Η Ανοησία της «Κλιματικής Αλλαγής» και η φάρσα του C02: «Σκοτώστε τις Αγελάδες για να Σώσετε τη Γη»! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Ανοησία της «Κλιματικής Αλλαγής» και η φάρσα του C02: «Σκοτώστε τις Αγελάδες για να Σώσετε τη Γη»!

  Το διοξείδιο του άνθρακα ( C 02) είναι απολύτως ζωτικής σημασίας για την ύπαρξη του ανθρώπου. Χωρίς αυτό, τα πάντα στη γη θα πέθαιναν. Δ...

 Το διοξείδιο του άνθρακα (C02) είναι απολύτως ζωτικής σημασίας για την ύπαρξη του ανθρώπου. Χωρίς αυτό, τα πάντα στη γη θα πέθαιναν.


Δεν είναι μόνο οι αγελάδες που θα στοχοποιηθούν από αυτά τα σατανικά τέρατα της «κλιματικής αλλαγής», είναι ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή. Έτσι, το να πιστεύουμε ότι η θανάτωση των αγελάδων θα σώσει οποιονδήποτε ή αυτή τη γη, δεν είναι μόνο εντελώς γελοίο, αλλά και ένα σημάδι ότι αυτό είναι μόνο η αρχή μιας πολύ ευρύτερης επίθεσης σε όλο το «κοπάδι του προλεταριάτου». Μπορεί να προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με τα βοοειδή, αλλά αν επιτραπεί να συμβεί αυτή η φρικαλεότητα, εσείς και η οικογένειά σας θα είστε πιθανότατα οι επόμενοι...

 

Πηγή: garydbarnett.com

Γράφει ο Gary D. Barnett

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΠΕΦΤΕΙ

"Οι ειδικοί συμφωνούν: Όχι μόνο πέφτει ο ουρανός, αλλά θα πεθάνουμε όλοι από την υπερθέρμανση του πλανήτη. Τα SUV είναι ένας από τους κύριους ενόχους, και έχουν συμβάλει στην άνοδο της στάθμης της θάλασσας σύμφωνα με τον ειδικό του κλίματος, Chicken Little. Ο συνάδελφός του, Al Gore, μιλώντας κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας, συμφώνησε με τον Little".

The Daily Alarmist

Πρέπει να προλογίσω τα σχόλιά μου εδώ με λογική, ώστε να αποτρέψω τους παράλογους ηλίθιους που έχουν χάψει με το αγκίστρι την παραφροσύνη των κυρίαρχων ΜΜΕ, της πολιτικής τάξης, των μη επιστημονικών "επιστημόνων", των ψεύτικων περιβαλλοντικών φρενοβλαβών, του σατανικού ΟΗΕ, της παράνομης IPCC, και της σκηνοθετημένης εμπορίας των πάντα παθητικών παραληρημάτων της κάποτε έφηβης αδαούς bimbo, Greta Thunberg, σχετικά με την κανονική δραστηριότητα του ανθρώπου που καταστρέφει τον "πλανήτη". Απλά δεν είναι έτσι!

Ναι, το κλίμα στη γη αλλάζει σε τακτική βάση. Ναι, οι ακραίες καιρικές συνθήκες είναι φαινομενικά παρούσες συχνότερα από ό,τι δεν είναι, λαμβάνοντας υπόψη το εγγύς παρελθόν. Ναι, η θέρμανση και η ψύξη λαμβάνουν χώρα με την πάροδο του χρόνου, και αυτό συμβαίνει εδώ και εκατομμύρια (ή δισεκατομμύρια) χρόνια. Ναι, συγκεκριμένοι άνθρωποι, (κυβέρνηση, κακόβουλοι "επιστήμονες", ΜΚΟ, και ο στρατός, μεταξύ πολλών άλλων κακόβουλων ατόμων και οργανώσεων) μπορούν να χειραγωγήσουν τον καιρό για να μας βλάψουν, αλλά όχι, η οδήγηση ενός SUV δεν μπορεί να μας σκοτώσει όλους.

Το παρουσιάζω αυτό ως μια σκόπιμη προσβολή στους κακούς ψεύτες, προπαγανδιστές, τέρατα του αποπληθυσμού, ευγονιστές και τεχνοκράτες, οι οποίοι επιθυμούν να κυβερνήσουν τη γη εις βάρος όλων των κοινών ανθρώπων και της φύσης.

Ο τελευταίος παραλογισμός, που δεν είναι καθόλου καινούργιος ή μοναδικός, είναι το σχέδιο της ιρλανδικής κυβέρνησης να θανατώσει (σκοτώσει) 200.000 υγιείς αγελάδες, ισχυριζόμενη ότι "συμβάλλουν στην "κλιματική αλλαγή" λόγω των εκπομπών "άνθρακα"". Όποιος παίρνει στα σοβαρά αυτή την ανοησία ή την αποδέχεται ή/και την αγνοεί, ανοίγει τις πύλες για την εθελοντική εξόντωση του ανθρώπου. Για να μην μπορεί κανείς να καταλάβει ότι τόσο οι αγελάδες όσο και οι άνθρωποι τρώνε, ζουν και αποβάλλουν C02, και να μην βλέπει ότι υπάρχουν οκτώ φορές περισσότεροι άνθρωποι από τις αγελάδες παγκοσμίως, γιατί να μην αντιλαμβάνεται ότι η θανάτωση των ανθρώπων θα ήταν, σύμφωνα με αυτούς τους τρελούς περιβαλλοντολόγους, ακόμη πιο αποτελεσματική στην προσπάθειά τους να "σώσουν τον πλανήτη" από τη θανάτωση των αγελάδων; Γιατί να μη σκοτώσουν κάθε ζώο, συμπεριλαμβανομένου μεγάλου αριθμού ανθρώπων, αν ο κύριος στόχος είναι η "σωτηρία του πλανήτη" από τις πορδές;

Οι άνθρωποι όχι μόνο εκπέμπουν περισσότερο C02 από τις αγελάδες, αλλά καταναλώνουν τεράστιες ποσότητες ενέργειας, οδηγούν αυτοκίνητα, πετούν με αεροπλάνα, κατασκευάζουν εργοστάσια που ρυπαίνουν, κάνουν ορυχεία, δημιουργούν απίστευτα βουνά από πλαστικό και σκουπίδια, διαιωνίζουν πολέμους που καταστρέφουν τη γη σε δυσθεώρητα επίπεδα, και συνεχίζουν να ξεπερνούν τις αγελάδες στην αύξηση του πληθυσμού με ακραία διαφορά.

Οι αγελάδες το μόνο που κάνουν είναι να αναπνέουν και να κλάνουν, οπότε γιατί να σκοτώσουν αυτά τα αθώα ζώα; Γιατί να μην προχωρήσουν και να μπουν στο ψητό, και να σκοτώσουν μεγάλα τμήματα ανθρώπων, (το πραγματικό σχέδιο) σώζοντας το Bos taurus - βοοειδές που σύντομα θα κινδυνεύσει με εξαφάνιση; (αγελάδα) Έχετε αρχίσει να βλέπετε τον παραλογισμό αυτής της ψευδούς μαλακίας περί "κλιματικής αλλαγής"; Οι ανοησίες που καταπίνουν και πιστεύουν τα περισσότερα από αυτά τα αποβράσματα που προωθούν την "κλιματική αλλαγή", διευρύνουν τα όρια του παραλογισμού σε αστρονομικά επίπεδα.

Γίνεται πολύ χειρότερο. Αυτό το απίστευτα επιβλαβές και ηλίθιο σχέδιο του πολύ ηλίθιου Ιρλανδικού Υπουργείου Γεωργίας, και της Ιρλανδικής Υπηρεσίας Προστασίας Περιβάλλοντος, θα πληρώνει 5.000 ευρώ (5.622 δολάρια) για κάθε αγελάδα που θα σκοτώνεται. Λάβετε υπόψη σας ότι 200.000 αγελάδες αποτελούν το 0,02% του συνολικού αριθμού των αγελάδων στη γη. Είναι κανείς τόσο ηλίθιος ώστε να θεωρεί ότι πρόκειται για νόμιμο αγώνα κατά της απατηλής έννοιας της "κλιματικής αλλαγής"; Με αυτή την τιμή, θα κόστιζε 1,125 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο για να πληρωθούν οι κτηνοτρόφοι για τη θανάτωση των ζώων τους. (Με αυτή την τιμή, η θανάτωση όλων των αγελάδων στη γη, θα κόστιζε 5,525 τρισεκατομμύρια δολάρια) Αλλά τι γίνεται με το κόστος για την απόρριψη αυτών των ζώων, την τεράστια ποσότητα ενέργειας και ρύπανσης που χρησιμοποιείται για να γίνει αυτό, την απώλεια τροφίμων και γαλακτοκομικών προϊόντων, τη μείωση της προσφοράς και τις προφανείς ακραίες αυξήσεις των τιμών που είναι βέβαιο ότι θα έρθουν; Πώς θα αναπληρωθούν αυτές οι απώλειες και πόση αυξημένη ενέργεια θα απαιτηθεί για να καλυφθεί αυτό το κενό;

Αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι μπορεί να θεωρούν αυτό το θέμα ήσσονος σημασίας, αλλά αυτό θα ήταν ένα σοβαρό λάθος εκ μέρους σας. Οι εξουσίες που υπάρχουν δεν σκοπεύουν να σταματήσουν με τη θανάτωση των ζώων- σκοπεύουν να ελέγχουν πλήρως κάθε πτυχή της ζωής σας, συμπεριλαμβανομένου του τι φαγητό τρώτε, πού επιτρέπεται να πηγαίνετε, πόση ενέργεια επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε, πόση θέρμανση επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε το χειμώνα για να ζεσταίνεστε, πώς ξοδεύετε τις νομισματικές μονάδες που σας αναλογούν, (CBDCs) πόση ιατρική περίθαλψη επιτρέπεται να έχετε, πού μπορείτε να ζείτε, και ακόμη και να ελέγχουν αν μπορείτε να τεκνοποιήσετε ή όχι.

Γιατί να μην μπούμε στο ζουμί (λογοπαίγνιο;) αυτού του προβλήματος, και να απαλλαγούμε από τα ψέμματα και την προπαγάνδα που κατατρώγουν αυτόν τον πλέον αδαή, αξιολύπητο και αδιάφορο πληθυσμό. Ο καιρός ελέγχεται, βλάπτει σε μεγάλο βαθμό την ανθρωπότητα και τη φύση, και προκαλεί απίστευτη ζημιά όχι μόνο σε αυτή τη γη, αλλά και σε κάθε ζωντανό πλάσμα πάνω της. Αυτό δεν είναι, και ποτέ δεν ήταν, το αποτέλεσμα της φυσιολογικής ανθρώπινης συμπεριφοράς, αλλά οφείλεται στη μαζική χειραγώγηση του καιρού από την άρχουσα τάξη των δήθεν "ελίτ", οι οποίες έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν ψευδείς αφηγήσεις για το κλίμα για να δημιουργήσουν μαζικό φόβο προκειμένου να ελέγχουν τους πάντες. Αυτή είναι η απόλυτη ψεύτικη "έκτακτη ανάγκη" που χρησιμοποιείται για να καταλάβει την ανθρωπότητα.

Πολλοί παράγοντες είναι πιθανό να υπάρχουν σχετικά με τα ακραία κλιματικά φαινόμενα, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, της γεωμηχανικής του καιρού από το κράτος, της βροχής γραφενίου, της κατευθυνόμενης ενέργειας, της επίθεσης τροποποίησης του κλίματος, της θέρμανσης της ιονόσφαιρας με τη χρήση της τεχνολογίας HAARP, της σποράς νεφών, του ψεκασμού του ουρανού μας με μέταλλα και δηλητήρια μέσω της έγχυσης στρατοσφαιρικού αερολύματος (chemtrails) και, σίγουρα, της τεχνητής δημιουργίας και ενίσχυσης της καταστροφικής φύσης των τυφώνων και των σεισμών. Σίγουρα, γίνονται και άλλοι καταστροφικοί χειρισμοί του καιρού που είναι άγνωστοι προς το παρόν, καθώς το πλήρες τεχνολογικό δυναμικό του στρατού είναι μυστικό και πολύ πιο μπροστά από αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι. Επιπλέον, οι απελευθερώσεις τοξικών χημικών ουσιών, τα βιολογικά όπλα και η συνεχής δηλητηρίαση της γης και των υδάτων με θανατηφόρες ουσίες, όπως η γλυφοσάτη, συνεχίζονται συνεχώς. Ο καιρός είναι πλέον ένα σημαντικό όπλο κατά της ανθρωπότητας και χρησιμοποιείται για να μονοπωλήσει όλη τη γεωργία και την παραγωγή τροφίμων, ή την προγραμματισμένη έλλειψή τους.

Δεν είναι μόνο οι αγελάδες που θα στοχοποιηθούν από αυτά τα σατανικά τέρατα της "κλιματικής αλλαγής", είναι ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή. Έτσι, το να πιστεύουμε ότι η θανάτωση των αγελάδων θα σώσει οποιονδήποτε ή αυτή τη γη, δεν είναι μόνο εντελώς γελοίο, αλλά και ένα σημάδι ότι αυτό είναι μόνο η αρχή μιας πολύ ευρύτερης επίθεσης σε όλο το κοπάδι του προλεταριάτου. Μπορεί να προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με τα βοοειδή, αλλά αν επιτραπεί να συμβεί αυτή η φρικαλεότητα, εσείς και η οικογένειά σας θα είστε πιθανότατα οι επόμενοι.

Το διοξείδιο του άνθρακα (C02) είναι απολύτως ζωτικής σημασίας για την ύπαρξη του ανθρώπου. Χωρίς αυτό, τα πάντα στη γη θα πέθαιναν. Μέσω της διαδικασίας της φωτοσύνθεσης, τα φύλλα των δέντρων και των φυτών χρησιμοποιούν τη μεγάλη ενέργεια του ήλιου για να μετατρέψουν αυτό το C02 για να τροφοδοτήσουν τα φυτά, με αποτέλεσμα να παράγεται οξυγόνο που είναι απαραίτητο για τη ζωή, ώστε όλα τα πράγματα να μπορούν να ζουν και να αναπνέουν. Λέγεται ότι ένα μεγάλο δέντρο μπορεί να παράγει, χρησιμοποιώντας το αποβαλλόμενο C02, αρκετό οξυγόνο για να παρέχει ό,τι είναι απαραίτητο για μια ολόκληρη ημέρα για αρκετούς ανθρώπους. Τα φυτά αποθηκεύουν επίσης διοξείδιο του άνθρακα για να καθαρίζουν τον αέρα και να μειώνουν τις αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Αυτή η διαδικασία είναι επιτακτική για την επιβίωση της ζωής, καθώς χωρίς αυτήν, το οξυγόνο θα έπαυε να είναι διαθέσιμο. Αν το διοξείδιο του άνθρακα εξαλειφόταν, (net zero είναι ο ηλίθιος όρος που χρησιμοποιείται) τα πάντα θα πέθαιναν. Να το έχετε αυτό κατά νου την επόμενη φορά που θα ακούσετε κάποιον παραληρηματικό ντεγκραντέ της "κλιματικής αλλαγής" να υποστηρίζει τη θανάτωση όλων των ζώων μας (συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων) για να "σωθεί ο πλανήτης".

Το μόνο που χρειάζεται για να σωθεί αυτός ο πλανήτης και τα πάντα σε αυτόν, είναι η εξάλειψη όλων των ηγετών και των κυβερνήσεων! Σκεφτείτε το αυτό την επόμενη φορά που θα διαιωνίσετε τη δική σας καταστροφή επιλέγοντας να ψηφίσετε για να "εκλέξετε" έναν αφέντη, οποιονδήποτε αφέντη, για να σας κυβερνά και να σας ελέγχει. Είναι προτιμότερο να απαλλαγείτε απο τους πολιτικούς και να σώσετε τις αγελάδες.

"Σχεδόν όλη η ιστορία είναι ένα αδιάσπαστο μονοπάτι της μιας συνωμοσίας μετά την άλλη. Οι συνωμοσίες είναι ο κανόνας, όχι η εξαίρεση".

G. Edward Griffin


Σύνδεσμοι αναφοράς:

Irish government to cull 200,000 healthy cows to meet ‘climate goals’

Carbon Dioxide from breathing and farting is not a concern for ‘global warming’

Don’t blame cattle

World cattle numbers by year

Chemtrails: The Conspiracy Theory That Never Was

The power of one tree

Geoengineering Watch

 HAARP and the Sky Heaters Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου