Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) θέλει να επιταχύνει την εμπορευματοποίηση της φύσης ή, αν προτιμάτε την εναλλακτική τους λύση, τον παγκόσμιο αποπληθυσμό... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) θέλει να επιταχύνει την εμπορευματοποίηση της φύσης ή, αν προτιμάτε την εναλλακτική τους λύση, τον παγκόσμιο αποπληθυσμό...

  Ο νομισματικός έλεγχος και το κέρδος είναι οι ίδιοι στόχοι που είχε στο μυαλό του ο Charles "The Great Reset" King όταν ξεκίνησε...

 


Ο νομισματικός έλεγχος και το κέρδος είναι οι ίδιοι στόχοι που είχε στο μυαλό του ο Charles "The Great Reset" King όταν ξεκίνησε την Terra Carta, την Πρωτοβουλία για τις Βιώσιμες Αγορές και το Συμβούλιο Βιώσιμων Αγορών στο Νταβός 2020.


Το σχέδιο για τη βιοποικιλότητα είναι πιο σκοτεινό από την κερδοσκοπία και την εκτόπιση των ανθρώπων, τον εγκλωβισμό τους σε αστικά κέντρα και την απαγόρευση της πρόσβασης στη φύση και τον φυσικό κόσμο. Η εναλλακτική λύση, σύμφωνα με την Παγκόσμια Αξιολόγηση της Βιοποικιλότητας, είναι ο αποπληθυσμός.

 

Πηγή: Expose News

Άρθρο της Rhoda Wilson

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Οι παγκόσμιοι ηγέτες θα συγκεντρωθούν αργότερα φέτος για να «επιταχύνουν την εφαρμογή της Ατζέντας 2030», σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα το ανεξέλεγκτο, μη εκλεγμένο, καθοδηγούμενο από εταιρείες Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ("WEF").

Στόχος της Ατζέντας 21 ήταν αρχικά η επίτευξη παγκόσμιας βιώσιμης ανάπτυξης μέχρι το 2000, με το "21" στην Ατζέντα 21 να αναφέρεται στον αρχικό στόχο του 21ου αιώνα.

Η Ατζέντα 2030, γνωστή και ως Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης, είναι ένα σύνολο στόχων που αποφασίστηκαν στη Σύνοδο Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών ("ΟΗΕ") για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη το 2015. Η Ατζέντα 2030 λαμβάνει όλους τους στόχους που τέθηκαν από την Ατζέντα 21 και τους επαναδιατυπώνει ως βάση για τη "βιώσιμη ανάπτυξη".

Οι 17 στόχοι εγκρίθηκαν από όλα τα κράτη μέλη του ΟΗΕ το 2015, ως μέρος της Ατζέντας 2030 για τη βιώσιμη ανάπτυξη, η οποία καθόρισε ένα 15ετές σχέδιο για την επίτευξη των στόχων.

Σήμερα, σημειώνεται πρόοδος σε πολλά μέρη, αλλά, συνολικά, η δράση για την επίτευξη των Στόχων δεν προχωρά ακόμη με την ταχύτητα ή την κλίμακα που απαιτείται. Το 2020 πρέπει να εγκαινιάσει μια δεκαετία φιλόδοξης δράσης για την επίτευξη των στόχων έως το 2030.

The Sustainable Development Agenda (Το θεματολόγιο για τη βιώσιμη ανάπτυξη), Ηνωμένα Έθνη

Από τη συνάντηση του WEF στο Νταβός το 2021, το WEF έχει συζητήσει δημοσίως τον τρόπο με τον οποίο οι στόχοι αυτοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη της "Μεγάλης Επαναφοράς" του βασιλιά Καρόλου. - η οποία θα λέγαμε ότι είναι μια ριζοσπαστική μορφή ολοκληρωτικού κομμουνισμού, αν και ορισμένοι την περιγράφουν ως σοσιαλισμό.

"Τα Ηνωμένα Έθνη και το WEF εμφανίζονται απογοητευμένα από την έλλειψη προόδου προς την κατεύθυνση της ιδεολογίας της "Μεγάλης Επαναφοράς", παράλληλα με την Ατζέντα 2030, τον σοσιαλιστικό, ιδεολογικό διάδοχο των αποτυχημένων ‘Millennium Developβment Goals’ ("Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας")” το The National Pulse ανέφερε. .

Στην πρόσφατη ανακοίνωσή της, η WEF φαίνεται να θέλει απεγνωσμένα να καλύψει τον χαμένο χρόνο και να επιβάλει τους στόχους του ΟΗΕ το συντομότερο δυνατό:

Οι επιθέσεις στην κοινωνία των πολιτών και τις ελευθερίες των πολιτών απειλούν να διαλύσουν τα επιτεύγματα στην επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ (ΣΒΑ).

Η φετινή έκθεση [για την πρόοδο των ΣΒΑ] είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς πλησιάζουμε στα μισά της διαδρομής της Ατζέντας 2030 - αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη ανθρώπινη προσπάθεια που έχει αναληφθεί ποτέ για τη δημιουργία ειρηνικών, δίκαιων, ισότιμων και βιώσιμων κοινωνιών.

Τα πορίσματα της έκθεσης θα συμβάλουν στη δημιουργία των βάσεων για τις συζητήσεις στη σύνοδο κορυφής υψηλού επιπέδου για τους ΣΒΑ του 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τις συνεδριάσεις της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.

Η Σύνοδος Κορυφής για τους ΣΒΑ του 2023 είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς αναμένεται να συμμετάσχουν πολλοί παγκόσμιοι ηγέτες. Θα προβληματιστούν σχετικά με την πρόοδο που έχει επιτευχθεί και θα προτείνουν στρατηγικές για την επιτάχυνση της εφαρμογής της Ατζέντας 2030, η οποία έχει υποστεί απρόβλεπτες αναποδιές ...

Agenda 2030: Why civic participation is key to meeting UN sustainability targets (Ατζέντα 2030: Γιατί η συμμετοχή των πολιτών είναι το κλειδί για την επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας του ΟΗΕ, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ), 24 Απριλίου 2023

Το WEF θέλει επίσης να επιστρατεύσει τη συμμετοχή των "οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών" για να επισπεύσει την ατζέντα. Η συμμετοχή από εσάς και εμένα, τους ανθρώπους που επηρεάζει, απουσιάζει αισθητά. Το WEF υποθέτει ότι οι επιλεγμένοι "υψηλού επιπέδου" συμμετέχοντες θα λαμβάνουν όλες τις αποφάσεις μας και εμείς απλώς θα συμμορφωθούμε. Αλήθεια;!

Πριν τους επιτρέψουμε να μας σιδηροδρομούν με τα σχέδιά τους, θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι κατανοούμε ποιοι είναι πραγματικά οι στόχοι τους. Έτσι - κοιτάζοντας πέρα από τη χνουδωτή γλώσσα που χρησιμοποιούν σε μια προσπάθεια να σας πείσουν ότι είναι μια δύναμη για το καλό - ποιοι είναι οι πραγματικοί τους στόχοι; Οι Dr. Michael Coffman και Henry Lamb έχουν κάποιες από τις απαντήσεις.

Ο Dr. Michael Coffman ήταν συγγραφέας, ερευνητής, ομιλητής και ιδρυτικός συντελεστής του αγώνα κατά της Ατζέντας 21 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Ήταν πρόεδρος της Environmental Perspectives, Inc. και εκτελεστικός διευθυντής της Sovereignty International. Ο Dr. Coffman έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αποτροπή της επικύρωσης της Συνθήκης για τη Βιοποικιλότητα στη Γερουσία των ΗΠΑ. Πέθανε το 2017.

Ο Henry Lamb ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε την Ατζέντα 21 και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου. Έγραψε το βιβλίο ‘The Rise of Global Governance, and Agenda 21 ("Η άνοδος της παγκόσμιας διακυβέρνησης και η Ατζέντα 21"). Παρήγαγε επίσης μια σειρά βίντεο για την Ατζέντα 21. Καθένα από αυτά στέκεται ως ανεκτίμητο εργαλείο για όποιον θέλει να μάθει από πού προήλθε αυτή η σατανική ατζέντα και γιατί πρέπει να σταματήσει. Ο Lamb πέθανε το 2012.

Σε αυτό το άρθρο, διερευνούμε τον στόχο που αφορά τη βιοποικιλότητα. Η διατήρηση της βιολογικής ποικιλότητας (Conservation of biological diversity) είναι το θέμα του κεφαλαίου 15 της Ατζέντας 21 και έχει μεταφραστεί στην Ατζέντα 2030 ως SDG15. Μην ξεγελιέστε από τη χρήση της λέξης "διατήρηση", καθώς θα δείτε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη διατήρηση. Αλλά από την άλλη, ούτε και με τη βιολογική ποικιλομορφία έχει μεγάλη σχέση.

Μέσα σε τρία από τα ιδρυτικά έγγραφα του ΟΗΕ είναι θαμμένοι οι πραγματικοί στόχοι του SDG15. Αυτά τα τρία έγγραφα είναι η Συνθήκη για τη Βιοποικιλότητα του 1992, το Πρόγραμμα για τις Άγριες Γειτονιές του 1992 και η Παγκόσμια Αξιολόγηση της Βιοποικιλότητας του 1995. Ίσως αφού διαβάσετε τα παρακάτω, να καταλήξετε, όπως κι εμείς, στο συμπέρασμα ότι η μόνη αληθινή λέξη στη φράση "διατήρηση της βιολογικής ποικιλότητας" είναι η "της".

Συνθήκη για τη Βιοποικιλότητα

Η Σύμβαση για τη Βιολογική Ποικιλότητα (Biological Diversity), που υπογράφηκε από 150 κυβερνητικούς ηγέτες στη Σύνοδο Κορυφής του Ρίο το 1992, είναι αφιερωμένη στην προώθηση της "βιώσιμης ανάπτυξης". Η Σύμβαση για τη Βιολογική Ποικιλότητα αναφέρεται επίσης ως Συνθήκη για τη Βιοποικιλότητα.

Το 2017, ο οικοδεσπότης του On Target, Thom Strawn, πήρε συνέντευξη από τον Dr. Coffman (On Target, Thom Strawn, interviewed Dr. Coffman), ο οποίος συζήτησε ένα ευρύ φάσμα περιβαλλοντικών θεμάτων που χρησιμοποιούνταν, και εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται, για να τρομάξουν τους ανθρώπους ώστε να είναι πρόθυμοι να εγκαταλείψουν τη συνταγματική τους προστασία και να "σωθούν" με τη δημιουργία "παγκόσμιας διακυβέρνησης".

Στη χρονική στιγμή 34:23 λεπτά ο Dr. Coffman είπε ότι αν η Σύμβαση για τη Βιολογική Ποικιλότητα, η Συνθήκη για τη Βιοποικιλότητα, είχε υπογραφεί από τη Γερουσία των ΗΠΑ το καλοκαίρι του 1994, "θα είχε επιβάλει τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού της Γης κατά δύο τρίτα σε 30 έως 50 χρόνια".

The Wildlands Project

Η ιδέα των Wildlands είναι σε μεγάλο βαθμό έργο του David Foreman, βασικού ιδρυτή της οικοτρομοκρατικής ομάδας Earth First! και πρώην μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Sierra Club.

Σε αυτό το παράξενο σχέδιο Wildlands, ο ανθρώπινος πολιτισμός πρέπει να αναδιαμορφωθεί ριζικά, τα ορυχεία θα κλείσουν, οι δρόμοι θα ξηλωθούν από το τοπίο, η υλοτομία θα σταματήσει και οι ανθρώπινοι πληθυσμοί θα μετεγκατασταθούν. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν, σύμφωνα με τον συνιδρυτή της Wildlands Michael Soulé, σε αρμονία με ένα προφητικό όραμα: "Οι χρησμοί είναι τα ψάρια του ποταμού, οι ψαράδες του δάσους και οι αρθρωτοί βάτραχοι. Οι φυσιοδίφες μας και οι βιολόγοι διατήρησης μπορούν να μας βοηθήσουν να μεταφράσουμε τις εκφράσεις τους. Οι εκπρόσωποί μας, οι χρηματοδότες και οι οργανωτές βάσης θα μας δείξουν πώς να εφαρμόσουμε τις σοφές συμβουλές τους".


Διαβάστε περισσότεραBackground to The Wildlands Project, Dr. Michael Coffman, 18 September 2014


Σε μια ειδική έκδοση του Wild Earth το 1992, ο Dr. Reed Noss δημοσίευσε μια εργασία που είχε γράψει με τίτλο "The Wildlands Project: Plotting A North American Wilderness Recovery Strategy". Ο Noss ήταν ο επιστημονικός συντάκτης του Wild Earth, ενός περιοδικού της Cenozoic Society, ο πρόεδρος του οποίου ήταν ένας περιβαλλοντικός εξτρεμιστής και συνιδρυτής του Earth Frist! - David Foreman. "Η Earth First! είναι ίσως η πιο μαχητική οικοτρομοκρατική οργάνωση στον κόσμο"δήλωσε ο Lamb στο Φόρουμ της Γρανάδας το 1996.

Ένα άρθρο του 2002 που δημοσιεύθηκε στο ACJS Today, το επίσημο ενημερωτικό δελτίο της Ακαδημίας Επιστημών Ποινικής Δικαιοσύνης, επιβεβαιώνει ότι η Earth First! είναι μια γνωστή οικοτρομοκρατική οργάνωση.

Το άρθρο της ACJS περιέγραφε την οικο-τρομοκρατία και τις ζημιές που προκάλεσε στις ΗΠΑ κατά τις δεκαετίες του 1980 και 1990: "Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μεταξύ 1980 και 1999, οι οικοτρομοκράτες διέπραξαν τουλάχιστον 100 πράξεις καταστροφής, προκαλώντας ζημιές ύψους περίπου 42,8 εκατομμυρίων δολαρίων ... Οι οικοτρομοκρατικές πράξεις, αν και ποικίλλουν τόσο ως προς το βαθμό κινδύνου για την ανθρώπινη ζωή όσο και ως προς τις συνολικές ζημιές, όλες επηρεάζουν σημαντικά την ανθρώπινη χρήση των φυσικών πόρων". Η ACJS κατονομάζει τη Earth First! ως μία από τις τρεις οικοτρομοκρατικές ομάδες εκείνη την εποχή:

Μια προτιμώμενη μέθοδος οικο-τρομοκρατίας που χρησιμοποιούν οι Earth First!ers είναι το monkeywrenching - σαμποτάροντας τον εξοπλισμό υλοτομίας εισάγοντας καρφιά στα δέντρα για να καταστρέψουν τα πριόνια, ή ρίχνοντας ξένες ουσίες στις δεξαμενές καυσίμων του εξοπλισμού υλοτομίας. Το δόγμα των Earth First!ers, "Κανένας συμβιβασμός για την υπεράσπιση της Μητέρας Γης", προοιωνίζει την ανάθεση της Earth First! ως οικοτρομοκρατικής ομάδας που προβαίνει σε καταστροφές περιουσιών και βία για να σώσει τη φύση και να διαδώσει την ακραία περιβαλλοντική ιδεολογία της.

Environmental Extremists and the Eco-Terrorism Movement, Chad Nilson and Tod Burke, January/February 2002

Εκτός από συντάκτης του Wild Earth, ο Noss έκανε σημαντική συντακτική δουλειά για το Conservation Biology, μια έκδοση της Society for Conservation Biology, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που ιδρύθηκε από τον Michael Soulé, ο οποίος ισχυριζόταν ότι οι χρησμοί είχαν μιλήσει και ότι ακολουθούσε ένα προφητικό όραμα.

Το 1991, ένα χρόνο πριν ο Noss δημοσιεύσει την εργασία του στο Wild Earth, ο Noss, ο Soulé, ο Foreman και ο Douglas Tompkins -ιδρυτής των εταιριών ένδυσης The North Face και Esprit- δημιούργησαν μια ομάδα με την ονομασία "North American Wilderness Recovery Strategy". Ένα όνομα που εμφανίζεται επίσης ως μέρος του τίτλου του άρθρου του Noss. Η ονομασία της ομάδας απλοποιήθηκε σύντομα σε The Wildlands Project και σήμερα είναι γνωστή ως Wildlands Network. Το Wildlands Project είναι το κύριο σχέδιο τόσο για την Ατζέντα 21 όσο και για τη Συνθήκη για τη Βιοποικιλότητα, σημείωσε ο Dr. Coffman

Είμαστε σε θέση να βρούμε μόνο μια περιορισμένη προβολή του εγγράφου The Wildlands Project στο διαδίκτυο. Ωστόσο, ο Lamb διάβασε το έγγραφο και το συνόψισε για τους συμμετέχοντες στο Φόρουμ της Γρανάδας:

"Στη σελίδα 15 του The Wildlands Project, ο Dr. Reed Noss λέει ότι πρέπει να μετατρέψουμε τουλάχιστον το 50% της χερσαίας έκτασης της Βόρειας Αμερικής σε άγρια φύση εκτός ορίων για τον άνθρωπο. Αυτές οι βασικές περιοχές άγριας φύσης πρέπει να διασυνδέονται μεταξύ τους με διαδρόμους άγριας φύσης εκτός ορίων για τα ανθρώπινα όντα. Αυτές οι περιοχές άγριας φύσης θα περιβάλλονται από ρυθμιστικές ζώνες που θα μπορούν να έχουν περιορισμένη χρήση πόρων υπό την εποπτεία και την άδεια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης σε συνεργασία με μη κυβερνητικές οργανώσεις.

"[Ο] ανθρώπινος πληθυσμός πρόκειται να επανεγκατασταθεί στο υπόλοιπο 25% της γης σε κοινότητες που περιγράφονται ως "βιώσιμες κοινότητες"".

Περαιτέρω πόροι:

Η Παγκόσμια Αξιολόγηση της Βιοποικιλότητας Περιλαμβάνει το Σχέδιο «30 έως 30»

Το 1996, ο Lamb μίλησε στο Φόρουμ της Γρανάδας. Η ομιλία του περιελάμβανε αποκαλύψεις σχετικά με την Παγκόσμια Αξιολόγηση της Βιοποικιλότητας:

"Η Σύμβαση για τη Βιολογική Ποικιλότητα έχει έκταση 16 σελίδων. Πολύ άχαρη, εξαιρετικά ασαφής ... [Ωστόσο, αναφέρει] ότι η Διάσκεψη των Μερών ["COP"] θα δημιουργήσει ένα επικουρικό όργανο που θα εκπονήσει μια Παγκόσμια Αξιολόγηση της Βιοποικιλότητας ... Στην πρώτη συνεδρίαση [της COP που πραγματοποιήθηκε το 1994 ή COP1] το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών ["UNEP"] τους παρουσίασε μια Παγκόσμια Αξιολόγηση της Βιοποικιλότητας".


Henry Lamb για το πρόγραμμα Wildlands, Φόρουμ της Γρανάδας 1996 (7 λεπτά)


Εάν το παραπάνω βίντεο αφαιρεθεί από το YouTube, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο Rumble ΕΔΩ.

Ο Lamb επεσήμανε ότι οι τελευταίες 200 σελίδες, ενότητα 13, της Παγκόσμιας Αξιολόγησης Βιοποικιλότητας, ασχολούνται ειδικά με ένα σύστημα προστατευόμενων περιοχών (βλ. σελίδα 915), οι οποίες είναι βασικές περιοχές άγριας φύσης που περιβάλλονται από ρυθμιστικές ζώνες. Στη σελίδα 993, η Παγκόσμια Αξιολόγηση Βιοποικιλότητας ανέφερε ότι το πρόσφατα δημοσιευμένο Πρόγραμμα Wildlands στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν το κεντρικό θέμα των προστατευόμενων περιοχών.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διατηρηθούν αντιπροσωπευτικές περιοχές όλων των σημαντικών οικοσυστημάτων μιας περιοχής, ότι τα μπλοκ πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερα, ότι πρέπει να δημιουργηθούν ρυθμιστικές ζώνες γύρω από τις βασικές περιοχές και ότι οι διάδρομοι πρέπει να συνδέουν αυτές τις περιοχές. Αυτός ο βασικός σχεδιασμός είναι κεντρικός στο πρόσφατα προτεινόμενο Πρόγραμμα Wildlands στις Ηνωμένες Πολιτείες (Noss 1992), μια αμφιλεγόμενη μακροπρόθεσμη στρατηγική (100 ή 200 χρόνια) για την επέκταση των φυσικών οικοτόπων και των διαδρόμων ώστε να καλύψουν το 30% της έκτασης των ΗΠΑ. [Η υπογράμμιση είναι δική μας.]

A Global Biodiversity Assessment, Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον ("UNEP"), 1995, σ. 993.

Αν θυμάστε από το προηγούμενο άρθρο μας, το Wildlands Project ήταν το πνευματικό παιδί ενός οικοτρομοκράτη, ο συνιδρυτής του οποίου ακολουθούσε προφητικά οράματα. Και όμως, ολόκληρος ο κόσμος υπόκειται στα σχέδια που επινόησαν.

Το σχέδιο για την "επέκταση των φυσικών ενδιαιτημάτων και διαδρόμων ώστε να καλύψουν έως και το 30% της έκτασης της γης" είναι αυτό που τώρα αποκαλείται σχέδιο 30 προς 30. Ένα σχέδιο που προωθήθηκε και πάλι στην COP15 - τη διάσκεψη της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιολογική Ποικιλότητα ("UNCBD") - που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2022, 30 χρόνια μετά την πρώτη επινόησή του από τον οικοτρομοκράτη και τον αυτόκλητο εκπρόσωπο των χρησμών.

Το 30 by 30 είναι η μεγαλύτερη αρπαγή γης στην ιστορία που πλασάρεται στο εμπόριο με το πρόσχημα της "προστασίας της βιοποικιλότητας". Η Survival International εκτιμά ότι το άθλιο σχέδιο θα εκτοπίσει περίπου 300 εκατομμύρια ιθαγενείς σε όλο τον κόσμο από τα εδάφη και τα δάση τους στο όνομα της "διατήρησης". Και παράλληλα θα κάνει πολύ λίγους πολύ πλούσιους.

Το 30 by 30 ενσωματώνεται σε μια λεγόμενη "Νέα Συμφωνία για τη Φύση", η οποία θα περιλαμβάνει τη δημιουργία νέων επενδύσεων ή χρηματοπιστωτικών αγορών αξίας περίπου 10 τρισεκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας, προκειμένου να δοθούν ευκαιρίες στις επιχειρήσεις να "εμπλακούν" με το σχέδιο. Λίγο μετά την ολοκλήρωση της COP15, το Ιθαγενικό Περιβαλλοντικό Δίκτυο εξέδωσε μια δήλωση που εξέθεσε επίσης τα ιδιωτικά εμπορικά συμφέροντα που σχεδιάζουν να κερδοσκοπήσουν από τη "Μητέρα Γη".

Ο νομισματικός έλεγχος και το κέρδος είναι οι ίδιοι στόχοι που είχε στο μυαλό του ο Charles "The Great Reset" King όταν ξεκίνησε την Terra Carta, την Πρωτοβουλία για τις Βιώσιμες Αγορές και το Συμβούλιο Βιώσιμων Αγορών στο Νταβός 2020. Το Νταβός 2020 πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο. Στις 3 Ιουνίου 2020, ο Κάρολος ξεκίνησε τη "Μεγάλη Επανεκκίνηση" (The Great Reset) "μέσω της Πρωτοβουλίας Βιώσιμων Αγορών της Α.Ε. και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ".

Όμως το σχέδιο για τη βιοποικιλότητα είναι πιο σκοτεινό από την κερδοσκοπία και την εκτόπιση των ανθρώπων, τον εγκλωβισμό τους σε αστικά κέντρα και την απαγόρευση της πρόσβασης στη φύση και τον φυσικό κόσμο. Η εναλλακτική λύση, σύμφωνα με την Παγκόσμια Αξιολόγηση της Βιοποικιλότητας, είναι ο αποπληθυσμός.


Παγκόσμια αξιολόγηση της βιοποικιλότητας, UNEP, 1995, σ. 773.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με τον Thom Strawn του On Target, ο Δρ Coffman τόνισε: "Η βιοποικιλότητα δεν είναι η μόνη βιοποικιλότητα που μπορεί να επιβιώσει:

"Η Παγκόσμια Αξιολόγηση Βιοποικιλότητας [ ] μιλάει για το γεγονός ότι ο κόσμος είναι υπερπληθυσμός ... όπως μπορείτε να δείτε στην πρώτη γραμμή εκεί. Και στη συνέχεια δίνουν δύο λύσεις. Σε αυτή την πρώτη λύση, ακριβώς εδώ, είναι ότι αν θέλουμε να διατηρήσουμε στη Γη τα 5 με 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους που έχουμε σήμερα, τότε όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε σε έναν αγροτικό κόσμο στον οποίο οι περισσότεροι από εμάς είναι αγρότες το παλιό φεουδαρχικό σύστημα της Ευρώπης. Τώρα, αν δεν μας αρέσει αυτό, αν θέλουμε να διατηρήσουμε το σημερινό βορειοαμερικανικό βιοτικό επίπεδο που έχουμε, ακριβώς εδώ, μας δίνουν μια άλλη επιλογή. Και αυτή είναι ότι πρέπει να μειώσουμε τον πληθυσμό της Γης στο 1 δισεκατομμύριο από τα σημερινά 5 έως 7 δισεκατομμύρια μέσα σε 30 έως 50 χρόνια".

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη του Dr. Coffman παρακάτω. Την έχουμε ενσωματώσει στην αρχή όπου συζητά την Παγκόσμια Αξιολόγηση Βιοποικιλότητας. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη, ξεκινήστε την από την αρχή.


Michael Coffman: Οικολογική απάτη - Συνέντευξη με τον Dr. Michael S. Coffman, 9 Αυγούστου 2017 (52 λεπτά)

Εάν το παραπάνω βίντεο αφαιρεθεί από το YouTube, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο Bitchute ΕΔΩ.




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου