανωμαλιών.

Για τα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών, η σύγκριση με μυο/περικαρδίτιδα είναι λιγότερο φυσιολογική, καθώς φαίνεται να υποφέρουν λιγότερο από αυτή την παρενέργεια. Αλλά μπορούμε ακόμα να κάνουμε τη σύγκριση: υπάρχουν 7 σήματα ασφαλείας μεγαλύτερα από την περικαρδίτιδα, συμπεριλαμβανομένης της παράλυσης Bell, της δυσλειτουργίας της αριστερής κοιλίας, της ανεπάρκειας της μιτροειδούς βαλβίδας και του «αναποτελεσματικού φαρμάκου» (προφανώς σημαίνει ότι έχουν ακόμα COVID). Υπάρχουν 16 σήματα ασφαλείας μεγαλύτερα από τη μυοκαρδίτιδα (εξαιρουμένης της περικαρδίτιδας), τα οποία εκτός από αυτά που αναφέρονται παραπάνω περιλαμβάνουν επίσης: περικαρδιακή συλλογή, αύξηση της διαστολικής αρτηριακής πίεσης, ανικανότητα της τριγλώχινας βαλβίδας και λεύκη. Η φλεβοκομβική ταχυκαρδία (υψηλός καρδιακός ρυθμός), η σκωληκοειδίτιδα και η διαταραχή της εμμήνου ρύσεως εμφανίζονται ακριβώς κάτω από τη μυοκαρδίτιδα.

Τώρα αν σκεφτούμε ότι ένα σήμα ασφαλείας έχει και ισχύ και διαύγεια, τότε το PRR μπορεί να θεωρηθεί ως δείκτης του πόσο ισχυρό είναι το σήμα, ενώ το Τετράγωνο Χ είναι ένα μέτρο του πόσο καθαρό ή ξεκάθαρο είναι το σήμα, επειδή Μας δίνει μια αίσθηση του πόσο πιθανό είναι το σήμα να οφείλεται μόνο στην τύχη: όσο μεγαλύτερη είναι η τιμή του Τετράγωνου Χ, τόσο λιγότερο πιθανό το σήμα οφείλεται στην τύχη. Ένα Τετράγωνο Χ 4 σημαίνει ότι υπάρχει μόνο 5% πιθανότητα το παρατηρούμενο σήμα να οφείλεται σε τύχη. Ένα Χ-τετράγωνο 8 σημαίνει ότι υπάρχει μόνο 0,5% πιθανότητα να οφείλεται σε τύχη. 

Για την ομάδα 18+, υπάρχουν 57 ΑΕ με Χ τετράγωνο μεγαλύτερο από τη μυοκαρδίτιδα (Χ τετράγωνο = 303,8) και 68 με Χ τετράγωνο μεγαλύτερο από την περικαρδίτιδα (Χ τετράγωνο = 229,5). Και πάλι, μπορείτε να δείτε τι είναι αυτά μεταβαίνοντας στο αρχείο Excel που συνδέεται παραπάνω και ταξινομώντας στη στήλη D.

Για την ομάδα 12-17, υπάρχουν 4 ΑΕ με μεγαλύτερο Χ-τετράγωνο από τη μυοκαρδίτιδα (Χι-τετράγωνο=681,5) και 6 μεγαλύτερο από την περικαρδίτιδα (Χι-τετράγωνο=175,4).

Για την ομάδα 5-11, υπάρχουν 22 ΑΕ με Χ τετράγωνο μεγαλύτερο από τη μυοκαρδίτιδα (Χ τετράγωνο = 30,42) και 34 ΑΕ με Χ τετράγωνο μεγαλύτερο από περικαρδίτιδα (Χ τετράγωνο = 18,86).

«Πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη και να διερευνηθούν»

Οι υγειονομικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ ήταν προσεκτικοί όσον αφορά τη σύνδεση των ανεπιθύμητων ενεργειών ή των παρενεργειών με τα εμβόλια COVID-19. Αλλά έχουν αναγνωρίσει ότι ορισμένες παρενέργειες προκαλούνται από τα εμβόλια Moderna και Pfizer - και τα δύο χρησιμοποιούν τεχνολογία αγγελιοφόρου RNA (mRNA) - συμπεριλαμβανομένης της μυοκαρδίτιδας και μιας σχετικής πάθησης που ονομάζεται περικαρδίτιδα.

Ορισμένες ηλικιακές ομάδες διατρέχουν πράγματι υψηλότερο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό από ό,τι μετά τη μόλυνση από τον COVID-19, οδηγώντας έναν αυξανόμενο αριθμό ειδικών να προειδοποιούν κατά του εμβολιασμού ορισμένων ατόμων .

Τα πρόσφατα ληφθέντα αποτελέσματα PRR επέστρεψαν περισσότερες από 500 ανεπιθύμητες ενέργειες μεγαλύτερες από τη μυοκαρδίτιδα και την περικαρδίτιδα.

"Γνωρίζουμε ότι το σήμα για μυοκαρδίτιδα σχετίζεται με κάτι που προκαλείται από τα εμβόλια mRNA, επομένως είναι περισσότερο από λογικό να πούμε ότι οτιδήποτε έχει σήμα μεγαλύτερο από μυοκαρδίτιδα/περικαρδίτιδα θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και να διερευνηθεί", Josh Guetzkow, Ισραηλινός Ο καθηγητής που εκπαιδεύτηκε στα στατιστικά στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον και μελετούσε τα δεδομένα VAERS κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είπε στους The Epoch Times μέσω email.

Το CDC και το FDA δήλωσαν στις διαδικασίες λειτουργίας τους ότι τα σήματα ασφαλείας θα "εξεταστούν όπως αρμόζει".

«Το πρότυπο ή η τάση του PRR και των αποτελεσμάτων εξόρυξης δεδομένων για μια χρονική περίοδο (π.χ. αρκετές εβδομάδες) θα παρακολουθούνται πριν από την έναρξη μιας κλινικής ανασκόπησης. Άλλοι παράγοντες, όπως η κλινική σημασία, το αν τα ΑΕ είναι απροσδόκητα, η σοβαρότητα και το αν έχει εντοπιστεί ένα συγκεκριμένο σύνδρομο ή διάγνωση αντί για μη ειδικά συμπτώματα, θα ληφθούν υπόψη για να καθοριστεί εάν θα πραγματοποιηθεί κλινική ανασκόπηση», αναφέρουν τα έγγραφα.

Εάν ενεργοποιηθεί μια κλινική ανασκόπηση, θα περιλάμβανε ανασκόπηση αναφορών και σχετικών ιατρικών αρχείων σχετικά με το ανεπιθύμητο συμβάν, επιβεβαίωση του χρόνου από τον εμβολιασμό έως την εμφάνιση των συμπτωμάτων και άλλη εργασία.

Ο FDA αποκάλυψε πρόσφατα ότι από τα τέσσερα σήματα που εντοπίστηκαν για ηλικιωμένα άτομα μετά τον εμβολιασμό με Moderna ή Pfizer, τρία αποκλείστηκαν με περαιτέρω ανάλυση, αλλά ένα - η πνευμονική εμβολή - συνέχισε να πληροί τα κριτήρια. Η πνευμονική εμβολή αναγνωρίστηκε ως σήμα στην ανάλυση PRR για άτομα ηλικίας έως 12 ετών.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου