ΕΛΛΑΣ SOS: Κυριάκος και Ντόρα οι ρίζες του κακού…! Έρχονται εθνικές απώλειες... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΕΛΛΑΣ SOS: Κυριάκος και Ντόρα οι ρίζες του κακού…! Έρχονται εθνικές απώλειες...

  Μας προετοιμάζουν για εθνικές απώλειες… ! Συνεκμετάλλευση, Συνδιοίκηση και Συγκυριαρχία στο Αιγαίο… Τα ελληνικά νησιά στο Αιγαίο Πέλαγος...

 


Μας προετοιμάζουν για εθνικές απώλειες…! Συνεκμετάλλευση, Συνδιοίκηση και Συγκυριαρχία στο Αιγαίο…


Τα ελληνικά νησιά στο Αιγαίο Πέλαγος δεν ανήκουν στην Ελλάδα βάσει διεθνών συνθηκών; Γιατί τότε ο κ, Μητσοτάκης και η κ. Μπακογιάννη δημιουργούν τέτοιες αμφισβητήσεις, που εξυπηρετούν μόνο τα τουρκικά σχέδια και τον Ρ. Τ. Ερντογάν; Δεν γνωρίζουν ότι από τη στιγμή που η Ελλάδα δεν διεκδικεί τίποτε από την Τουρκία (σύμφωνα με τις κυβερνήσεις της), εάν εμείς προσφύγουμε στη Χάγη, το Διεθνές Δικαστήριο δεν θα μας δικαιώσει σε όλα τα ζητήματα;

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Εδώ και κάποια χρόνια, αναφέρω, ότι η ανακήρυξη της υπαγωγής της Ελλάδος στο Μηχανισμό στήριξης (Μνημόνιο) από τον Πρωθυπουργό (τότε) Γιώργο Παπανδρέου στις 23 Απριλίου 2010 από το μαγευτικό και Ελληνικό Καστελόριζο δεν ήταν διόλου τυχαία!

Έγινε από εκεί, γιατί προφανώς έπρεπε να σηματοδοτηθεί από τον τότε Πρωθυπουργό οι εξελίξεις που θα ακολουθούσαν τα επόμενα χρόνια και για τις οποίες προφανώς όλο το πολιτικό ελληνικό φάσμα ήταν ενήμερο!

Έτσι στις πρόσφατες ημέρες μας η κ. Ντόρα Μπακογιάννη δηλώνει ανερυθρίαστα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστου από την στήλη του στα ΝΕΑ:

«Πρέπει να ξεφύγουμε από τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις του περασμένου αιώνα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα μεταξύ μας προβλήματα, να δούμε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή “με άλλο μάτι”, και να κατανοήσουμε ότι τυχόν προσφυγή στο δικαστήριο της Χάγης μπορεί μεν να έχει ως συνέπεια μερικές απώλειες για μας, όπως ας πούμε την ΑΟΖ του Καστελόριζου, αλλά θα κατοχυρώσει τα δικαιώματα άλλων νησιών μας, όπως της Ρόδου ή της Λέρου»!

Μας προετοιμάζουν για εθνικές απώλειες…

Δηλαδή, για τι ακριβώς μας έχει προετοιμάσει η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, Βουλευτής Χανίων της ΝΔ, πρώην ΥΠΕΞ στην κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, αδελφή του σημερινού Πρωθυπουργού και κόρη του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη;

Αναγνωρίζει δηλαδή, πως η παγιωμένη πολιτική θέση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία και εκείνη υποστηρίζει, για προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης της υφαλοκρηπίδας του Αιγαίου, των θαλασσίων ζωνών και άλλων ζητημάτων, θα επιφέρει την απώλεια του Καστελόριζου; Προκειμένου να κατοχυρωθούν τα ελληνικά δικαιώματα στη Ρόδο και τη Λέρο;

Μα τα ελληνικά νησιά στο Αιγαίο Πέλαγος δεν ανήκουν στην Ελλάδα βάσει διεθνών συνθηκών; Γιατί τότε ο κ, Μητσοτάκης και η κ. Μπακογιάννη δημιουργούν τέτοιες αμφισβητήσεις, που εξυπηρετούν μόνο τα τουρκικά σχέδια και τον Ρ. Τ. Ερντογάν;

Δεν γνωρίζουν ότι από τη στιγμή που η Ελλάδα δεν διεκδικεί τίποτε από την Τουρκία (σύμφωνα με τις κυβερνήσεις της), εάν εμείς προσφύγουμε στη Χάγη, το Διεθνές Δικαστήριο δεν θα μας δικαιώσει σε όλα τα ζητήματα;

Όταν ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχουν καταγγείλει αυτήν την περίεργη πολιτική πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!

Αλλά η στάση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της “υπερυπουργού” της κυβερνήσεως Ντόρας Μπακογιάννη στο ζήτημα προσφυγής της Ελλάδος στη Χάγη, θυμίζει κατά πολύ τη προσφώνηση από χειρόγραφου (και έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό!) της Προέδρου της Βουλής Άννας Ψαρούδα – Μπενάκη το 2005, προς  τον νέο (τότε) Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, όταν και είπε μεταξύ των άλλων και τα οποία επιβεβαιώθηκαν και συνεχίζουν να επιβεβαιώνονται στα χρόνια που ακολούθησαν και ακολουθούν:

«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης…»!

Άδωνις Γεωργιάδης: “Η κυρία Ντόρα Μητσοτάκη - Μπακογιάννη έχει αναλάβει εργολαβικά τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας…”!

Αλλά πριν προχωρήσω, ας θυμηθούμε τι ακριβώς έλεγε ο Υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και αντιπρόεδρος του κόμματος, ως Βουλευτής του ΛΑΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης, για την τότε ΥΠΕΞ της κυβερνήσεως της ΝΔ του Κώστα Καραμανλή, Ντόρα Μπακογιάννη:

«Η κυρία Ντόρα Μητσοτάκη Μπακογιάννη έχει αναλάβει εργολαβικά τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας. Μία Τουρκία που σκοτώνει έναν Έλληνα πιλότο, καταστρέφει το αεροπλάνο του, κάνει παραβιάσεις νυχθημερόν, μας ζητάει τα ρέστα για το F16, και πάει η κυρία Μπακογιάννη στην Κωνσταντινούπολη για να κάνει τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας.

Η κυρία αυτή μπήκε σε αυτή τη θέση από τις ΗΠΑ, αυτοί την διόρισαν, είναι βέβαιο ότι ο Καραμανλής δεν την ήθελε, έχει μπει για να κάνει ζημιά. Όσο γρηγορότερα φύγει, τόσο το καλύτερο. Η κυρία Μπακογιάννη σε αυτή τη θέση που βρίσκεται καθίσταται μέρα με τη μέρα επικίνδυνη»!

Μητσοτάκης – Γεραπετρίτης παραχωρούν κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος…

Με τούτα και με τ΄ άλλα δρομολογήθηκαν και συνεχίζουν να δρομολογούνται οι παραχωρήσεις κυριαρχικών θεμάτων της Ελλάδας μας!

Όταν ο Πρωθυπουργός της, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, δήλωσε πρόσφατα στο κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ τα εξής:

«οποιαδήποτε συμφωνία αυτού του τύπου, μπορεί ενδεχομένως να συνεπάγεται και κάποιες υποχωρήσεις από κάποιες θέσεις που μπορούν να αποτελέσουν την αφετηρία μιας διαπραγμάτευσης… Ο σκοπός μου είναι να μπούμε στον πυρήνα της βασικής μας διαφοράς με την Τουρκία και αν καταφέρουμε, να συμφωνήσουμε να πάμε στη Χάγη. Υπάρχει μια τολμηρή ατζέντα με την Τουρκία που είμαι διατεθειμένος να διερευνήσω»!

Επίσης, ο ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης δήλωσε μετά τη δήλωση του Πρωθυπουργού, πως ενδέχεται να υπάρξει απόκλιση από τις αρχικές ελληνικές θέσεις, αλλά αυτή σε καμία περίπτωση δεν θα αφορά υποχώρηση στην κυριαρχία: 

«Όταν ξεκινάμε έχουμε κάποιες αρχικές θέσεις. Μπορεί να υπάρξει απόκλιση από βασικές θέσεις αλλά δεν θα αφορά υποχώρηση από την αρχική γραμμή αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα αφορά σε κυριαρχία»!

Σε αυτό το νοσηρό κλίμα προετοιμάζουν Μητσοτάκης και Γεραπετρίτης την προετοιμασία συνυποσχετικού προσφυγής της Ελλάδος και της Τουρκίας στο ΔΔΧ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΥΠΕΞ:

«Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, θα πραγματοποιήσει, στις 5 Σεπτεμβρίου, επίσκεψη εργασίας στην Τουρκία, όπου θα έχει συνομιλίες με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκικής Δημοκρατίας, Hakan Fidan. Οι δύο Υπουργοί θα συζητήσουν θέματα που άπτονται των διμερών σχέσεων, καθώς και για περιφερειακές εξελίξεις»!

Όπως επίσης ανακοινώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, πως μεταξύ 19-24 Σεπτεμβρίου 2023 έχει ήδη προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ, συνάντηση μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! Αυτών των ραγδαίων εξελίξεων ακολουθεί στο τέλος του 2023, η διοργάνωση Ανώτατου Συμβούλιου Συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας, στη Θεσσαλονίκη!

Εκεί θα συναποφασιστούν η συνεκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου στο Αιγαίο Πέλαγος, η πλήρης αποστρατικοποίηση των νησιών μας, αναγνώριση “προδοτικού πακέτου” δικαιωμάτων στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης μας, αλλά και της τουρκικής εφεύρεσης περί μουσουλμανικής μειονότητας στα Δωδεκάνησα! 

Αυτά θα είναι “τα 30 αργύρια της προδοσίας” προκειμένου η ελληνική κυβέρνηση – τάχατες – να εξασφαλίσει την αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδος! 

Στα παραπάνω πρωτεύοντα ρόλο παίζει το τουρκολάγνο ΝΑΤΟ, το οποίο διαμηνύει στην ελληνική κυβέρνηση, πως αν αποστρατικοποιηθούν τα νησιά μας, θα μας εγγυηθεί την ασφάλειά τους! 

Οι Μητσοτάκης – Γεραπετρίτης τα πιστεύουν (;;;) αυτά!

Εσύ ελληνικέ λαέ θα δεχτείς να παραδώσεις στις επόμενες γενιές μικρότερη Ελλάδα, από αυτήν που σου παρέδωσαν οι γονείς σου;

Συνεκμετάλλευση, Συνδιοίκηση και Συγκυριαρχία στο Αιγαίο…

Στο σημείο αυτό εκτιμώ, ότι αξίζει τον κόπο να σας παραθέσω σχέδιο για το Αιγαίο, που μου εκμυστηρεύτηκε πηγή μου που διατηρεί επαφή με υψηλής πληροφόρησης Αμερικανό διπλωμάτη, που είναι επικεφαλής “δεξαμενής σκέψης” (Think Tank) του State Department! Αυτό το σχέδιο – σενάριο τρόμου έχει τα εξής στάδια:

Α) Συνεκμετάλλευση!

Β) Συνδιοίκηση!

Γ) Συγκυριαρχία! Η οποία θα γίνει μετά από την παραχώρηση πολιτιστικών και άλλων δικαιωμάτων στους μονίμως, πλέον, εγκατασταθέντες παράνομους μετανάστες στα νησιά μας. Και για την ασφάλεια των οποίων θα πρωτοστατήσει η Τουρκία.

Δ) Μετά την συνδιοίκηση, θα απαιτηθεί από την Τουρκία η αποχώρηση του ελληνικού στρατού, από τα επίμαχα και εποικισθέντα νησιά μας. Με το επιχείρημα από πλευράς Τουρκίας, πως αφού συνδιοικούμε, γιατί να υπάρχει ελληνικός στρατός σε αυτά;

Ε) Αρπαγή νήσων μας από την Τουρκία μετά τη διχοτόμηση του Αιγαίου μας στον 25ο Μεσημβρινό!

Η υπογραφή της συνεκμετάλλευσης θα πραγματοποιηθεί, είτε με την απ΄ ευθείας προσφυγή στη Χάγη, είτε με ένα θερμό επεισόδιο εντός της ελληνικής ΑΟΖ!

Τότε η Τουρκία θα επανέλθει ολοκληρωτικά στην σφαίρα επιρροής των ΗΠΑ, με ή χωρίς τον Ρ. Τ. Ερντογάν!

Τα παραπάνω δημόσια έχω γράψει σε άρθρα μου και έχω πει σε τηλεοπτικούς διαύλους από το 2018!

Ο άθεος νεοφιλελευθερισμός τα πιστεύω των Μητσοτάκη – Μπακογιάννη…

Κλείνοντας, να θυμίσω, πως η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνεδρίαση του Ινστιτούτου Πολιτισμικής Διπλωματίας, μας είπε, ότι:

«Το διαδίκτυο είναι η πιο σοσιαλιστική εφεύρεση μετά τη θρησκεία του Χριστού»!

Αν δεν καταλάβατε, αυτή είναι η υλιστική κοσμοθεωρία της αδερφής του Πρωθυπουργού, υπερασπιστών του άθεου νεοφιλελευθερισμού, που σήμερα πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία, η πάλαι ποτέ “γαλάζια Παράταξη”, υπέρμαχη της θρησκείας μας, των ιδανικών, των παραδόσεων του Έθνους, εξ ου και οι αριστερό-κομμουνιστές την είχαν ονομάσει “συντηρητική Παράταξη”! Γιατί εξέφραζε τις αγωνίες, τους πόθους, τα πιστεύω της “Μεσαίας Αστικής Τάξης”! 

Αυτής της Αστικής Τάξης, που η σημερινή ΝΔ πρωτοστατεί στην υφαρπαγή των οικιών τους, με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη να δηλώνει:

«Οι πλειστηριασμοί είναι υποχρέωση του Μνημονίου. Αν δεν γίνουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας δεν θα μας δίνουν δάνεια οι τράπεζες! Είμαστε υπό επίβλεψη! Έχουμε υποχρεώσεις!»! 


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου