Σχεδόν 4 χρόνια από την εργαστηριακή δημιουργία του ιού SαRσ-Cοβ-2… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σχεδόν 4 χρόνια από την εργαστηριακή δημιουργία του ιού SαRσ-Cοβ-2…

  Όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότεροι έχουν αντιληφθεί τις καταστροφικές επιπτώσεις από τις γνωστές «ενέσεις», με αποτέλεσμα μια αυξη...

 






Όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότεροι έχουν αντιληφθεί τις καταστροφικές επιπτώσεις από τις γνωστές «ενέσεις», με αποτέλεσμα μια αυξημένη θνησιμότητα της τάξης του 10-15% κατά μέσο όρο…


 

Αιφνίδιοι θάνατοι, λιποθυμίες με δυσάρεστα αποτελέσματα όπως πτώσεις και κατάγματα και πολλά τροχαία ατυχήματα, λόγω απώλειας του ελέγχου του οχήματος από τον οδηγό, επιθετικοί καρκίνοι με ταχύτατη εξέλιξη, αυτοάνοσα και συχνές λοιμώξεις λόγω της αποδυνάμωσης του ανοσοποιητικού συστήματος, εμφράγματα και μυοκαρδίτιδες, σε αυξημένη συχνότητα, ακόμα και σε νεαρές ηλικίες, κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί στο παρελθόν, πνευμονικές εμβολές και θρομβώσεις μικρές και μεγαλύτερες, σε διάφορα σημεία του αγγειακού δικτύου και στον εγκέφαλο, αιμορραγίες από ρήξη αγγειων και πολλά άλλα.

 


Γράφει ο Ιατρός Παντελής Οικονόμου


Σχεδον 4 χρόνια από την εργαστηριακη δημιουργία του ιου SARS-COV-2, o ιός μέσα από τις φυσικές μεταλλάξεις του, μετατράπηκε σε ένα σχετικά ήπιο ιό του αναπνευστικού συστήματος, που προκαλεί συνήθως βρογχίτιδα και ρινική συμφόρηση (μπούκωμα), ενώ πολλές φορές είναι τόσο ήπιος που ανακαλύπτεται εκ των υστέρων, με κάποιο θετικό τεστ.

 

Το γεγονός αυτό ευτυχώς έχει συνειδητοποιηθεί από τους περισσότερους, μεταξύ των οποίων και τους επαγγελματίες υγείας και έχει εκλείψει σε πολλούς πλέον ο φόβος.

 

Παρόλα αυτά σε μικροτερες ηλικίες καλό θα ήταν να χρησιμοποιηθούν οι βιταμίνες C, D και ψευδαργυρος και σε πιο μεγάλες ηλικίες το πρωτόκολλο του Peter McCullough εντός των πρώτων 3 ημερών, με προσθήκη υδροξυχλωροκίνης (plaquenil) ή ιβερμεκτίνης, σε όσους δεν μπορούν να πάρουν υδροξυχλωροκίνη και κάποιο αντιπηκτικό ή salospir. Περιμένουμε να συμπληρώσουμε τα 3 24ωρα ώστε να δούμε αν θα χρειαστεί κάτι περισσότερο. Αν υπάρχουν από την αρχή πολύ έντονα συμπτώματα βήχα ή χαμηλό οξυγόνο ή ιστορικό αναπνευστικής νόσου ή χρόνιου σοβαρού νοσήματος, ίσως χρειαστεί πιο επιθετική θεραπεία.

 

Αντιλαμβάνομαι επίσης οτι όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότεροι έχουν αντιληφθεί τις καταστροφικές επιπτώσεις από τις γνωστές ενέσεις, με αποτέλεσμα μια αυξημένη θνησιμότητα της τάξης του 10-15% κατά μέσο όρο: αιφνίδιοι θάνατοι, λιποθυμίες με δυσάρεστα αποτελέσματα όπως πτώσεις και κατάγματα και πολλά τροχαία ατυχήματα, λόγω απώλειας του ελέγχου του οχήματος από τον οδηγό, επιθετικοί καρκίνοι με ταχύτατη εξέλιξη, αυτοάνοσα και συχνές λοιμώξεις λόγω της αποδυνάμωσης του ανοσοποιητικού συστήματος, εμφράγματα και μυοκαρδίτιδες, σε αυξημένη συχνότητα, ακόμα και σε νεαρές ηλικίες, κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί στο παρελθόν, πνευμονικές εμβολές και θρομβώσεις μικρές και μεγαλύτερες, σε διάφορα σημεία του αγγειακού δικτύου και στον εγκέφαλο, αιμορραγίες από ρήξη αγγειων και πολλά άλλα.

 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ONS, περισσότεροι απο 50.000 επιλέον θάνατοι καταγράφηκαν στην Αγγλία και την Ουαλία το 2023 (στοιχεία μέχρι αρχές Νοεμβρίου) σε σχέση με το 2019, δηλαδή μία συνολική αύξηση 11%, που δεν δικαιολογείται από την ηπιότητα των τελευταίων στελεχών COVID. Η αύξηση ξεπερνάει το 37% στους άνω των 75 ετών (1).

 


Μελέτη (2) που δημοσιεύτηκε στις 17 Οκτωβρίου 2023 με στοιχεία από 17 χώρες του νοτίου ημισφαιρίου, δείχνει ότι οι γνωστές ενέσεις, όχι μόνο δεν μείωσαν την θνησιμότητα από τον COVID, αλλά διαπιστώθηκαν πρωτόγνωρες κορυφώσεις στη θνησιμότητα από κάθε αιτία σε κάθε χώρα - ιδίως στους ηλικιωμένους αφότου βγήκαν οι ενέσεις για τον COVID-19- και συμπίπτουν με το ξεκίνημα της 3ης και 4ης αναμνηστικής δόσης τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2022. Οι συγγραφείς της μελέτης υπολογίζουν 1 θάνατο σε κάθε 800 εμβολιασμένους, δηλαδή 1,74 εκατομμύρια επιπλέον θανάτους στις 17 χώρες της μελέτης. Ο κίνδυνος θανάτου έφτασε στο 5% των ηλικιωμένων άνω των 90 ετών που έκαναν την 4η δόση (3). Οι διαφορές στα νούμερα πάντως, πιθανώς να οφείλονται σε διαφορές στις παρτίδες των ενέσεων, ανά περιοχή και χώρα.




1.https://www.ons.gov.uk/.../weeklyprovisionalfigureso.../2023

2.https://correlation-canada.org/.../2023-09-17-Correlation...

3.https://www.theepochtimes.com/.../covid-vaccines-causally...




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου