934.232.00€ πλήρωσε ο ελληνικός λαός για το ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα Κορμιά»!!! Η «woke culture» επιτίθεται λυσσαλέα…με τη βοήθεια της κυβέρνησης…(Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

934.232.00€ πλήρωσε ο ελληνικός λαός για το ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα Κορμιά»!!! Η «woke culture» επιτίθεται λυσσαλέα…με τη βοήθεια της κυβέρνησης…(Video)

  Σε οποιαδήποτε προσπάθεια εξύβρισης της Ορθοδοξίας, προπαγάνδας του εκφυλισμού ή εκμηδενισμού της πατρίδας, οι κυβερνώντες δίνουν πάντα χρ...

 






Σε οποιαδήποτε προσπάθεια εξύβρισης της Ορθοδοξίας, προπαγάνδας του εκφυλισμού ή εκμηδενισμού της πατρίδας, οι κυβερνώντες δίνουν πάντα χρήματα όντες πιστοί στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

 


Η «woke culture» επιτίθεται ως ταύρος σε υαλοπωλείο ενάντια σε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και τιμής υπάρχει ακόμα στην κοινωνία. Τώρα, με αφορμή το συγκεκριμένο «πολιτιστικό γεγονός» είδαμε και «Παναγία Εσταυρωμένη», μια ύβρις σαφώς ακατανόμαστη, για την οποία έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός χωρίς να το γνωρίζει 934.232.00€.

 

Με αυτήν την αφίσα που μας συγκλόνισε και μας στενοχώρησε ολους, είναι ηλίου φαεινότερο οτι προσπαθούν να γελοιοποιήσουν για μια ακόμη φορά την θρησκεία μας και το θράσος τους το χρηματοδοτούν κιόλας με τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου, όπως αποκαλύπτει σε νέο Video η Βασιλική Κασσίνα παραθέτοντας όλες τις αποφάσεις από το «Διαύγεια».

 














Αξιοσημείωτο είναι ότι 
για όλα αυτά τα «πολιτιστικά γεγονότα», όπως το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, η κυβέρνηση πάντα βρίσκει χρήματα, ενώ για τον Έλληνα φορολογούμενο δεν βρίσκει ποτέ, κάτι που άλλωστε είναι και ένα μέρος από την ατζέντα τους. Η λιτότητα !!!! Δείτε το αποκαλυπτικό video:



Η «woke culture» επιτίθεται λυσσαλέα…

Η Παναγία στην αφίσα που εξόργισε δικαίως τους πιστούς, εμφανίζεται με ακάλυπτη μια από τις ερωτογενείς γυναικείες γενετήσιες ζώνες. Δηλαδη, μιλάμε για υποβιβασμό της πριν, κατά και μετα την εγκυμοσύνη Της Παρθένου σε σεξουαλικό σύμβολο! Είναι προφανής η διάθεση εκπεσμου και ακυρωσης! Η μεταβολή της σε σεξουαλικό υποκείμενο την καθιστά πρόστυχη και ευτελη.

Επισης, θα πρέπει να γίνει κατανοητό πώς η αμεσότητα της προβολής μίας ερωτογενους ζώνης, καθιστά το πρόσωπο που απεικονίζεται ευάλωτο σε πάθη τρίτων και οπως αντιλαμβάνεται ο καθένας η Θεοτόκος δεν μπορεί να αποδίδεται έτσι.

Ως προς το καλλιτεχνικό κομμάτι τωρα, τίθεται το ερώτημα για κάθε καλλιτέχνημα αν είναι "ωραίο". Ένας από τους βασικότερους παράγοντες εδραιότητος της ωραιότητας είναι η διαχρονικότητα του καλλιτεχνήματα, δηλαδή η "κλασσική του φόρμα". Σαφέστατα και στην αρχαιοτητα υπήρχαν γυμνά γυναικεία αγάλματα τα οποία έμειναν κλασσικά ως προς την ωραιότητα τους, αλλά τα πρόσωπα της αρχαίας καλλιτεχνικής δημιουργίας δεν ήταν "μεταφυσικά", κινούνταν πάντα σε αυστηρά "φυσικά πλαίσια", εκπροσωπώντας μία "φυσική θρησκευτικότητα".

Δεν είναι το ίδιο με τον Χριστιανισμό! Ως προς τα θέματα τώρα των συμβολισμών του τερατουργήματος περί άμβλωσης, εξωσωματικής γονιμοποίησης και ευθανασίας, μιλάμε για μια αποδομητικη ελευθερία, για μια ελευθερία του να ανήκω στην μικροαστική, μικρονοική "αναυθεντικότητα μου" και να ”Έίμαι προς θάνατον" να "Είμαι προς το μηδέν" κι όχι "προς την Αιώνια Ζωή". Το να έχει κάποιος παιδί δεν είναι ατομική χαρά ή προαγωγή.  Το δικαίωμα της άμβλωσης καταπατά το δικαίωμα στην ζωή του εμβρύου. Το έμβρυο δεν είναι σώμα της γυναίκας που το φιλοξενεί ούτε παράσιτο…




Σχολιάστε το άρθρο μας. 

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


2 σχόλια

  1. Τα δήθεν μοντέρνα έργα πού δήθεν έχουνε απελευθερωθεί οι "καλλιτέχνες/σκηνοθέτες/παραγωγοί " κάθε άλλο παρά μοντέρνα είναι καί κάθε άλλο παρά απελυθερωμένοι είναι. Αυτό για μένα δείχνει ότι δεν ξέρουν πού πατάνε καί πού βρίσκονται. Μάλλον όλοι αυτοί ψάχνουν να βρούν τον εαυτόν τους ακόμη. Σόδομα καί Γόμορρα, τίποτα άλλο, ισοπέδωσαν τα πάντα καί βαδίζουν στην ζωή τους χωρίς κανέναν σκοπό και χωρίς να προσφέρουν κάτι αξιόλογο στην κοινωνία παρά μόνον διάβρωση το οποίον δείχνει καί τόν δικό τους διαβρωμένο χαρακτήρα. Σε όλους αυτούς λέω, καλά κρασιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για τις τεκμηριωμένες αποκαλύψεις σας σχετικά με την χρηματοδότηση του ντοκιμαντέρ. Παραθέσαμε σύνδεσμο σε σχετική μας ανάρτηση (για την επιλεκτική προστασία που χαίρει από την ΕΛ.ΑΣ., εδώ: https://opaidagogos.blogspot.com/2024/04/25-4-28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου