Αν συνεχίσεις να αγνοείς τη θυσία των προγόνων σου, η ιστορία θα συνεχίσει να είναι αμείλικτη απέναντι σου , μέχρι να βρουν δικαίωση τα εκατομμύρια Ελλήνων που έχασαν τις ζωές τους για εσένα … - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αν συνεχίσεις να αγνοείς τη θυσία των προγόνων σου, η ιστορία θα συνεχίσει να είναι αμείλικτη απέναντι σου , μέχρι να βρουν δικαίωση τα εκατομμύρια Ελλήνων που έχασαν τις ζωές τους για εσένα …

  Σήμερα, εμείς τι πράττουμε για να τιμήσουμε αυτό το ιερό αγαθό που κάποιοι άλλοι θέλησαν να μας το προσφέρουν δίνοντας ακόμη και την ζωή τ...

 





Σήμερα, εμείς τι πράττουμε για να τιμήσουμε αυτό το ιερό αγαθό που κάποιοι άλλοι θέλησαν να μας το προσφέρουν δίνοντας ακόμη και την ζωή τους;


 

Οι Έλληνες ήρωες πολεμούσαν για του Χριστού την πίστη τη Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία και αυτό δεν καταπίνεται εύκολα από τους νεοταξίτες, που πάνω απ’ όλα, θέτουν τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ , ενώ οι ήρωες του ΄21 έθεταν την Πατρίδα, την Θρησκεία και την Οικογένεια, θεσμούς τους οποίους πολεμούν σήμερα με τεράστια λύσσα…

 

 

Γράφει ο Άλκης Νομικος

 

 

Πλησιάζει η επέτειος της 25ης Μαρτίου του 1821 και θα επιμείνω στον ίδιο τρόπο σκέψης, προσπαθώντας να σας εμφυσήσω όχι τόσο το ότι μπορέσαμε και ελευθερωθήκαμε από τον Τουρκικό ζυγό , αλλά το ότι τολμήσαμε μετά από 92 αποτυχημένες προσπάθειες και τελικά τα καταφέραμε !!!

 

Φυσικά στις ημέρες που ζούμε και που αποδομούνται τα πάντα κυρίως όσο αφορά το φρόνιμα μας και τα ιδεώδη αυτού του Έθνους , κάποια από τα γνωστά παπαγαλάκια του συστήματος θα θελήσουν να αναφερθούν με διαφορά φαιδρά δημοσιεύματα, τα οποία ως μοναδικό σκοπό θα έχουν να αποδομήσουν και να απαξιώσουν τους ήρωες μας απέναντι στα μάτια μας !!!

 

Φυσικά ουδείς ισχυρίζεται ότι οι ήρωες αυτοί ήταν ‘Άγιοι ! Ήταν και αυτοί άνθρωποι με τις αδυναμίες τους , και τα ελαττώματά τους , μα πάνω απ’ όλα, ήταν Έλληνες και πιστέψτε με αυτό τους πονάει παρά μα πάρα πολύ γιατί η …ιδιότητα τους αυτή , υπερείχε των όποιων ελαττωμάτων τους !!!

 

Διότι αυτοί αγαπητοί μου βλέπετε πολεμούσαν για του Χριστού την πίστη τη Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία και αυτό δεν καταπίνεται εύκολα από τους νεοταξίτες, που πάνω απ’ όλα, θέτουν τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ , ενώ οι ήρωες του ΄21 έθεταν την Πατρίδα, την Θρησκεία και την Οικογένεια, θεσμούς τους οποίους πολεμούν σήμερα με τεράστια λύσσα !!!

 

Διότι στην τελευταία ψηφοφορία για τον περίφημο νόμο για τους ομοφυλοφίλους, είδαμε πολλούς γιαλαντζί δεξιούς να προδίδουν το παρελθόν τους για να διατηρήσουν τη καρεκλίτσα τους , την εκκλησία να κωφεύει επιδεκτικά όπως είδαμε φυσικά και την κυρία Πρόεδρο της …Δημοκρατίας τους , να διασκεδάζει με γνωστούς ΛΟΑΤΚΙ …αστέρες, για την ψήφιση του νόμου, λες και ότι μ΄ αυτόν, λύθηκαν όλα τα Εθνικά μας θέματα , η Τουρκία σταμάτησε να διεκδικεί την πλατειά Συντάγματος με τις παρόδους της, τα Σκόπια σταμάτησαν να αυτοονομάζονται σκέτο «Μακεδονία» και οι Αλβανοί, απελευθέρωσαν του Φρέντι Μπελέρη αφού πρώτα του έριξαν δυο χρονάκια φυλακή !!!

 

Εγώ όμως σήμερα θα σας θυμίσω κάποια λόγια τριών απ΄ αυτούς που το τόλμησαν και τελικά το κατάφεραν , μήπως και νιώσετε κάτι από τα σοφά λόγια τους , που είναι κάτι παραπάνω από προφητικά , ειδικά στις μέρες μας !!!

 

Ιωάννης Μακρυγιάννης:

 

«Και είπαν οι άθρησκοι που εβάλαμεν εις τον σβέρκο μας , να μη μανθάνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί. Και βγήκαν ακόμη ν’ α ποτάξουν την Εκκλησίαν, διότι έχει πολλήν δύναμη και την φοβούνται. Και είπαν λόγια άπρεπα για τους παπάδες. Εμείς με σκιάν μας τον Τίμιον Σταυρόν, επολεμήσαμεν ολούθε, σε κάστρα, σε ντερβένια, σε μπογάζια και σε ταμπούργια. Και αυτό ο Σταυρός μας έσωσε. Μας έδωσε την νίκην και έχασε (οδήγησε στην ήττα) τον άπιστον Τούρκον. Τόση μικρότητα στον Σταυρόν και σωτήρα μας! Και βρίζουν οι πουλημένοι εις τους ξένους και τους παπάδες μας, τους ζυγίζουν άνανδρους και απόλεμους. Εμείς τους παπάδες τους είχαμε μαζί εις κάθε μετερίζι, εις κάθε πόνον και δυστυχίαν. Όχι μόνον δια να βλογάνε τα όπλα τα ιερά, αλλά και αυτοί με ντουφέκι και γιαταγάνι, πολεμώντας σαν λιοντάρια. Ντροπή Έλληνες!»

 

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης:

 

«Είναι θέλημα Θεού. Είναι κοντά μας και βοηθάει, γιατί πολεμάμε για την πίστη μας, για την πατρίδα μας, για τους γέρους γονιούς, για τα αδύνατα παιδιά μας, για τη ζωή μας, τη λευτεριά μας… Και όταν ο δίκαιος Θεός μας βοηθάει ποιός εχθρός μπορεί να μας κάνει καλά;» !!!

 

«Όταν αποφασίσαμεν να κάμωμε την Επανάσταση δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχουμε άρματα, ούτε ότι ο Τούρκος βαστούσε τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε ‘’πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα’’, αλλά ώς μια βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμιά της ελευθερίας μας και όλοι και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι εκπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτόν τον σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση».

 

Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα:

 

«Έχασα τον σύζυγό μου. Ευλογητός ο Θεός! Ο πρεσβύτερος υιός μου έπεσε με τα όπλα ανά χείρας. Ευλογητός ο Θεός! Ο δεύτερος και ο μόνος υιός μου, δεκατετραετής την ηλικία μάχεται μετά των Ελλήνων και πιθανώς να εύρη ένδοξον θάνατον. Ευλογητός ο Θεός! Υπό την σημαία του Σταυρού θα ρεύση επίσης το αίμα μου. Ευλογητός ο Θεός! Αλλά θα νικήσωμεν ή θα παύσωμεν μεν ζώντες, αλλά θα έχωμε την παρήγορον ιδέαν, ότι εν τω κόσμω δεν αφήσαμε όπισθεν ημών δούλους Έλληνες».

 

Αλήθεια διαβάζοντας αυτούσια τα λόγια αυτών πραγματικών Ελλήνων τη νιώθεις ;;;;

 

Αυτοί οι αγωνιστές φίλε μου πολέμησαν , και πολλοί από αυτούς πέρα από την ίδια την ζωή τους , έχασαν και κάθε περιουσιακό τους στοιχείο , διαθέτοντας τα πάντα για τον αγώνα και την λευτεριά του γένους !!!

 

Με αυτό τον τρόπο και με αυτά τα πιστεύω η Πατρίδα μας αγαπητέ μου απελευθερώθηκε από αυτούς τους ανθρώπους , για να μπορούμε όλοι εμείς να συλλογιζόσαστε αυτήν την δεδομένη στιγμή ΕΛΕΥΘΕΡΑ !!!!

 

Όμως σήμερα ,εμείς τι πράττουμε για να τιμήσουμε αυτό το ιερό αγαθό που κάποιοι άλλοι θέλησαν να μας το προσφέρουν δίνοντας ακόμη και την ζωή τους ;;;

 

Σκέψου για τελευταία φορά Έλληνα και Ελληνίδα μου , πως αν θελήσεις να αγνοήσεις ακόμη και την ύστατη στιγμή αυτήν την θυσία , όπως και πολλών άλλων συνελλήνων σου , η ιστορία θα συνεχίσει να είναι αμείλικτη απέναντι σου , μέχρι να βρουν τα εκατομμύρια Ελλήνων που έχασαν τις ζωές τους για εσένα , δικαίωση !!!!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου