Από τον «Τρaνσeξoυαλισμό» στον «Μετανθρωπισμό». Δείτε το «όραμα» της ελίτ για το μέλλον της ανθρωπότητας... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Από τον «Τρaνσeξoυαλισμό» στον «Μετανθρωπισμό». Δείτε το «όραμα» της ελίτ για το μέλλον της ανθρωπότητας...

  Η ανάμειξη των φύλων και των ανθρώπων που αρνούνται να χαρακτηριστούν ως άνδρες ή γυναίκες οδηγεί στη μη δυαδική ιδέα των « cyborgs » χωρί...

 






Η ανάμειξη των φύλων και των ανθρώπων που αρνούνται να χαρακτηριστούν ως άνδρες ή γυναίκες οδηγεί στη μη δυαδική ιδέα των «cyborgs» χωρίς την ανάγκη σεξ και τοκετού και στη μετακίνηση προς ένα συλλογικό μυαλό, έναν εικονικό κόσμο όπου θα όλοι ελέγχονται από την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI)...


Ο τρανσeξουαλiσμός, η διαγραφή αρσενικού και γυναικείου στοιχείου, η σύγχυση της ταυτότητας, που κάνει τους νέους να αισθάνονται χαμένοι και ότι έχουν ανάγκη από διαφορετική καθοδήγηση, ταιριάζει εξαιρετικά με το όραμα του μετανθρωπισμού και το «μυαλό της κυψέλης» που θα ελέγχεται από την τεχνητή νοημοσύνη. Και το ίδιο κάνει η «Πράσινη ατζέντα» της «Κλιματικής Αλλαγής» με την προώθηση της «αειφόρου - βιώσιμης ανάπτυξης», αντικαθιστώντας την κατάλληλη για το είδος μας τροφή ζωικών προϊόντων με κροκέτες φυτικής προέλευσης για να μας κάνει υπάκουους, αδύναμους και άρρωστους σκλάβους, αναγκάζοντάς μας να ζούμε στο άμεσο μέλλον σε πόλεις σκλάβων 15 λεπτών, και τελικά να απαλλαγούμε από το...ρυπογόνο ανθρώπινο σώμα που εκπέμπει άνθρακα...

 

Πηγή: bartoll.se

Άρθρο του Joachim Bartoll

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Μετά το άρθρο σχετικά με την «κυρία» που κέρδισε τον διαγωνισμό «ομορφιάς» της Μις Ολλανδία , έλαβα ορισμένα αιτήματα σχετικά με τη σύνδεση μεταξύ της ατζέντας των τρανσέξουαλ και της ατζέντας του τρανανθρωπισμού και για να επεκταθώ στο τελευταίο – το διανθρωπιστικό - μετανθρωπιστικό τεχνολογικό όραμα του μέλλοντος.

Παρακαλώ διαβάστε πρώτα το άρθρο μου για τους τρανς , για να κατανοήσετε καλύτερα τις ατζέντες τους και πώς ταιριάζει με τον διανθρωπισμό.

Εν ολίγοις, οι παραπλανημένοι υποστηρικτές του τρανσέξουαλ θα πουν ότι είμαστε περισσότερο μυαλό παρά σώμα, και αυτό είναι που κάνει την ιδεολογία των τρανσέξουαλ του Εωσφόρου ουσιαστικό συστατικό της ώθησης προς την αποδοχή του μετανθρωπισμού. Η ανάμειξη των φύλων και των ανθρώπων που αρνούνται να χαρακτηριστούν ως άνδρες ή γυναίκες οδηγεί στη μη δυαδική ιδέα των «cyborgs» χωρίς την ανάγκη σεξ και τοκετού και μετακίνηση προς ένα συλλογικό μυαλό, έναν εικονικό κόσμο όπου όλοι ελέγχονται από την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI).

Πριν συνεχίσουμε, ας εξερευνήσουμε την ιδέα του μεταανθρωπισμού. Είναι, φυσικά, ένα πνευματικό τέκνο της λατρείας του Κρόνου, των ελίτ οικογενειών και του Τάγματος των Ιησουιτών, με στόχο να μετατρέψει τα ανθρώπινα όντα σε cyborgs (έναν ζωντανό οργανισμό που έχει ρομποτικά ή μηχανικά μέρη που επεκτείνουν τις δυνατότητές του) συνδεδεμένα με ένα μυαλό κυψέλης. Είναι μέρος της Εωσφορικής ατζέντας, επειδή οι διανθρωπιστές πιστεύουν ότι μπορούν να γίνουν θεοί μέσω της τεχνολογίας. Και αφαιρώντας τα φύλα, αφαιρώντας το σεξ μεταξύ άνδρα και γυναίκας και επομένως τη γέννα, μπορούν αντί αυτού να δημιουργήσουν «ανθρώπους» στα εργαστήρια, σαν να είναι δημιουργοί του εαυτού τους – ή απλώς να έχουν σώματα ή εγκεφάλους συνδεδεμένα με το μυαλό της κυψέλης.

Η ιδέα του να είναι όλοι συνδεδεμένοι, σαν ένα συλλογικό μυαλό κυψέλης, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό σε μεγαλύτερη κλίμακα από τον HG Wells της Fabian Society και τη συλλογή δοκιμίων του με τίτλο «World Brain» το 1936.

Ωστόσο, τα σχέδια δημιουργίας για ένα «παγκόσμιο δίκτυο γνώσης» ανάγεται στο 1737 και στον Andrew Michael Ramsay, έναν Σκωτσέζικο Τέκτονα και δάσκαλο του Πρίγκιπα Καρόλου Εδουάρδου, ο οποίος περιέγραψε ένα «Παγκόσμιο Λεξικό», έναν από τους στόχους του Τεκτονισμού, όπου όλα τα έθνη θα ενωθούν σε ένα ενιαίο έργο, γνωστός και ως μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια παγκόσμια τάξη πραγμάτων, ένα ενιαίο μυαλό κυψέλης, η μοναδικότητα.

Κατά τη δεκαετία του 1960, εμφανίστηκε η Silicon Valley. Είναι μια περιοχή κοντά στο Σαν Φρανσίσκο που αποτελείται από εταιρείες τεχνολογίας όπως Google, Apple, Facebook, IBM, LinkedIn, Snapchat, Reddit, Oracle, Twitter, Yahoo, Hewlett-Packard, Cisco, eBay και πολλές άλλες που προέκυψαν από την έρευνα και την επιρροή των thinktanks ελέγχου του νου του Ινστιτούτου Tavistock και του Ινστιτούτου Έρευνας του Στάνφορντ . Αυτό σημαίνει ότι το διανθρωπιστικό κίνημα ελέγχει τη σκέψη, την ιδεολογία και κάθε πρόοδο των εταιρειών τεχνολογίας στη Silicon Valley.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970, άρχισαν αργά και σταδιακά να ξεδιπλώνουν τη στρατιωτική τεχνολογία στο κοινό, για να μας οδηγούν προσεκτικά βήμα προς βήμα προς την ψηφιακή σκλαβιά. Αυτές οι τεχνολογίες προωθήθηκαν και επικυρώθηκαν στο κοινό μέσω ελεγχόμενων από το μυαλό ηθοποιών δημοσίων σχέσεων και εφευρεθέντων χαρακτήρων που απεικονίστηκαν ως ιδιοφυΐες όπως ο Στιβ Τζομπς, ο Μπιλ Γκέιτς και αργότερα από τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ και τον Έλον Μασκ.
Έχουμε επίσης τον Σουηδό φιλόσοφο Nick Bostrom, εκπαιδευμένο στο LSE της Fabian Society, ο οποίος έγραψε το «Superintelligence» το 2014, ένα βιβλίο που υποστηρίζει ότι εάν η τεχνητή νοημοσύνη ξεπεράσει τον ανθρώπινο εγκέφαλο σε γενική νοημοσύνη, τότε αυτή η νέα υπερευφυΐα θα μπορούσε να αντικαταστήσει τους ανθρώπους ως κυρίαρχη μορφή ζωής. στη γη. Το βιβλίο προωθήθηκε από την Google, τον Μπιλ Γκέιτς και τον Έλον Μασκ.

Λάβετε υπόψη ότι «ηθοποιοί» όπως ο Έλον Μασκ χρησιμοποιούνται τόσο ως ωθητές όσο και ως ελεγχόμενη αντίθεση της μετανθρωπιστικής τους ατζέντας. Ο Musk ωθεί την τεχνολογία και την υπερανθρωπιστική ιδέα του cyborg μέσω του Neuralink του (εγκεφαλικά εμφυτεύματα), ενώ ταυτόχρονα προειδοποιεί το κοινό για τις εξελίξεις της τεχνητής νοημοσύνης. Αυτό τον κάνει πιο «αξιόπιστο» ανάμεσα στα πρόβατα, μια «προσεκτική» αυθεντία που πιστεύουν ότι μπορούν να εμπιστευτούν.

Μέσω της προετοιμασίας της απόλαυσης απλών οικιακών υπολογιστών στην ανάγκη προσωπικών υπολογιστών όπως το PC ή το Mac, σε κινητά τηλέφωνα και συσκευές χειρός, η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έγινε υποχρεωτική για τους περισσότερους ανθρώπους μέσω της ομαδικής πίεσης και της απλής εθιστικής ικανοποίησης της κύλισης μεταξύ των ανθρώπων. Ζει και παίρνει likes. Μέσω αυτής της ρύθμισης, εφαρμογές όπως το Instagram, το Snapchat (που αναπτύχθηκε στο Ινστιτούτο Stanford) και το TikTok (CIA/Κινεζική Νοημοσύνη) έγιναν...υποχρεωτικές για τα παιδιά. Αυτές οι εφαρμογές χρησιμοποιούνται για ατομικό στοχευμένο έλεγχο του μυαλού μέσω συλλογής και ανάλυσης AI σε πραγματικό χρόνο όλων των δεδομένων του χρήστη (μηνύματα κειμένου, αναρτήσεις, εικόνες, βίντεο, εκφράσεις προσώπου, αλληλεπιδράσεις, συμπεριφορά κλικ/πατήματος, αναζητήσεις, ιστορικό προγράμματος περιήγησης και πολύ περισσότερο.) Η συλλογή δεδομένων χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ενός ψηφιακού αντιγράφου του χρήστη, ενός avatar, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προσομοιώσεις και να προβλέψει τη συμπεριφορά και τις συναισθηματικές αντιδράσεις σε συγκεκριμένες πληροφορίες ή ερεθίσματα. Το απόλυτο εργαλείο ελέγχου του νου.

Το επόμενο βήμα σε αυτό το πεδίο συλλογής δεδομένων θα είναι ελεγχόμενα από την τεχνητή νοημοσύνη avatar υποστήριξης και θεραπευτών/προπονητών που γνωρίζουν περισσότερα για εσάς από ό,τι εσείς οι ίδιοι. Αυτοί οι εικονικοί ψηφιακοί φίλοι/φιγούρες εξουσίας θα σας «καθοδηγήσουν» στη ζωή και θα σας διορθώσουν αν τύχει να εκφράσετε οποιοδήποτε είδος «λάθος σκέψης». Θα γίνουν οι νέοι σας σύντροφοι «ζωής».

Αυτό συνδέεται επίσης με το όραμα των υπερανθρωπιστών για την αιώνια ζωή, το τελετουργικό τους θανάτου-αναγέννησης, όπου θα συνεχίσετε να ζείτε σε έναν εικονικό κόσμο ως ψηφιακό άβαταρ μόλις πεθάνει το φυσικό σας σώμα.

Στην πραγματικότητα, οι υπερανθρωπιστές της Silicon Valley γιορτάζουν αυτή την ιδέα του θανάτου και της αναγέννησης ως «cyborg» με μια μάζα που πραγματοποιείται στην έρημο της Νεβάδα που ονομάζεται «Burning Man».

Μέσω της διεμφυλικής προετοιμασίας της τρέχουσας νέας γενιάς μας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα είναι ανοιχτοί στην ιδέα της σεξουαλικής αποχής και αντ' αυτού θα στραφούν στην εικονική πραγματικότητα και την ευχαρίστηση μέσω της τεχνολογίας. Αυτό θα είναι συμβολικό μιας καραντίνας, όπως ακριβώς και οι 40 ημέρες κατά τη διάρκεια του κατακλυσμού στη Βίβλο, που είναι επίσης μια μεταφορά για τη σεξουαλική αποχή για την ενεργοποίηση της επίφυσης. Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να ζουν στην προσωπική τους ιδιωτική εικονική πραγματικότητα που θα ελέγχεται από τον τεχνητό συνεργάτη AI-avatar τους (μπορούμε ήδη να δούμε τον προγραμματισμό αυτού με ηθοποιούς κρίσης στα μέσα ενημέρωσης που παντρεύονται και ζουν με κούκλες και χαρακτήρες αμίνης.) Κατά μία έννοια, το ο οργανικός και ο τεχνητός κόσμος θα συγχωνευθούν. Και ο απώτερος στόχος θα είναι να ανεβάσετε το μυαλό σας στο συλλογικό, στην κυψέλη, και έτσι να φτάσετε στην αθανασία.

Τελικά, καθώς όλες οι ατζέντες της παγκόσμιας σκηνής δένουν μαζί σε μια φράση τύπου «είμαστε όλοι ένα» - την «κυψέλη», θα μας οδηγήσουν σε μια παγκόσμια θρησκεία του μετανθρωπισμού της Νέας Εποχής, όπου μέσω του ελέγχου του νου και της τεχνολογικής χειραγώγησης της επίφυσης πρέπει να υπακούσουμε την τεχνητή νοημοσύνη τους, την ερμηνεία τους για τον θεό τους, Εωσφόρο.

Όπως μπορείτε να δείτε, η τρανσέξουαλ, η διαγραφή αρσενικού και γυναικείου, η σύγχυση της ταυτότητας, που κάνει τους νέους να αισθάνονται χαμένοι και ότι έχουν ανάγκη από αυταρχική καθοδήγηση, ταιριάζει πολύ καλά με το όραμα του μετανθρωπισμού και το «μυαλό της κυψέλης» που ελέγχεται από την τεχνητή νοημοσύνη.

Και το ίδιο κάνει η «Πράσινη ατζέντα» της Κλιματικής Αλλαγής με την προώθηση της «αειφόρου ανάπτυξης», αντικαθιστώντας την κατάλληλη για το είδος μας τροφή ζωικών προϊόντων με κροκέτες φυτικής προέλευσης για να μας κάνει υπάκουους, αδύναμους και άρρωστους σκλάβους, αναγκάζοντάς μας σε πόλεις σκλάβων 15 λεπτών , και τελικά να απαλλαγούμε από το ρυπογόνο ανθρώπινο σώμα που εκπέμπει άνθρακα.

Ως γονιός, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να εκπαιδεύετε τα παιδιά σας στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο. Εξηγήστε τις απαίσιες και σκοτεινές πλευρές της τεχνολογίας, πώς οι άνθρωποι και οι εταιρείες θα προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν και να σας εκμεταλλευτούν. Πώς θα σε φυλακίσουν. Περιορίστε το χρόνο και την έκθεσή τους στην τεχνολογία και τις οθόνες. Παρουσιάστε τους τη φύση και τις πρακτικές δεξιότητες επιβίωσης. Αφήστε τα να παίξουν έξω και χρησιμοποιήστε τη φαντασία και τις δημιουργικές τους δεξιότητες. Κάντε τους να εκτιμήσουν την πραγματική οργανική ζωή στον πραγματικό κόσμο.



 Σχολιάστε το άρθρο μας. 

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου