Το όραμα των Παγκοσμιοποιητών: Οι «έξυπνες πόλεις» - φυλακές των «15 Λεπτών» και το τέλος της ατομικής ιδιοκτησίας... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το όραμα των Παγκοσμιοποιητών: Οι «έξυπνες πόλεις» - φυλακές των «15 Λεπτών» και το τέλος της ατομικής ιδιοκτησίας...

  Είναι το αποκορύφωμα, το τελικό παιχνίδι, μια τεράστια φυλακή χωρίς κάγκελα.   Ένα μέρος όπου σας προετοιμάζουν για να συνηθίσετε σε τεχνη...

 






Είναι το αποκορύφωμα, το τελικό παιχνίδι, μια τεράστια φυλακή χωρίς κάγκελα. Ένα μέρος όπου σας προετοιμάζουν για να συνηθίσετε σε τεχνητούς περιορισμούς στην ιδιωτική ζωή, χωρίς πολιτικές ελευθερίες, χωρίς ιδιωτική ιδιοκτησία και χωρίς επιλογές εργασίας…! Στην Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει η δημιουργία τους και ας μην το έχετε αντιληφθεί…

 

Η πόλη των 15 λεπτών μοιάζει περισσότερο με μια συνταγή, που περιέχει όλα τα συστατικά της κλιματικής αλλαγής και των προγραμμάτων αποκλεισμού των «κοβιδίων» σε ένα ενιαίο ολοκληρωμένο οργουελικό όραμα. Περιλαμβάνει την κατάργηση των μηχανοκίνητων οχημάτων, την κατάργηση των ιδιωτικών μεταφορών, την έξυπνη πόλη και την τεχνητή νοημοσύνη που παρακολουθεί τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας από κάθε άτομο, την παρακολούθηση της κατανάλωσης προϊόντων και του «αποτυπώματος άνθρακα», τη βιομετρική επιτήρηση μέσα σε ένα συμπαγές και στοιβαγμένο αστικό τοπίο, την έννοια της κοινωνίας χωρίς μετρητά…

 

Πηγή: Alt Market

Άρθρο του Brandon Smith

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Σχολιασμός: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Κατά γενικό κανόνα, διαπιστώνω ότι όποτε το κοινό εξετάζει οποιαδήποτε συγκεκριμένη ατζέντα που προωθούν οι κυβερνήσεις και οι παγκοσμιοποιητές, η πρώτη του αντίδραση είναι να κάνει τον αγανακτισμένο, όπως θα έκανε ένας ναρκισσιστής όταν κάνει κάτι κακό και τον πιάσουν.

"Πώς τολμάς" να αμφισβητείς τις προθέσεις τους και να υπονοείς ότι μπορεί να είναι κακόβουλοι.

Πώς τολμάτε να υπονοείτε ότι είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από στοργικοί και καλοπροαίρετοι.

Οι "ηγέτες" μας πάντα ήθελαν μόνο το καλύτερο για εμάς, σωστά;

Το μόνο που θέλουν είναι οι ζωές μας να γίνουν πιο ασφαλείς, πιο άνετες και πιο βολικές - Αυτό είναι το πραγματικό κίνητρο του μέσου ελιτιστή σας, σωστά;

Προφανώς η ιστορία μας λέει μια πολύ διαφορετική ιστορία, και μου κάνει εντύπωση όταν κάποιος προσπαθεί να υποστηρίξει ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά σήμερα σε σύγκριση με 100 χρόνια πριν, 300 χρόνια πριν ή 1000 χρόνια πριν. Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο κάτω από τον ήλιο. Πάντα θα υπάρχουν τύραννοι που θα προσπαθούν να αποκτήσουν όλο και περισσότερη εξουσία και αυτοί οι τύραννοι θα λένε πάντα ψέματα στο κοινό, ισχυριζόμενοι ότι είναι καλοί άνθρωποι που έχουν το συμφέρον μας στην καρδιά τους.

Όταν αυτό δεν λειτουργεί και οι πολίτες παραμένουν δύσπιστοι, οι τύραννοι περνούν στην επίθεση, κατηγορώντας το κοινό για "θεωρία συνωμοσίας". Αυτό έχει ως στόχο να χλευάσουν και να ντροπιάσουν τους ελεύθερα σκεπτόμενους ώστε να σιωπήσουν - Δεν θέλετε να ξεχωρίσετε, σωστά; Γιατί να ρισκάρεις να εξοστρακιστείς από την κοινωνία; Γιατί να ρισκάρεις να γίνεις μιμίδιο;

Αυτή η τακτική έχει τις ρίζες της στην αντίληψη ότι τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι εκπροσωπούν την κυρίαρχη τάση, και ως εκ τούτου εκπροσωπούν την πλειοψηφία, και η πλειοψηφία εκπροσωπεί την πραγματικότητα. Τίποτα από αυτά δεν είναι αληθινό ή σχετικό, φυσικά. Μόνο τα γεγονότα έχουν σημασία. Η σοφιστεία δεν έχει νόημα. Οι απόψεις δεν έχουν νόημα. Η αλήθεια πρέπει να είναι ο στόχος, και αν δεν είναι αυτός ο στόχος κάποιου, τότε πρέπει να είναι διακινητής ψεύδους και δεν πρέπει να τον παίρνουμε στα σοβαρά. Υπάρχουν μόνο δύο μονοπάτια για να ακολουθήσετε, δεν υπάρχει ενδιάμεσο.

Θα παραδεχτώ ότι υπάρχει κάποια αξία στην κατηγορία "θεωρία συνωμοσίας", διότι όποτε το κατεστημένο τη χρησιμοποιεί, είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι βρίσκεστε πολύ κοντά στο στόχο και ότι αρχίζουν να γίνονται νευρικοί. Θα μπορούσαν απλώς να προσπαθήσουν να περιγράψουν κάθε στοιχείο που μπορεί να έχουν για να αποδείξουν ότι η θέση σας είναι λανθασμένη, αλλά δεν το κάνουν αυτό. Αντί να συζητήσουν τα επιχειρήματα και τα αποδεικτικά στοιχεία σας, προσπαθούν να σας υπονομεύσουν ως έγκυρο κριτή και να εμβολιάσουν το κοινό ενάντια στις ιδέες σας πριν ο κόσμος έχει την ευκαιρία να τις ακούσει. Αυτή είναι η συμπεριφορά κακοποιών, όχι καλοπροαίρετων και στοργικών ηγετών.

Αναφέρω αυτή τη δυναμική επειδή υπάρχει μια ατζέντα πάνω απ' όλες τις άλλες που υπερασπίζονται επιθετικά τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης, και όποιος την αμφισβητεί έστω και ελάχιστα διώκεται αυτόματα ως "τρελός συνωμοσίας" ή "αρνητής". Μιλάω φυσικά για την ατζέντα της κλιματικής αλλαγής.

Έχω καταρρίψει διεξοδικά την ιδέα της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής σε προηγούμενα άρθρα και δεν θα αφιερώσω χρόνο σε αυτό εδώ.

Αντ' αυτού, θέλω να εξετάσω τον τελικό στόχο των πολιτικών για την κλιματική αλλαγή - Την τελική λύση, η οποία ΔΕΝ είναι η σωτηρία του πλανήτη, αλλά η κυριαρχία επί του πληθυσμού.

Τα ονόματα που χρησιμοποιούνται για την "επανεκκίνηση" της κλιματικής αλλαγής ποικίλλουν, αλλά συχνά αναφέρεται από τους παγκοσμιοποιητές και τον ΟΗΕ ως Ατζέντα 2030 ή Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης. Αυτά τα προγράμματα φορούν μια πρόσοψη περιβαλλοντισμού, αλλά ΟΛΑ έχουν τις ρίζες τους στην οικονομία. Δηλαδή, όλες οι προσπάθειες για την κλιματική αλλαγή υπάρχουν για να καταστρέψουν τη βιομηχανία και το εμπόριο και να εγκαθιδρύσουν μια συνεργασία κυβέρνησης/εταιρειών για να κυριαρχήσουν στην παραγωγή. Η κλιματική αλλαγή είναι ένας δούρειος ίππος για την εισαγωγή του αυταρχισμού.

Πιστεύω ότι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της Ατζέντας 2030 για τους παγκοσμιοποιητές είναι κάτι που ονομάζεται " Πόλη των 15 λεπτών ", ένα σχέδιο στο οποίο συμμετέχουν εκατοντάδες δήμαρχοι πόλεων από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία που συνεργάζονται στενά με ομάδες όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Οποιαδήποτε αναφορά αυτής της ιδέας με αρνητικό τρόπο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ξεσπούν σε οργή καθώς και σε χλευασμό, σαν να μην πρόκειται για ένα πραγματικό θέμα που αξίζει να συζητηθεί.

Το κατεστημένο δίνει μια ενδιαφέρουσα εικόνα των πόλεων των 15 λεπτών - Ένα ουτοπικό μέλλον στο οποίο όλα όσα χρειάζεστε βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια και τα ιδιωτικά μέσα μεταφοράς είναι περιττά (ή απαγορευμένα). Μπορεί ακόμη και να ζείτε σε μεγαλοσυγκρότημα, σαν ένα γιγαντιαίο εμπορικό κέντρο, όπου επίσης εργάζεστε. Θα μπορούσατε να περάσετε μήνες μέσα σε ένα τετραγωνικό μίλι χώρου, χωρίς να χρειαστεί να φύγετε ποτέ για τίποτα.


Δεν είναι λάθος που αυτή η ιδέα προωθήθηκε σκληρά κατά τη διάρκεια των πανδημικών λουκέτων. Το κοινό κατακλύστηκε από την προπαγάνδα του φόβου για έναν ιό με ποσοστό επιβίωσης 99,8% και αυτός ο φόβος έκανε ξαφνικά εφικτή την αδιανόητη ιδέα του να μένεις συνέχεια στο σπίτι. Οι ειδήμονες των μέσων ενημέρωσης συνεχίζουν να αποκαλούν τη σύνδεση μεταξύ των λουκέτων από τον “ιό” του COVID και των κλιματικών λουκέτων θεωρία συνωμοσίας, αλλά την ιδέα παραδέχονται ανοιχτά τα “λευκά” έγγραφα του ΟΗΕ και του WEF.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι περισσότερες πόλεις είναι ήδη "πόλεις των 15 λεπτών" με τα απαραίτητα να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα σπίτια τους. Αυτοί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι είναι πραγματικά μια πόλη των 15 λεπτών. Όπως σημειώνουν πολυάριθμες περιγραφές του έργου, δεν πρόκειται μόνο για ευκολία ή κοντινή πρόσβαση, αλλά για την αλλαγή κάθε πτυχής της σημερινής φιλοσοφίας της ζωής μας. Δεν πρόκειται για την απόκτηση ανέσεων, αλλά για μια σειρά από θυσίες προκειμένου να εξευμενίσουμε τους θεούς των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Η πόλη των 15 λεπτών μοιάζει περισσότερο με μια συνταγή, που περιέχει όλα τα συστατικά της κλιματικής αλλαγής και των προγραμμάτων αποκλεισμού των κοβιδίων σε ένα ενιαίο ολοκληρωμένο οργουελικό όραμα. Περιλαμβάνει την κατάργηση των μηχανοκίνητων οχημάτων, την κατάργηση των ιδιωτικών μεταφορών και των δρόμων, την έξυπνη πόλη και την τεχνητή νοημοσύνη που παρακολουθεί τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας από κάθε άτομο, την παρακολούθηση της κατανάλωσης προϊόντων και του "αποτυπώματος άνθρακα", τη βιομετρική επιτήρηση μέσα σε ένα συμπαγές και στοιβαγμένο αστικό τοπίο, την έννοια της κοινωνίας χωρίς μετρητά, τη λατρεία της ισότητας και της ενσωμάτωσης, τον πληθυσμιακό έλεγχο κ.λπ.

Είναι το αποκορύφωμα, το τελικό παιχνίδι- μια τεράστια φυλακή χωρίς κάγκελα. Ένα μέρος όπου σας προετοιμάζουν για να συνηθίσετε σε τεχνητούς περιορισμούς στην ιδιωτική ζωή, χωρίς πολιτικές ελευθερίες, χωρίς ιδιωτική ιδιοκτησία και χωρίς επιλογές εργασίας ή κινητικότητας. Είστε δεμένοι με τη γη και η γη ανήκει στο κράτος (ή στην εταιρεία). Αν θέλετε μια ιστορική σύγκριση, το πιο κοντινό που μπορώ να βρω είναι το φεουδαρχικό σύστημα της μεσαιωνικής Ευρώπης.

Μέσα σε αυτές τις πόλεις είσαι ένας μηχανισμός εργασίας, τίποτα περισσότερο. Ποτέ δεν θα σου επιτραπεί να κατέχεις τη δική σου ιδιοκτησία και συνεπώς να κατέχεις τη δική σου εργασία. Ό,τι έχετε, σας δίνεται από το κράτος και μπορεί να σας το πάρει το κράτος αν το αψηφήσετε. Μπορεί να μπορείτε να φύγετε από το χωριό ή την κοινότητα με την οποία είστε δεμένοι για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό θα αλλάξει με την αύξηση των περιορισμών στις μετακινήσεις του κοινού σύμφωνα με τις επιταγές της κλιματικής ιδεολογίας.

Όσο είστε παραγωγικοί και υποτακτικοί, θα σας δίνονται τα πράγματα που χρειάζεστε για να επιβιώσετε, αλλά ποτέ για να ευδοκιμήσετε. Στην περίπτωση ενός τεχνοκρατικού φεουδαρχικού συστήματος δεν θα είχατε καμία εγγύηση ότι το κράτος θα χρειαζόταν τις υπηρεσίες σας. Τουλάχιστον στη φεουδαρχική Ευρώπη ένας αγρότης θεωρούνταν πολύτιμος πόρος λόγω του περιορισμένου πληθυσμού. Σε έναν κόσμο όπου πολλοί άνθρωποι θεωρούνται "πλεονάζων πληθυσμός", θα μπορούσατε εύκολα να αντικατασταθείτε και να σας διώξουν από την πόλη για να πεινάσετε και να πεθάνετε.

Το 2016 το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δημοσίευσε ένα έγγραφο με τίτλο "Καλώς ήρθατε στο 2030. Δεν κατέχω τίποτα, δεν έχω ιδιωτική ζωή και η ζωή δεν ήταν ποτέ καλύτερη". Το άρθρο είχε ως στόχο να προωθήσει μια έννοια που ονομάζεται "οικονομία διαμοιρασμού" και η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά δημοσίως στον Τύπο στο Νταβός. Το άρθρο περιγράφει ένα "υποθετικό" μέλλον στο οποίο ένα κομμουνιστικό σύστημα έχει τερματίσει κάθε ιδιωτική ιδιοκτησία στο όνομα της διάσωσης του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή. Τα οφέλη; Λοιπόν, όπως όλα τα κομμουνιστικά συστήματα, το μεγάλο ψέμα είναι ότι θα πρέπει να εργάζεστε λιγότερο και τα περισσότερα πράγματα θα είναι δωρεάν. Με αυτόν τον τρόπο τα κολεκτιβιστικά ιδεώδη έχουν πουληθεί στον πληθυσμό εδώ και γενιές και ΠΟΤΕ δεν λειτουργεί όπως ισχυρίζεται το κατεστημένο.

Το WEF προωθούσε την οικονομία διαμοιρασμού για χρόνια, αλλά όταν έγινε mainstream και επικρίθηκε ευρέως ως δυστοπική, τα μέσα ενημέρωσης γύρισαν για άλλη μια φορά τον διακόπτη της "θεωρίας συνωμοσίας" και επιτέθηκαν σε όποιον εξέθετε τις επιπτώσεις.

Πολλές πλατφόρμες δημοσίευσαν το άρθρο το 2016, αλλά πολλές από αυτές το έχουν αφαιρέσει (το Forbes φαίνεται να έχει σβήσει το δημοσιευμένο αντίγραφό του, για παράδειγμα). Προσποιούνται σαν να μην υπήρξε ποτέ η ατζέντα, πιθανώς επειδή το άρθρο περιέχει κάποιες αποκαλυπτικές παραδοχές, συμπεριλαμβανομένης μιας νύξης για την έννοια της πόλης των 15 λεπτών. Από το άρθρο:

"Η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι όλοι οι άνθρωποι που δεν ζουν στην πόλη μας. Αυτοί που χάσαμε στην πορεία. Αυτοί που αποφάσισαν ότι έγινε υπερβολική όλη αυτή η τεχνολογία. Εκείνοι που ένιωσαν παρωχημένοι και άχρηστοι όταν τα ρομπότ και η τεχνητή νοημοσύνη ανέλαβαν μεγάλα τμήματα των εργασιών μας. Εκείνους που εκνευρίστηκαν με το πολιτικό σύστημα και στράφηκαν εναντίον του. Ζουν διαφορετικές ζωές έξω από την πόλη. Κάποιοι δημιούργησαν μικρές κοινότητες που αυτοεξυπηρετούνται. Άλλοι απλά έμειναν στα άδεια και εγκαταλελειμμένα σπίτια σε μικρά χωριά του 19ου αιώνα.

Μια στο τόσο ενοχλούμαι για το γεγονός ότι δεν έχω πραγματική ιδιωτική ζωή. Δεν μπορώ να πάω πουθενά και να μην είμαι καταγεγραμμένη. Ξέρω ότι, κάπου, όλα όσα κάνω, σκέφτομαι και ονειρεύομαι καταγράφονται. Ελπίζω μόνο ότι κανείς δεν θα το χρησιμοποιήσει εναντίον μου"

Με άλλα λόγια, οι παγκοσμιοποιητές φαντάζονται ένα μέλλον όπου οι δυσαρεστημένοι ελεύθεροι στοχαστές και οι άνθρωποι που αντικαθίστανται από την Τεχνητή Νοημοσύνη είναι απόκληροι, που ξύνουν και ξύνουν μια ανούσια ύπαρξη στις ερημιές του παλιού κόσμου. Για να παραμείνετε στους κόλπους του νέου κόσμου θα πρέπει να εγκαταλείψετε κάθε ελευθερία, ακόμη και την ελευθερία της σκέψης. Λάβετε υπόψη σας ότι το άρθρο αυτό υποτίθεται ότι είναι μια "θετική" προώθηση της οικονομίας του διαμοιρασμού και των πόλεων που σχετίζονται με 15 λεπτά. Ωστόσο, αυτό το απόσπασμα ακούγεται περισσότερο σαν απειλή.

Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι αυτές οι συμπαγείς πόλεις δεν θα είναι σχεδιασμένες για την άνεσή σας. Δεν θα σχεδιαστούν έτσι ώστε να έχετε όλες τις ανέσεις που έχετε σήμερα πιο κοντά στα χέρια σας, ενώ παράλληλα θα παρέχουν "βιωσιμότητα". Έτσι προσπαθούν να το πουλήσουν οι παγκοσμιοποιητές, αλλά δεν θα είναι έτσι. Α̲ν̲τ̲ί̲θ̲ε̲τ̲α̲,̲ ̲α̲υ̲τ̲έ̲ς̲ ̲ο̲ι̲ ̲π̲ό̲λ̲ε̲ι̲ς̲ ̲θ̲α̲ ̲σ̲χ̲ε̲δ̲ι̲α̲σ̲τ̲ο̲ύ̲ν̲ ̲γ̲ι̲α̲ ̲ν̲α̲ ̲σ̲α̲ς̲ ̲Ε̲Λ̲Ε̲Γ̲Χ̲Ο̲Υ̲Ν̲ ̲κ̲α̲λ̲ύ̲τ̲ε̲ρ̲α̲,̲ ̲ώ̲σ̲τ̲ε̲ ̲ν̲α̲ ̲α̲ν̲α̲γ̲κ̲α̲σ̲τ̲ε̲ί̲τ̲ε̲ ̲ν̲α̲ ̲κ̲ά̲ν̲ε̲τ̲ε̲ ̲τ̲ι̲ς̲ ̲θ̲υ̲σ̲ί̲ε̲ς̲ ̲π̲ο̲υ̲ ̲λ̲έ̲ν̲ε̲ ̲ό̲τ̲ι̲ ̲ε̲ί̲ν̲α̲ι̲ ̲α̲π̲α̲ρ̲α̲ί̲τ̲η̲τ̲ε̲ς̲ ̲γ̲ι̲α̲ ̲ν̲α̲ ̲ε̲ί̲ν̲α̲ι̲ ̲δ̲υ̲ν̲α̲τ̲ή̲ ̲η̲ ̲β̲ι̲ω̲σ̲ι̲μ̲ό̲τ̲η̲τ̲α̲.̲̲

Λανθασμένα διαφημίζονται ως "αποκεντρωμένες κοινότητες", αλλά είναι το ακριβώς αντίθετο - Είναι απόλυτα συγκεντρωτικές, σαν ένα κλουβί χάμστερ όπου εσείς είστε το κατοικίδιο. Η βασική φιλοσοφία πίσω από αυτές είναι η εξάρτηση. Αν ζεις σε ένα μέρος που είναι ειδικά κατασκευασμένο για να εξαλείψει την ικανότητά σου να φροντίζεις τον εαυτό σου, τότε είσαι σκλάβος. Αν και, για να είμαστε σίγουροι, ακόμη και η δουλεία μπορεί να φανεί ευγενής, αν οι άνθρωποι πειστούν ότι οι αλυσίδες τους είναι απαραίτητες για το καλό του πλανήτη.

Σχόλιο Ελλήνων Αφύπνιση: Στην Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει η δημιουργία τους

Για όσους πιθανόν ακόμα δεν το έχουν αντιληφθεί, η Ελλάδα έχει εισέλθει με φόρα στη «Νέα Εποχή» που οραματίζονται οι παγκοσμιοποιητές. Η Lamda ήδη φτιάχνει στο Ελληνικό την πρώτη «πόλη των 15 λεπτών» στην Ελλάδα και ο διευθ. σύμβουλος κ.Αθανασίου δήλωσε πρόσφατα ότι στόχος είναι οι κάτοικοι να ικανοποιούν τις βασικές τους ανάγκες (εργασία, ψώνια, εκπαίδευση υγεία) εντός 15 λεπτών με τα πόδια, με ποδήλατο ή ΜΜΜ!

Στο παρακάτω video μπορείε να απολαύσετε τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων κ. Δούκα που έχει βαλθεί να εφαρμόσει την φιλοσοφία των πόλεων των 15 λεπτών και μάλιστα εκφράζει τη χαρά του που η ιδέα ξεκίνησε κατά τα «λοκνταουν» του κόβιντ και όσοι την εφάρμοσαν σε άλλες χώρες την κράτησαν μόνιμα! Αυτά για να μην θεωρείτε ότι τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών θα αργήσουν να έρθουν στη χώρα μας...



  Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. δεν νομιζω να ειπε κατι κακο ...τα 15 λεπτα λεει οτι θα ειναι κοντα να πανε
    ΑΛΛΟ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ 15 ΛΕΠΤΩΝ - ΦΥΛΑΚΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου