Ο Bill Gates εγκαινιάζει το υποχρεωτικό σύστημα ψηφιακής ταυτότητας, το «Χάρaγμa του Θηρioυ»...! Στα χνάρια του η Ελληνική κυβέρνηση... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Bill Gates εγκαινιάζει το υποχρεωτικό σύστημα ψηφιακής ταυτότητας, το «Χάρaγμa του Θηρioυ»...! Στα χνάρια του η Ελληνική κυβέρνηση...

  Σε ανάρτησή του στο X, ο Gates καυχήθηκε ότι μια πλατφόρμα ψηφιακής ταυτότητας ανοιχτού κώδικα που αναπτύχθηκε στην Ινδία «θα μπορούσε να ...

 


Σε ανάρτησή του στο X, ο Gates καυχήθηκε ότι μια πλατφόρμα ψηφιακής ταυτότητας ανοιχτού κώδικα που αναπτύχθηκε στην Ινδία «θα μπορούσε να αλλάξει ζωές» και να «καταργήσει τα εμπόδια παγκοσμίως».


Ο Παγκοσμιοποιητής Ευγονιστής Bill Gates παρουσίασε ένα νέο σύστημα ψηφιακής ταυτότητας "Mark of the Beast" (το “Χάραγμα του Θηρίου”), το οποίο, όπως λέει, θα είναι υποχρεωτικό για όλους τους πολίτες σε όλο τον κόσμο, αν θέλουν να συμμετέχουν στην κοινωνία.

 

Πηγή: The People’s Voice

Άρθρο του Sean Adl-Tabatabai

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

«Η απόδειξη της ταυτότητας επιτρέπει στους ανθρώπους να συμμετέχουν πλήρως στην οικονομία. Διευκολύνει την πρόσβαση στην απασχόληση και την εκπαίδευση, καθώς και σε υπηρεσίες όπως οι τράπεζες, τα κυβερνητικά προγράμματα και η υγειονομική περίθαλψη», αναφέρει το άρθρο από το GatesFoundation.org.
"Εάν ένα άτομο δεν μπορεί να αποδείξει ποιος είναι, μπορεί να επωφεληθεί από όλες τις ευκαιρίες που έχει να προσφέρει η κοινωνία;", διερωτάται το άρθρο, τονίζοντας πώς τα οργουελικά παγκόσμια συστήματα ταυτότητας επιτρέπουν στους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση και να αλληλεπιδρούν με τις ψηφιακές δημόσιες υποδομές (DPI).


twitter

"Οι ερευνητές λένε ότι οι DPI μπορούν να βοηθήσουν τις χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος να ξεπεράσουν τα παραδοσιακά στάδια ανάπτυξης, να βγάλουν εκατομμύρια ανθρώπους από τη φτώχεια και να δώσουν ώθηση στην οικονομική ανάπτυξη", δηλώνει το Ίδρυμα Gates.

Το Infowars.com αναφέρει - Στο διαδίκτυο, ωστόσο, οι άνθρωποι επεσήμαναν ότι το σχέδιο του Gates για μια ψηφιακή ταυτότητα - που μοιάζει τρομακτικά με το σατανικό σύστημα "Χάραγμα του Θηρίου" που προφητεύεται στην Αγία Γραφή - θα έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα, επιτρέποντας στους ανθρώπους να αποκλείονται από τις υπηρεσίες αν δεν έχουν συμμορφωθεί με ορισμένους κανόνες, δεν έχουν κάνει ορισμένες ενέργειες ή δεν πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις. 
twitter

"Όπως τα περισσότερα πράγματα που διαφημίζει ο Gates, ισχύει το ακριβώς αντίθετο", σημείωσε ο ειδικός σε θέματα κυβερνοασφάλειας Mike Benz, προσθέτοντας: "Μια εθνική ψηφιακή ταυτότητα δεν θα διευκολύνει την κυβέρνηση να παρέχει υπηρεσίες - θα διευκολύνει την κυβέρνηση να σας αποκλείσει από τις υπηρεσίες". 

Επιπλέον, πολλοί ανησυχούσαν για το γεγονός ότι ο Gates, ο οποίος διαδραμάτισε ρόλο στην πρόσφατη πανωλεθρία της ψευτοπανδημίας Covid-19 και την επακόλουθη αποτυχημένη κυκλοφορία των εμβολίων, θα έχει απεριόριστη πρόσβαση στην ταυτότητα όλων.

"Δεν μπορείς να έχεις ένα παγκόσμιο σύστημα κοινωνικής πίστωσης αν δεν έχεις ένα παγκόσμιο σύστημα ταυτότητας", έγραψε ένας πρόθυμος χρήστης του X, προσθέτοντας: "Ευτυχώς έχουμε μη εκλεγμένους παγκοσμιοποιητές γραφειοκράτες όπως ο Bill Gates για να φέρνουν στη ζωή την κομμουνιστική τεχνοκρατική ουτοπία".

Άλλοι εξέφρασαν επίσης την αντίθεσή τους με το μπλοκάρισμα των απαντήσεων του Gates στην ανάρτησή του, το οποίο πολλοί υπέθεσαν ότι δείχνει ότι κάτι κακόβουλο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στην Αποκάλυψη 13:16-17 της Βίβλου του Βασιλιά Ιακώβου αναφέρεται"Και κάνει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να λάβουν ένα χάραγμα στο δεξί τους χέρι ή στα μέτωπά τους: Και να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μόνο εκείνος που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του". 

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι παγκοσμιοποιητές ανυπομονούν να εφαρμόσουν το τεχνοκρατικό πλέγμα ελέγχου της μονοκοσμικής κυβέρνησής τους, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Gates δημοσιεύει άρθρα που χαιρετίζουν την άφιξη της ψηφιακής ταυτότητας. Ωστόσο, όλο και περισσότεροι Χριστιανοί και άτομα με γνώμονα την προστασία της ιδιωτικής ζωής αφυπνίζονται για την πραγματικότητα του κακού ολοκληρωτικού εφιάλτη, και αυτό πυροδοτεί ένα νέο επίπεδο αντίστασης όπως ποτέ άλλοτε. Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου