Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι οι θάνατοι από καρκίνο μεταξύ των νέων αυξάνονται με ανησυχητικούς ρυθμούς, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι οι θάνατοι από καρκίνο μεταξύ των νέων αυξάνονται με ανησυχητικούς ρυθμούς, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου…

Μια ανάλυση των δεδομένων της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνει μια άνευ προηγουμένου αύξηση στους θανάτους από καρκίνο μεταξύ των α...



Μια ανάλυση των δεδομένων της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνει μια άνευ προηγουμένου αύξηση στους θανάτους από καρκίνο μεταξύ των ατόμων ηλικίας 15 έως 44 ετών μετά την κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID-19, σύμφωνα με μια νέα έκθεση του αναλυτή δεδομένων Edward Dowd.

 

Μεταξύ άλλων η ανάλυση των δεδομένων δείχνει αύξηση 28% στα ποσοστά θανατηφόρου καρκίνου του μαστού στις γυναίκες, αύξηση 80% στους θανάτους από καρκίνο του παγκρέατος στις γυναίκες και αύξηση 60% στους άνδρες, αύξηση 55% στους άνδρες στους θανάτους από καρκίνο του παχέος εντέρου και αύξηση 41% στις γυναίκες, αύξηση 120% στα θανατηφόρα μελανώματα στους άνδρες και 35% αύξηση στις γυναίκες.

 

Πηγή: Expose News

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Από την έναρξη των εμβολίων κατά του COVID-19, έχει σημειωθεί μια άνευ προηγουμένου αύξηση στους θανάτους νέων ανθρώπων μεταξύ 2021 και 2022 από καρκίνους που δίνουν ταχέως μεταστάσεις και θάνατο, σύμφωνα με στοιχεία από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής του Ηνωμένου Βασιλείου .

Ενώ κάποιοι θα περίμεναν ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και οι «ειδικοί της στον τομέα της υγείας» που ανησυχούσαν τόσο για την υγεία τον πολιτών το 2020 θα είχαν διεξαγάγει επείγουσα έρευνα για τα συγκλονιστικά δεδομένα, όμως δυστυχώς όχι, παρέμειναν αναμενόμενα σιωπηλοί, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των κυβερνήσεων παγκοσμίως.

Μια ανάλυση αυτών των δεδομένων, ωστόσο, διεξήχθη από τον πρώην διαχειριστή χαρτοφυλακίου και αναλυτή δεδομένων της BlackRock, Ed Dowd και συγκεντρώθηκε από τον Carlos Alegria, έναν από τους συνεργάτες του Dowd, στα έργα του  Humanity Projects . Η μελέτη τους για υπερβολικούς θανάτους στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας  δεδομένα της κυβέρνησης και του ασφαλιστικού κλάδου , έδειξε ότι υπήρξε «2 ή 3 φορές το κανονικό ποσοστό καρκίνου». σύμφωνα με τον Ντάουντ.

Ο Mike Capuzzo, διευθύνων σύμβουλος του Defender, ο οποίος πήρε συνέντευξη από τον Ed Dowd σχετικά με το θέμα, γράφει:

Νέα έκθεση: Νέοι πεθαίνουν από καρκίνο με «εκρηκτικά» ποσοστά, Εμφάνιση δεδομένων της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου


Μια ανάλυση των δεδομένων της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνει μια άνευ προηγουμένου αύξηση στους θανάτους από καρκίνο μεταξύ των ατόμων ηλικίας 15 έως 44 ετών μετά την κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID-19, σύμφωνα με μια νέα έκθεση του αναλυτή δεδομένων Edward Dowd. Η έκθεση έχει προκαλέσει νέες εκκλήσεις για περαιτέρω έρευνα.

Έφηβοι και νέοι ηλικίας 20, 30 και 40 στο Ηνωμένο Βασίλειο πεθαίνουν από ραγδαίες μεταστάσεις και θανατηφόρους καρκίνους με πρωτοφανή ρυθμό από τότε που ξεκίνησε ο μαζικός εμβολιασμός κατά του COVID-19, σύμφωνα με νέα  ανάλυση  του Edward Dowd.

Η έκθεση 45 σελίδων του Dowd, πρώην διαχειριστή hedge fund της Wall Street και συγγραφέα του "" Cause Unknown ": The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022", ανησύχησε ορισμένους ογκολόγους που τη χαρακτήρισαν ως μια απότομη αντιστροφή δεδομένων θνησιμότητας δεκαετιών. .

Ο Ντάουντ στήριξε την ανάλυσή του σε άμεσα διαθέσιμα κυβερνητικά στατιστικά στοιχεία από το  Γραφείο Εθνικής Στατιστικής του Ηνωμένου Βασιλείου .

Σε συνέντευξή του στο  The Defender , ο Dowd είπε ότι αυτός και οι ερευνητικοί του συνεργάτες, που περιλαμβάνουν μια χούφτα υψηλού επιπέδου επιστήμονες, αναλυτές δεδομένων και οικονομικούς εμπειρογνώμονες, εξέτασαν όλους τους  κώδικες Διεθνούς Ταξινόμησης Νοσημάτων, 10η Αναθεώρηση, (ICD-10)  για την αιτία θάνατο στο ΗΒ κατά την περίοδο μελέτης 2010-2022 για τη διερεύνηση των τάσεων στα κακοήθη νεοπλάσματα (κωδικοί C00 έως C99).

Οι κωδικοί ICD-10 είναι η  ταξινόμηση των διεθνών γιατρών  για τη διάγνωση, τα συμπτώματα και τη διαδικασία για την επεξεργασία των αιτημάτων που έχει οριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ). Ένα  κακοήθη νεόπλασμα  είναι ένας καρκινικός όγκος.

Ο Ντάουντ δήλωσε ότι η ερευνητική του ομάδα παρατήρησε ένα εντυπωσιακό μοτίβο: Ενώ σχεδόν όλοι οι θάνατοι ηλικιωμένων το 2021 και το 2022 στην Ουαλία και την Αγγλία είχαν κωδικοποιηθεί, το 8% των θανάτων μεταξύ των ατόμων ηλικίας 15 έως 44 ετών το 2021 και το 30% των θανάτων σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα το 2022, δεν είχε ακόμη κωδικοποιηθεί.

«Όταν πεθαίνεις σε ένα νοσοκομείο, αφήνεις ένα ίχνος ζωής και θανάτου με ενδείξεις για το τι οδήγησε στο θάνατο», είπε. «Όταν ένας νεαρός πεθαίνει στο τιμόνι ενός αυτοκινήτου, περπατώντας στο δρόμο ή στον ύπνο του, υπάρχει μια έρευνα» που καταναλώνει χρόνο για να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου.

Ο Ντάουντ είπε ότι οι κωδικοί που λείπουν είναι «ενδεικτικοί του προβλήματος» των υπερβολικών θανάτων μεταξύ των νέων.

Ωστόσο, ακόμη και με την προειδοποίηση των χαμένων κωδικών, είπε, το υπόλοιπο 92% των κωδικοποιημένων θανάτων το 2021 και το 70% των κωδικοποιημένων θανάτων το 2022 αποκάλυψαν «ένα ισχυρό μήνυμα θανάτων από καρκίνο στους νέους. Δείχνουμε μεγάλη αύξηση στη θνησιμότητα λόγω κακοήθων νεοπλασμάτων που ξεκίνησαν το 2021 και επιταχύνθηκαν σημαντικά το 2022.

«Η αύξηση των υπερβολικών θανάτων το 2022 είναι εξαιρετικά σημαντική στατιστικά (ακραίο γεγονός)», έγραψε ο Ντάουντ στην έκθεσή του. «Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι από τα τέλη του 2021 ένα νέο φαινόμενο που οδηγεί σε αυξημένους θανάτους από κακοήθη νεοπλάσματα φαίνεται να υπάρχει σε άτομα ηλικίας 15 έως 44 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Τα αποτελέσματα της μελέτης στο ποσοστό θανάτων από καρκίνο πάνω από το ιστορικό πρότυπο το 2022 για τις ηλικίες 15-44 στο Ηνωμένο Βασίλειο περιλάμβαναν:

·        Αύξηση 28% στα ποσοστά θανατηφόρου καρκίνου του μαστού στις γυναίκες.

·        Αύξηση 80% στους θανάτους από καρκίνο του παγκρέατος στις γυναίκες και αύξηση 60% στους άνδρες.

·        Αύξηση 55% στους άνδρες στους θανάτους από καρκίνο του παχέος εντέρου και αύξηση 41% στις γυναίκες.

·        Αύξηση 120% στα θανατηφόρα μελανώματα στους άνδρες και 35% αύξηση στις γυναίκες.

·        Αύξηση 35% στους θανάτους από καρκίνο του εγκεφάλου στους άνδρες και αύξηση 12% στις γυναίκες.

·        Αύξηση 60% στα ποσοστά θανάτου από καρκίνο μεταξύ των ανδρών σε καρκίνους «χωρίς προδιαγραφή τοποθεσίας» και αύξηση 55% μεταξύ των γυναικών.


Η «αύξηση κλινικών στοιχείων» οδήγησε στη μελέτη

Ο Ντάουντ συνέταξε την έκθεσή του, που συνέταξε ο Κάρλος Αλέγρια, ένας από τους εταίρους του Ντάουντ, στη μελέτη του  Humanity Projects  για τους υπερβολικούς θανάτους στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας  δεδομένα της κυβέρνησης και του ασφαλιστικού κλάδου .

Είπε ότι ξεκίνησε το pro bono έργο του που βασίζεται σε δεδομένα για να βοηθήσει στην καθοδήγηση της δημόσιας πολιτικής όταν είδε πώς  οι πολιτικές πανδημίας του COVID-19  κατέστρεφαν την πίστη της κοινωνίας στους θεσμικούς ειδικούς.

Ερευνώντας τη σύλληψη των εθνικών και κρατικών κυβερνητικών ρυθμιστικών φορέων και των εταιρικών μέσων ενημέρωσης από τη  Big Pharma  και άλλα παγκόσμια συμφέροντα, συνειδητοποίησε, «Χρειαζόμαστε  ανεξάρτητους πράκτορες  για να ενεργούν ως φύλακες του δημόσιου συμφέροντος».

«Σκοπεύουμε να είμαστε τέτοιοι πράκτορες και να παρέχουμε έρευνα υψηλής ποιότητας σε άλλα άτομα και ιδρύματα που αναζητούν παρόμοια αποτελέσματα», έγραψε.

Η νέα έκθεση είναι η τρίτη του στο Πρόγραμμα Αιτίας Θανάτου του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο εξέτασε προηγουμένως τα « Η.Β. – Τάσεις θανάτου και αναπηρίας για καρδιαγγειακές παθήσεις, ηλικίες 15-44 » και « Η.Β. – Τάσεις θανάτου για το καρδιαγγειακό σύστημα, ηλικίες 15-44 ετών . Ανάλυση μεμονωμένων αιτιών». 

Τα αυξανόμενα κλινικά στοιχεία που συνδέουν τους αυξανόμενους καρκίνους σε νέους με τα εμβόλια για τον COVID-19 οδήγησαν τον Ντάουντ στην τελευταία του μελέτη, είπε.

«Εστιάζουμε την έρευνά μας σε νεότερα άτομα, ηλικίας 15-44 ετών, καθώς επί του παρόντος είναι ένα θέμα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος λόγω της αύξησης των ανέκδοτων ενδείξεων πολλών ανεξήγητων επιθετικών και ασυνήθιστων καρκίνων (όπως καρκίνοι turbo…) που εμφανίζονται στον πληθυσμό, ιδιαίτερα σε νεότερα άτομα»,  έγραψε στη μελέτη .

«Το επίκεντρο αυτής της μελέτης δεν είναι να εξετάσει μεμονωμένους ισχυρισμούς και ανέκδοτα, αλλά αντίθετα να παράσχει μια στατιστική ανάλυση σε επίπεδο πληθυσμού και να διευκρινίσει εάν τα ανέκδοτα στοιχεία είναι ανώμαλα ή όχι».

Ο Ντάουντ είπε ότι ελπίζει ότι «οι σχέσεις που αποκαλύπτουμε στην ανάλυσή μας» είναι «μια βάση για έναν έλεγχο πραγματικότητας για τους επαγγελματίες υγείας για να κατανοήσουν τις υποκείμενες τάσεις στην υγεία των ατόμων».

Η μέθοδος του Dowd ήταν να αναλύσει τον αριθμό των θανάτων που αποδίδονται στον καρκίνο στην Αγγλία και την Ουαλία μεταξύ 2010 και 2022 στα δεδομένα του Γραφείου Εθνικής Στατιστικής του Ηνωμένου Βασιλείου.

Συνέκρινε τα υπερβολικά ποσοστά θνησιμότητας, τη διαφορά μεταξύ των παρατηρούμενων θανάτων και τη βασική γραμμή για τους αναμενόμενους θανάτους, πριν και μετά την πανδημία COVID-19.

Καθόρισε μια βασική γραμμή των φυσιολογικών ποσοστών θανάτου από καρκίνο από το 2010-2020 που ήταν αξιοσημείωτα συνεπής με λίγες αποκλίσεις, είπε - έως ότου τα ποσοστά θνησιμότητας από καρκίνο αυξήθηκαν σημαντικά στα τέλη του 2021 στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την κυκλοφορία του εμβολίου.

Τα βασικά ευρήματα από την έκθεση περιλαμβάνουν:

·        Ο καρκίνος του μαστού κυριαρχεί στις γυναίκες. Η πιο κοινή αιτία θανατηφόρου καρκίνου στις γυναίκες, ηλικίας 15-44 ετών, είναι ο καρκίνος του μαστού, που αντιπροσωπεύει περίπου το 25% του συνολικού υπερβολικού ποσοστού θανάτου που προκαλείται από κακοήθεις όγκους στις γυναίκες το 2022. Οι επόμενοι πιο επικίνδυνοι καρκίνοι για τις γυναίκες, με βάση τον υπερβολικό θάνατο ήταν ο καρκίνος του παχέος εντέρου και ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας.

·        Ενώ οι θανατηφόροι θάνατοι από καρκίνο αυξήθηκαν δραματικά τόσο στους νέους άνδρες όσο και στις νεαρές γυναίκες το 2022, οι νέοι άνδρες είδαν δυσανάλογα υψηλότερη αύξηση στους θανάτους από καρκίνο, αλλά χωρίς κυρίαρχο καρκίνο συγκρίσιμο με τον καρκίνο του μαστού στις γυναίκες. Ο καρκίνος του εγκεφάλου, ο καρκίνος του παχέος εντέρου και ο καρκίνος του στομάχου αντιπροσώπευαν το 30,9% της αύξησης των θανατηφόρων καρκίνων στους άνδρες το 2022.

·        Οι καρκίνοι «χωρίς προδιαγραφή τοποθεσίας», που υποδηλώνουν ταχεία μετάσταση σε άλλα όργανα και κοινώς αποκαλούμενοι «καρκίνοι turbo», «εξερράγησαν» το 2022, είπε ο Ντάουντ. «Αυτοί οι καρκίνοι σημείωσαν πολύ μεγάλη αύξηση τόσο στις γυναίκες (το 2021 και το 2022) όσο και στους άνδρες (το 2022) και πιθανότατα είχαν κάνει μετάσταση ήδη από τη στιγμή που εντοπίστηκαν. Καθώς τα άτομα αναφέρονται σε νεότερα άτομα που δεν χρειάζονται έγκαιρο προσυμπτωματικό έλεγχο, αυτοί οι καρκίνοι ήταν πιθανό να αναπτυχθούν γρήγορα».

·        Οι άνδρες παρουσίασαν τεράστια αύξηση στα ποσοστά θανάτου από καρκίνο του δέρματος κατά 118% το 2022. «Αν και αυτοί οι καρκίνοι δεν αποτελούν μεγάλο ποσοστό όλων των καρκίνων», είπε ο Ντάουντ.

·        Οι καρκίνοι του πεπτικού συστήματος «είδαν εκρηκτικές αλλαγές το 2021 και το 2022 σε σχέση με την τάση 2010-2019», έγραψε ο Ντάουντ. «Ιδιαίτερης προσοχής χρίζουν οι καρκίνοι του παχέος εντέρου (διεθνώς κωδικοποιημένος ως C18), του στομάχου (C16) και του οισοφάγου (C15). «Αυτοί οι καρκίνοι που σχετίζονται με το πεπτικό σύστημα φαίνεται να έχουν αυξηθεί σημαντικά και παρατηρούμε επίσης ότι φαίνεται να επηρεάζουν τους άνδρες με δυσανάλογο τρόπο».

·        Ο καρκίνος του παγκρέατος «είδε μια πολύ μεγάλη αύξηση τόσο στις γυναίκες (το 2022) όσο και στους άνδρες (τόσο το 2021 όσο και το 2022). Το γιατί αυτοί οι καρκίνοι αυξήθηκαν τόσο δραματικά και γιατί αυξήθηκαν πρώτα στους άνδρες μετά στις γυναίκες είναι ένα από τα ερωτήματα που πιστεύουμε ότι χρήζουν έρευνας».

Ο Ντάουντ τόνισε ότι η έρευνά του ήταν «μια πρώτη προσπάθεια να αναδείξει ορισμένα πρότυπα που παρατηρούνται στις τάσεις» στον καρκίνο μετά το 2020.

«Ελπίζουμε ότι οι γιατροί και οι εξειδικευμένοι ερευνητές θα πραγματοποιήσουν περαιτέρω έρευνες με βάση αυτές τις (και άλλες) γνώσεις που παρέχει η ανάλυση δεδομένων μας», έγραψε.

Η σχέση μεταξύ των εμβολίων για τον COVID και της αύξησης των καρκίνων «αξίζει να εξεταστεί»

Ο Δρ. Κρις Φλάουερς , ακαδημαϊκός ιατρός, ακτινολόγος και ειδικός στον καρκίνο του μαστού στην Αγγλία, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε ως εθελοντής επιστημονικός επικεφαλής του Έργου  Ανάλυσης Εγγράφων War Room/DailyClout Pfizer , είπε στο The Defender ότι τα δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν «πολύ, πολύ, σχετικά με."

Ο Flowers είπε ότι η έρευνα του Dowd επιβεβαίωσε παρόμοια δεδομένα σχετικά με τις απότομες αυξήσεις των θανάτων από καρκίνο που αναφέρθηκαν από ερευνητές, κλινικούς γιατρούς και ειδικούς στον καρκίνο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον δυτικό βιομηχανοποιημένο κόσμο από την παγκόσμια κυκλοφορία του πειραματικού εμβολίου Pfizer και Moderna mRNA. Υπολογίζεται ότι  περισσότεροι από 5,55 δισεκατομμύρια άνθρωποι , ή περίπου το 72,3% του παγκόσμιου πληθυσμού, δέχθηκαν τις βολές.

Ο Flowers είπε ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του, συμπεριλαμβανομένων παθολόγοι, ακτινολόγων, ογκολόγοι, παθολόγοι, γιατροί εντατικής θεραπείας και ερευνητές στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, δεν έχουν δει ποτέ κάτι παρόμοιο με τη σοβαρότητα των θανατηφόρων καρκίνων του μαστού και άλλων καρκίνων στους νέους που εξερράγησαν το 2022.

Η έκθεση του Dowd επιβεβαιώνει αυτό που ο Flowers και οι συνάδελφοί του έχουν παρατηρήσει για περισσότερο από ένα χρόνο: «Βλέπουμε 2 ή 3 φορές το κανονικό ποσοστό καρκίνου».

«Βλέπουμε νεότερους ανθρώπους, μιλάμε για γυναίκες 20 και 30 ετών, συνήθως αφού άρχισαν να έχουν έμμηνο ρύση και κάποια μορφή αυξητικού παράγοντα συνεχίζεται κανονικά, παρουσιάζοντας προχωρημένους όγκους που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν, αλλά και μπορεί να έχουν περισσότερους από έναν όγκους», είπε ο Flowers. "Κάτι που ήταν σπάνιο είναι τώρα σχετικά κοινό."

Ίσως το πιο ανησυχητικό, είπε ο Flowers, είναι η άνοδος στους νέους αυτού που ορισμένοι ογκολόγοι αποκαλούν τώρα «turbo καρκίνους», έναν νέο όρο.

«Ο καρκίνος Turbo είναι ένα δημοφιλές όνομα που έχει επινοηθεί για να περιγράψει πολλά πράγματα», είπε ο Flowers. «Είναι καρκίνοι στους νέους που μόλις εμφανίζονται, τη μια μέρα είσαι απολύτως καλά, την επόμενη σου λένε ότι έχεις καρκίνο σε τελικό στάδιο και πεθαίνεις σε μια εβδομάδα. Υπάρχουν πολλές αναφορές για αυτό ακόμη και στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης».

«Οι όγκοι όχι μόνο αναπτύσσονται ταχύτερα, αλλά εμφανίζονται περισσότεροι τύποι καρκίνου στο ίδιο άτομο. Κάποτε ήταν πολύ πολύ σπάνιο. Περιστασιακά έβλεπα έναν πολύ, πολύ επιθετικό φλεγμονώδη καρκίνο σε νέους ανθρώπους. Αλλά τώρα όλοι έχουν ιστορίες».

Ο Δρ Pierre Kory , πνευμονολόγος και γιατρός εντατικής θεραπείας που είναι πρόεδρος και ιατρικός διευθυντής της  Frontline COVID-19 Critical Care Alliance  (FLCCC) και περιθάλπει εκατοντάδες ασθενείς που έχουν τραυματιστεί από εμβόλια στο ιατρείο του, είπε ότι «κατακλύζεται από αναφορές και συμβουλεύεται για βοήθεια» σχετικά με τον καρκίνο αυξάνει από συναδέλφους και ασθενείς.

David Wiseman, Ph.D. , ένας φαρμακοποιός με διδακτορικό στην πειραματική παθολογία και πρωτοπόρος, αρχικά για την Johnson & Johnson, προϊόντων για την πρόληψη  εσωτερικών τραυματισμών μετά την επέμβαση , είπε εναλλακτικά ότι ήταν έκπληκτος και εξοργισμένος που οι κυβερνήσεις και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν θα δώσουν συνέχεια στην έρευνα.  Ο Κέβιν ΜακΚέρναν , πρώην διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης στο Έργο Ανθρώπινου Γονιδιώματος του MIT, διεξήχθη δείχνοντας ότι οι λήψεις mRNA ήταν  μολυσμένες με θραύσματα DNA .

Αυτά τα θραύσματα, είπε ο Wiseman, προσθέτουν στην πιθανή ζημιά που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τα εμβόλια στο ανθρώπινο γονιδίωμα και ανοίγουν νέες πόρτες σε μια άπειρη ποικιλία προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.

Ο Wiseman είπε στο The Defender ότι τα ίδια τα δεδομένα των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δείχνουν ανησυχίες για τον καρκίνο που συνδέονται με τα  εμβόλια COVID-19 .

«Βλέπουμε αύξηση των καρκίνων στο VAERS», τον επίσημο ιστότοπο της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ και του CDC για την αναφορά τραυματισμών από εμβόλια, είπε ο Wiseman. «Το CDC έκανε μια  ανάλυση PRR , μια ανάλυση σήματος, που βρήκε ένα σήμα για καρκίνο στα εμβόλια, το οποίο δεν είναι απόδειξη, αλλά σημαίνει ότι αξίζει να το δούμε».

Πηγή – Mike Capuzzo ο διευθυντής του The Defender.



 Σχολιάστε το άρθρο μας. 

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου