Ρωσία: Ο Δήμαρχος της Μόσχας, εδώ και 2 χρόνια, ονειρεύεται «Γενετικά Διαβατήρια» μέχρι το 2030. Αυτό το μέλλον ετοιμάζουν... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ρωσία: Ο Δήμαρχος της Μόσχας, εδώ και 2 χρόνια, ονειρεύεται «Γενετικά Διαβατήρια» μέχρι το 2030. Αυτό το μέλλον ετοιμάζουν...

  Αν σας αρέσει η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, θα λατρέψετε τη Μόσχα του 2030! Ετοιμαστείτε και εδώ... Η ευρεία εισαγωγή των ηλεκτρονικών ιατρικ...

 


Αν σας αρέσει η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, θα λατρέψετε τη Μόσχα του 2030! Ετοιμαστείτε και εδώ...


Η ευρεία εισαγωγή των ηλεκτρονικών ιατρικών φακέλων, καθώς και η δημιουργία "γενετικών διαβατηρίων", θα προσδιορίζουν τον βαθμό γενετικής προδιάθεσης για την ανάπτυξη παθολογίας για κάθε Μοσχοβίτη, θα υπολογίζουν τους κινδύνους εμφάνισης ασθενειών και θα βελτιστοποιούν τα πρωτόκολλα για την παραδοσιακή θεραπεία και μελλοντικά τη γονιδιακή θεραπεία, προκειμένου να παρέχονται εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες.

 

Άρθρο του Edward Slavsquat

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Οι Ρώσοι -όλοι τους, εκτός από τους φοβιτσιάρηδες- είναι ενθουσιασμένοι που θα έχουν QR κωδικούς βοοειδών- για την ακρίβεια, πολλοί φοβούνται ότι δεν θα υπάρχουν αρκετοί QR κωδικοί για όλους, λόγω της τεράστιας λαϊκής ζήτησης και των δυτικών κυρώσεων.

Αλλά στη Μόσχα, οι κωδικοί QR έχουν ήδη βγει από τη μόδα - όλοι ανυπομονούν για το "γενετικό τους διαβατήριο", το οποίο ο δήμαρχος Sergey Sobyanin, ο ισχυρός Virus Khan, έχει υποσχεθεί να παραδώσει στις μάζες.

Όλα αυτά περιγράφονται σε απλά ρωσικά, στο σχέδιο "Μόσχα 2030" του Sobyanin για τη δημιουργία μιας έξυπνης πόλης εμπνευσμένης από τα Ηνωμένα Έθνη:

Ηλεκτρονικοί ιατρικοί φάκελοι και γενετικά διαβατήρια

Η ευρεία εισαγωγή των ηλεκτρονικών ιατρικών φακέλων, καθώς και η δημιουργία "γενετικών διαβατηρίων", θα προσδιορίζουν τον βαθμό γενετικής προδιάθεσης για την ανάπτυξη παθολογίας για κάθε Μοσχοβίτη, θα υπολογίζουν τους κινδύνους εμφάνισης ασθενειών και θα βελτιστοποιούν τα πρωτόκολλα για την παραδοσιακή θεραπεία και μελλοντικά τη γονιδιακή θεραπεία, προκειμένου να παρέχονται εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες.

Φυσικά, αυτό το "γενετικό διαβατήριο" θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να σας κρατήσει σε καλή φυσική κατάσταση. Δεν υπάρχει κανένας πιθανός τρόπος να κάνετε κατάχρηση ενός εγγράφου που απαριθμεί τα γενετικά σας ελαττώματα.

Μισό λεπτό... είμαστε σίγουροι ότι έχουμε ξαναδεί αυτή την ταινία....


Αυτό αφορά 100% τη δημόσια υγεία. Πρόκειται για την υγεία σας. Έχει να κάνει με το πόσο αγαπάτε και σέβεστε τον Sergey Sobyanin, ο οποίος το 2030 θα είναι πιθανότατα ένα Cyborg που θα τροφοδοτείται από οικολογικά δάκρυα μωρών.
Σελίδα 36 της φαντασίας του Khan's Gattaca fan fiction

Στη σελίδα 38, μαθαίνουμε για το πώς τα ψηφιακά εμφυτεύματα θα χρησιμοποιούνται για να... υπολογίζετε πόσα πρέπει να πληρώσετε για την υγειονομική περίθαλψη; Κάτι τέτοιο:

Φορητές και εμφυτευμένες ιατρικές ψηφιακές συσκευές

Θα αναπτυχθούν περαιτέρω φορητές ψηφιακές ιατρικές συσκευές και έξυπνα ρούχα, τα οποία θα υποστηρίξουν την επιθυμία των Μοσχοβιτών να διατηρήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και θα βοηθήσουν στην πρόληψη των ασθενειών και στην αύξηση της ανταπόκρισης στην εμφάνισή τους. Φορητές συσκευές, αισθητήρες και αισθητήρες στα ρούχα των κατοίκων θα στέλνουν εκ των προτέρων σήμα στο UMIAS [Ενιαίο σύστημα ανάλυσης ιατρικών πληροφοριών, το οποίο ήδη υπάρχει] για μια υποτιθέμενη επιδείνωση της υγείας ή ένα ξαφνικό ατύχημα και θα καλούν γιατρό στο σπίτι ή ασθενοφόρο στον τόπο του συμβάντος.

Με βάση τα δεδομένα σχετικά με τον τρόπο ζωής και την υγεία του ατόμου που λαμβάνονται από αυτές τις συσκευές, οι ασφαλιστικές εταιρείες θα υπολογίζουν το ποσό των ασφαλιστικών πληρωμών.

Επίσης, "γνωστικές διαταραχές" και άλλες παθήσεις θα αντιμετωπίζονται με "νανορομπότ - συσκευές στο μέγεθος των κυττάρων του αίματος, που λειτουργούν μέσα στο ανθρώπινο σώμα".

Η σελίδα 38 φαίνεται επίσης καλή!

Ο Sobyanin έχει έναν ολόκληρο ιστότοπο αφιερωμένο στα εκπληκτικά σχέδιά του για τη Μόσχα. Εμείς μόνο μια μικρή ματιά κάναμε. Πιθανώς υπάρχουν πολλά άλλα φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον της Μόσχας. Ίσως να υπάρχει κάπου κρυμμένη μια παράγραφος που να εξηγεί πώς το Cyborg Sobyanin θα δημιουργήσει σημεία ελέγχου σε όλη την πόλη για να διασφαλίσει ότι όλοι έχουν λάβει το ωριαίο τους ενισχυτικό Sputnik.

Δεν είστε ενθουσιασμένοι που θα ζήσετε στην "έξυπνη πόλη" του Khan;

Θυμηθείτε: όλα αυτά αφορούν τη Δημόσια Υγεία. Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό! Επίσης, αν ζείτε στη Ρωσία ή αν θέλετε να μάθετε την Αλήθεια για τη Ρωσία, να διαβάζετε μόνο μέσα ενημέρωσης εγκεκριμένα από τον Symonian, γιατί διαφορετικά θα συναντήσετε μοχθηρή παραπληροφόρηση όπως αυτή:

Ο πρώην υπάλληλος της Rosstat και ανεξάρτητος δημογράφος Alexei Raksha προέβλεψε ότι μέχρι το τέλος του 2021, το μέσο προσδόκιμο ζωής ενός Ρώσου θα συμπίπτει στατιστικά με την ηλικία συνταξιοδότησης. Ο ερευνητής ανέλυσε τον αριθμό των θανάτων στη Ρωσία τον Ιούνιο και τον Ιούλιο και κατέληξε σε απαισιόδοξα συμπεράσματα.

Αυτοί, πραγματικά, νοιάζονται πραγματικά για εσάς.

Πρόκειται για την ίδια κυβέρνηση που επί μισή δεκαετία χάλκευε τα ποσοστά θνησιμότητας στο πλαίσιο μιας πρωτοβουλίας "δημόσιας υγείας". Ήταν μια πραγματικά σπουδαία πρωτοβουλία. Όλοι έγιναν πολύ πιο υγιείς, στα χαρτιά. Τελικά η απάτη έγινε τόσο κραυγαλέα και ντροπιαστική που ήταν φυσικά αδύνατο να καλυφθεί (αν και οι καλοπροαίρετοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ρωσίας σίγουρα προσπάθησαν!).
lmao

Παιδιά, ηρεμήστε. Το ψηφιακό εμφύτευμα για τον υπολογισμό του ασφαλίστρου υγείας σας θα είναι εξαιρετικά αντι-ΝΑΤΟϊκό. Θα αισθάνεστε τόσο ηθικά ανώτεροι, με το αντι-ΝΑΤΟ τσιπ ασφάλισης υγείας σας. Σκεφτείτε όλα αυτά τα κορόϊδα στη Δύση, με το φιλο-ΝΑΤΟικό τσιπ ασφάλισης υγείας τους...Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου