Οι ΗΠΑ οδεύουν σε έναν καταστροφικό πόλεμο… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι ΗΠΑ οδεύουν σε έναν καταστροφικό πόλεμο…

  Τα γεράκια της παγκοσμιοποίησης θα σύρουν τις Ηνωμένες Πολιτείες σε σύγκρουση στην Κορεατική Χερσόνησο, στα Στενά της Ταϊβάν, στην Ανατολι...

 






Τα γεράκια της παγκοσμιοποίησης θα σύρουν τις Ηνωμένες Πολιτείες σε σύγκρουση στην Κορεατική Χερσόνησο, στα Στενά της Ταϊβάν, στην Ανατολική Ευρώπη στον Περσικό Κόλπο και στην Μέση Ανατολή…

 

Αν οι υπολογισμοί του Deagel αποδειχθούν σχεδόν ακριβείς, τα πιο επικίνδυνα μέρη για να ζεις τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες , ο Καναδάς και το Ηνωμένο Βασίλειο, ακολουθούμενες από τη Γερμανία, την Αυστραλία και τα υπόλοιπα κράτη της ΕΕ...

 

Γράφει ο GEWKWN


Από τον πόλεμο της Κορέας οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν ισχυρούς στρατιωτικούς αντιπάλους τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ασία.  Ποτέ πριν δεν είχαν αντιμετωπίσει τέσσερις  ανταγωνιστές ταυτόχρονα, Ρωσία, Κίνα, Βόρεια Κορέα και Ιράν, των οποίων το συλλογικό πυρηνικό οπλοστάσιο θα μπορούσε μέσα σε λίγα χρόνια να είναι σχεδόν διπλάσιο από το δικό της.

 

Τα γεράκια της παγκοσμιοποίησης θα σύρουν τις Ηνωμένες Πολιτείες σε σύγκρουση στην Κορεατική Χερσόνησο, στα Στενά της Ταϊβάν, στην Ανατολική Ευρώπη στον Περσικό Κόλπο και στην Μέση Ανατολή, ήδη οι αντίπαλοι των ΗΠΑ απειλούν να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα. Η Βόρεια Κορέα αναπτύσσει διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους που μπορούν να φτάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Κίνα διπλασιάζει το μέγεθος του οπλοστασίου της. Η Ρωσία απειλεί να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα στον πόλεμο της στην Ουκρανία. και σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους, το Ιράν ίσως έχει πυρηνικά.  

 

foreignaffairs : Ο κίνδυνος πυρηνικής κλιμάκωσης κατά τη διάρκεια ενός συμβατικού πολέμου είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι εκτιμάται γενικά. Το αίνιγμα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι αντίπαλοι των ΗΠΑ - πώς να απειλήσουν πειστικά την κλιμάκωση και να φέρουν έναν αντίπαλο με πυρηνικά όπλα σε αδιέξοδο, το ίδιο πρόβλημα είχαν και οι ΗΠΑ τον καιρό του ψυχρού πολέμου. Όμως οι ΗΠΑ και το NATO βρήκαν μια απάντηση σε αυτό το πρόβλημα, θα εκτόξευαν μερικά ΤΑΚΤΙΚΑ πυρηνικά όπλα που έχουν μικρές αποδόσεις και μικρή εμβέλεια εναντίον στρατιωτικών στόχων. 

 

Για να υποστηρίξουν αυτή τη στρατηγική, οι Ηνωμένες Πολιτείες ανέπτυξαν χιλιάδες τακτικά πυρηνικά όπλα στην Ευρώπη. ΤΟ NATO δεν θα εξαπολύσει αυτοκτονικό πυρηνικό χτύπημα στην Ρωσία σε περίπτωση επίθεσης των Ρώσων σε χώρες του ΝΑΤΟ, αντίθετα θα χρησιμοποιήσουν, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ. 

 

οι Ηνωμένες Πολιτείες φέρνουν νέες πυρηνικές κεφαλές στην Ευρώπη. Η κεφαλή B61-12 είναι μια πιο προηγμένη κεφαλή από αυτές που αναπτύσσονται σήμερα στο Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία και την Τουρκία. Αυτές οι βόμβες μπορούν να εκραγούν κάτω από την επιφάνεια της Γης, αυξάνοντας την καταστροφή έναντι υπόγειων στόχων στο ισοδύναμο ενός όπλου επιφανειακής έκρηξης με απόδοση που ισοδυναμεί με 83 βόμβες της Χιροσίμα.    

 

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ:  ‘’Παιδιά μου αυτά που θα γίνουν θα είναι τρομακτικά, αυτά που έγιναν στην Ουκρανία δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα δείτε……… δεν μιλάμε για βομβαρδισμούς…..ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, δεν  μιλάμε για ηλεκτρισμό ούτε για οικονομικά ούτε για ενεργειακά εδώ λέμε ότι ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΗ Η ΓΗ, ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙ Η ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ….........ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ !!!     

 

Το Scientific American δείχνει ότι αν οι ΗΠΑ μπουν σε πυρηνική αντιπαράθεση, ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ  θα  οδηγήσουν σε θάνατο 300 εκατομμύρια Αμερικάνους, εκτιμώντας ότι έως και το 90% των Αμερικανών θα λάμβαναν θανατηφόρες δόσεις ακτινοβολίας, αυτή η νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Scientific American δίνει μια πολύ διαφορετική ματιά στο πώς θα μπορούσε να μοιάζει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος.  Αυτή η μελέτη συμφωνά με την Έκθεση Deagel για το έτος 2025.  "Η πρόβλεψη του Deagel για το 2025 έδειξε ότι η Αμερική και το Ισραήλ εξολοθρεύονται απόλυτα στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, με τον πληθυσμό του Ισραήλ να μειώνεται κατά 60% και η Αμερική να μεταμορφώνεται σε μια τριτοκοσμική χώρα.....  

  

Daily Mail : "Εάν οι ΗΠΑ δεχτούν επίθεση με πυρηνικά όπλα, o αντίπαλος πιθανότατα θα επικεντρώσει τα κτυπήματα  στις εγκαταστάσεις εκτόξευσης διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων (ICBM) της χώρας (στα σιλό)’’  Αυτό σημαίνει ότι εκτός από την  θανατηφόρα ακτινοβολία από τα πυρηνικά του αντιπάλου θα έχουν και την ακτινοβολία από τα δικά τους πυρηνικά.   

 

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ. Παράδειγμα : αν η Ρωσία κτυπήσει την Γερμανία με πυρηνικά, θα κτυπήσει πρώτα τα τα Σιλό με τα πυρηνικά της Γερμανίας, ΑΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ. Αν οι υπολογισμοί του Deagel αποδειχθούν σχεδόν ακριβείς, τα πιο επικίνδυνα μέρη για να ζεις τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες , ο Καναδάς και το Ηνωμένο Βασίλειο, ακολουθούμενες από τη Γερμανία, την Αυστραλία και τα υπόλοιπα κράτη της ΕΕ .   Η μελέτη της Deagel εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τον ιστότοπο του Deagel τον Μάρτιο του 2021.  




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου