Ο Bill Gates χρηματοδοτεί προσπάθεια νομιμοποίησης της παιδεραστίας δια της πλαγίας οδού, με κεντρικό σύνθημα...«Τα παιδιά είναι σεξουαλικά όντα»! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Bill Gates χρηματοδοτεί προσπάθεια νομιμοποίησης της παιδεραστίας δια της πλαγίας οδού, με κεντρικό σύνθημα...«Τα παιδιά είναι σεξουαλικά όντα»!

  Ο παγκοσμιοποιητής δισεκατομμυριούχος Bill Gates διοχετεύει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια στην εκστρατεία για την κατάργηση της ηλικίας συνα...

 






Ο παγκοσμιοποιητής δισεκατομμυριούχος Bill Gates διοχετεύει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια στην εκστρατεία για την κατάργηση της ηλικίας συναίνεσης σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζοντας ότι τα παιδιά είναι «σεξουαλικά όντα» και ουσιαστικά κάνει τα μικρά παιδιά παιχνίδι στα χέρια των παιδεραστών.


Η υποστήριξη του Bill Gates στο IPPF δεν θα αποτελούσε σημαντικό πρόβλημα εάν ο Οργανισμός αυτός δεν ασκούσε σημαντική επιρροή στην «παγκόσμια σεξουαλική διαπαιδαγώγηση», που περιλαμβάνει 120 ανεξάρτητους οργανισμούς σε περισσότερες από 146 χώρες...

 

Πηγή: The People’s Voice

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ο Μπιλ Γκέιτς προέρχεται από μια μακρά σειρά ευγονιστών και ο πατέρας του Μπιλ Γκέιτς ο πρεσβύτερος υπηρέτησε στο διοικητικό συμβούλιο της Planned Parenthood. Τώρα ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδοτεί τη Διεθνή Ομοσπονδία Προγραμματισμένης Γονεϊκότητας (IPPF), μια ομάδα που επίσης κάνει εκστρατεία για τη σεξουαλικοποίηση των παιδιών από μικρή ηλικία.

Το IPPF δημιουργήθηκε αρχικά από την αρχική ιδρυτή του Planned Parenthood, Margaret Sanger, ευγονιστή και υποστηρικτή της μείωσης του πληθυσμού, τη δεκαετία του 1950.

Αυτή η ομάδα λειτουργεί στη σκιά εδώ και χρόνια, επηρεάζοντας κυβερνήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα και ήρθε η ώρα να φέρουν στο φως τις δραστηριότητές τους.

Τι ακριβώς είναι, λοιπόν, η κατάργηση της ηλικίας συναίνεσης σε όλο τον κόσμο και η αποποινικοποίηση του σεξ με παιδιά που ο Μπιλ Γκέιτς, ο παλιός φίλος του Τζέφρι Έπσταϊν, βρίσκει τόσο ελκυστικό;

Ο Γκέιτς έχει διοχετεύσει 80 εκατομμύρια δολάρια στο IPPF τα τελευταία χρόνια, καθώς συνεχίζουν την ώθηση να πείσουν τον κόσμο ότι τα παιδιά είναι «σεξουαλικά όντα» και ότι είναι άδικο να τους αρνούμαστε το δικαίωμά τους να κάνουν σεξ.

Λάβετε υπόψη ότι το μόνο μάθημα που είπε ο Γκέιτς ότι θα μπορούσε να αντλήσει από τον θάνατο του διαβόητου παιδεραστή Τζέφρι Έπσταϊν είναι ότι «πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί».

Παρακολουθείστε το video:


Έχει στο μυαλό του ο Γκέιτς τα καλύτερα συμφέροντα των παιδιών μας; Είναι πολύ αμφίβολο αν σκεφτεί κανείς ότι δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελάει όποτε μιλάει για παιδιά που πεθαίνουν.

Το 2017, η IPPF του Γκέιτς κυκλοφόρησε μια εργαλειοθήκη που παρείχε μια αποκαλυπτική εικόνα της διεφθαρμένης ατζέντας τους και έδειξε πώς ακριβώς προσπαθούν να διδάξουν τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση σε παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Η συγκλονιστική εργαλειοθήκη επισημάνθηκε για πρώτη φορά από τη Nicole Solas του Independent Women's Forum.

Σύμφωνα με το IPPF, τα παιδιά κάτω των 10 ετών πρέπει να διδάσκονται ότι «γεννήθηκαν σεξουαλικά» και πρέπει να γνωρίζουν ότι το σεξ έχει πολλές μορφές, συμπεριλαμβανομένης της πορνείας.

«Η σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να αποτελεί μέρος διαφορετικών τύπων σχέσεων, όπως ραντεβού, γάμου ή εμπορικής σεξουαλικής εργασίας, μεταξύ άλλων».

Η εργαλειοθήκη έλεγε ότι τα παιδιά κάτω των 10 ετών πρέπει επίσης να λέμε: «Καθώς μεγαλώνετε, μπορεί να αρχίσετε να ενδιαφέρεστε για άτομα με διαφορετικές φυλετικές ταυτότητες».

«Η [S]ex positivity αναγνωρίζει ότι τα ανθρώπινα όντα, συμπεριλαμβανομένων των εφήβων και των νέων , είναι αυτόνομα σεξουαλικά όντα », προσθέτει η ΜΚΟ.

Αλλά γίνεται ακόμα χειρότερο. Σύμφωνα με το IPPF του Bill Gates, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να έχουν μια «Κατανόηση των νέων ως σεξουαλικά όντα » , επειδή «[Όλοι] οι άνθρωποι είναι σεξουαλικά όντα με σεξουαλικά δικαιώματα, ανεξάρτητα από την ηλικία τους ».

Ως συνέπεια αυτής της στρεβλής λογικής, το IPPF υποστηρίζει ότι πρέπει να καταργήσουμε την ηλικία συναίνεσης, επειγόντως, σε όλο τον κόσμο.

Τα μικρά παιδιά πρέπει να έχουν «το δικαίωμα να λένε ναι ή όχι στο σεξ. το δικαίωμα έκφρασης σεξουαλικότητας, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος αναζήτησης ευχαρίστησης· το δικαίωμα στην απόλαυση της σωματικής αυτονομίας…»

Και ο Μπιλ Γκέιτς δεν μπορεί να σταματήσει να δωρίζει τεράστια ποσά σε αυτόν τον οργανισμό που έχει εμμονή με τη σεξουαλικότητα των παιδιών.

Πρέπει να εκπλαγούμε; Ή μήπως ο Γκέιτς κρύβεται σε μια απλή τοποθεσία; Άλλωστε, αυτός είναι ο άντρας του οποίου η γυναίκα τον χώρισε επειδή αρνήθηκε να βάλει τέλος στη φιλία του με τον πιο διαβόητο παιδεραστή της εποχής μας.

Η υποστήριξη του Bill Gates για το IPPF δεν θα αποτελούσε τέτοιο πρόβλημα εάν ο οργανισμός δεν ασκούσε σημαντική επιρροή στην παγκόσμια σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, που περιλαμβάνει 120 ανεξάρτητους οργανισμούς σε περισσότερες από 146 χώρες.

Η ελίτ της παγκοσμιοποίησης εργάζεται στο παρασκήνιο εδώ και δεκαετίες για να κατασκευάσει την πραγματικότητα που ζούμε αυτή τη στιγμή και ο Μπιλ Γκέιτς δεν είναι το μόνο μέλος της ελίτ που εργάζεται για την κατάργηση της ηλικίας συναίνεσης σε όλο τον κόσμο και την αποποινικοποίηση του σεξ με παιδιά.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός το έχει καταστήσει κεντρικό δόγμα της κακής ατζέντας τους και χρησιμοποιούν διεφθαρμένες κυβερνήσεις για να δημιουργήσουν έναν κόσμο που δεν είναι ασφαλής για τα παιδιά μας.



 Σχολιάστε το άρθρο μας. 

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. Ας ξεκινήσει λοιπόν με τα δικά του παιδιά και τα παιδιά των celebrities τα οποία ήδη κάποιοι τους αλλάζουν και την φυσική τους παρουσία (από κορίτσια τα ντύνουν αγόρια κλπ) να δούμε όταν τα βλέπουν να τα "χειρίζονται"διαφορά άρρωστα υποκείμενα, αν τους αρέσει...😈

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου