H Απάτη του COVID-19: Μια παγκόσμια χρηματοπιστωτική επιχείρηση που φέρνει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων ακόμα πιο κοντά... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

H Απάτη του COVID-19: Μια παγκόσμια χρηματοπιστωτική επιχείρηση που φέρνει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων ακόμα πιο κοντά...

  Το φαινόμενο COVID δεν μπορεί να γίνει κατανοητό χωρίς την κατανόηση της μη τηλεοπτικής πρωτοφανούς οικονομικής κατάρρευσης του 2019-2020 ...

 






Το φαινόμενο COVID δεν μπορεί να γίνει κατανοητό χωρίς την κατανόηση της μη τηλεοπτικής πρωτοφανούς οικονομικής κατάρρευσης του 2019-2020 που απειλεί ολόκληρο το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.


Η ιστορία της ψευτο-πανδημίας Covid-19 δεν βγάζει πολύ νόημα όταν εξετάζεται μέσα από το πρίσμα της υγείας, της ασφάλειας και της επιστήμης. Αν την δούμε όμως μέσα από τον φακό του χρήματος, της εξουσίας, του ελέγχου και της μεταφοράς πλούτου, τότε όλα αυτά βγάζουν απόλυτο νόημα.

 

Πηγή: Off Guardian

Άρθρο του Michael Bryant

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Τα λουκέτα, τα υποχρεωτικά φίμωτρα, η αντικοινωνική αποστασιοποίηση και η πληθώρα πρόσθετων μέτρων δεν έκαναν τίποτα για την προστασία ή τη βελτίωση της δημόσιας υγείας - δεν σχεδιάστηκαν ποτέ για να το κάνουν.

Οι πολυάριθμες εντολές που γεννήθηκαν με την έναρξη του σεναρίου Covid-19 σχεδιάστηκαν όλες για να διαλύσουν σκόπιμα την παγκόσμια οικονομία και να συντρίψουν τις μικρές επιχειρήσεις, καθώς και να διαλύσουν το μυαλό, τη θέληση και τον κοινωνικό ιστό των ανθρώπων, προκειμένου να "χτίσουν ξανά μια καλύτερη κοινωνία" που θα ανταποκρίνεται στα δυστοπικά οράματα των ψυχοπαθών που διεξάγουν αυτόν τον ταξικό πόλεμο.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι η ουτοπία των δισεκατομμυριούχων, στην οποία θα κατέχουν και θα ελέγχουν τον πλανήτη με τη μορφή ενός τεχνο-φεουδαρχικού φέουδου, όπου η ψηφιακά σημαδεμένη ανθρωπότητα θα ρυθμίζεται όπως τα βοοειδή σε μια υπερεπιτηδευμένη τεχνοκρατία.

Αυτό που καμουφλάρει βολικά αυτή η κατασκευασμένη κρίση είναι ότι βρισκόμαστε στη μέση μιας σχεδιασμένης ολικής οικονομικής κατάρρευσης - μιας κατάρρευσης που ήταν αναπόφευκτη.

Η χρονική στιγμή της απάτης του COVID κατέστη αναγκαία καθώς οι παγκόσμιες αγορές βρέθηκαν αντιμέτωπες με μια έκτακτη κρίση χρέους το φθινόπωρο του 2019, η οποία εμφανίστηκε σε πρώην κυρίως ρευστοποιήσιμες αγορές: Αγορές repos, αγορές χρήματος και αγορές συναλλάγματος.

Οι δυτικές κυβερνήσεις άρχισαν να σπεύδουν να διασώσουν αυτό το σύστημα που αποσυντίθεται, να αναχαιτίσουν αυτή την κατακλυσμική κατολίσθηση, να διασώσουν τους επενδυτές μεγάλης κλίμακας και να εγκαταστήσουν προληπτικά μια υποδομή ασφαλείας για να ελέγξουν την αναπόφευκτη κοινωνική αναταραχή που θα προέκυπτε από αυτή την κατάρρευση. Αυτό θα ακολουθούσε μια παγκόσμια οικονομική επανεκκίνηση, μετά από μια περίοδο υπερπληθωρισμού, καταστρέφοντας τόσο την αξία του χρέους όσο και τις αντίστοιχες χάρτινες απαιτήσεις.

Το χρηματοπιστωτικό σύστημα βρισκόταν ήδη σε προχωρημένο στάδιο παρακμής από το φθινόπωρο του 2019, όπως καταδεικνύει η ανάληψη της αγοράς Repo από τη Fed τον Σεπτέμβριο για να βραχυκυκλώσει την Αποκάλυψη. Αυτή η κατάρρευση ξεκίνησε σοβαρά το 2008/09 και οι προσπάθειες κατά την τελευταία μιάμιση δεκαετία να σωθεί αυτό το διεφθαρμένο οικονομικό σύστημα απλώς καθυστέρησαν το αναπόφευκτο.

Το φθινόπωρο του 2019 η κρίση άρχισε να ξετυλίγεται και πάλι με ταχείς ρυθμούς.

Μια δραματική μείωση της βιομηχανικής παραγωγής χαρακτήρισε την τραπεζική κρίση του Αυγούστου 2019- τη λεγόμενη κρίση των Repo, όταν ξαφνικά οι τράπεζες άρχισαν να αρνούνται τα κρατικά χρεόγραφα των ΗΠΑ ως εγγύηση για δάνεια μίας ημέρας, αναγκάζοντας την Ομοσπονδιακή Τράπεζα να παρέμβει και να τυπώσει χρήμα για να καλύψει αυτή τη μαζική έλλειψη.

Στην αγορά Repo οι τράπεζες δανείζονται χρήματα κάθε μέρα, ώστε να έχουν ένα ορισμένο ποσοστό ρευστών στοιχείων ενεργητικού στο τέλος κάθε ημέρας, προκειμένου να πληρούν ορισμένες καταπιστευτικές απαιτήσεις.

Γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου η Fed άρχισε να διοχετεύει 10-20 δισεκατομμύρια δολάρια την ημέρα στην αγορά Repo για να κρατήσει τα επιτόκια σε χαμηλά επίπεδα, ώστε οι τράπεζες να μπορούν να δανείζονται τα χρήματα για να παραμείνουν σε λειτουργία. Ακόμα και όταν η Fed άντλησε τόσα 10 δισεκατομμύρια δολάρια την ημέρα στην αγορά Repo, πάλι δεν ήταν αρκετό.

Μέχρι τις αρχές Μαρτίου η Fed αντλούσε 100 δισεκατομμύρια δολάρια στην αγορά Repo προκειμένου να ανακόψει αυτή την υπαρξιακή κρίση.

Απλά όλοι στη Wall Street ήταν φορτωμένοι με τεράστιο χρέος και κρατούσαν αμερικανικά μετρητά προκειμένου να εξυπηρετήσουν αυτό το χρέος, αρνούμενοι να χρηματοδοτήσουν αγορές ξένων νομισμάτων και στη συνέχεια αμερικανικού νομίσματος, καθώς η αγορά Repo πάγωσε στο 10% επιτόκιο για τα overnight Repo δάνεια. Τα ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου και ακόμη και τα αμερικανικά χαρτονομίσματα απορρίπτονταν ως εγγύηση για τα Repos.

Τον Μάρτιο του 2020 η κρίση ρευστότητας εξαπλώθηκε από τις αγορές πρωτογενών διαπραγματευτών (οι τράπεζες TBTF και τα hedge funds διασώθηκαν τον Σεπτέμβριο) προς όλες τις άλλες μετοχές, τα εμπορεύματα, τα ομόλογα, τις εξασφαλισμένες δανειακές υποχρεώσεις, τα ενυπόθηκα χρεόγραφα, τα αμοιβαία κεφάλαια, τα διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια, καθώς και διάφορα σχήματα Ponzi, όπως τα δομημένα παράγωγα προϊόντα που διαπραγματεύονταν σε ιδιόκτητες πλατφόρμες και αντιπροσώπευαν έως και αρκετές χιλιάδες τρισεκατομμύρια δολάρια.

Όταν τα κρατικά ομόλογα των ΗΠΑ έγιναν μη ρευστοποιήσιμα λόγω της εκθετικής αύξησης του δημόσιου, αλλά κυρίως του ιδιωτικού, χρέους σε δολάρια, ακόμη και όταν η FED απορροφούσε μετρητά από τις χρηματοπιστωτικές αγορές, ξέσπασε η κόλαση.

Ολόκληρος ο χάρτινος πύργος που έπεφτε εδώ και έξι μήνες δεν μπορούσε να σταματήσει, οπότε κατασκευάστηκε η υστερία COVID για να καλυφθεί αυτό που ανέρχεται σε 10-15 τρισεκατομμύρια δολάρια διάσωσης της FED σε μετρητά και ενίσχυση μετοχών μέσω των Μόνιμων Πράξεων Ανοικτής Αγοράς (Permanent Open Market Operations - POMO) - ένας φανταχτερός τρόπος για να πει κανείς ότι η FED αγοράζει κρατικά ομόλογα, διοχετεύει χρήματα στις χρηματοπιστωτικές αγορές και μοιράζει εγγυήσεις για την αξία των εξασφαλίσεων που χρησιμοποιούνται σε δομημένα παράγωγα.

Το τελικό παιχνίδι, που βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι οι Κεντρικές Τράπεζες (Fed) να αγοράσουν όλο το τοξικό, άχρηστο χρέος από τα hedge funds και τις τράπεζες, συμπεριλαμβανομένου του 1,5 τετρακοστού τρισεκατομμυρίου των παραγώγων, και στη συνέχεια να μεταφέρουν το χρέος στο Υπουργείο Οικονομικών ως κρατικό χρέος. Στη συνέχεια, θα τυπώσουν χρήμα στο άπειρο, κάτι που έχει ήδη ξεκινήσει πλήρως, για να εξυπηρετήσουν αυτό το πλασματικό χρέος, ώστε να βυθίσουν το δολάριο μέσω υπερπληθωρισμού και στη συνέχεια να κατασχέσουν τις ΗΠΑ και όλους τους άλλους που κατέχουν χρέος σε άχρηστα δολάρια.

Αυτό είναι το πραξικόπημα: παγκόσμιος υπερπληθωρισμός για να εξαερωθούν τα περιουσιακά στοιχεία των μαζών και των κρατών προκειμένου να παραδοθεί η δημόσια περιουσία σε ιδιώτες επενδυτές. Αυτό επιτρέπει στην άρχουσα τάξη να σφουγγαρίσει τις περιουσίες (χρεοκοπημένες μικρές επιχειρήσεις, κατασχεμένα σπίτια κ.λπ.) προκειμένου να διεκδικήσει απεριόριστες αξιώσεις για τα πάντα στον κόσμο.

Η έγκαιρη άφιξη της "έκτακτης ανάγκης" του Covid-19 παρείχε το σκεπτικό και την ευκαιρία να παγώσει η τραπεζική κατάρρευση των ΗΠΑ με μαζικές ενέσεις μετρητών. Κάπου στη γειτονιά των 8-10 τρισεκατομμυρίων δολαρίων καταβλήθηκαν στις αμερικανικές τράπεζες μέχρι τον Μάρτιο του 2020, με επιπλέον 5 τρισεκατομμύρια δολάρια για την τόνωση της οικονομίας που υποσχέθηκε η Fed.

Η κατασκευασμένη αντίληψη ότι υπήρχε μια παγκόσμια ιατρική έκτακτη ανάγκη, αρχής γενομένης από τον Μάρτιο του 2020, ήταν ένα τεχνούργημα της χειραγώγησης των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των τεχνικών προσαρμογής της συμπεριφοράς και της κοινωνικής μηχανικής. Όλα αυτά κατέστησαν δυνατά μέσω θεσμικού προγραμματισμού και επιταχυνόμενης μετάδοσης μηνυμάτων από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που απενεργοποιούσαν τις βασικές γνωστικές διαδικασίες και εξάλειφαν τις δυνατότητες κριτικής σκέψης.

Με αυτόν τον αδιάκοπο και συντριπτικό τυμπανοκρουστήρα της αφήγησης για τον “ιό”, και με τον κόσμο ενωμένο στην αντίδρασή του στην "Πανδημία του Κόβιντ", δεν επιτράπηκε να υπάρχουν άλλες ιστορίες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή στη συνείδηση του κοινού.

Χωρίς καμία εξωτερική απειλή όπως ένας "Ιός Δολοφόνος", αυτή η μαζική οικονομική κατάρρευση θα προκαλούσε αμέσως πανικό και θα απειλούσε την αξιοπιστία του δολαρίου. Χωρίς το προπέτασμα καπνού του Covid-19 αυτό το εκτεταμένο σύστημα Ponzi και η συνεχιζόμενη ιστορική μεταφορά πλούτου θα γίνονταν αντιληπτά ως αυτό που είναι - συνεχιζόμενη κλοπή από την οικονομική αριστοκρατία.

Η Επιχείρηση Covid: Ο Δούρειος Ίππος για την Εισαγωγή της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Όπως έδειξε ο "Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας", αυτά τα βαθιά γεγονότα κατασκευάζονται για να εκμεταλλευτούν όσο το δυνατόν περισσότερες διαφορετικές γραμμές απόκτησης. Με την "Πανδημία Covid" να αντικαθιστά τον ψεύτικο "Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας", ακόμη μια άλλη ανανεωμένη "παγκόσμια κρίση" μεταμορφώνεται ως εκ θαύματος σε μια χρυσή ευκαιρία πολλαπλών χρήσεων της άρχουσας τάξης.

Ενώ η άμεση ανάγκη ήταν να σταματήσει η αιμορραγία του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, πολλοί άλλοι σκοποί εξυπηρετούνταν και εξυπηρετούνται από αυτή την πολύπλευρη επιχείρηση. Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι τυχαίο. Όλα αυτά είναι κρυμμένα σε κοινή θέα, σχεδιασμένα και εκτελεσμένα, όπως αποδεικνύεται σε πολλαπλές επιτραπέζιες ασκήσεις όπως το "Event 201" και περιγράφονται σε πολυάριθμα έγγραφα όπως η "Ατζέντα 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη".

Η ίδια η επιχείρηση Covid καλύπτει πολλούς στόχους:

  1. Προετοιμασία και συγκάλυψη των λόγων της προαναφερθείσας οικονομικής κατάρρευσης,
  2. Επιτάχυνση της μεγαλύτερης μεταβίβασης πλούτου προς τα πάνω στην ιστορία της ανθρωπότητας,
  3. Δικαιολόγηση και εδραίωση του κράτους βιοασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της επιτήρησης με τεχνητή νοημοσύνη σε πολλούς τομείς της κοινωνίας,
  4. Ενδυνάμωση και εμπλουτισμός του αντίστοιχου του Κράτους Ασφαλείας, του καρτέλ της Μεγάλης Τεχνολογίας, μέσω εφαρμογών εντοπισμού, διάδοσης και κανονικοποίησης των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και των πλατφορμών επικοινωνίας ως "ο μεσάζων" σε όλους τους τομείς της ζωής. Η μετακίνηση όλης της κοινωνικής ζωής προς την τεχνολογική αναγκαιότητα - γεύματα που παραγγέλνονται μέσω του DoorDash, συναντήσεις στο Zoom, αυξημένες δαπάνες μέσω Visa/MasterCard με παραγγελία αγαθών online με την Amazon, ταινίες μέσω Netflix κ.λπ., όλα επιβλήθηκαν σε ένα ευκολόπιστο και σε μεγάλο βαθμό πειθήνιο παγκόσμιο κοινό κατά τη διάρκεια της τυραννίας του Covid,
  5. Η δημιουργία της "Πανδημίας" ως οικονομικού μηχανισμού. Οι κατασκευασμένες πανδημίες έχουν γίνει επενδυτικές ευκαιρίες μαμούθ που αυξάνουν τον πλούτο των δισεκατομμυριούχων και εδραιώνουν περαιτέρω την εξουσία τους,
  6. Επέκταση της ίδιας της βιομηχανίας δημόσιας υγείας σε όλους τους τομείς της δημόσιας και οικονομικής ζωής. Η βιομηχανία δημόσιας υγείας είναι πλέον άμεσα συνδεδεμένη με τις παγκόσμιες αγορές και τους χρηματοπιστωτικούς ομίλους και έχει γίνει ένα από τα πιο κρίσιμα χρηματοπιστωτικά μέσα για τους επενδυτές,
  7. Δημιουργία ενός εντελώς νέου και προσοδοφόρου βιο-ιατρικού συστήματος "διαχείρισης της υγείας" προκειμένου να εισαχθεί και να κωδικοποιηθεί ένα εντελώς νέο ιατρικό μοντέλο Βιο-Τεχνολογίας για τη Φαρμακευτική Βιομηχανία με έμφαση στα "επαναστατικά" "εμβόλια" mRNA που μπορούν να μεταφορτωθούν,
  8. Επέκταση και ομαλοποίηση της χρήσης ψηφιακών ταυτοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των διαβατηρίων εμβολίων, συνδέοντας τα με ένα ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC)- ένα ένσημο του Παγκόσμιου Βασικού Εισοδήματος (UBI), επιτρέποντας την παρακολούθηση των αγορών, των ιατρικών παρεμβάσεων, των επιλογών "τρόπου ζωής" κ.λπ. "σπρώχνοντάς" μας προς τις "επιθυμητές" συμπεριφορές ή αποκλείοντάς μας εντελώς από το σύστημα, όπως αυτοί επιθυμούν,
  9. Μια αναδιοργάνωση, ιδιωτικοποίηση και μείωση των δημόσιων υπηρεσιών με το πρόσχημα ότι θα τις καταστήσουν "πιο ευέλικτες" για "δημόσιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης",
  10. Η προετοιμασία του κοινού σε αέναες "καταστάσεις έκτακτης ανάγκης" που το προετοιμάζουν για την εφαρμογή της "Ατζέντας 2030 για τη βιώσιμη ανάπτυξη".

Μια Τελευταία Λέξη

Ζούμε το μεγαλύτερο παγκόσμιο οργανωμένο έγκλημα μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Η κλίμακα της εξαπάτησης είναι πολύ μεγάλη ακόμη και για πολλούς που θεωρούν τους εαυτούς τους "ενημερωμένους" για να την αποδεχτούν ή να την κατανοήσουν και παραμένουν παγιδευμένοι σε κάποια εκδοχή του καρουζέλ "Covid". Άλλοι εξακολουθούν να κοιμούνται ή να είναι τραυματισμένοι καθώς ο κοινωνικός ιστός διαλύεται σε κομμάτια, καθώς ο κόσμος γύρω τους μεταμορφώνεται πλήρως.

Οι οικονομικές ελίτ γνωρίζουν ότι έχουν δημιουργήσει τεράστια χρέη και ελλείμματα που δεν μπορούν να πληρωθούν. Γνωρίζουν ότι οι υποσχέσεις για συντάξεις και παροχές δεν μπορούν να πληρωθούν. Γνωρίζουν ότι το σύστημα έχει φτάσει στο Βατερλό του και ότι η κοινωνική αναταραχή είναι αναπόφευκτη.

Γνωρίζουν ότι πρέπει να δράσουν γρήγορα και ολοκληρωμένα για να ανατρέψουν αυτή την αναπόφευκτη κατάρρευση, προκειμένου να προστατεύσουν τον οικονομικό Λεβιάθαν που στηρίζει την ικανότητά τους να διατηρούν την εξουσία και τον έλεγχο.

Με απλά λόγια, το Covid-19 δεν ήταν μια εκτεταμένη ιατρική έκτακτη ανάγκη, ήταν ένα σχέδιο ξεπλύματος χρήματος, μια μαζική ψυχολογική επιχείρηση και ένα προπέτασμα καπνού για μια πλήρη αναθεώρηση και αναδιάρθρωση της τρέχουσας κοινωνικής και οικονομικής παγκόσμιας τάξης.

Το Covid-19, η ασθένεια, δεν είναι τίποτε άλλο από μια ασθένεια της ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ.

Το Covid-19, το γεγονός των μέσων ενημέρωσης, ήταν ο Δούρειος Ίππος που κατασκευάστηκε για να εγκαινιάσει την πλήρη μεταμόρφωση της κοινωνίας μας.

Το Covid-19TM, η επιχείρηση, δεν ήταν ποτέ ένα επιδημιολογικό γεγονός, είναι ένα επιχειρηματικό μοντέλο που αποσκοπεί στην αύξηση των χαρτοφυλακίων των υπερπλούσιων.

Δεν υπάρχει το "Covid-19" παρά μόνο ως εγκληματική συνωμοσία.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου