Πόσοι θάνατοι προκλήθηκαν από τα «τσιμπήματα» κατά του κoρωνoιoύ; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πόσοι θάνατοι προκλήθηκαν από τα «τσιμπήματα» κατά του κoρωνoιoύ;

  Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς των υποστηρικτών του εμβολίου κατά της Covid , υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι οι περισσότερες αναφορές θ...

 






Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς των υποστηρικτών του εμβολίου κατά της Covid, υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι οι περισσότερες αναφορές θανάτων από εμβόλια στα συστήματα VAERS των ΗΠΑ και της κίτρινης κάρτας του Ηνωμένου Βασιλείου είναι αυθεντικές. Το πολύ το 30% αυτών των αναφορών μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι πιθανό να μην προκλήθηκαν από το εμβόλιο.


Υπήρξαν περίπου 120.000 θάνατοι στις ΗΠΑ, που προκλήθηκαν άμεσα από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού (μεταξύ Δεκεμβρίου 2020 και 23 Μαρτίου 2023) και 16.000 στο Ηνωμένο Βασίλειο (μεταξύ Δεκεμβρίου 2020 και 29 Σεπτεμβρίου 2022). Λαμβάνοντας υπόψη το μικρό ποσοστό των ατόμων που ανέφεραν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, που μπορεί στη συνέχεια να οδήγησαν σε πρόωρους θανάτους, είναι πιθανό να υπήρξαν επιπλέον 70.000 θάνατοι στις ΗΠΑ και 35.000 στο Ηνωμένο Βασίλειο, που προκλήθηκαν έμμεσα από τα εμβόλια.

 

Πηγή: wherearethenumbers.substack.com

Άρθρο του Prof. Norman Fenton

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Μια προσωπική ιστορία

Στις αρχές Ιανουαρίου 2021, ο πατέρας ενός φίλου ήταν ένας από τους πρώτους αποδέκτες του εμβολίου κατά της Covid στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν 90 ετών αλλά, για την ηλικία του, είχε εύλογη υγεία. Πέθανε λιγότερο από 24 ώρες αργότερα. Η πρότασή μου για μια πιθανή σύνδεση με τον εμβολιασμό αντιμετωπίστηκε με απόλυτη δυσπιστία από την οικογένεια. Σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση θάφτηκε την επόμενη μέρα του θανάτου του και, φυσικά, δεν έγινε ποτέ νεκροψία. Ο εμβολιασμός δεν αναφέρθηκε ποτέ ξανά και όλοι υποθέτουν ότι ο θάνατός του ήταν φυσικός και αναπόφευκτος.

Από τότε έχασα αρκετούς φίλους σε σχετικά μικρές ηλικίες από καρκίνο και εμφράγματα. Όλοι ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Δύο από τα θύματα του καρκίνου ήταν σε ύφεση πριν από τους εμβολιασμούς. Και πάλι, κανένα μέλος της οικογένειας δεν εξέτασε την πιθανότητα σύνδεσης με τον εμβολιασμό και καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν αναφέρθηκε στο σύστημα κίτρινης κάρτας του Ηνωμένου Βασιλείου, για πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου.

Ωστόσο, γνωρίζω μια εξαιρετικά σοβαρή και τραυματική ανεπιθύμητη ενέργεια που ακολούθησε λίγο μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου Astra Zeneca τον Απρίλιο του 2021, που αναφέρθηκε στο σύστημα της κίτρινης κάρτας. Ακολουθεί η κάρτα εμβολιασμού με τους αριθμούς παρτίδας:





Είναι κάτι που το ανέφερα ο ίδιος, καθώς συνέβη σε ένα πολύ στενό μέλος της οικογένειας και τα αποτελέσματα αυτού άλλαξαν τη ζωή τόσο στο θύμα, όσο και στον εαυτό μου.

Βρήκα το σύστημα της κίτρινης κάρτας εξαιρετικά δύσκολο στην πλοήγηση και δεν μου επέτρεπε να εισαγάγω πολύ σχετικές συγκεκριμένες πληροφορίες. Φαινόταν σχεδιασμένο να μην συλλέγει τέτοια δεδομένα. Υποψιάζομαι ότι πολλοί άνθρωποι που επιχειρούν να πλοηγηθούν στο σύστημα θα το έχουν εγκαταλείψει και δεν έχουν οριστικοποιήσει και δεν έχουν υποβάλει την έκθεσή τους. Δεν έχω λάβει ποτέ καμία επιβεβαίωση ή συνέχεια της αναφοράς μου. Επιπλέον, ο γιατρός μου και οι ειδικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση απέρριψαν τον ισχυρισμό μου για σύνδεση με το εμβόλιο.

Ένα μέλος της οικογένειας του Martin υπέστη επίσης μια ανεπιθύμητη αντίδραση που αναφέρθηκε στο σύστημα της κίτρινης κάρτας.

Πόσοι «επίσημα αναφερόμενοι» θάνατοι σημειώθηκαν;

Εκτός από ένα μικρό ποσοστό θανάτων που σημειώθηκαν λίγο μετά τον εμβολιασμό, οι γιατροί ήταν εξαιρετικά απρόθυμοι να διερευνήσουν σωστά τους ισχυρισμούς για σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες από τα εμβόλια κατά της Covid από ασθενείς ή συγγενείς τους.

Αυτή η απροθυμία για διερεύνηση συμβαίνει ακόμη και όταν έχουν αναφερθεί θάνατοι στα συστήματα VAERS ή κίτρινης κάρτας. Ως εκ τούτου, μόνο μια ελάχιστη μειοψηφία περιπτώσεων έχει ποτέ υποβληθεί σε επίσημη ιατρική επαλήθευση και είναι αυτός ο μικρός αριθμός που οι κυβερνήσεις επιθυμούν να προωθήσουν για να υποστηρίξουν το ψευδές επιχείρημα ότι τα οφέλη του εμβολιασμού υπερτερούν κατά πολύ των βλαβών.

Για παράδειγμα, στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνο οι από ιατροδικαστή επιβεβαιωμένοι θάνατοι πληρούν τις προϋποθέσεις για το κυβερνητικό σύστημα πληρωμής αποζημίωσης £120.000 και (από τις 3 Μαρτίου 2023) μόνο 52 τέτοιοι θάνατοι ταξινομήθηκαν επίσημα ότι προκλήθηκαν από εμβόλια κατά της Covid. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2022, είχαν αναφερθεί 2.272 θάνατοι από το εμβόλιο του κορωνοϊού στο πρόγραμμα της κίτρινης κάρτας.

Στις ΗΠΑ τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα, επειδή, παρά τους 17.315 θανάτους που αναφέρθηκαν στο VAERS (στις 23 Μαρτίου 2023), φαίνεται ότι κανένας θάνατος δεν έχει “επίσημα” αναγνωριστεί ως άμεσα προκληθείς από τα εμβόλια κατά της Covid. Και οποιαδήποτε προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί το VAERS ως βάση για την εκτίμηση του πραγματικού αριθμού τέτοιων θανάτων απλώς ακυρώθηκε από τους “ελεγκτές δεδομένων” ως παραπληροφόρηση με το επιχείρημα ότι πρόκειται απλώς για “μη επιβεβαιωμένες αναφορές”.


Μπορούμε να υπολογίσουμε τον μη αναφερόμενο αριθμό θανάτων από το VAERS και τα συστήματα κίτρινων καρτών;

Θέλουμε να κάνουμε τις λιγότερες δυνατές υποθέσεις για να εκτιμήσουμε τον μη αναφερόμενο αριθμό θανάτων από αυτούς που αναφέρθηκαν. Για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε δύο μέτρα:

  1. Ο παράγοντας ελλιπούς αναφοράς: Ποιο ποσοστό των θανάτων από εμβόλια αναφέρονται στην πραγματικότητα στο VAERS και στην κίτρινη κάρτα; Εάν, για παράδειγμα, αναφέρεται μόνο το 10% όλων των θανάτων από εμβόλια, τότε ο παράγοντας υποαναφοράς είναι 10%.
  2. Το ψευδώς θετικό ποσοστό: Ποιο ποσοστό των θανάτων από εμβόλια που αναφέρθηκαν πραγματικά σε αυτά τα συστήματα δεν προκαλούνται από το εμβόλιο. Εάν, για παράδειγμα, το 40% όλων των θανάτων που αναφέρθηκαν ως θάνατοι από το εμβόλιο δεν προκλήθηκαν από το εμβόλιο, τότε το ψευδώς θετικό ποσοστό είναι 40%, ενώ το 60% είναι αληθινά θετικά.

Οι σκεπτικιστές για το εμβόλιο κατά της Covid ισχυρίζονται ότι ο παράγοντας υποαναφοράς είναι πολύ χαμηλός, λόγω ενός συνδυασμού από:

  • Άτομα που δεν έχουν ακούσει ποτέ για το σύστημα αναφοράς ή υποθέτουν ότι κάποιος άλλος θα το συμπληρώσει.
  • Δυσκολία στη συμπλήρωση της φόρμας.
  • Δεν υπάρχει επιζών συγγενής για τη συμπλήρωση της φόρμας.
  • Κανένας επιζών συγγενής πρόθυμος να συμπληρώσει τη φόρμα.
  • Αποτυχία να σκεφτεί κανείς ότι η αιτία της ασθένειας ή του θανάτου μπορεί να σχετίζεται με το εμβόλιο.
  • Σε σύγκριση με προηγούμενα εμβόλια, ο πιθανός τρόπος με τον οποίο προκαλείται βλάβη από τα εμβόλια mRNA σημαίνει ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πολύ πιο διαδεδομένες, τόσο στο χρόνο, όσο και στα όργανα που επηρεάζονται. Αυτό αναπόφευκτα μειώνει την απόδοση σε σύγκριση με προηγούμενα εμβόλια και υποδηλώνει ότι η υποαναφορά θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη.

Έχει υποστηριχθεί ότι (για όλους τους τύπους εμβολίων) μόλις το 1% των τραυματισμών από εμβόλια αναφέρονται στο VAERS. Μια πιο πρόσφατη ανάλυση υποστήριξε ένα ποσοστό 1 στους 41, δηλαδή 2,4%. Νομίζω ότι το 10% είναι μια συντηρητική εκτίμηση, αν και θα εξετάσω μια σειρά τιμών. Όποιο και αν είναι το πραγματικό ποσοστό υποαναφοράς για τo VAERS, είναι πιθανό να είναι ακόμη χαμηλότερο για το σύστημα της κίτρινης κάρτας, στο οποίο είναι ιδιαίτερα δύσκολο να υποβληθεί μια αναφορά.

Οι “υποστηρικτές” του εμβολίου συχνά ισχυρίζονται ότι το ποσοστό ψευδώς θετικών για τα συστήματα VAERS και Κίτρινης Κάρτας είναι πολύ υψηλό, είτε λόγω ψευδών/κακόβουλων αναφορών, είτε λόγω της υποτιθέμενης έλλειψης κλινικής γνώσης των ανθρώπων που τις αναφέρουν. Ωστόσο, όταν αναφέρθηκε η πρώτη παρτίδα θανάτων στο VAERS για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, οι McLachlan et al. ανέλαβαν μια λεπτομερή ανάλυση (με ενημέρωση του 2023 εδώ) δείγματος 250 αναφορών και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι λιγότερο από το 15% θα μπορούσε να απορριφθεί ως άκυρο.

Ένας αναγνώστης μας ειδοποίησε τώρα για ένα πολύ παλαιότερο έγγραφο του 1982 που δημοσιεύτηκε στο BMJ, το οποίο παρέχει περαιτέρω πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το ψευδώς θετικό ποσοστό για τις αναφερόμενες σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου. Παρόλο που το μέγεθος του δείγματος ήταν μικρό (57 αναφορές στο σχέδιο της Κίτρινης Κάρτας στο ΗΒ), δείχνει ότι 40 ήταν αληθινά θετικά (77%), ενώ κανένα από τα υπόλοιπα 17 δεν μπορούσε να αποδειχθεί ότι ήταν ψευδώς θετικό. Επομένως, ελλείψει αποδείξεων για το αντίθετο, φαίνεται λογικό να υποθέσουμε ότι τουλάχιστον το 70% των αναφορών θανάτου στα συστήματα κίτρινης κάρτας και VAERS είναι γνήσιες και είναι λογικό να υποθέσουμε ένα ψευδώς θετικό ποσοστό μικρότερο από 30%.

Εκτίμηση των άμεσων θανάτων που προκαλούνται από τα εμβόλια κατά της Covid

Λαμβάνοντας υπόψη το ποσοστό ψευδώς θετικών 30% (70% των αναφερόμενων θανάτων από το εμβόλιο προκλήθηκαν από το εμβόλιο) και διαφορετικούς πιθανούς παράγοντες υποαναφοράς, λαμβάνουμε τις ακόλουθες εκτιμήσεις για τον αριθμό των θανάτων από το εμβόλιο κατά της Covid, με βάση την κίτρινη κάρτα και το VAERS, για ΗΒ και ΗΠΑ αντίστοιχα:




Ως εκ τούτου, με 10% παράγοντα υποαναφοράς, υπολογίζουμε σχεδόν 16.000 θανάτους στο Ηνωμένο Βασίλειο και πάνω από 120.000 θανάτους στις ΗΠΑ. Αν και αυτοί οι αριθμοί μπορεί να φαίνονται υψηλοί, αποτελούν μόνο ένα μικρό ποσοστό όλων των θανάτων που έχουν καταγραφεί από τον Ιανουάριο του 2021 (όταν κυκλοφόρησαν πλήρως τα προγράμματα εμβολίων). Για παράδειγμα, στο Ηνωμένο Βασίλειο καταγράφηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο θάνατοι συνολικά μεταξύ Ιανουαρίου 2021 και τέλους Σεπτεμβρίου 2022, επομένως 16.000 θάνατοι από το εμβόλιο της Covid, όσον αφορά τους υπερβάλλοντες θανάτους, μετά βίας θα παρατηρηθούν (είναι λιγότερο από το 1,6%).

Τι γίνεται όμως με τον αντίκτυπο των σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν στους έμμεσους θανάτους;

Ο αριθμός των θανάτων που αναφέρθηκαν στο VAERS είναι μόνο ένα μικρό ποσοστό των συνολικών ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν. Στις 24 Μαρτίου 2023, τα σύνολα στις ΗΠΑ ήταν 947.487, κατανεμημένα ως εξής:





Πολλές από τις πιο σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες θα συμβάλλουν ολοένα και περισσότερο σε πρώιμους θανάτους, που δεν θα αποδοθούν ποτέ άμεσα ως προκληθέντες από τα εμβόλια. Φυσικά, ενώ όπως σημειώθηκε παραπάνω, ο αριθμός των θανάτων που προκαλούνται άμεσα από τα εμβόλια μόλις και μετά βίας θα επηρεάσει τους συνολικούς υπερβάλλοντες αριθμούς θανάτων, έχει υποτεθεί ότι οι μεγάλες πρόσφατες αυξήσεις των υπερβαλλόντων θανάτων σε χώρες με υψηλό βαθμό εμβολιασμού οφείλονται στον αυξανόμενο αριθμό θανάτων που προκαλούνται έμμεσα από τα εμβόλια.

Αυτό που πραγματικά πρέπει να γνωρίζουμε είναι ποιο ποσοστό των ατόμων που αναφέρουν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες (περίπου 200.000) έχουν πεθάνει νωρίτερα από ό,τι διαφορετικά. Εάν το ποσοστό είναι 5%, τότε αυτό θα ήταν 10.000 θάνατοι. Με βάση το πραγματικό θετικό ποσοστό 70% και τον παράγοντα υποαναφοράς 10%, αυτό θα σήμαινε επιπλέον 70.000 θανάτους που προκλήθηκαν έμμεσα από τα εμβόλια.

Και οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Εδώ είναι που τα πράγματα γίνονται περίεργα. Τον Μάρτιο του 2023, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αποφάσισε να σταματήσει τη σωστή ενημέρωση των αριθμών της κίτρινης κάρτας. Στην πραγματικότητα, η τελευταία έκθεση δεν παρέχει καν τους ενημερωμένους αριθμούς θανάτων. Ούτε παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με το ποσοστό των αναφορών που ταξινομούνται ως “σοβαρές” σε οποιαδήποτε εύκολα αναζητήσιμη μορφή. Οι μόνοι σχετικοί αριθμοί που είναι σχετικά εύκολο να βρεθούν είναι οι παρακάτω:





Ο συνολικός αριθμός αναφορών (συνοψίζοντας την πρώτη στήλη) είναι 474.018, που μπορούμε να υποθέσουμε ότι αντιστοιχεί σε διαφορετικά άτομα που τις αναφέρουν. Αν υποθέσουμε ότι το 20% αυτών των 474.018 υπέστη τουλάχιστον ένα σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν (σύμφωνα με την αναλογία στο VAERS), τότε αυτό θα ανερχόταν σε 94.804 άτομα. Εάν το 5% αυτών “πέθαναν νωρίς”, τότε αυτό θα ήταν σχεδόν 5.000 θάνατοι.

Με βάση ένα υποτιθέμενο πραγματικό θετικό ποσοστό 70% και έναν παράγοντα υποαναφοράς 10%, αυτό θα σήμαινε επιπλέον 35.000 θανάτους που προκλήθηκαν έμμεσα από τα εμβόλια. Μαζί με την παραπάνω εκτίμηση των 16.000 θανάτων που προκλήθηκαν άμεσα από τα εμβόλια κατά της Covid, θα προέκυπταν συνολικά 51.000. Αυτό είναι ένα σημαντικό ποσοστό των περίπου 120.000 υπερβαλλόντων θανάτων που έχουν καταγραφεί από τον Ιανουάριο του 2021.

Ποια είναι τα ποσοστά θνησιμότητας ανά εκατομμύριο δόσεις;

Εφαρμόζοντας το ίδιο πραγματικό θετικό ποσοστό και ποσοστά υποαναφοράς στα δεδομένα από το σύστημα της κίτρινης κάρτας (από τις 29 Σεπτεμβρίου 2022), λαμβάνουμε το ποσοστό θνησιμότητας στο ΗΒ, εκφρασμένο σε ανά εκατομμύριο δόσεις για όλα τα εμβόλια:





Συνολικά βλέπουμε 103 θανάτους ανά εκατομμύριο δόσεις, δηλαδή πάνω από 1 στις 10.000, με μεγάλες διαφορές μεταξύ των τριών κύριων εμβολίων (187 για το Astra Zeneca68 για το Pfizer και 35 για το Moderna). Για το Astra Zeneca αυτό ανέρχεται σε 1 σε κάθε 5.348 δόσεις. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το εμβόλιο της Astra Zeneca αποσύρθηκε αθόρυβα και ανεπίσημα στο Ηνωμένο Βασίλειο ήδη από τον Ιούνιο του 2021 (είχε ήδη ανασταλεί από πολλές ευρωπαϊκές χώρες ήδη από τον Μάρτιο του 2021). Αυτό έγινε πριν η Dame Sarah Gilbert - η οποία ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Astra Zeneca - δεχτεί θερμά χειροκροτήματα στο Wimbledon Center Court για το “κατόρθωμά” της.


Συμπέρασμα

Με ένα ελάχιστο σύνολο συντηρητικών και εύλογων υποθέσεων υπολογίζουμε ότι, από τα τέλη Δεκεμβρίου 2020, περίπου 16.000 άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν πεθάνει απευθείας από τα εμβόλια κατά της Covid, ενώ στις ΗΠΑ ο αριθμός είναι περίπου 120.000. Ένας ενδιαφέρον έλεγχος εγκυρότητας είναι ότι ο πληθυσμός των ΗΠΑ είναι πέντε φορές μεγαλύτερος από αυτόν του Ηνωμένου Βασιλείου. Λαμβάνοντας υπόψη τη μεταγενέστερη ημερομηνία των στοιχείων των ΗΠΑ και το γεγονός ότι η υποαναφορά είναι πιθανό να είναι χαμηλότερη στις ΗΠΑ, το ποσοστό θνησιμότητας είναι εύλογα συνεπές μεταξύ των δύο χωρών.

Όσον αφορά τον επιπλέον αριθμό εκείνων που μπορεί να έχουν πεθάνει έμμεσα μετά από σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, έχουμε υπολογίσει 35.000 στο Ηνωμένο Βασίλειο και 70.000 στις ΗΠΑ. Αυτός ο μεγαλύτερος αριθμός (σε σχέση με το μέγεθος του πληθυσμού) για το Ηνωμένο Βασίλειο, οφείλεται κυρίως στην ευρεία χρήση του ιδιαίτερα προβληματικού εμβολίου της Astra Zeneca το πρώτο εξάμηνο του 2021. Ευτυχώς για τους Αμερικανούς, αυτό το εμβόλιο δεν χρησιμοποιήθηκε στις ΗΠΑ. Τρεις φορές περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες ανά δόση αναφέρθηκαν για αυτό το εμβόλιο, από ό,τι για το εμβόλιο της Pfizer και διπλάσιες ανά δόση από ό,τι για το εμβόλιο της Moderna.

Ενώ το Astra Zeneca έχει ουσιαστικά απορριφθεί παγκοσμίως, η κυκλοφορία ακόμη περισσότερων ενισχυτικών των άλλων εμβολίων συνεχίζεται αμείωτη. Ωστόσο, ακόμη και πριν αποδειχθεί ότι αυτά τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά στη διακοπή της μόλυνσης και της μετάδοσης, υπήρχαν ήδη επαρκή σήματα ασφαλείας που θα έπρεπε να είχαν οδηγήσει στην αναστολή τους.

Στις ΗΠΑ, η ανάλυση των ίδιων των CDC για τα εμβόλια των Pfizer και Moderna βρήκε εκατοντάδες σήματα ασφάλειας, ενώ μια ανάλυση των αρχικών δεδομένων ελεγχόμενων δοκιμών από αυτές τις εταιρείες αποκάλυψε επίσης απαράδεκτα υψηλά ποσοστά σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών.

Με στοιχεία του ολοένα και πιο χαμηλού κινδύνου που ενέχει ο κορωνοϊός σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα, δεν υπάρχει επιστημονική βάση για να κάνει κάποιος άλλη δόση εμβολίου κατά της Covid. Αυτή η καταστροφή πρέπει να σταματήσει τώρα.




 Σχολιάστε το άρθρο μας. 

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου