Γιώργος Ρωμανός: «Ο ενιαίος κυβερνητισμός σκοτώνει την Ελλάδα επι 50 χρόνια μεταπολίτευσης. Όσο δεν το καταλαβαίνουμε θα γυρνάμε συνεχώς στα ίδια αποτελέσματα» (Ηχητικό) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γιώργος Ρωμανός: «Ο ενιαίος κυβερνητισμός σκοτώνει την Ελλάδα επι 50 χρόνια μεταπολίτευσης. Όσο δεν το καταλαβαίνουμε θα γυρνάμε συνεχώς στα ίδια αποτελέσματα» (Ηχητικό)

  «Δυστυχώς το μέγιστο εθνικο έγκλημα των τρένων είναι ένα κομμάτι από τα εγκλήματα που γίνονται επί 50 χρόνια μεταπολίτευσης». «Όσο  δεν ...

 


«Δυστυχώς το μέγιστο εθνικο έγκλημα των τρένων είναι ένα κομμάτι από τα εγκλήματα που γίνονται επί 50 χρόνια μεταπολίτευσης».


«Όσο  δεν καταλαβαίνουμε οτι ο ενιαιος κυβερνητισμός που στήθηκε σε αυτή τη χώρα μετά το 1974,  με αντιδημοκρατια, διαφθορά κλεπτοκρατία και αίμα , καταστρέφει την Ελλάδα, θα γυρνάμε συνέχεια στα ίδια αποτελέσματα».

 

«Είναι λάθος να επικεντρωθούμε σε αυτό το εθνικό έγκλημα , το οποίο φυσικά θα επρεπε σε ένα κράτος δικαίου να βρει τη δικαίωση και την καθαρση του» δήλωσε στον Focus FM 103.6 και το δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο ιστορικός αναλυτής και συγγραφέας, Γιώργος Ρωμανός.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τελειωνει τη θητεία της μεσα σε ποταμούς αίματος., αυτή είναι η πραγματικότητα. Σήμερα, αυτός που σαπίζει πολιτικά έκανε καριέρα δολοφονώντας τα όνειρά μας. Κλέβοντας την ψήφο των Ελλήνων, υποσχόμενος οτι δηθεν θα ελέγξει με αυστηρότητα τη συμφωνία των Πρεσπών και την ευρωπαϊκή πορεια των Σκοπίων. Δεν απορώ καθόλου που σκοτώνει τους Έλληνες. Είχε προηγηθεί και το μαζικό έγκλημα με τους περισσότερους θανάτους ανάλογα με τη χώρα μας επι κορονοϊού, με την υποχρεωτικότητα κτλ. Και που κατέληξε αυτη η ιστορία; Κατέληξε στις παρακολουθήσεις. Πρέπει να δούμε 50 χρόνια εγκλήματος».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου