Dr. Naomi Wolf: «Τα eμβόλια είναι το όπλο σε έναν πόλεμο κατά της ανθρωπότητας. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια άρρωστη ή στείρα Δύση. Οι περισσότερες παρενέργειες είναι στις Η.Π.Α, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ελλάδα» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Dr. Naomi Wolf: «Τα eμβόλια είναι το όπλο σε έναν πόλεμο κατά της ανθρωπότητας. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια άρρωστη ή στείρα Δύση. Οι περισσότερες παρενέργειες είναι στις Η.Π.Α, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ελλάδα» (Video)

  «Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα συνεργάστηκε με την Pfizer και την BioNTech και τώρα έχει εργοστάσια σε όλη την Βόρεια Αμερική και τη Δ...

 






«Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα συνεργάστηκε με την Pfizer και την BioNTech και τώρα έχει εργοστάσια σε όλη την Βόρεια Αμερική και τη Δυτική Ευρώπη»


«Οι εκθέσεις της Biontech, η οποία παράγει το εμβόλιο της Pfizer, που κατατέθηκαν στην Επιτροπή Κεφαλαιοαγοράς (SEC) δείχνουν ότι η πνευματική ιδιοκτησία μεταβιβάστηκε στη Κίνα το 2021 και η Κίνα παρήγαγε ένα δισεκατομμύριο δόσεις»

 

Η Ναόμι Γουλφ ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια mRNA είναι ένα όπλο βιολογικού πολέμου και ότι είναι σαφές από τα έγγραφα της Pfizer. Δηλώνει επίσης ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα συνεργάστηκε με την Pfizer και την BioNTech και τώρα η Κίνα παίζει καθοριστικό ρόλο στην παραγωγή, το περιεχόμενο και τη μεταφορά των εμβολίων.

«Τα έγγραφα της Pfizer ήρθαν στο φως μέσω της μήνυσης του Aaron Siri. Υπήρχαν 55.000 έγγραφα. Αναλήθυκαν και 3500 εμπειρογνώμονες ενώθηκαν μαζί μας, από βιοστατιστικούς και ερευνητές ιατρούς μέχρι νοσηλευτές, καθηγητές ακτινολογίας και παθολογίας, αναισθησιολόγους και επιστήμονες δεδομένων. Πρόκειται για εξειδικευμένους επιστήμονες οι οποίοι συνέταξαν 51 εκθέσεις. Αν έχετε δει αυτές τις εκθέσεις θα ξέρετε ότι πρόκειται για βιολογικό όπλο.»

«Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα συνεργάστηκε με την Pfizer και την BioNTech. Οι εκθέσεις της Biontech, η οποία παράγει το εμβόλιο της Pfizer, που κατατέθηκαν στην Επιτροπή Κεφαλαιοαγοράς (SEC) δείχνουν ότι η πνευματική ιδιοκτησία μεταβιβάστηκε στη Κίνα το 2021 και η Κίνα παρήγαγε ένα δισεκατομμύριο δόσεις και τώρα έχει εργοστάσια σε όλη την Βόρεια Αμερική και τη Δυτική Ευρώπη έτσι η Κίνα παίζει καθοριστικό ρόλο στην παραγωγή, το περιεχόμενο και τη μεταφορά των εμβολίων»

«Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια άρρωστη ή στείρα Δύση. Οι περισσότερες από τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων είναι στις Η.Π.Α...και επειδή ενεργούν κατά σειρά πολιτική σημασίας η επόμενη ομάδα βρίσκεται στη Δυτική Ευρώπη σε χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Ελλάδα...»

Δείτε ολόκληρο το video




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου