Νέα Μελέτη Γερμανών επιστημόνων απέδειξε για πρώτη φορά ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού προκάλεσε θανατηφόρες εγκεφαλικές παρενέργειες και καρδιακή νόσο σε εμβολιασμένο που πέθανε τρεις εβδομάδες μετά τη 3η δόση... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νέα Μελέτη Γερμανών επιστημόνων απέδειξε για πρώτη φορά ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού προκάλεσε θανατηφόρες εγκεφαλικές παρενέργειες και καρδιακή νόσο σε εμβολιασμένο που πέθανε τρεις εβδομάδες μετά τη 3η δόση...

  Έχουν αναφερθεί πολυάριθμες περιπτώσεις εγκεφαλίτιδας και εγκεφαλομυελίτιδας σε σχέση με τα γονιδιακά εμβόλια COVID-19, με πολλά να θεωρού...

 






Έχουν αναφερθεί πολυάριθμες περιπτώσεις εγκεφαλίτιδας και εγκεφαλομυελίτιδας σε σχέση με τα γονιδιακά εμβόλια COVID-19, με πολλά να θεωρούνται ότι σχετίζονται αιτιολογικά με τον εμβολιασμό. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη μελέτη που καταδεικνύει την παρουσία της πρωτεΐνης ακίδας εντός των εγκεφαλιτικών βλαβών και την αποδίδει σε εμβολιασμό και όχι σε μόλυνση. Αυτά τα ευρήματα επιβεβαιώνουν τον αιτιολογικό ρόλο των εμβολίων COVID-19 που βασίζονται σε γονίδια και αυτή η διαγνωστική προσέγγιση σχετίζεται με πιθανή βλάβη που προκαλείται από το εμβόλιο και σε άλλα όργανα.


Οι Γερμανοί επιστήμονες βρήκαν πρωτεΐνη ακίδας στον μετωπιαίο λοβό του εγκεφάλου, καθώς και σε άλλα τμήματα του εγκεφάλου, αλλά δεν υπήρχε πρωτεΐνη νουκλεοκαψιδίου... κάτι που σημαίνει ότι ήταν από εμβόλιο. Αυτό σημαίνει ότι οι πρωτεΐνες ακίδας μπορούν να περάσουν από τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό. Αν υπήρχε πρωτεΐνη ακίδας και πρωτεΐνη νουκλεοκαψιδίου, τότε μόνο αυτό θα σήμαινε ότι πρόκειται για φυσική ιογενή λοίμωξη... 

 

Πηγή Μελέτης: mdpi.com

Απόδοση & Σχολιασμός: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Μια μελέτη «βόμβα» που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους συνδέει τις λήψεις mRNA με θανατηφόρες εγκεφαλικές παρενέργειες και καρδιακή βλάβη.

Η μελέτη στο διάσημο ιατρικό περιοδικό «Vaccines» έχει τίτλο: «Μελέτη περίπτωσης: Πολυεστιακή νεκρωτική εγκεφαλίτιδα και μυοκαρδίτιδα μετά από εμβολιασμό mRNA BNT162b2 κατά του COVID-19».

Γερμανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι εμβολιασμοί mRNA και όχι η ίδια η μόλυνση από τον Covid-19, έχουν προκαλέσει θανατηφόρα περιστατικά καρδιακής ανεπάρκειας.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι λήψεις mRNA του Covid είχαν προκαλέσει επιδείνωση των συμπτωμάτων σε έναν ασθενή με νόσο του Πάρκινσον. Ο 76χρονος Γερμανός πέθανε τρεις εβδομάδες μετά το τρίτο εμβόλιο Covid-19.

Η πρώτη λήψη εμβολίου του άνδρα για τον Covid ήρθε από το σκεύασμα της Oxford/AstraZeneca, αλλά οι δύο επόμενες δόσεις του έγιναν και οι δύο με το σκεύασμα της Pfizer. Η οικογένειά του ζήτησε νεκροψία.

Αυτό τώρα υποστηρίζεται ως θάνατος που προκαλείται από εμβόλια. Ο ασθενής δεν είχε ιστορικό λοίμωξης από Covid. Αυτό το κλινικό ιστορικό επιβεβαιώθηκε μέσω παθολογικής εξέτασης.

Προκειμένου να διεξαχθεί αυτοψία για να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου του 76χρονου ασθενή με νόσο του Πάρκινσον, οι ερευνητές επεξεργάστηκαν ιστούς στο σώμα του με φορμαλίνη, τους έκοψαν σε τμήματα και τους έβαψαν με αιματοξυλίνη και ηωσίνη.

Συνέκριναν αυτά τα δείγματα με άλλα. Αυτά ήταν καλλιεργημένα κύτταρα από ασθενείς με SARS-CoV-2 θετικούς COVID-19 (που περιείχαν τόσο την πρωτεΐνη ακίδας όσο και το νουκλεοκαψίδιο) και καλλιεργημένα κύτταρα που περιείχαν πρωτεΐνη ακίδας που προκαλείται από το εμβόλιο αλλά όχι πρωτεΐνη νουκλεοκαψιδίου.

Η αυτοψία αποκάλυψε φλεγμονή τόσο στον εγκέφαλο όσο και στην καρδιά. Ο ασθενής παρουσίασε επίσης οξεία εγκεφαλική βλάβη που δεν σχετίζεται με τη διάγνωση της νόσου του Πάρκινσον.

Υπήρχε εκφυλισμός και φλεγμονή στον μετωπιαίο λοβό του εγκεφάλου του και τρία περαιτέρω παθολογικά ευρήματα: νευρωνικός θάνατος (νεκρά νευρικά κύτταρα), μικρογλοιακή διήθηση (αμυντικά κύτταρα στον εγκέφαλο) και λεμφοκύτταρα, τα οποία σχετίζονται με ιογενή λοίμωξη.

Βρήκαν πρωτεΐνη ακίδας στον μετωπιαίο λοβό του εγκεφάλου, καθώς και σε άλλα τμήματα του εγκεφάλου. Αλλά δεν υπήρχε πρωτεΐνη νουκλεοκαψιδίου.

Αυτό σημαίνει ότι οι πρωτεΐνες ακίδας μπορούν να περάσουν από τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό. Βρήκαν επίσης μυοκαρδίτιδα, μια μορφή καρδιακής φλεγμονής.

Η μυοκαρδίτιδα δεν προκλήθηκε από φυσική μόλυνση αλλά, αντίθετα, από τις πρωτεΐνες ακίδας που προκαλούνται από το εμβόλιο.

Αυτή η έρευνα δείχνει λοιπόν ότι η παθολογία του ασθενούς προκλήθηκε από τα εμβόλια και όχι από φυσική μόλυνση.

Περίληψη Μελέτης

Η τρέχουσα έκθεση παρουσιάζει την περίπτωση ενός 76χρονου άνδρα με νόσο του Πάρκινσον (PD) ο οποίος πέθανε τρεις εβδομάδες μετά τον τρίτο του εμβολιασμό κατά του COVID-19. 

Ο ασθενής εμβολιάστηκε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2021 με το εμβόλιο ChAdOx1 nCov-19 και ακολούθησαν δύο δόσεις του εμβολίου mRNA BNT162b2 τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο του 2021.

Η οικογένεια του θανόντος ζήτησε νεκροψία λόγω διφορούμενων κλινικών σημείων πριν από το θάνατο. Το PD επιβεβαιώθηκε από νεκροψίες. Επιπλέον, ήταν εμφανή σημεία πνευμονίας από εισρόφηση και συστηματικής αρτηριοσκλήρωσης. Ωστόσο, οι ιστοπαθολογικές αναλύσεις του εγκεφάλου αποκάλυψαν προηγουμένως ανύποπτα ευρήματα, συμπεριλαμβανομένης της οξείας αγγειίτιδας (κυρίως λεμφοκυτταρικής) καθώς και της πολυεστιακής νεκρωτικής εγκεφαλίτιδας άγνωστης αιτιολογίας με έντονη φλεγμονή, συμπεριλαμβανομένης της νευρογλοιακής και λεμφοκυτταρικής αντίδρασης. 

Στην καρδιά, υπήρχαν σημεία χρόνιας μυοκαρδιοπάθειας καθώς και ήπιας οξείας λεμφο-ιστιοκυτταρικής μυοκαρδίτιδας και αγγειίτιδας. Αν και δεν υπήρχε ιστορικό COVID-19 για αυτόν τον ασθενή, πραγματοποιήθηκε ανοσοϊστοχημεία για αντιγόνα SARS-CoV-2 (πρωτεΐνες ακίδας και νουκλεοκαψιδίου). 

Παραδόξως, μόνο πρωτεΐνη ακίδας αλλά καμία πρωτεΐνη νουκλεοκαψιδίου μπορούσε να ανιχνευθεί στις εστίες της φλεγμονής τόσο στον εγκέφαλο όσο και στην καρδιά, ιδιαίτερα στα ενδοθηλιακά κύτταρα των μικρών αιμοφόρων αγγείων. Δεδομένου ότι δεν μπορούσε να ανιχνευθεί πρωτεΐνη νουκλεοκαψιδίου, η παρουσία πρωτεΐνης ακίδας πρέπει να αποδοθεί στον εμβολιασμό και όχι σε ιογενή λοίμωξη. Τα ευρήματα επιβεβαιώνουν προηγούμενες αναφορές για εγκεφαλίτιδα και μυοκαρδίτιδα που προκαλούνται από γονιδιακά εμβόλια COVID-19. 

Συμπεράσματα Μελέτης

Έχουν αναφερθεί πολυάριθμες περιπτώσεις εγκεφαλίτιδας και εγκεφαλομυελίτιδας σε σχέση με τα γονιδιακά εμβόλια COVID-19, με πολλά να θεωρούνται ότι σχετίζονται αιτιολογικά με τον εμβολιασμό [ 31 , 38 , 39 ]. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη μελέτη που καταδεικνύει την παρουσία της πρωτεΐνης ακίδας εντός των εγκεφαλιτικών βλαβών και την αποδίδει σε εμβολιασμό και όχι σε μόλυνση. Αυτά τα ευρήματα επιβεβαιώνουν τον αιτιολογικό ρόλο των εμβολίων COVID-19 που βασίζονται σε γονίδια και αυτή η διαγνωστική προσέγγιση σχετίζεται με πιθανή βλάβη που προκαλείται από το εμβόλιο και σε άλλα όργανα.

«Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτή η βλάβη προκλήθηκε από το εμβόλιο», Δηλώνει  ο καθηγητής νοσηλευτικής, John Campbell, Ph.D.

Σε ένα βίντεο διάρκειας 14 λεπτών στο YouTube  που μοιράστηκε με τους  2,68 εκατομμύρια συνδρομητές του , ο Κάμπελ εξήγησε λεπτομερώς τη μελέτη.


«Αν δείτε λοιπόν μόνη της την πρωτεΐνη ακίδας, αυτό σημαίνει ότι είναι εμβόλιο. Αν δείτε πρωτεΐνη ακίδας και πρωτεΐνη νουκλεοκαψιδίου, αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για φυσική ιογενή λοίμωξη. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ των δύο», εξήγησε ο Campbell.

Οι Γερμανοί παθολόγοι διενεργούν τακτικά αυτοψίες για να εξετάσουν εάν οι θάνατοι προκλήθηκαν ή όχι από τον Covid ή τα εμβόλια mRNA. Ο Κάμπελ δήλωσε ότι δεν μπορεί να δόσει απάντηση για τους λόγους που οι Γερμανοί παθολόγοι πραγματοποιούν αυτοψίες, αλλά οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί επιστήμονες δεν το κάνουν...

«Πρέπει να σταματήσουμε αυτά τα εμβόλια γιατί δεν λειτουργούν», δηλώνει ο νευρολόγος Dr.Lowry στους The Epoch Times

Ο Δρ Robert Lowry, ένας νευρολόγος με έδρα το Τέξας, ο οποίος ειδικεύεται στην αθλητική ιατρική, πιστεύει ότι η μη διενέργεια αυτοψιών είναι σοβαρό λάθος.

Ο Lowry, ο οποίος ασκεί το επάγγελμα του γιατρού για περισσότερα από 30 χρόνια, επέμεινε τον Ιούλιο του 2022 ότι  θα πρέπει να γίνονται αυτοψίες  σε κάθε νέο που πεθαίνει ξαφνικά και απροσδόκητα.

Επιπλέον, με βάση την έρευνά του και τα όσα έχει δει στην κλινική του πρακτική, ο Lowry δεν διστάζει να πει ότι δεν πρέπει να κάνουμε άλλες ενέσεις mRNA.

«Πρέπει να σταματήσουμε αυτά τα εμβόλια γιατί δεν λειτουργούν», είπε ο Lowry στους The Epoch Times. «Δεν προλαμβάνουν τις ασθένειες και ο άμεσος και μακροπρόθεσμος κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού από αυτά είναι μεγαλύτερος από αυτόν της πραγματικής ασθένειας».

«Η φυσική ανοσία στους κορωνοϊούς είναι πολύ καλύτερη και πιο μακροχρόνια από οτιδήποτε παρέχουν αυτά τα εμβόλια», κατέληξε.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου