V-ΑIDS στα παιδιά: Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν. Περισσότερες ανησυχητικές ενδείξεις αρνητικών κλινικών αποτελεσμάτων έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

V-ΑIDS στα παιδιά: Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν. Περισσότερες ανησυχητικές ενδείξεις αρνητικών κλινικών αποτελεσμάτων έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα...

  Η μελέτη της Moderna δείχνει δεκάδες εμβολιασμένα παιδιά νοσηλευόμενα. Τα εμβολιασμένα παιδιά δεν μπόρεσαν να αναπτύξουν αποτελεσματική αν...

 






Η μελέτη της Moderna δείχνει δεκάδες εμβολιασμένα παιδιά νοσηλευόμενα. Τα εμβολιασμένα παιδιά δεν μπόρεσαν να αναπτύξουν αποτελεσματική ανοσολογική απόκριση σε συνηθισμένα παθογόνα που μας περιβάλλουν και κατέληξαν να νοσηλευτούν. Οι αλλαγές του ανοσοποιητικού που μέτρησαν οι Αυστραλοί επιστήμονες είναι πραγματικές και επηρεάζουν εκατομμύρια παιδιά που έχουν εμβολιαστεί για την COVID-19.


Το VAIDS είναι ένας συνηθισμένος όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις μειώσεις της ανοσίας μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID. Δεν έχει, προς το παρόν, έναν αποδεκτό επιστημονικό ορισμό. Ωστόσο, με αυτές τις νέες μελέτες, πλησιάζουμε στο να έχουμε δεδομένα που μας επιτρέπουν να μετράμε τις αλλαγές που περιγράφονται με αυτόν τον όρο.

 

Άρθρο του Igor Chudov

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Πριν από μερικές εβδομάδες, ανέφερα μια αυστραλιανή μελέτη που έδειχνε μια αξιοσημείωτη μείωση των έμφυτων ανοσολογικών αποκρίσεων σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών μετά τους εμβολιασμούς τους για την COVID.

Το άρθρο προκάλεσε μεγάλη αντίδραση στα social media. Δημοσιεύτηκαν δύο έλεγχοι δεδομένων.

Οι επιστήμονες μιλούν

Τρεις συγγραφείς της αρχικής μελέτης του Frontiers έκαναν αυτή τη δημοσιευμένη δήλωση:




https://www.mcri.edu.au/news-stories/a-statement-regarding-a-recent-covid-19-vaccination-publication

Αξίζει να διαβάσετε προσεκτικά ολόκληρη τη δήλωσή τους. Ζητούν να μην ερμηνεύονται αρνητικά τα ευρήματά τους γιατί “δεν ερεύνησαν τις κλινικές συνέπειες αυτών των αλλαγών”. Λένε επίσης: “Δεν ξέρουμε πόσο διαρκούν”. Λένε ότι εάν αυτές οι μειώσεις στις ανοσολογικές αποκρίσεις σε κοινά παθογόνα δεν διαρκέσουν για πάντα, είναι εντάξει; Δεν είμαι σίγουρος.

Ακολουθεί το πραγματικά ενδιαφέρον κομμάτι της γραφής τους. Λένε (υπογραμμίζεται με μπλε χρώμα):

“Έχουμε βρει παρόμοιες αλλαγές στην ανοσολογική απόκριση μετά τον εμβολιασμό BCG σε βρέφη”.

Αυτό είναι ενδιαφέρον για έναν πολύ σημαντικό λόγο! Η αρχική μελέτη που έδωσε ώθηση στην ανάρτησή μου "Μελέτη αποδεικνύει ότι το εμβόλιο της Pfizer για την COVID προκαλεί VAIDS στα παιδιά" δεν είχε ομάδα ελέγχου. Οι ανοσολογικές αντιδράσεις των παιδιών που συμμετείχαν σε αυτή τη μελέτη συγκρίθηκαν με τη δική τους ανοσοποιητική κατάσταση πριν από τους εμβολιασμούς. Δεν υπήρχε άλλη ξεχωριστή, μη εμβολιασμένη ομάδα ελέγχου. Ο Brian Mowrey σημείωσε ότι, και έχει δίκιο - η μελέτη θα μπορούσε να ωφεληθεί από μια ομάδα ελέγχου.

Οι ίδιοι οι συγγραφείς απέρριψαν την ιδέα μιας ομάδας ελέγχου ως ανήθικη:

Οι περιορισμοί περιλαμβάνουν την αδυναμία συμπερίληψης μιας μη εμβολιασμένης ομάδας ελέγχου λόγω της σύστασης της ATAGI για όλα τα παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών να λάβουν το εμβόλιο BNT162b2. Ήταν ανήθικο να τυχαιοποιηθούν τα παιδιά σε ομάδα μη εμβολιασμένων, εικονικού φαρμάκου ή καθυστερημένου εμβολιασμού, δεδομένου ότι η ATAGI συνέστησε το εμβόλιο BNT162b2 για την ηλικιακή ομάδα ενδιαφέροντος και ότι η Μελβούρνη παρουσίαζε αύξηση των περιπτώσεων COVID-19 στην κοινότητα κατά την περίοδο της μελέτης.

Και όμως, οι συγγραφείς της μελέτης του Frontiers, στη μετέπειτα δήλωσή τους, ανέφεραν το εμβόλιο BCG και μας έδωσαν μια διαδρομή προς έναν κυκλικό δρόμο για να έχουμε μια ομάδα ελέγχου της μελέτης για την Covid - κατά κάποιο τρόπο.

Μπορούμε να συγκρίνουμε παιδιά που έχουν εμβολιαστεί για την Covid με παιδιά που έχουν εμβολιαστεί με BCG (αντιφυματικό εμβόλιο)!

Επίδραση BCG εναντίον Επίδραση εμβολίου της Pfizer

Οι συντάκτες της μελέτης του Frontiers αναφέρουν στη μετέπειτα δήλωση ότι τα εμβολιασμένα με BCG παιδιά παρουσίασαν “παρόμοιες αλλαγές” με τα εμβολιασμένα για Covid παιδιά.

Είναι αλήθεια αυτό;

Είναι παρόμοιες οι αλλαγές στη λειτουργία του ανοσοποιητικού που προκαλούνται από αυτά τα δύο εμβόλια, όπως υποστηρίζουν οι συγγραφείς;

Ας κοιτάξουμε. Ο Δρ. Κέρτις πιθανώς αναφέρεται σε αυτή τη μελέτη BCG από το 2018, που διεξήγαγε με συν-συγγραφείς:




https://academic.oup.com/jid/article/217/11/1798/4837044

Το διάγραμμα από την παραπάνω μελέτη BCG έχει μια παραπλανητικά παρόμοια εμφάνιση με τη μελέτη του εμβολίου της Pfizer.




Υπενθύμιση: η μελέτη του εμβολίου της Pfizer έχει ένα διάγραμμα που φαίνεται, εκ πρώτης όψεως, παρόμοιο:




Ωστόσο, το μόνο παρόμοιο πράγμα μεταξύ των γραφημάτων τους είναι ότι το καθένα έχει μια δέσμη επιμέρους γραφημάτων. Μπορεί να μοιάζουν “παρόμοια” σε κάποιον που δεν δίνει σημασία.

Πρώτον, αυτοί οι πίνακες οργανώνονται διαφορετικά: το διάγραμμα του BCG έχει υποδιαγράμματα για κάθε παθογόνο, που περιγράφει λεπτομερώς διάφορες ανοσοαποκρίσεις στο καθένα. Το διάγραμμα εμβολίων για την COVID έχει ένα υποδιάγραμμα για κάθε ανοσοαπόκριση, όπου παρατίθενται αλλαγές σε αυτήν την ανοσοαπόκριση σε κάθε παθογόνο. Με άλλα λόγια:

  • Το διάγραμμα του BCG πηγαίνει από τα παθογόνα στις ανοσολογικές αποκρίσεις
  • Το διάγραμμα της COVID πηγαίνει από τις ανοσολογικές αποκρίσεις στα παθογόνα.

Μπορείτε να συγκρίνετε τα δύο επιμέρους γραφήματα από καθένα από τα γραφήματα, σε μεγέθυνση:




Μπορείτε να δείτε ότι η μελέτη BCG έχει ανοσολογικές αποκρίσεις όμορφα ομαδοποιημένες ανά παθογόνο (Staphylococcus Aureus στο παραπάνω παράδειγμά μου). Η μελέτη επίδρασης του εμβολίου για την COVID έχει παθογόνα ομαδοποιημένα κατά ανοσοαποκρίσεις. Άρα οργανώνονται διαφορετικά. Αυτό φαίνεται με τα κόκκινα βέλη.

Δυστυχώς, αυτό καθιστά δύσκολη τη σύγκριση αυτών των μελετών, αλλά θα προσπαθήσω να βοηθήσω.

Ας επιμείνουμε στον Staphylococcus aureus, ένα κοινό παθογόνο που το σώμα μας αντιμετωπίζει συχνά.

Ολόκληρη η αριστερή πλευρά της εικόνας (η πλευρά του BCG) είναι αφιερωμένη στον S. Aureus. Η δεξιά πλευρά (από τη μελέτη της COVID) δείχνει αποκρίσεις IL-6, αλλά μία από αυτές είναι για τον S. Aureus, επομένως μπορούμε να συγκρίνουμε Covid εναντίον Εμβόλιο BCG.

Με μπλε χρώμα, δείχνω πώς η ανοσολογική απόκριση της IL-6 στον Staphylococcus aureus άλλαξε μόνο κατά -27% για το εμβόλιο BCG, αλλά μειώθηκε ΔΕΚΑ φορές για το εμβόλιο για την COVID!

Το διάγραμμα του BCG δείχνει πολύ μικρές μειώσεις στις ανοσολογικές αποκρίσεις στον S. Aureus, σε πολλές περιπτώσεις στατιστικά δυσδιάκριτες από τη μη μεταβολή. Οι περισσότερες αλλαγές είναι μικρές, μείον 5-15% περίπου. Δείτε ξανά το μέρος του BCG για τον S. Aureus:




Τώρα κοιτάξτε τις αλλαγές στην ανοσολογική απόκριση στο ίδιο παθογόνο S. Aureus, εξαπλωμένες σε όλο το διάγραμμα του εμβολίου για την COVID. Το διάγραμμα της COVID κλιμακώνεται λογαριθμικά, επομένως η θέση -1 σημαίνει πτώση 10 φορές. Πράγματι, πολλές λειτουργίες παρουσιάζουν μείωση περίπου 4-10 φορές. Τις σημάδεψα με ένα λυπημένο πρόσωπο:




Σε σύγκριση με εντελώς μικρές μειώσεις στην ανοσολογική απόκριση στις παραμέτρους του S. Aureus από το εμβόλιο BCGυπάρχουν μαζικές, πολλαπλές μειώσεις στις ίδιες παραμέτρους για το εμβόλιο της COVID.

ΟΧΙ καλό! Υποδηλώνει μια πολύ σημαντική επιδείνωση της ανοσολογικής απόκρισης.

Αποποίηση ευθύνης: Τα παιδιά στις μελέτες BCG και COVID δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα. Είναι διαφορετικών ηλικιών και δεν ταιριάστηκαν ιδανικά. Για όσους θέλουν να απορρίψουν τα ανησυχητικά σήματα, επειδή προέρχονται από μια ατελή σύγκριση, παρακαλούμε να θυμάστε ότι η “εΜπιστήμη της COVID” πάλεψε με νύχια και με δόντια ενάντια σε κάθε προσπάθεια μελέτης της ασφάλειας των εμβολίων για την Covid και των συνεπειών τους στο ανοσοποιητικό των παιδιών. Έτσι, αυτές οι συγκρίσεις είναι οι μόνες που έχουμε, δυστυχώς…

Μελέτη της Moderna για παιδιά δείχνει τα εμβολιασμένα παιδιά πολύ πιο άρρωστα

Ο οξυδερκής αναγνώστης μας FS, επεσήμανε σημάδια προβλημάτων με εμβολιασμένα παιδιά στη μελέτη εμβολίων για παιδιά της Moderna. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη σελίδα 165 του εγγράφου του FDA.

Με κόκκινο τόνισα τα προβλήματα υγείας των παιδιών που έκαναν το εμβόλιο της Moderna. Με πράσινο, τόνισα (μόνο ένα) παιδί στην ομάδα εικονικού φαρμάκου που αρρώστησε αρκετά.

Μπορείτε να δείτε πόσο πιο άρρωστα είναι τα εμβολιασμένα παιδιά! Εισάγονται σε νοσοκομεία με ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ, πυρετούς, εμπύρετες κρίσεις και πολλά άλλα προβλήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, ο εμβολιασμός ή το εικονικό φάρμακο ανατέθηκαν τυχαία, εξαλείφοντας τυχόν συγχυτικούς παράγοντες.







Διέγραψα σαφώς άσχετες καταχωρήσεις (ξένο αντικείμενο στον αεραγωγό, αλλεργία στα αυγά κ.λπ.).

Δυστυχώς, οι υπόλοιπες καταχωρήσεις απεικονίζουν πολύ άρρωστα παιδιά, εμβολιασμένα για την COVID, που νοσηλεύονται για συνηθισμένα κρυολογήματα, εμπύρετες κρίσεις, ωτίτιδες, πνευμονίες και πολλά άλλα.

Μόνο ένα άρρωστο παιδί ήταν ανεμβολίαστο (σημειώνεται με πράσινο).

Διαβάστε το ξανά και καταννοήστε το πλήρως...

Οι ερευνητές της Moderna έκριναν ότι όλα αυτά τα γεγονότα δεν είχαν σχέση. Ήταν πραγματικά άσχετα; Πώς και μόνο ένα παιδί με εικονικό φάρμακο ήταν άρρωστο; Τα εμβολιασμένα παιδιά δεν μπόρεσαν να αναπτύξουν αποτελεσματική ανοσολογική απόκριση σε συνηθισμένα παθογόνα που μας περιβάλλουν και κατέληξαν να νοσηλευτούν, να επανεισαχθούν σε νοσοκομεία κλπ.;

Δεν είναι τα παραπάνω αποδείξεις για VAIDS (Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας από το εμβόλιο);

Το VAIDS είναι ένας συνηθισμένος όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις μειώσεις της ανοσίας μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID. Δεν έχει, προς το παρόν, έναν αποδεκτό επιστημονικό ορισμό. Ωστόσο, με αυτές τις νέες μελέτες, πλησιάζουμε στο να έχουμε δεδομένα που μας επιτρέπουν να μετράμε τις αλλαγές που περιγράφονται με αυτόν τον όρο.

Καταστράφηκαν αποδείξεις;

Ελπίζω ότι μια μέρα, έντιμοι επιστήμονες και ερευνητές θα φτάσουν στο βάθος αυτής της κατάστασης. Όταν την κοιτάξουν, θα βρουν όλες τις αρχικές δόσεις "εμβολίου για την Covid" κατεστραμμένες, αρχεία διαγραμμένα κλπ.

Το εμβόλιο για την Covid, ευτυχώς, δεν συνιστάται πλέον για παιδιά στην Αυστραλία, όπου έγινε η αρχική μελέτη. Η μελέτη των Curtis et al. είναι αδύνατο να επαληθευτεί με το αρχικό εμβόλιο για την COVID!

Έτσι, δυστυχώς, έχουμε εκατομμύρια παιδιά που χρειάζονται να χρησιμοποιήσουν νοσοκομειακούς πόρους αντί να απολαμβάνουν την προηγουμένως υγιή παιδική τους ηλικία - και δεν υπάρχει τρόπος να μάθουμε τον ακριβή μηχανισμό του τι τους συνέβη!

Οι αλλαγές του ανοσοποιητικού που μέτρησαν οι Αυστραλοί επιστήμονες είναι πραγματικές και επηρεάζουν εκατομμύρια παιδιά που έχουν εμβολιαστεί για την COVID-19.

Οι γονείς τους ήθελαν το καλύτερο για αυτά και εμπιστεύτηκαν την Pfizer και τη Moderna. Όλοι οι γονείς αυτών των παιδιών είχαν τις καλύτερες προθέσεις - αλλά εμπιστεύτηκαν τους λάθος ανθρώπους και έκαναν στα παιδιά τους ένεση με μη αποδεδειγμένες ουσίες, που προκάλεσαν δραματική πτώση της ανοσίας τους. Η ανοσολογική απόκριση των παιδιών δεν δοκιμάστηκε πριν από την εκστρατεία εμβολιασμού - αντίθετα, βρέθηκε, σχεδόν τυχαία, δύο χρόνια αφότου τα παιδιά πήραν τα μυστηριώδη εμβόλιά τους.

Αξίζουν άραγε αυτοί οι άνθρωποι πανδημική αμνηστία; Τι λέτε;



 Σχολιάστε το άρθρο μας. 

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου