Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει σχεδόν ολοκληρωθεί… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει σχεδόν ολοκληρωθεί…

Η Ευρωπαϊκή Ένωση , η Αμερικανική Ένωση ( NAFTA) και η Ασιατική Ένωση θα συγχωνευτούν για να δημιουργήσουν την Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση με ...Η Ευρωπαϊκή Ένωση , η Αμερικανική Ένωση ( NAFTA) και η Ασιατική Ένωση θα συγχωνευτούν για να δημιουργήσουν την Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση με έδρα και επικεφαλή τον ΟΗΕ…


Τα Ηνωμένα Έθνη αναλαμβάνουν όλο και περισσότερο το ρόλο της παγκόσμιας κυβέρνησης. Τον Σεπτέμβριο του 2024, οι παγκόσμιοι ηγέτες θα συγκεντρωθούν για τη «Σύνοδο Κορυφής του Μέλλοντος» και κατά τη διάρκεια αυτής της διάσκεψης τα κράτη μέλη του ΟΗΕ έχει προγραμματιστεί να υιοθετήσουν ένα Σύμφωνο για το Μέλλον που θα οδηγήσει σε μία παγκόσμια κυβέρνηση….

 

Γράφει ο Άλκης Νομικός

Δύσκολο να προσπαθήσεις να γράψεις ημέρες καλοκαιριού για θέματα που μόνο ευχάριστα δεν είναι , αλλά πιστέψτε με είναι άκρως αναγκαίο να γνωρίζουμε μιας και πρόκειται για το άμεση επιβίωση όλων μας !

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων αγαπητή μου φίλοι , έχει σχεδόν ολοκληρωθεί…..τα Ηνωμένα Έθνη αναλαμβάνουν όλο και περισσότερο το ρόλο της παγκόσμιας κυβέρνησης, τον Σεπτέμβριο του 2024, οι παγκόσμιοι ηγέτες θα συγκεντρωθούν για τη ‘’Σύνοδο Κορυφής του Μέλλοντος’’ και κατά τη διάρκεια αυτής της διάσκεψης τα κράτη μέλη του ΟΗΕ έχουν προγραμματιστεί να υιοθετήσουν ένα Σύμφωνο για το Μέλλον που θα οδηγήσει σε μία παγκόσμια κυβέρνηση….

Η Ευρωπαϊκή Ένωση , η Αμερικανική Ένωση ( NAFTA) και η Ασιατική Ένωση θα συγχωνευτούν για να δημιουργήσουν την Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση με έδρα και επικεφαλή τον ΟΗΕ, τον Σεπτέμβριο του 2015 τα Ηνωμένα Έθνη παρουσίασαν μια ‘’ νέα παγκόσμια ατζέντα για την ανθρωπότητα. Από τα ποιο σημαντικά που παρουσιάστηκαν ήταν :

Το Παγκόσμιο ΝΟΜΙΣΜΑ: Το Δολάριο όπως το και το ευρώ θα ‘’πέσουν’’ και στην θέση τους θα φέρουν το ψηφιακό παγκόσμιο νόμισμα.

Μια παγκόσμια θρησκεία, με τις πρωτοβουλίες του Βατικανού, δημιουργείται η νέα Παγκόσμια Θρησκεία: Το ΧΡΙΣΛΑΜ ή Chrislam

Όλοι οι πολιτικοί ηγέτες, ιεράρχες , κόμματα, συντεχνίες, παλιά τάξη, νέα τάξη, μαύρη αδελφότητα και λευκή αδελφότητα, τραπεζίτες ‘’δολοφόνοι’’ επιστήμονες, όλοι είναι υποχρεωμένοι να υπακούουν στο ίδιο κέντρο αποφάσεων ! Είναι αυτοί που ξεκίνησαν ένα γενικό σχέδιο διεθνούς κατάκτησης, για να κυβερνήσουν τον κόσμο, δηλαδή αυτόν που θα επιβιώσει, τα 500-800 εκατομμύρια με βάση τις δικές τους φιλοδοξίες .

Όμως θα πρέπει να γνωρίζεται ότι πάνω σε αυτήν την …την φιλοδοξία το 1994, 160 Έθνη συμφώνησαν να μειώσουν τον Παγκόσμιο πληθυσμό στο απίστευτο νούμερο των 800 εκατομμυρίων μέχρι το 2030 !!!

Είναι λογικό σε όλους να σκεφτούμε με ποιους τρόπους θα προσπαθήσουν να το επιτύχουν .

Σιγουρα μέ κάποιου είδους μεγάλο ‘’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ ‘’ … ( βλέπε πανδημία και COVIT ) για να αναλάβουν τα Ηνωμένα Έθνη κυριολεκτικά την εξουσία σε ολόκληρο τον πλανήτη !

Μετα από ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ τα κράτη θα δώσουν η καλύτερα, παραδώσουν πολλές ελευθερίες στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για να δημιουργήσει μια πλατφόρμα έκτακτης ανάγκης.

Ο Γενικός γραμματέας του ΟΗΕ γράφει, «Προτείνω η Γενική Συνέλευση να παράσχει στον Γενικό Γραμματέα και στο σύστημα των Ηνωμένων Εθνών μια μόνιμη εξουσία να συγκαλούν και να θέτουν σε λειτουργία αυτόματα μια Πλατφόρμα Έκτακτης Ανάγκης σε περίπτωση μελλοντικού πολύπλοκου παγκόσμιου σοκ. επαρκή κλίμακα, σοβαρότητα και εμβέλεια».

Τι είδους λοιπόν «παγκόσμιο σοκ» θα ενεργοποιούσε αυτές τις δυνάμεις έκτακτης ανάγκης;

το έγγραφο πολιτικής μας λέει ότι μια μελλοντική πανδημία, ένα ‘’σημαντικό γεγονός στο διάστημα’’ ή ακόμα και ‘’απρόβλεπτοι κίνδυνοι’’ θα πληρούν τις προϋποθέσεις…..

Το έγγραφο δίνει πολλά παραδείγματα :

1. μεγάλων και ακραίων κλιματικών γεγονότων

2.ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΠΑΝΔΗΜΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ

3. Σημαντικού συμβάντος στο διάστημα» και

4. η θεωρεία του ‘’μαύρου κύκνου’’

Οι ‘’μαύροι κύκνοι’’ με παγκόσμια επίδραση έχουν τη δυνατότητα να πλήξουν τους πάντες άμεσα και έμμεσα, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, τόπου, εκπαίδευσης, φυλής ή επιχειρησιακού τομέα. Παράδειγμα αποτελεί μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, η οποία θα κτυπήσει σχεδόν όλες τις χώρες του πλανήτη αυτήν την κρίση θα την δημιουργήσουν οι ίδιοι οι παγκόσμιοι ηγέτες, εφαρμόζοντας το ‘’ προκαλώ πρόβλημα και επεμβαίνω να δώσω λύση, αλλά θα δώσουν την λύση που θέλουν αυτοί !

Και αποδεικνύεται ότι μόλις ενεργοποιηθούν αυτές οι εξουσίες έκτακτης ανάγκης, ο ΟΗΕ θα έχει την εξουσία να συνεχίσει να τις επεκτείνει επ’ αόριστόν …

Τα Ηνωμένα Έθνη θα διατηρούν επίσης το δικαίωμα να παρατείνουν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης όπως κρίνουν σκόπιμο, ο Γενικός Γραμματέας θα μπορούσε να παρατείνει τις εργασίες μιας Πλατφόρμας Έκτακτης Ανάγκης, εάν απαιτείται, σύμφωνα με την πρόταση πολιτικής των Ηνωμένων Εθνών. Η Σύνοδος Κορυφής SDG 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 18-19 Σεπτεμβρίου 2023 στη Νέα Υόρκη.

ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ; ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ; Η ΣΙΩΠΟΥΜΕ; Σιωπούμε διότι δυστυχός θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα αυτά αφορούν όλον τον πλανήτη εκτός από εμάς !

Στις 15 Νοεμβρίου 2019…… 11.000 επιστήμονες ζήτησαν τον έλεγχο του πληθυσμού ως μέσο καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής ! Ναί σωστά καταλάβατε , ότι οι ‘’καλοί’’ επιστήμονες ζητούν την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού ! Καταλάβατε όμως ότι μέσα στις χώρες που θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό τους είναι και η Ελλαδα ;

Ο χάρτης από την έκθεση της Deagel, που εκδόθηκε το 2014, προέβλεψε μια τεράστια μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού έως το 2025, η Ελλάδα πρέπει να έχει μείωση κατά -69.4 %…… ΔΗΛΑΔΗ όταν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ αναφέρουν ότι κατά την απογραφή του 2011, ο μόνιμος πληθυσμός ανερχόταν σε 10.816.286, ΤΟ 2022 Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 10.432.481 ΑΤΟΜΑ, δηλαδή προκύπτει μια μείωση περίπου 383.805.

Άρα εάν κάνουν μείωση με κάποιο τρόπο στην Ελλάδα κατά- 69.4% που ζητούν , αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι ο πληθυσμός από τα 10.816 εκατομμύρια, θα μείνει περίπου στα 3.2 εκατομμύρια Έλληνες, δηλαδή ίσως πραγματοποιηθεί η προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που αναφέρει ότι ‘’ Θα περπατάς ώρα, για να βρεις άνθρωπο’’ και όσοι ζήσουν, θα τρώνε με χρυσά κουτάλια’’. Με χρυσά κουτάλια θα τρώνε, φαγητό θα έχουν να τρώνε ; ‘’ Αν βρίσκουν στον δρόμο ασήμι, δεν θα σκύβουν να το πάρουν, για ένα όμως στάχυ θα σκοτώνονται ποιος να το πρωτοπάρει….. ‘’

Αγαπημένη μου φίλοι το 1981 – Jacques Attali, σύμβουλος του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Μιτεράν σε μια συνέντευξη του , ανέφερε τα έξεις :

‘’Το μέλλον θα αφορά την εξεύρεση τρόπου μείωσης του πληθυσμού……. οι άνθρωποι ζουν περισσότερο απ’ όσο παράγουν και αυτό κοστίζει ακριβά στην κοινωνία….. η ευθανασία θα πρέπει να είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο στις μελλοντικές μας κοινωνίες, σε όλες τις περιπτώσεις. Φυσικά δεν θα μπορέσουμε να εκτελέσουμε ανθρώπους ή να φτιάξουμε στρατόπεδα, θα τους ξεφορτωθούμε κάνοντας τους να πιστέψουν ότι είναι για το καλό τους. Ο υπερπληθυσμός, και κυρίως άχρηστος, είναι κάτι που είναι πολύ δαπανηρό οικονομικά.

Θα βρούμε ή θα προκαλέσουμε κάτι, μια πανδημία που στοχεύει ορισμένους ανθρώπους, μια πραγματική οικονομική κρίση ή όχι, έναν ιό…δεν έχει σημασία, οι αδύναμοι θα υποκύψουν σε αυτό, οι φοβισμένοι και ηλίθιοι θα το πιστέψουν και αναζητουν θεραπεία. Θα έχουμε φροντίσει να υπάρχει θεραπεία, η επιλογή των ηλιθίων τότε φροντίζει μόνη της, πας μόνος σου στη σφαγή. ‘’

Μερικοί πιστεύουν ότι η Νέα Τάξη είναι ένα καθαρά ‘’δυτικό’’ κατασκεύασμα και ότι οι ανατολικές χώρες είναι εναντίον της παγκοσμιοποίησης, αυτό βέβαια φυσικά και δεν ισχύει διότι τα ανατολικά κράτη συνεργάζονται στενά με τους ίδιους ακριβώς παγκοσμιοποιητές με τους οποίους υποτίθεται ότι βρίσκονται σε πόλεμο!

Δυστυχώς φίλοι μου είμαστε παγιδευμένοι σε ένα στημένο παιχνίδι που δεν μπορούμε να το κερδίσουμε μόνοι μας ! Γιαυτο μην εμπιστεύεστε κανένα πολιτικό ηγέτη όποιας χώρας, κανένα θρησκευτικό ιεράρχη , κανένα άλλον ‘’σωτήρα’’ εμπιστευτείτε την προστασία της οικογένειας σας μόνο στα χέρια του Θεού και αν αποφασίσουμε να δράσουμε για να προλάβουμε όλα αυτά που σιγουρα θα έρθουν να ξέρουμε πως μια λέξη μπορεί να δημιουργήσει από μόνη της ελπίδες , η λέξη ΠΙΣΤΗ !
 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου