Το CDC προειδοποιεί για ξαφνική θανατηφόρα αλλεργία στο κρέας που σαρώνει την Αμερική - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το CDC προειδοποιεί για ξαφνική θανατηφόρα αλλεργία στο κρέας που σαρώνει την Αμερική

Το CDC εξέδωσε προειδοποίηση σχετικά με την «ξαφνική» αύξηση των θανατηφόρων αλλεργιών στο κρέας στον αμερικανικό πληθυσμό. Το AGS είναι ένα...






Το CDC εξέδωσε προειδοποίηση σχετικά με την «ξαφνική» αύξηση των θανατηφόρων αλλεργιών στο κρέας στον αμερικανικό πληθυσμό. Το AGS είναι ένα είδος τροφικής αλλεργίας που κάνει τους ανθρώπους αλλεργικούς στο κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Η κατάσταση συχνά ξεκινά με το δάγκωμα του τσιμπουριού Lone Star, σύμφωνα με αναφορές...


Παγκοσμίως υπάρχει μια προσπάθεια επιβολής μετάβασης σε «εναλλακτικές» μορφές διατροφής οι οποίες βεβαίως θα είναι και πλήρως ελεγχόμενες εφόσον θα προέρχονται από εργοστάσια παραγωγής εργαστηριακού κρέατος...! Είτε μέσω επισιτιστικής κρίσης, ή μέσω ανάλογων προειδοποιήσεων, όπως αυτή του CDC για θανατηφόρα αλλεργία σε κρέας και γαλακτοκομικά...

 

Πηγή: The Peoples Voice

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

«Μια σπάνια αλλεργία στο κρέας από τσιμπήματα τσιμπουριών αυξάνεται και μπορεί να έχει ήδη επηρεάσει έως και 450.000 ανθρώπους», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το CDC. Η ομοσπονδιακή υπηρεσία υγείας επιβεβαιώνει ότι το CDC έχει καταγράψει μια «απότομη αύξηση των περιπτώσεων συνδρόμου alpha-gal (AGS).»

Τα συμπτώματα του AGS μπορεί να είναι δυνητικά απειλητικά για τη ζωή, με συμπτώματα που κυμαίνονται από ήπια έως σοβαρά και περιλαμβάνουν εξάνθημα, κνίδωση, ναυτία, έμετο, διάρροια, δύσπνοια, πόνο στο στομάχι και καούρα.

Το CDC εξέδωσε προειδοποίηση σχετικά με την «ξαφνική» αύξηση των θανατηφόρων αλλεργιών στο κρέας στον αμερικανικό πληθυσμό.

Το CDC εξέδωσε προειδοποίηση για το σύνδρομο alpha-gal (AGS) καθώς τα κρούσματα σε όλη την Αμερική εξαπλώνονται με ανησυχητικό ρυθμό, αφήνοντας τους γιατρούς μπερδεμένους. 

Το AGS είναι ένα είδος τροφικής αλλεργίας που κάνει τους ανθρώπους αλλεργικούς στο κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Η κατάσταση συχνά ξεκινά με το δάγκωμα του τσιμπουριού Lone Star, σύμφωνα με αναφορές.


«Μια σπάνια αλλεργία στο κρέας από τσιμπήματα κροτώνων αυξάνεται και μπορεί να έχει ήδη επηρεάσει έως και 450.000 ανθρώπους», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το CDC.

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία υγείας επιβεβαιώνει ότι το CDC έχει καταγράψει μια «απότομη αύξηση των περιπτώσεων συνδρόμου alpha-gal (AGS).»

Τα συμπτώματα του AGS μπορεί να είναι δυνητικά απειλητικά για τη ζωή, με συμπτώματα που κυμαίνονται από ήπια έως σοβαρά και περιλαμβάνουν εξάνθημα, κνίδωση, ναυτία, έμετο, διάρροια, δύσπνοια, πόνο στο στομάχι και καούρα.

Σύμφωνα με την Δρ Johanna Salzer:

«Το βάρος του συνδρόμου alpha-gal στις Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσε να είναι σημαντικό δεδομένου του μεγάλου ποσοστού των περιπτώσεων που υπάρχουν υπόνοιες ότι δεν έχουν διαγνωστεί λόγω μη ειδικών και ασυνεπών συμπτωμάτων».

Τα νέα έρχονται εν μέσω εκκλήσεων από την ελίτ της παγκοσμιοποίησης να αναγκάσουν τους ανθρώπους να σταματήσουν να τρώνε κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα για να «σώσουν τον πλανήτη» από τον «παγκόσμιο βρασμό».

Όπως ανέφερε το The People's Voice  , ο Δρ. Matthew Liao, ένας βιοηθικός του WEF, έχει συζητήσει ανοιχτά πώς το AGS θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να κάνει τους ανθρώπους να δυσανεξούν στο κρέας παρά τη θέλησή τους.

Το Slaynews.com αναφέρει: Στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Επιστήμης του 2016, ο Λιάο εξήγησε ένα σχέδιο για τη γενετική μηχανική των ανθρώπων για την «αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής».

Υποστήριξε ανοιχτά την τεχνητή πρόκληση αλλεργίας στο κόκκινο κρέας σε ολόκληρο τον ανθρώπινο πληθυσμό.

Ο Λιάο πρότεινε τη χρήση ενός αναλόγου του μορίου άλφα-γαλ που βρίσκεται στο μοναχικό τσιμπούρι αστέρι για να κάνει την ανθρώπινη φυλή θανάσιμα αλλεργική στο κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Υποστήριξε ότι το σχέδιό του θα ανάγκαζε το κοινό να καταπολεμήσει την «κλιματική αλλαγή» επειδή «οι άνθρωποι δεν είναι πρόθυμοι να εγκαταλείψουν το κρέας».

«Οι άνθρωποι τρώνε πάρα πολύ κρέας», είπε στους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

«Και αν περιόριζε την κατανάλωση κρέατος, τότε θα βοηθούσε πραγματικά τον πλανήτη.

«Αλλά οι άνθρωποι δεν είναι πρόθυμοι να εγκαταλείψουν το κρέας», αναγνώρισε.

«Μερικοί άνθρωποι θα είναι πρόθυμοι, αλλά άλλοι - μπορεί να είναι πρόθυμοι, αλλά έχουν αδυναμία θέλησης».

Υπέθεσε ότι η ανθρώπινη μηχανική θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να κάνει τους ανθρώπους δυσανεξία σε ορισμένα είδη κρέατος ή σε ορισμένα είδη πρωτεϊνών βοοειδών:

«Υπάρχει αυτό το πράγμα που ονομάζεται τσιμπούρι Lone Star όπου αν σε δαγκώσει, θα γίνεις αλλεργικός στο κρέας…

«Έτσι, αυτό είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε μέσω της ανθρώπινης μηχανικής.

«Μπορούμε ενδεχομένως να αντιμετωπίσουμε πραγματικά μεγάλα παγκόσμια προβλήματα μέσω της ανθρώπινης μηχανικής».

Το έργο του Liao έχει γίνει ακρογωνιαίος λίθος της ατζέντας του WEF και αναφέρεται συχνά από τα μέλη της μη εκλεγμένης παγκοσμιοποιητικής οργάνωσης κατά τη διάρκεια συζητήσεων σχετικά με την πράσινη ατζέντα, το «Great Reset» του Klaus Schwab και τον «έλεγχο του πληθυσμού».

Εν τω μεταξύ, γνωρίζουμε ότι τα γενετικά τροποποιημένα κουνούπια έχουν ήδη απελευθερωθεί στη Φλόριντα και το Τέξας.

Υπάρχουν επίσης σχέδια να κυκλοφορήσουν περισσότερα στην Καλιφόρνια.

Τα κουνούπια απελευθερώνονται ακόμη και ενάντια στις επιθυμίες πολλών κατοίκων και περιβαλλοντικών ομάδων.

Δεν υπάρχει ενημερωμένη συγκατάθεση για τους πληθυσμούς που εκτίθενται σε αυτό το τεράστιο πείραμα.

Μερικοί ερευνητές αναφέρουν αυτά τα κουνούπια ως «μικρές ιπτάμενες σύριγγες» καθώς απελευθερώνονται για να διαδώσουν «εμβόλια».

Ο συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, και το Ίδρυμά του έχουν επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στο έργο ΓΤ κουνουπιών.

Το Ίδρυμα Gates έχει επενδύσει πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια στην Oxitec, την εταιρεία βιοτεχνολογίας που απελευθερώνει τις «ιπτάμενες σύριγγες».

Η κίνηση αυτή έχει οδηγήσει σε αυξανόμενες ανησυχίες για την εξάπλωση των ιών.

Η τοπικά επίκτητη ελονοσία είναι ανύπαρκτη στις ΗΠΑ τα τελευταία 20 χρόνια.

Ωστόσο, πέντε τέτοιες περιπτώσεις έχουν πρόσφατα διαγνωστεί από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμα για τα κουνούπια – τέσσερις στη Φλόριντα και μία στο Τέξας.

Μάλλον βολικά, ο Γκέιτς επενδύει επίσης σε μεγάλο βαθμό στη νεοεμφανιζόμενη βιομηχανία «κρέατος» που καλλιεργείται σε εργαστήριο.

Ο Gates επιμένει ότι τα ψεύτικα προϊόντα κρέατος του βοηθούν στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και στην επίτευξη των παγκοσμιοποιητικών στόχων «Net Zero».

Όμως, όπως ανέφερε προηγουμένως το Slay News, μια μελέτη διαπίστωσε ότι το «κρέας» που καλλιεργείται στο εργαστήριο είναι 25 φορές πιο επιβλαβές για το περιβάλλον από το πραγματικό βόειο κρέας από βοοειδή.

Σχόλιο Ελλήνων Αφύπνιση: Το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής εργαστηριακού κρέατος στον κόσμο κατασκευάζεται στην Ισπανία. Τόνοι ψεύτικου - εργαστηριακού κρέατος στα πιάτα των Ευρωπαίων σε λίγο καιρό...

Σε πρόσφατο άρθρο μας παρουσιάσαμε την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου παραγωγής εργαστηριακού κρέατος στον κόσμο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ισπανία. Μια βραζιλιάνικη εταιρεία θέλει να κατασκευάσει στην Ισπανία το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής εργαστηριακού κρέατος στον κόσμο το 2024. Έως και 4.000 τόνοι αυτού του τεχνητού κρέατος πρόκειται να παράγονται εκεί ετησίως για την αγορά της ΕΕ. (Δείτε το άρθρο).

Αν ταυτόχρονα συνυπολογίσουμε την προσπάθεια επιβολής μιας επισιτιστικής κρίσης εδώ και καιρό με τη συνεχιζόμενη καταστροφή σιταποθηκών κατά τη διάρκειαμ του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά και σε τοπικό επίπεδο την πρόσφατη καταστροφή που υπέστη ο Θεσσαλικός κάμπος από την κακοκαιρία «Daniel», αντιλαμβανόμαστε ότι παγκοσμίως υπάρχει μια προσπάθεια επιβολής μετάβασης σε «εναλλακτικές» μορφές διατροφής οι οποίες βεβαίως θα είναι και πλήρως ελεγχόμενες εφόσον θα προέρχονται από εργοστάσια παραγωγής εργαστηριακού κρέατος...



 Σχολιάστε το άρθρο μας. 

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου