Μεταναστευτική «βόμβα» στη Γερμανία: Το 70% των ταραχοποιών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Βερολίνο ήταν μετανάστες. 3.943 περιστατικά βίας σε όλη την πόλη μέσα σε μια ημέρα... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μεταναστευτική «βόμβα» στη Γερμανία: Το 70% των ταραχοποιών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Βερολίνο ήταν μετανάστες. 3.943 περιστατικά βίας σε όλη την πόλη μέσα σε μια ημέρα...

  Οι αρχές κατέγραψαν 3.943 περιστατικά σε όλη την πόλη, με 15 πυροσβέστες και 18 αστυνομικούς να τραυματίζονται. Αυτά φέρνει ο πολυπολιτισμ...

 






Οι αρχές κατέγραψαν 3.943 περιστατικά σε όλη την πόλη, με 15 πυροσβέστες και 18 αστυνομικούς να τραυματίζονται. Αυτά φέρνει ο πολυπολιτισμός...! Να τα βλέπουμε και εμείς αυτά...


Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι το 70 τοις εκατό όσων συνελήφθησαν για ταραχές στο Βερολίνο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κατά τις οποίες δέχθηκαν επίθεση πυροσβέστες και εργαζόμενοι στα ασθενοφόρα, έχουν μεταναστευτικό υπόβαθρο.

 

Πηγή: Summit News

Άρθρο του Paul Joseph Watson

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ως μέρος αυτού που έχει γίνει πλέον σχεδόν ετήσιο φαινόμενο, όχλοι νεαρών μεταναστών προκάλεσαν φασαρία, πετώντας πυροτεχνήματα σε ανθρώπους και πυρπόλησαν εκατοντάδες οχήματα σε αυτό που οι αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ως σκηνές που μοιάζουν με εμπόλεμη ζώνη.

Την τελευταία δεκαετία, οι Γερμανοί υποδέχονται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με ολοένα και μεγαλύτερη τρόμο. Σε αυτό που προορίζεται να είναι ημέρα εορτασμού, στη Γερμανία ρίχνει φως σε κάτι πολύ πιο άσχημο: τις αποτυχημένες πολιτικές μετανάστευσης και ένταξης της χώρας.

Φέτος, ξέσπασε βία κατά της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ειδικά στο Βερολίνο και σε άλλες πόλεις. Δυστυχώς, η γερμανική κυβέρνηση προσπαθεί να απομακρυνθεί από τη δυσάρεστη αλήθεια ότι οι μη ενταγμένοι μετανάστες και οι αιτούντες άσυλο τείνουν να βρίσκονται στο επίκεντρο αυτών των περιστατικών.

Οι αρχές κατέγραψαν 3.943 περιστατικά σε όλη την πόλη, με 15 πυροσβέστες και 18 αστυνομικούς να τραυματίζονται.

Η εφημερίδα Bild ανέφερε ότι οι αναταραχές ήταν «ιδιαίτερα κακές επιθέσεις στις γειτονιές του Κρόιτσμπεργκ και του Νόικλν με υψηλό ποσοστό μεταναστών».

Ένα βίντεο έδειξε μια ομάδα μεταναστών να πετούν τούβλα σε ένα ανοιχτό ασθενοφόρο στους ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα.

Η σεξουαλική παρενόχληση γυναικών φαίνεται επίσης να ήταν μέρος των «εορτασμών», με ένα βίντεο που δείχνει έναν νεαρό άνδρα μετανάστη να λέει σε δημοσιογράφο: «Έχουμε ήδη γ@μ@σει όλα τα κορίτσια και η αστυνομία μπορεί να γλείψει τις...μπάλες μας».

Φωτιές άρχισαν επίσης σε πολυκατοικίες, ενώ άλλα βίντεο δείχνουν μετανάστες να πυροβολούν στον αέρα.

Όπως ήταν συντριπτικά εμφανές από τα βίντεο κλιπ, η σαφής πλειοψηφία των ενόχων ήταν μετανάστες.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Βερολίνου , από τις 145 συλλήψεις που έγιναν, οι 100 ήταν άνδρες από μεταναστευτικό υπόβαθρο, με 27 από αυτούς να προέρχονται από το Αφγανιστάν και 21 από τη Συρία.

«Όλοι οι ύποπτοι, η πλειοψηφία των οποίων ήταν άνδρες, αφέθηκαν τώρα ελεύθεροι μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων αστυνομικών μέτρων», αναφέρει το Remix News .

Ωστόσο, παρά το κοινό θέμα της ταυτότητας των ενόχων, η ομοσπονδιακή υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Νάνσι Φάισαρ αρνήθηκε να επιστήσει την προσοχή σε αυτό, αντ 'αυτού απλώς έγραψε στο Twitter ότι οι δράστες πρέπει να «τιμωρηθούν στο μέγιστο βαθμό του νόμου».

Εν τω μεταξύ, οι αρχές φαίνεται να πιστεύουν ότι η απλή απαγόρευση της πώλησης πυροτεχνημάτων σε ιδιώτες θα λύσει το πρόβλημα.

Καλή τύχη με αυτό.

Ο Jens Spahn, ο αναπληρωτής αρχηγός της κοινοβουλευτικής ομάδας του CDU, ήταν πιο ειλικρινής, σημειώνοντας ότι «η άναρχη μετανάστευση, η αποτυχημένη ένταξη και η έλλειψη σεβασμού προς το κράτος» ευθύνονται για τις «ανείπωτες» πράξεις βίας που σημειώθηκαν στην Νύχτα.

Όπως τονίσαμε προηγουμένως, η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ πρότεινε ότι η απόφασή της το 2015 να επιτρέψει σε ένα εκατομμύριο μετανάστες να εισέλθουν στη χώρα ήταν επιτυχής.

Η πραγματικότητα που συνεχίζουν να βιώνουν οι απλοί Γερμανοί στις μεγάλες πόλεις υποδηλώνει το αντίθετο.




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου