Μια άλλη ερμηνεία της ακατανόητης ψήφου του 41%... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μια άλλη ερμηνεία της ακατανόητης ψήφου του 41%...

  Αυτό το σπίτι όπως είπαν τότε οι συνωμοσιολόγοι δεν έχει πόρτα και παραθυρα μόνο ένα σταυρό, και μερικά κυπαρίσια δίπλα  «εις μνημην»   ...

 






Αυτό το σπίτι όπως είπαν τότε οι συνωμοσιολόγοι δεν έχει πόρτα και παραθυρα μόνο ένα σταυρό, και μερικά κυπαρίσια δίπλα  «εις μνημην»

 

Ας μην ξεχνάμε πως στις εκλογές που έγιναν, ένα μεγάλο πλήθος ψηφοφόρων πηγε να ψηφίσει σε κατάσταση μόνιμης πλέον ψυχικής κατάρρευσης, και επέλεξε τους ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ. Εκείνους που σε ένα συνεχή βομβαρδισμό τρομολαγνείας και απειλών, τους εμφύτευσαν την πεποίθηση πως είναι εκείνοι που τον έσωσαν από βέβαιο θάνατο στη διάρκεια της...πανδημίας.


Οσοι είμαστε εκτός της μαζικοποιημένης παράνοιας παλεύουμε σαν μειοψηφία και οι φωνές μας δεν μπορούν να διαπεράσουν το τοίχο της αποχαύνωσης, μόνο μικρές ρωγμές γίνονται. Συνεχίζουμε όμως και στο μέλλον, όταν η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΛΙΤΣΑΣ, θα γίνει ερείπια από τις παγκόσμιες και εγχώριες ανατροπές που θα έρθουν, το ξύπνημα για πολλούς θα είναι πολύ οδυνηρό...

 

Γράφει ο Vasiliskos

Δεν υπάρχει διαύγεια στο φόβο. Οταν βρίσκεσαι σε κατάσταση φόβου, πανικού, το μυαλό δεν λειτουργεί λογικά. Το μόνο που θέλεις είναι κάποιος να σου πει, πως όλα θα είναι καλά, δεν θα πάθεις τίποτα. Σε προσέχει. Η μεγαλύτερη επιτυχία του πειράματος της πανδημίας, ήταν ακριβώς αυτό. Να ενδυναμώσει στην ψυχές των ανθρώπων τον αρχέγονο φόβο του θανάτου. Ετσι κι αλλιώς κάθε άνθρωπος "λυγίζει" όταν έρχεται αντιμέτωπος με μια σοβαρή ασθένεια. Αλλοι καταφέρνουν να παλέψουν. Αλλοι παραδίνονται. Σε κάθε περίπτωση ο κυριάρχος είναι ο γιατρός, τα συμπεράσματα του, οι αποφάσεις του, η θεραπεία που θα υποδείξει. Σ΄αυτόν προσκυνούν ακόμα κι εκείνοι που έχουν συνηθισει άλλοι να τους προσκυνούν. 

Η πανδημία υποχώρησε (αυτή η πανδημια γιατι σίγουρα έρχεται η επόμενη) και άφησε πίσω της νεκρούς, σακατεμένους, και ΚΥΡΙΩΣ ανθρώπους που ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ σε ένα σύστημα απόλυτης υποταγής, και παράδοσης σε μια νέα εξουσία, που έγινε ο νεος Θεός. Αν κυκλοφορείτε με τα ΜΜΜ, θα παρατηρήσετε πως ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα λεωφορείο, ένα βαγόνι όπου υπάρχουν λιγοι άνθρωποι με όλα τα παράθυρα ανοιχτά, φοράνε μάσκες. Συνεχίζουν να ανασαίνουν με δυσκολια, να κοιτάνε με φόβο ακόμα το παραμικρό βηχαλάκι, ένα φτέρνισμα, κάποιον τρέχει η μύτη του, η και τιποτα από όλα αυτά, απλά κάποιον που δεν φοράει μασκα, σαν ύποπτο, και ολα αυτά τη στιγμή που οι οι ίδιοι οι θεοί που πίστεψαν και υπάκουσαν, τους έχουν πει σε απαλάσσω, πέταξε το παλιόπανο από τη μούρη. Ομως δεν υπάρχει γυρισμός στην κανονικότητα. Ενα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, έχει ψυχικά νεκρωθεί χωρίς επιστροφή. 

Ας μην ξεχνάμε λοιπόν πως στις εκλογές που έγιναν, ένα μεγάλο πλήθος ψηφοφόρων πηγε να ψηφίσει σε κατάσταση μόνιμης πλέον ψυχικής κατάρρευσης, και επέλεξε τους ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ. Εκείνους που σε ένα συνεχή βομβαρδισμό τρομολαγνείας και απειλών, τους εμφύτευσαν την πεποίθηση πως είναι εκείνοι που τον έσωσαν από βέβαιο θάνατο. Πολλοί από όσους απορούν για το αποτέλεσμα έχουν ξεχάσει το "σύνδρομο πανδημία", έχουν ξεχάσει το τρόμο των ανθρώπων, και το μίσος για τους ανυπάκοους που γεννήθηκε μέσα τους. Εχουμε ξεχάσει πως για ένα μεγαλο ποσοστό ψηφοφόρων υπάρχει μεσα τους ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ για τους "φύλακες" της ζωής τους. 

Με αρκετούς ανθρώπους που μίλησα και ρώτησα ποιο ήταν το σημαντικότερο που έκανε η κυβέρνηση και την επιβράβευσαν με την ψήφο τους μου απάντησαν, "ο σωστός τρόπος που χειρίστηκαν την πανδημία" Πολλοί από εσάς θα γελάσουν και μόνο ακούγοντας αυτή τη φράση, αλλά δεν έχει σημασία αν εσείς γελάτε, αναλογιστείτε πόσοι είναι εκείνοι, που το να ψηφίσουν ένα κόμμα αντισυστημικό, είναι ξεκάθαρα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, μια και τα περισσότερα δηλώνουν ΡΗΞΗ με την μνημονιακή και υγειονομική χούντα, πράγμα το οποίο προκαλεί τρόμο σε εκείνους που πιστεύουν πως η Ευρώπη και οι τυραννοι που διοικούν τη πατρίδα μας μας έσωσαν και πως τα εμβόλια ήταν η λύτρωση. 

Στο 62% του όχι υπήρχε ένα 38% που είπε ΝΑΙ, στο δημοψήφισμα αν γινόταν με ερώτημα "συμφωνείτε με τα μέτρα για την πανδημία και τον εμβολιασμό?" πόσο νομίζετε πως θα ήταν το ποσοστό του ΝΑΙ? Εγώ σας λέω άνετα ένα 70%. Και νομίζετε πως η πλειοψηφία που θεωρεί τον ευατό της συνεπή, λογικό και υπεύθυνο πολίτη, θα ψηφίσει τους ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ, τους οποίους το ίδιο το σύστημα ονόμασε ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ, για να γελοιοποίησει στα μάτια των πολλών τις φωνές των λίγων?

Οταν καίγανε ανθρώπους οι θρησκευτικοί τύραννοι στο μεσαίωνα, από κάτω ήταν πλήθη που χειροκρόταγαν και ζητωκραύγαζαν και ζητούσαν κι άλλες τιμωρίες για κάθε άπιστο. Στις παγκόσμιες αρένες, ορδές από φανατισμένους ζητάνε πόνο και θάνατο για τους ανυπάκουους, ζητάνε παραδειγματικές τιμωρίες. Στην αρένα της πανδημίας ακούσαμε ανθρώπους να λένε "κλείστε στο σπίτι τους ανεμβολίαστους και στερήστε τους κάθε δικαίωμα να βρίσκονται στη κοινωνία". Ενα καλά τους κάνετε ακουγόταν απο άκρη σε άκρη. Ακόμα και στις οικογένειες οι ανυπάκουοι έγιναν κατάπτυστοι και δέχτηκαν βρισίδια και αποκλεισμό. 

Μην ψάχνετε βαθύτερα νοήματα, για να ερμηνεύσετε τις συστημικές επιλογές στην ψήφο. Δύο είναι

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ (και επιλέγουμε από τους συστημικούς εκείνον που απέδειξε πως είναι ο καλύτερα εκπαιδευμένος να το κάνει, εκείνον που δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομύριο να "ξεφύγει" από τις εντολές των αφεντικών του). Και η πατρίδα? η εθνική κυριαρχία? οι φτωχοποιημένοι έλληνες? η εθνική καταστροφή που έρχεται? Τι θα σου απαντήσουν? «Σύνελθε μην εισαι σαν τους ψεκασμένους, όλα γύρω μας είναι καλύτερα, σταμάτα να βλέπεις φαντάσματα.» Ναι αυτό σκέφθηκε το 41% κι εσείς ψάχτε να βρείτε τη νοθεία, που μπορεί ναι να υπάρχει αλλά μήπως έχει σημασία; Αν προσθέσουμε το σύνολο των ψήφων που πήγε στα κόμματα που αποδεδειγμένα έχουν το μερίδιο εξουσίας στα χρόνια της μεταπολίτευσης, και που οδήγησαν την πατρίδα μας στο γκρεμό, βλέπουμε πως η πλειοψηφία των πολιτών έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο να αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα και αυτός ο τρόπος είναι του καλά εκπαιδευμένου σκύλου όπως στα παβλοβιανά πειράματα. 

Ακόμα κι αν και τα δυο ΕΥΡΩΠΗ και ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ,  στοχεύσουν στο να γίνουν ο τάφος μας, δεν έχει σημασία. Η τηλεόραση είπε πως δεν είναι έτσι, αρκεί αυτό σαν εγγύηση για το μέλλον. 

Οσοι λοιπόν είμαστε εκτός "της μαζικοποιημένης παράνοιας" παλεύουμε σαν μειοψηφία και οι φωνές μας δεν μπορούν να διαπεράσουν το τοίχο της αποχαύνωσης, μόνο μικρές ρωγμές γίνονται. Συνεχίζουμε όμως και στο μέλλον, όταν η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΛΙΤΣΑΣ, θα γίνει ερείπια από τις παγκόσμιες και εγχώριες ανατροπές που θα έρθουν, το ξύπνημα για πολλούς θα είναι πολύ οδυνηρό, αλλά όσοι με δύναμη πάλεψαν για να φωνάξουν την αλήθεια καμμία ευθύνη δεν θα έχουν. 



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου