Κανένας δεν μιλά για ειρήνη, όλοι θέλουν αίμα… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κανένας δεν μιλά για ειρήνη, όλοι θέλουν αίμα…

  Όπως εξελίσσονται τα γεγονότα υποψιάζομαι ότι είναι όλα σχεδιασμένα για να καταλήξουν σε ένα Μεγάλο πόλεμο στην Μέση Ανατολή, ο οποίος πόλ...

 


Όπως εξελίσσονται τα γεγονότα υποψιάζομαι ότι είναι όλα σχεδιασμένα για να καταλήξουν σε ένα Μεγάλο πόλεμο στην Μέση Ανατολή, ο οποίος πόλεμος θα εξελιχθεί σε παγκόσμιο, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, δεν θέλουν ειρήνη, όλοι θέλουν αίμα.


   

Η Χαμας και η Χεζμπολάχ δημιουργήθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από τις δυνάμεις του σκότους για τους ίδιους λόγους, για να δημιουργούν χάος και τελικά πόλεμο στη Μέση Ανατολή, που θα καταλήξει σε ένα παγκόσμιο πόλεμο, που θα ανοίξει τον δρόμος της άφιξής  του αντίχριστου. 

 

Γράφει ο GEWKWN 

 

Θυσιάζουν τον λαό του Ισραήλ και τον λαό της Παλαιστίνης, και σύντομα και άλλους λαούς , οδηγώντας αθώους ανθρώπους, οικογένειες, και μικρά παιδιά σε φρικτό θάνατο. Όλοι γνωρίζουν ότι θα αλλάξει ο χάρτης της Μέσης Ανατολής, ο Λίβανος θα διαμελιστή, εκεί σχεδιάζουν να μεταφέρουν τους παλαιστινίους. 

 

ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: το 2011 ένας Διπλωμάτης φίλος ( δεν τον έχω ξαναδεί από το 2012) μου αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι θα αρχίσει ένα ντόμινο αποσταθεροποίησης ισλαμικών κρατών, (όπως και έγινε). Η Συρία θα χάσει ένα κομμάτι από την επικράτεια της το οποίο θα ενσωματωθεί στο νέο κουρδικό κράτος....... Σε ένα  μεγάλο κομμάτι του Λιβάνου θα δημιουργηθεί το νέο παλαιστινιακό κράτος [ θα μεταφέρουν τους παλαιστίνιους από το Ισραήλ για να μην είναι σκορπισμένοι στην καρδιά του Ισραήλ...... με αυτά που θα γίνουν στην μέση ανατολή και στην Κύπρο θα επισπευσθούν τα σχέδια για διαμελισμό της Τουρκίας’’  αυτό το κειμενο του διπλωματη το δημοσευσα στην triklopodia το  2019. 

 

Σήμερα η Ισραηλινή Αμυντική Δύναμη (IDF) δήλωσε ότι ξεκίνησε την ρίψη φυλλαδίων πάνω από την πόλη Beit Lahia της βόρειας Γάζας, λέγοντας στους κατοίκους ότι οι ενέργειες της Χαμάς τους ανάγκασαν να ξεκινήσουν μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση στην περιοχή και ότι........ πρέπει να αρχίσει η εκκένωση, ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ;  

 

Θυμάστε τι έγινε με την επίθεση της Ιαπωνίας στην Αμερικανική Ναυτική βάση, Περλ χάρμπορ,  που ‘’ανάγκασε’’ την Αμερική να μπει στον πόλεμο;  ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ότι οι Αμερικανοί όπως σήμερα και οι ισραηλινοί δεν είχαν πληροφορίες για τις επικείμενες επιθέσεις;   Σήμερα ο στρατός του Ισραήλ θεωρείται και είναι ο καλύτερος τεχνολογικά στρατός, ΑΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ..... και ολόκληρες οικογένειες δολοφονήθηκαν, κάηκαν σφαγιάστηκαν  από ‘’μαχητές’’ της Χαμάς,  τι παιγνίδι έχει παιχτεί εναντίον του λαού του Ισραήλ και εναντίον του λαού της Παλαιστίνης;  


ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ; 


Στις 8 Ιουνίου 1967, το Ισραήλ για να αναγκάσει τους Αμερικάνους να κτυπήσουν την Αίγυπτο που ήταν σε πόλεμο μαζί τους, επιτέθηκε στο αμερικανικό πολεμικό πλοίο USS Liberty σε διεθνή ύδατα και προσπάθησε να το βυθίσει. Το USS Liberty είχε 70% απώλειες, με 34 νεκρούς και 174 τραυματίες. Οι Ισραηλινοί χρησιμοποίησαν   μαχητικά αεροσκάφη  χωρίς σήμα και  τορπιλακατες χωρίς σήμα κατά την επίθεση. ο Πρόεδρος της Αμερικής, Λίντον Τζόνσον έστειλε μαχητικά αεροσκάφη με πυρηνικά όπλα για να ρίξουν πυρηνικές βόμβες στο Κάιρο της Αιγύπτου . Ανακλήθηκαν μόλις την τελευταία στιγμή, όταν ο Τζόνσον συνειδητοποίησε ότι ήταν οι Ισραηλινοί –και όχι οι Αιγύπτιοι– που είχαν κτυπήσει  το Liberty 

 

Αυτό που θα σας περιγράψω παρακάτω είναι ένα φανταστικό σενάριο. Δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, αλλά μπορεί και να έχει. Τα περιστατικά και τα γεγονότα και τα ονόματα είναι τυχαία και έχουν επιλεγεί για να περιγράψουν καταστάσεις που μπορούν να συμβούν.   


ΣΕΝΑΡΙΟ: Πολλά πλοία Αμερικανικά και Νατοϊκά έχουν μαζευτεί στην Ανατολική Μεσόγειο, ‘’ ΞΑΦΝΙΚΑ ‘’ κάποιος πύραυλος από το ‘’πουθενά’’ κτυπάει ένα πολεμικό πλοίο της Αμερικής,  ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ που ‘’ανάγκασε’’ την Αμερική να μπει στον πόλεμο, και ΣΗΜΕΡΑ η Αμερική θα ‘’αναγκαστεί’’ να μπει σε πόλεμο.  


Περιττό να αναφέρω  ότι οι εικόνες που θα παρουσιάσουν στην τηλεόρασή,  ενός Αμερικανικού πολεμικού πλοίου που βυθίζεται μετα από επίθεση, θα προκαλέσουν μεγάλη οργή στις Ηνωμένες Πολιτείες, ΚΑΙ ΤΟΤΕ...... 


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ένα φανταστικό σενάριο. Συνεχίζω, λοιπόν πριν γίνει αυτό με το πλοίο, ίσως  δούμε τον ισραηλιτικό στρατό να μπαίνει στην Γάζα, και τότε : 


1.  Τα κανάλια σε όλο τον κόσμο θα αρχίσουν να μεταδίδουν φρικτές εικόνες αθώων αμάχων που θα χάσουν την ζωή τους λόγο της επίθεσης του Ισραήλ, όπως ακριβώς έκαναν τα κανάλια  όταν επιτέθηκαν  οι εχθροί του Ισραήλ σε αμάχους ισραηλίτες.   


2.  Αυτές οι φρικτές εικόνες που θα μεταδίδουν τα παγκόσμια κανάλια, θα εξαγριώσουν κάθε μουσουλμανική τρομοκρατική οργάνωση. Θα κηρύξουν επίσημα πλέον πόλεμο εναντίον του στο Ισραήλ.   


3.Το Ισραήλ’’ ΞΑΦΝΙΚΑ’’  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ,  και τότε θα καλέσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες για στρατιωτική βοήθεια. Πράγμα που θα ανταποκριθούν διότι και οι ίδιοι θα δεχτούν ‘’επίθεση’’ σε κάποιο πλοίο τους......  


4. Τότε θα δούμε τις ΗΠΑ να χτυπούν στόχους και σε άλλες μουσουλμανικές χώρες, ( θα πουν ας εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να τελειώνουμε και με τους άλλους)   


5. και τότε θα δούμε τους Μουσουλμάνους να κηρύσσουν πόλεμο στις ΗΠΑ στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες, με τρομοκρατικές επιθέσεις.  


ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, διότι οι συνέπειες θα είναι τραγικές για όλο τον πλανήτη.  ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. 


ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: 


Το Ιράν άρχισε να μετακινεί πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς σε σημεία εκτόξευσης!   


Η Χεζμπολάχ ενημέρωσε τον Λιβανικό Στρατό και τις διεθνείς ειρηνευτικές δυνάμεις της UNIFIL να εκκενώσουν αμέσως όλες τις θέσεις στα σύνορα με το Ισραήλ, drones της Χεζμπολάχ από τον Λίβανο, τουλάχιστον 36, προσπάθησαν να πλήξουν τον πυρηνικό σταθμό Dimona τουλάχιστον ένα πέρασε από τα πυρά της αεράμυνας. 


Μια μοίρα μαχητικών του ΝΑΤΟ από την Ολλανδία προσγειώθηκε στο Ισραήλ. Αυτή θα είναι ίσως η αρχή του πολέμου για να τελειώσουν το Ιράν και την Συρία! Το ΝΑΤΟ έχει σχέδια και για τις 2 χώρες!!  

 

Ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ προς τον ισραηλιτικό στρατό, ‘’ Καταργήσαμε όλους τους κανόνες του πολέμου. Οι στρατιώτες μας δεν θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για τίποτα. Δεν θα υπάρχουν στρατιωτικά δικαστήρια....... Ξεκινήσαμε την επίθεση από αέρος, αργότερα, θα έρθουμε και από το έδαφος  ’’ 


Στον Λίβανο η Χεζμπολάχ, έχει προειδοποιήσει ότι  εάν το Ισραήλ ξεκινήσει μια χερσαία επίθεση στην Γάζα, η Χεζμπολάχ θα μπει στον πόλεμο για να υπερασπιστεί τους Παλαιστίνιους. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν στείλει πολλά μηνύματα προειδοποιώντας ότι  εάν η Χεζμπολάχ μπει στον πόλεμο εναντίον του Ισραήλ, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα τους κτυπήσουν.  Η  Χεζμπολάχ απάντησε ότι όχι μόνο θα μπει στον πόλεμο, αλλά ο ναυτικός της στόλος με πυραύλους κρουζ και τορπίλες είναι έτοιμος για πόλεμο με το Ισραήλ.  

 

Το Σώμα των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν δήλωσε δημόσια σήμερα το πρωί ότι είναι έτοιμοι να πάνε σε πόλεμο με το Ισραήλ στο πλαίσιο οποιασδήποτε κοινής επιχείρησης με τη Χεζμπολάχ.  Σήμερα, ο αρχηγός του πακιστανικού στρατού απείλησε το Ισραήλ οτι εάν το Ισραήλ εξαπολύσει χερσαία επίθεση στην Γάζα, το Πακιστάν θα δώσει βαλλιστικούς πυραύλους στους Παλαιστίνιους. 

 

Ο επικεφαλής της Χαμάς καλεί Παγκόσμια Ημέρα Οργής την Παρασκευή, η οποία θα περιλαμβάνει τρομοκρατικές επιθέσεις σε Εβραίους σε όλο τον κόσμο.  Εκκενώνεται η αμερικανική πρεσβεία στον Λίβανο, οι Αμερικανοί πολίτες πρέπει να εγκαταλείψουν την χώρα το συντομότερο δυνατό.  Η Αγγλία στέλνει το αεροπλανοφόρο της Queen Elizabeth) για να ενταχθεί στην δύναμη του Αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Gerald R. Ford το συντομότερο δυνατό.  


Νωρίτερα σήμερα, κατόπιν αιτήματος του Ισραήλ, η Ιορδανία έκλεισε τις συνοριακές διελεύσεις εντός και εκτός Ισραήλ. Η Ιορδανία άρχισε να μετακινεί άρματα  και στρατεύματα στα σύνορά της με το Ισραήλ.   

 

 ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΑ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ : 



Δεκάδες στρατιωτικά οχήματα μάχης των ΗΠΑ και σύμμαχοι του ΝΑΤΟ φτάνουν στα σύνορα της Ουκρανίας......Military Foundation  


Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι παραδέχεται ότι η χρηματοδότηση για την Ουκρανία φτάνει στο τέλος. Φαίνεται ότι οι ΗΠΑ θέλουν να τελειώνουν με την Ουκρανία φορτώνοντας την αποτυχία στον Ζελενσκι και στο επιτελείο του, αυτό κατά την άποψη μου κρύβει μεγαλύτερο κίνδυνο, α) πως θα αντιδράσει ο Ζελενσκι; β) πως θα αντιδράσει η Πολωνια, και αν το ΝΑΤΟ να μπει στην Ουκρανία ως ‘’ειρηνευτική Δύναμη’’ ; 


Ο Γέροντας πριν από πολύ καιρό μας προειδοποίησε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει με αιματοκύλισμα και από τις δυο πλευρές και ότι από εκεί και πέρα η Ρωσία θα μπει σε κανονικό πόλεμο με το ΝΑΤΟ με την  Αμερική κλπ   




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου