Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ παραδέχεται πλέον ανοιχτά ότι στόχος τους είναι να δημιουργήσουν μια «Νέα Παγκόσμια Τάξη» μέσα στα επόμενα χρόνια. - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ παραδέχεται πλέον ανοιχτά ότι στόχος τους είναι να δημιουργήσουν μια «Νέα Παγκόσμια Τάξη» μέσα στα επόμενα χρόνια.

  Τα συστημικά ΜΜΕ εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τη «νέα παγκόσμια τάξη» ως μια θεωρία συνωμοσίας που δεν υπάρχει, εκτός από τις φορές που ...

 






Τα συστημικά ΜΜΕ εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τη «νέα παγκόσμια τάξη» ως μια θεωρία συνωμοσίας που δεν υπάρχει, εκτός από τις φορές που οι πραγματικοί παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν τη φράση, οπότε υπάρχει και παρουσιάζεται ως κάτι καλό...

 

Ένας ομιλητής του Νταβός περιέγραψε ρητά την ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ όταν δήλωσε ότι ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί μια «νέα παγκόσμια τάξη». Έρχονται πόλεις 5 λεπτών,  το τέλος όλων των ταξιδιών με αυτοκίνητο, εμφυτευμένα τσιπ εγκεφάλου, ψηφιακή βάση δεδομένων για να παρακολουθούμε ποιος έχει εμβολιαστεί και ποιος όχι, νέα πανδημία «κλίμακας COVID», το τέλος της ελευθερίας του λόγου, ανατροπή του πολιτισμού των λαών χρησιμοποιώντας την ατζέντα LGBTQ μέσω των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, μια παγκόσμια θρησκεία που θα βασίζεται στον «περιβαλλοντισμό»...και ποιος ξέρει τι άλλο που δεν είπαν στο WEF του 2023...

 

Πηγή: Summit News

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Η παραδοχή έγινε κατά τη διάρκεια του ετήσιου ελιτιστικου Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ από τον Bilawal Bhutto Zardari, Υπουργό Εξωτερικών του Πακιστάν.

«Εδώ στο WEF…υπάρχει πολλή συζήτηση για το ποια θα είναι η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων…πώς εργαζόμαστε προς αυτή τη νέα κανονιστική διεθνή τάξη που μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε τις διαφορές και τις διαφωνίες μας ως πολιτισμένος κόσμος», είπε ο Zardari.

«Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια τόσο υπερκομματική, υπερπολωμένη εποχή που δεν θα μπορέσουμε να σχηματίσουμε αυτό το νέο Ελσίνκι σήμερα, αλλά προχωράμε... πρέπει να διαμορφώσουμε και να βελτιώσουμε την κανονιστική και διεθνή θεσμική μας τάξη διεθνώς ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις καταγγελίες», πρόσθεσε.

«Ελπίζω αυτή τη φορά, μόλις χτίσουμε αυτή τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων ή μια νέα τάξη βασισμένη σε κανόνες, η φωνή του παγκόσμιου νότου και του αναπτυσσόμενου κόσμου θα συμπεριληφθεί», είπε ο Ζαρντάρι.

Μια άλλη ομιλητής παραπονέθηκε για χώρες που εκτιμούν τη δική τους κυριαρχία έναντι των συμφερόντων της «παγκόσμιας τάξης». Δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι οι χώρες πρέπει να σέβονται τους παγκόσμιους κανόνες είπε: «έχουμε χώρες που σέβονται τα εθνικά τους συμφέροντα υπερβαίνοντας τους κανόνες...πρέπει να λάβουμε υπόψη την Παγκόσμια Τάξη»

Τα συστημικά ΜΜΕ εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τη «νέα παγκόσμια τάξη» ως μια θεωρία συνωμοσίας που δεν υπάρχει, εκτός από τις φορές που οι πραγματικοί παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν τη φράση, οπότε υπάρχει και παρουσιάζεται ως κάτι καλό...

Πώς θα μοιάζει η ζωή κάτω από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη;

Δεν χρειάζεται να κάνουμε αρκετές εικασίες, πολλοί άλλοι συμμετέχοντες στο Νταβός έχουν περιγράψει ρητά πώς θα εκδηλωθεί.

Οι λεγόμενες πόλεις 5 λεπτών που μοιάζουν με φυλακές.

Το WEF αποκαλύπτει την 5λεπτη «ουτοπική πόλη», η οποία ισχυρίζεται ότι θα βασίζεται 100% σε ηλιακή και αιολική ενέργεια, ενώ θα καταλαμβάνεται από εκατομμύρια ανθρώπων. Η πόλεις των 5 λεπτών λέγεται ότι θα ολοκληρωθεί έως το 2045...

Το τέλος όλων των ταξιδιών με αυτοκίνητο.

Στο παρακάτω απόσπασμα από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του 2023 ο διπλωμάτης της Σαουδικής Αραβίας Ahmed Al Jubeir μιλά για το όραμά του για το μέλλον: «Δεν θα υπάρχουν αυτοκίνητα»

Εμφυτευμένα τσιπ εγκεφάλου.

Το WEF προβλέπει ότι οι άνθρωποι σύντομα θα αγκαλιάσουν την εμφυτευμένη τεχνολογία του εγκεφάλου, ώστε να «μπορούν να αποκωδικοποιήσουν τη σύνθετη σκέψη»...

«Μια ψηφιακή βάση δεδομένων για να παρακολουθούμε ποιος έχει εμβολιαστεί και ποιος όχι.»

Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τόνι Μπλερ ζητά μια ψηφιακή βάση δεδομένων για να παρακολουθεί ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος δεν είναι για μια μελλοντική «πανδημία»

Μια νέα πανδημία «κλίμακας COVID».

Το WEF προβλέπει «θα υπάρξει πρόβλημα Κλίμακας Covid μέσα στα επόμενα 15 χρόνια»

Μια καταστολή της «παραπληροφόρησης» που εμποδίζει τους ανθρώπους να κάνουν εμβόλια.

Ο Μπράιαν Στέλτερ φιλοξενεί το «The Clear and Present Danger of Desinformation Panel», είναι ανατριχιαστικό και δεν μπορεί να συγκρατηθεί από το να επιτεθεί στον βουλευτή του Τραμπ, Σεθ Μούλτον, καθώς τον κατηγορεί για λάθος πληροφορίες επειδή δεν μπόρεσε «να κάνει τους ανθρώπους να εμβολιαστούν για τον Covid»

Το τέλος της ελευθερίας του λόγου.

Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Věra Jourová στο WEF: «Παράνομη ρητορική μίσους, την οποία θα έχετε σύντομα και στις ΗΠΑ, νομίζω ότι έχουμε έναν ισχυρό λόγο για τον οποίο το έχουμε αυτό στο ποινικό δίκαιο.»

LGBT ανατροπή κάθε πολιτισμού.

Το WEF LGBTQI+ Panel συζητά την ανατροπή της κουλτούρας με την ατζέντα LGBTQ μέσω των μέσων ενημέρωσης, της ψυχαγωγίας και ισχυρίζεται ότι «έχουμε πολύ στενά συνεργαστεί με το Χόλιγουντ σε αυτό»

Μια παγκόσμια θρησκεία που βασίζεται στον «περιβαλλοντισμό».

Κλόουν στο WEF που πιέζει για μια Παγκόσμια Θρησκεία: «Οι ηγέτες της πίστης μας γνωρίζουν ότι αυτή η κρίση είναι πολύ περισσότερο από φυσική…έχουμε ένα βαθιά πληγωμένο πνεύμα ως λαός…»

Η επιτάχυνση της περιβαλλοντικής υστερίας για την κατάληψη περισσότερης εξουσίας και τη μείωση του βιοτικού επιπέδου.

Ο Έλον Μασκ έγραψε πρόσφατα στο Twitter ότι «το WEF γίνεται ολοένα και περισσότερο μια μη εκλεγμένη παγκόσμια κυβέρνηση που οι άνθρωποι δεν ζήτησαν και δεν θέλουν ποτέ».

Οι παγκοσμιοποιητές του Νταβός δεν φαίνεται να έχουν λάβει το μήνυμα.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου