Ο Μάιος της εργατικής τάξης, το ψευτορωμέικο και η επιστροφή του ανίκητου ενωμένου και εθνικιστή ελληνισμού - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Μάιος της εργατικής τάξης, το ψευτορωμέικο και η επιστροφή του ανίκητου ενωμένου και εθνικιστή ελληνισμού

  Η αναγνώριση των εργατικών δικαιωμάτων σε άλλες χώρες έγινε με αιματηρούς αγώνες, ενώ στην Ελλάδα η εργατική πρωτομαγιά και το εργατικό Δί...

 







Η αναγνώριση των εργατικών δικαιωμάτων σε άλλες χώρες έγινε με αιματηρούς αγώνες, ενώ στην Ελλάδα η εργατική πρωτομαγιά και το εργατικό Δίκαιο θεσπίστηκαν από την κυβέρνηση τής 4ης Αυγούστου τού Εθνάρχη και Ηγέτη Ιωάννη Μεταξά.


Ολόκληρο το Ελληνικό Εργατικό Δίκαιο έγινε πραγματικότητα μέσα σε μια ιστορική στιγμή. Το οκτάωρο, οι πληρωτέες υπερωρίες, η προάσπιση των κανόνων ασφαλείας στους χώρους εργασίας, το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, η Διαιτησία Επίλυσης των εργασιακών διαφορών, η Επιθεώρηση Εργασίας, τα Πάντα στον χώρο της Εθνικής εργασίας λάβανε σάρκα και οστά λαμπρής εκκίνησης. Έκτοτε τα χρόνια κύλησαν ραγδαία και δραματικά έως τις «δημοκρατικές» ημέρες που ζούμε σήμερα...

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου

Εισήλθαμε στον μήνα Μάιο, τον μήνα που γιορτάζει η Ελληνίδα Φύση και τιμούμε την εργατική πρωτομαγιά. Φέρνουμε στον νου την αναγνώριση των εργατικών δικαιωμάτων που σε άλλες χώρες έγινε με αιματηρούς αγώνες όταν στην Ελλάδα η εργατική πρωτομαγιά και το εργατικό Δίκαιο θεσπίστηκαν από την κυβέρνηση τής 4ης Αυγούστου τού Εθνικοκοινωνιστή Εθνάρχη και Ηγέτη Ιωάννη Μεταξά.

Τα αληθινά περιστατικά τα γνωρίζω από πρώτο χέρι καθώς ο καλός Θεός θέλησε να έχω στον χώρο τής εργασίας μου συνάδελφο την εγγονή τού υπουργού εργασίας τής κυβερνήσεως Μεταξά, τού Δημητράτου. Ο Δημητράτος ήταν πρωτοκλασάτος αριστερός συνδικαλιστής. Ήταν παρασυρμένος από το μικρόβιο τού διεθνισμού, πλην όμως έντιμος και συνειδητός Έλλην. Έδινε έναν γνήσιο αγώνα προκειμένου οι Έλληνες εργαζόμενοι να διασφαλίσουν την ανθρώπινη ζωή, το ψωμί τής οικογένειας και την ευημερία με τον εργασιακό τους μόχθο.

Είναι το ίδιο ακριβώς εθνικό όραμα που είχε μέσα στην καρδιά του και είχε αποφασίσει να εφαρμόσει υπέρ τής εργατικής τάξης ο Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς. Η νέα και ταχύτατα ανερχόμενη Ελλάς που είχε σχεδιάσει ο Μεταξάς στηριζόταν στους γνήσιους εθνικούς μας πνεύμονες, την Ελληνική Νεολαία, τον Εθνικό Στρατό και τούς Έλληνες Εργαζόμενους. Ο Ιωάννης Μεταξάς θέλησε να φέρει την εργοδοσία και την εργατική τάξη τής Πατρίδος μας στο τραπέζι τής εθνικής συνεννόησης για την καθιέρωση τής εγκάρδιας συνεργασίας. Να ενισχυθούν οι θέσεις εργασίας και το εθνικό προϊόν με την ταυτόχρονη κατάργηση τής τεχνητής πάλης των τάξεων που καλλιεργούσαν οι φορείς τού διεθνισμού τής αστικής δημοκρατίας.

Ο Μεταξάς κάλεσε τον Δημητράτο στο γραφείο του και τον ρώτησε αν θέλει και μπορεί να κάνει πράξη τις φιλεργατικές θέσεις. Ο Δημητράτος απάντησε θετικά στον Αρχηγό τής Εθνικής Κυβερνήσεως τής 4ης Αυγούστου 1936. Ο Εθνικοκοινωνιστής Ηγέτης και πρωθυπουργός των Ελλήνων Ιωάννης Μεταξάς είπε στον Δημητράτο πως συμφωνούν και τον διορίζει ως υπουργό εργασίας. Τού γνωστοποίησε πως αναλαμβάνει ως υπουργός την ευθύνη των πράξεων αναμένοντας την υλοποίηση τού κοινού σκοπού. Και το κοινό εθνικό όραμα των δύο Γενναίων Ελλήνων επιτεύχθηκε στον απόλυτο βαθμό.

Ολόκληρο το Ελληνικό Εργατικό Δίκαιο έγινε πραγματικότητα μέσα σε μια ιστορική στιγμή. Το οκτάωρο, οι πληρωτέες υπερωρίες, η προάσπιση των κανόνων ασφαλείας στους χώρους εργασίας, το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, η Διαιτησία Επίλυσης των εργασιακών διαφορών, η Επιθεώρηση Εργασίας, τα Πάντα στον χώρο της Εθνικής εργασίας λάβανε σάρκα και οστά λαμπρής εκκίνησης. Η Πρωτομαγιά θεσπίστηκε κι αυτή ως ημέρα τιμής και μνήμης τής προσφοράς των Ελλήνων Εργαζομένων στην Ανάπτυξη τής Πατρίδος μας από τον Εθνικοκοινωνιστή Πρωθυπουργό Ιωάννη Μεταξά και τον υπουργό εργασίας Δημητράτο που είχε γίνει κι αυτός συνειδητός Εθνικιστής. Ο Δημητράτος μάλιστα εργάστηκε ως ένας εκ των πλέον πιστών συνεργατών τού Μεταξά.

Έκτοτε τα χρόνια κύλησαν ραγδαία και δραματικά έως τις δημοκρατικές ημέρες που ζούμε σήμερα. Κι έτσι στα χρόνια τού δημοκρατικού βίου όλα τα προτερήματα που οικοδομήθηκαν από κοινού από τον Ελληνικό Εθνικισμό και την Εθνική Εργατική Τάξη καταργήθηκαν πλήρως από τον ελληνόφωνο νεοταξισμό και διεθνισμό πολιτικών και συνδικαλιστών. Σήμερα τα μεροκάματα μικραίνουν, οι ώρες απασχόλησης μακραίνουν χωρίς ανάλογη αμοιβή, η ανεργία φουντώνει, τα σπίτια των Ελλήνων Εργαζομένων στοχοποιούνται από τούς τοκογλύφους, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι όνειρο ακριβό.

Οι λαθρομετανάστες παίρνουν την θέση των Ελλήνων τόσο στην εργασία όσο και στην κοινωνία. Οι Έλληνες εργοδότες μέσα από εξοντωτικά οικονομικά μέτρα και στοχευμένες κινήσεις υποστήριξης ξένων κεφαλαίων χάνουν τις επιχειρήσεις τους από τις πολυεθνικές εταιρίες και την νεοταξικώς στημένη οικονομική κρίση με τα υγειονομικά, πολεμικά και άλλα στοχευμένα εμπόδια. Ο εχθρός Θεού και Ανθρώπου, οι πολέμιοι τού Ελληνικού Έθνους και τού Ελληνικού Εθνικισμού θέλουν την καταστροφή τού Εθνικού Κράτους και την αλλοτρίωση τού Ελληνισμού όπως και κάθε ελεύθερου Έθνους.

Στην Πατρίδα μας οι ψευτορωμιοί πολιτικοί έχουν φτάσει στο σημείο να συνομιλούν με τούς εχθρούς των Ελλήνων που θέλουν να μάς αρπάξουν ελληνικά εδάφη στερώντας ελληνικές ψυχές. Μην περιμένεις από τούς ανθέλληνες αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ να σε ενισχύσουν προκειμένου να κερδίσεις το ψωμί σου και να μεγαλώσεις την έντιμη ελληνική οικογένεια και τα παιδιά σου. Δεν φτιάχνουν κοινωνική ομαλότητα οι διεθνιστές πολιτικοί, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι και τα ολότελα δικά τους πολιτικά παραρτήματα που προβαίνουν σε κομματικές συναλλαγές για οικουμενική συγκυβέρνηση. Αυτοί είναι υπηρέτες τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

Εθνική Αλληλεγγύη, συνεργασία λαϊκή και ισχυρή Ελλάδα φτιάχνουν τα νιάτα τής Πατρίδος, οι Έλληνες Εργάτες, ο Εθνικός Στρατός μας, όλοι οι Έλληνες που πιστεύουμε στον Θεό, την Ελληνική Φυλή και την Εθνική Συνείδηση, ομού και αδιαιρέτως. Η ισχυρή Ελλάς που διαθέτει εθνική ανάπτυξη, ισχυρό εθνικό προϊόν, ισχυρό εθνικό εισόδημα, αυτάρκεια, κοινωνική ομαλότητα και εθνική ασφάλεια είναι υπόθεση που προέρχεται και επιτυγχάνεται από εμάς τούς Πιστούς και Ενσυνείδητους Έλληνες. Είμαστε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές με τον Λαϊκό Εθνικισμό και τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας που θα αποκαταστήσουμε τον Έλληνα Εργαζόμενο μαζί με την Ελληνική Νεολαία και τον Στρατιώτη ως Ανίκητο Ενωμένο Ελληνισμό, ως Αγία και Μεγάλη Ελλάδα περισσότερων Ελλήνων στην κορυφή τής οικουμένης.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου