Γ. Αϋφαντής : «Η Ελληνική ελίτ βολεύεται με ότι της δώσουν» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γ. Αϋφαντής : «Η Ελληνική ελίτ βολεύεται με ότι της δώσουν» (Video)

  «Η ελληνική ελίτ τελικά, βολεύεται με ότι της δώσουν στη μοιρασιά, στη δορυφοροποίηση της από Τουρκία…»   Ο πρέσβης ε.τ Γιώργος Αϋφαντ...

 






«Η ελληνική ελίτ τελικά, βολεύεται με ότι της δώσουν στη μοιρασιά, στη δορυφοροποίηση της από Τουρκία…»

 

Ο πρέσβης ε.τ Γιώργος Αϋφαντής, μιλώντας στον 98.4 , αναλύοντας όλα τα δεδομένα από τις τελευταίες κινήσεις της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο με Αίγυπτο, Λιβύη, Ελλάδα και την προκλητική της στάση στο Κυπριακό, αντιπαραβάλλοντας την με το αναίτιο κλίμα εφησυχασμού στην ελληνική πολιτική και οικονομική ελίτ, ιδίως μετά την "Διακήρυξη των Αθηνών", οδηγείται στο συμπέρασμα, πως η ελληνική ελίτ τελικά, βολεύεται με ότι της δώσουν στην μοιρασιά, στη δορυφοροποίηση της, από τον παίχτη ισχύος στην Ανατολική Μεσόγειο, που φαίνεται να αναδύεται ως τέτοιος με τις ευλογίες, συμμάχων αλλά και παιχτών, η Τουρκία.

Αναλύει ταυτόχρονα, την παγκόσμια σκακιέρα, την στάση των ΗΠΑ αλλά και το κλίμα φοβίας που καλλιεργείται στην Ευρώπη για ευθεία αναμέτρηση με την Ρωσία και εκτιμά , ότι επειδή οι δυνατότητες της τελευταίας σε έναν ευρύ με συμβατικά όπλα πόλεμο είναι περιορισμένες, το φάσμα μιας πυρηνικής απάντησης, λειτουργεί για την ώρα αποτρεπτικά για έναν γενικευμένο πόλεμο.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου