Παγκοσμιοποίηση, πολεμική καταιγίδα, διεθνιστές ολετήρες και εθνικές δυνάμεις - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Παγκοσμιοποίηση, πολεμική καταιγίδα, διεθνιστές ολετήρες και εθνικές δυνάμεις

  Ο κόσμος βράζει από τις ολέθριες μεθοδεύσεις των διεθνιστών νεοταξιτών που αποσκοπούν στην επίσημη εγκατάσταση τής παγκόσμιας σιωνιστικής ...

 


Ο κόσμος βράζει από τις ολέθριες μεθοδεύσεις των διεθνιστών νεοταξιτών που αποσκοπούν στην επίσημη εγκατάσταση τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης.


Το σχέδιο τού σιωνιστικού νεοταξισμού περνάει μέσα από τη νόθευση των Εθνών, την παγκόσμια φτωχοποίηση και την διενέργεια τού τρίτου παγκόσμιου πολέμου. Και το σχέδιο αυτό διανύει τούτες τις κρίσιμες ιστορικά στιγμές τα τελευταία του στάδια.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου

Οι αστικές δημοκρατικές κυβερνήσεις των ανοικτών συνόρων και τού πολυπολιτισμού θέλουν ξεκάθαρα την κατάργηση των εθνικών δικαιωμάτων και ιδανικών. Σκοπός τους ξεκάθαρος είναι η κατάργηση τού θεσμικού Εθνικού Κράτους χωρίς την παραμικρή αντίσταση των λαών και η εκχώρηση των κρατικών εξουσιών στα χέρια τής παγκόσμιας νεοταξικής τυραννίας. Αυτόν τον σκοπό εξυπηρετούν η λαθρομετανάστευση, η φτωχοποίηση των δήθεν υγειονομικών μέτρων, η κατάργηση των λαϊκών δικαιωμάτων και η παγκόσμια πολεμική φλόγα.

Στην Ιερή Ελλάδα μας ο Ελληνισμός δοκιμάζεται από τον δημογραφικό μαρασμό και την τρομερή ακρίβεια των αγαθών πρώτης ανάγκης. Την ίδια στιγμή οι λαθρομετανάστες που είναι κυρίως ισλαμιστές και καταφθάνουν από την Τουρκία διαρκώς αυξάνονται και ενσωματώνονται από τούς πολιτικούς τού ελληνόφωνου κατοχικού νεοταξισμού. Ήδη όπως μαθαίνουμε οι 1000 πρώτοι λαθρέποικοι για το έτος 2023 κατέφτασαν στον Έβρο και τα νησιά τού ανατολικού Αιγαίου.

Κι ενώ ο Ελληνισμός μας κινδυνεύει να γίνει μειοψηφία και χάνει σπίτια και την Γη των Πατέρων του, οι πολιτικοί τού ψευτορωμέικου προχωρούν στην προετοιμασία πρόωρων εκλογών σε κοντινό χρονικό διάστημα με τις αντίστοιχες τουρκικές εκλογές. Οι Ελληνικές εκλογές ετοιμάζονται για τον Απρίλιο και οι τουρκικές για τον Μάιο, αμφότερες πρόωρες. Ο δε Ερντογάν εν μέσω οικονομικού προβλήματος επιζητεί μέσω τής αποστρατικοποίησης των νησιών μας να προκαλέσει θερμό επεισόδιο διεκδικώντας συγκυριαρχία στο Αιγαίο και τουρκικά δικαιώματα στα νησιά μας αλλά και στην Ελεύθερη Θράκη μας. Κι όλα αυτά προκειμένου να συσπειρώσει στο πλευρό του τούς Τούρκους ψηφοφόρους.

Το θερμό επεισόδιο παραμονεύει όταν οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τού δημοκρατικού τόξου έχουν παραχωρήσει δικαιώματα συγκυριαρχίας στους Τούρκους με κρυφές και φανερές συνομιλίες. Τα πολεμικά και τα ερευνητικά μέσα των Τούρκων εισέρχονται άνευ αντιστάσεων όταν οι ψευτορωμιοί αρνούνται να ασκήσουν την νόμιμη επέκταση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και σκορπούν διαρκώς και διαχρονικά σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες, με τελευταία τα Ίμια έναντι των Τούρκων και την παραχώρηση ψευδεπίγραφης μακεδονικής εθνότητας και μειονότητας έναντι των Σκοπιανών.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις πασχίζουν για την υπεράσπιση τού ελληνικού εδάφους και σχίζουν καρδιές αληθινά ελληνικές όταν στην τελευταία εκπαιδευτική πτήση νότια τής Ανδραβίδας χάθηκε λόγω πτώσης τού αεροσκάφους ελληνική ζωή. Όμως το κατοχικό ελληνόφωνο δημοκρατικό καθεστώς ανέχεται την ύπαρξη παρακρατικών συνεταίρων του πού επιτέθηκαν σε 15χρονο Ελληνόπουλο με φωτοβολίδα στο Σύνταγμα την νύχτα τής εκδήλωσης τιμής και μνήμης τής Χρυσής Αυγής για τα Ίμια επειδή το παιδί φορούσε μπουφάν με την ελληνική σημαία.

Ιδού ποιοι επιθυμούν να θέσουν στην παρανομία τον Αρχέγονο Ελληνικό Εθνικισμό, την μόνη γνήσια φωνή τού Αληθινού Ελληνισμού. Την ίδια στιγμή οι δυτικοί σύμμαχοι των ΗΠΑ μιλούν ανοικτά για την επίσημη εξέλιξη τού τρίτου παγκόσμιου πολέμου ενάντια στη Ρωσία με την πλήρη επαλήθευση αυτής τής απόφασης από στρατιωτικούς τού ΝΑΤΟ. Οι προφητείες των Αγίων Γερόντων τής Ορθοδοξίας μας λαμβάνουν σάρκα και οστά. Οι Τούρκοι εμπλέκονται όπως μαθαίνουμε στο ενδεχόμενο τού κλεισίματος των Στενών τού Βοσπόρου, οπότε θα βρεθούν ανάμεσα στα αντίπαλα στρατόπεδα.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ θέλουμε μια μεγαλύτερη και ασφαλή Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Το Ελληνικό Έθνος ήρθε η ώρα να συντρίψει την προδοσία και να πάρει την Ελλάδα στα χέρια του. Και το Ελληνικό Έθνος είναι ο Πιστός Ελληνισμός στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση. Δόρυ τού Ελληνισμού είναι ο Εθνικός Στρατός μας. Φωνή εθνικής αλληλεγγύης, ενότητας και μαζικής έκφρασης Όλων των Ελλήνων με εθνικό στρατηγικό σκοπό κυριαρχίας είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός και ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας.

Η ξενοκρατία, λαθραία και ψευτοσυμμαχική, και η προδοσία δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας. Σύμμαχός μας είναι ο Θεός και ο Ανίκητος Πιστός και Ενωμένος Ελληνισμός. Η δική μας Εθνικιστική Ελλάς δεν θα εμπλακεί στους νεοταξικούς σχεδιασμούς. Η Εθνική μας ασφάλεια, η ενίσχυση τής γεωπολιτικής μας θέσης, η άσκηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και η απελευθέρωση πάσης Ελληνικής Γης και ψυχής είναι αποφάσεις μας πάγιες και δεδομένες.

Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες. Η δε Μεγάλη Ιδέα είναι πάντα ενεργή και σαφής. Ουδείς Έλλην σκλάβος νοείται. Ελλάς Αγία και Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Εθνικό Κράτος κυρίαρχο και λευτεριά σε όλες τις προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες. Οι δήθεν μεγάλες δυνάμεις θα βυθιστούν στα αλαζονικά σχέδιά τους παίρνοντας στον πάτο και την Τουρκία. Και εμείς θα εκπληρώσουμε το Ιερό Εθνικό μας Χρέος. Βασιλεύς Χριστός - Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγιά - Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς - Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός - Οικογένεια - Στρατός!!!



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου