Μαζικές συγκεντρώσεις στην Ιαπωνία κατά της «Συνθήκης για την αντιμετώπιση Πανδημιών» του ΠΟΥ η οποία ψηφίζεται το Μάιο, ενώ οι λαοί θα ασχολούνται με τη Μέση Ανατολή… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μαζικές συγκεντρώσεις στην Ιαπωνία κατά της «Συνθήκης για την αντιμετώπιση Πανδημιών» του ΠΟΥ η οποία ψηφίζεται το Μάιο, ενώ οι λαοί θα ασχολούνται με τη Μέση Ανατολή…

  Ενώ όλοι επικεντρώνονται στην ανάφλεξη της Μέσης Ανατολής με επίκεντρο της κρίσης το Ισραήλ και το Ιράν, πρέπει να θυμηθούμε ότι τον Μάιο ...

 





Ενώ όλοι επικεντρώνονται στην ανάφλεξη της Μέσης Ανατολής με επίκεντρο της κρίσης το Ισραήλ και το Ιράν, πρέπει να θυμηθούμε ότι τον Μάιο του 2024 οι κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον πρόκειται να παραδώσουν την εθνική κυριαρχία των κρατών, μαζί και η Ελλάδα φυσικά, στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Στην Ιαπωνία για αυτό το λόγο πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες ογκώδεις διαδηλώσεις με βασικό σύνθημα «Ας σταματήσουμε την τρίτη ατομική βόμβα με τα χέρια μας, στα χέρια του ιαπωνικού λαού»!

 

Η 13η Απριλίου, ημέρα διεξαγωγής των μαζικών συγκεντρώσεων, για τον λαό της Ιαπωνίας δεν σηματοδότησε απλώς μια διαμαρτυρία ενάντια σε μια συνθήκη, αλλά μια στάση ενάντια σε ένα μέλλον όπου η υγεία θα γίνεται μοχλός ελέγχου και επιτήρησης των ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η μαζική συμμετοχή σηματοδοτεί μια κρίσιμη στιγμή στην εμπλοκή των πολιτών της Ιαπωνίας. Εμείς εδώ στην Ελλάδα…τι κάνουμε;

 

Πηγές: Pharma Files & Children’s Health Defense

Απόδοση & Σχολιασμός: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ενώ όλοι επικεντρώνονται στην ανάφλεξη της Μέσης Ανατολής με επίκεντρο της κρίσης το Ισραήλ και το Ιράν, πρέπει να θυμηθούμε ότι τον Μάιο του 2024 οι κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον πρόκειται να παραδώσουν την εθνική κυριαρχία των κρατών, μαζί και η Ελλάδα φυσικά, στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Δεν γνωρίζουμε πως και αν γίνεται να το σταματήσουμε. Στο Ηνωμένο Βασίλειο η πρωτοβουλία που υπήρξε για συλλογή υπογραφών τελικά δεν πέτυχε τίποτα. 100.000+ υπογραφές αναφοράς που απαιτούν συζήτηση στο Κοινοβούλιο τελικά αγνοήθηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο. Η Ιαπωνία προχώρησε σε μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της «Συνθήκης για την αντιμετώπιση πανδημιών» μέσω της οποίας πρόκειται να εκχωρηθεί η κυριαρχία των κρατών σε έναν Οργανισμό ΜΗ εκλεγμένων ανθρώπων που θα καθορίζουν τις τύχες μας.

Η Ένωση Πολιτών κατά της Συνθήκης για την Πανδημία διοργάνωσε τη συγκέντρωση, με τη βοήθεια του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την Υγεία (WCH) Ιαπωνίας, σύμφωνα με τον ιστορικό και συγγραφέα Chikatsu Hayashi και τον Masayasu Inoue, MD, Ph.D., ομότιμο καθηγητή μοριακής παθολογίας και ιατρικής στην Οσάκα City University Medical School.


Το συλλαλητήριο ζητούσε την αποχώρηση της Ιαπωνίας από τον ΠΟΥ. Οι συμμετέχοντες αντιτάχθηκαν επίσης στη «συνθήκη πανδημίας» και στις τροπολογίες του IHR και στις πολιτικές της ιαπωνικής κυβέρνησης για τη δημόσια υγεία.


Η 13η Απριλίου 2024 θα μείνει χαραγμένη στα χρονικά της σύγχρονης ιαπωνικής ιστορίας, καθώς δεκάδες χιλιάδες πολίτες σε όλη τη χώρα συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά από συγκεντρώσεις. Οι διαμαρτυρίες επικεντρώθηκαν στην ευρεία αντίθεση στη «Συνθήκη για την αντιμετώπιση Πανδημιών» του ΠΟΥ, με τις κλιμακούμενες ανησυχίες για τις «μολυσματικές ασθένειες» και τη «δημόσια υγεία» να γίνονται ισχυρά εργαλεία για μια άνευ προηγουμένου ώθηση προς αυτό που πολλοί αντιλαμβάνονται ως μια ολοκληρωτική κοινωνία επιτήρησης. 

Από τους πολυσύχναστους δρόμους του Ikebukuro μέχρι τις συγκεντρώσεις στο κεντρικό πάρκο Higashi-Ikebukuro, η απόλυτη κλίμακα της συμμετοχής δείχνει εγρήγορση. Οι διοργανωτές στόχευαν σε μια μνημειώδη προσέλευση 100.000 διαδηλωτών για να απαιτήσουν απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα, όπως η κατακόρυφη αύξηση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας και η έλλειψη διαφάνειας σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες που ακολουθούν τους εμβολιασμούς.

Η διαμαρτυρία δεν αντιτάχθηκε μόνο στους πιθανούς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, αλλά και στην αντιληπτή υπερβολή των υγειονομικών αρχών και στους δεσμούς τους με την παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία, απηχώντας ένα ανησυχητικό συναίσθημα αδικίας μεταξύ του πληθυσμού. Οι διαδηλωτές επέκριναν την έλλειψη εξηγήσεων για την απότομη αύξηση υπερβάλλουσας θνησιμότητας και απαίτησαν λογοδοσία και σαφήνεια σχετικά με τα θύματα που σχετίζονται με τα εμβόλια.

Διακεκριμένοι ομιλητές, μεταξύ των οποίων ο καθηγητής Masayasu Inoue και ο ερευνητής σύγχρονης ιστορίας Chikatsu Hayashi, έδωσαν συναρπαστικές ομιλίες πριν από τη διαδήλωση που αποκάλυψαν την ανησυχητική δυναμική μεταξύ των παγκόσμιων υγειονομικών αρχών και των φαρμακευτικών ατζέντων. Ο καθηγητής Inoue υπογράμμισε την ανησυχητική τάση της οπλοποίησης της υγείας μας σε αυτό που χαρακτήρισε ως «έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται με πληροφορίες». Προέτρεψε το κοινό να αντισταθεί στην εισαγωγή γενετικών εμβολίων στον οργανισμό του, εμπλέκοντας ένα σημαντικό μέρος της χρηματοδότησης του ΠΟΥ προέρχεται από φαρμακευτικούς κολοσσούς και ιδιωτικά συμφέροντα όπως το Ίδρυμα Bill Gates. Αυτό ακολουθεί το μήνυμα της Ιαπωνίας προς τον κόσμο που μετέδωσε ο καθηγητής Inoue πριν από λίγες ημέρες.


Η ομιλία του ερευνητή σύγχρονης ιστορίας καθηγητή Chikatsu Hayashi ήταν μια κραυγή συστράτευσης για αντίσταση στις επερχόμενες σκιές του παγκόσμιου ολοκληρωτισμού, αναφερόμενος συμβολικά στην προληπτική στάση απέναντί του ως «να σταματήσουμε την τρίτη ατομική βόμβα με τα χέρια μας». Ο συγκλονιστικός λόγος του ανέδειξε ένα εθνικό κίνημα που βρίσκεται σε ετοιμότητα όχι μόνο ενάντια στην Πανδημική Συνθήκη αλλά και στις υποκείμενες δομές που απειλούν την κυριαρχία της Ιαπωνίας και την ευημερία των πολιτών της.

Η 13η Απριλίου δεν σηματοδότησε απλώς μια διαμαρτυρία ενάντια σε μια συνθήκη, αλλά μια στάση ενάντια σε ένα μέλλον όπου η υγεία γίνεται μοχλός ελέγχου και επιτήρησης. Η μαζική συμμετοχή σηματοδοτεί μια κρίσιμη στιγμή στην εμπλοκή των πολιτών της Ιαπωνίας. Είναι μια έκκληση του λαού της για αυτονομία, διαφάνεια και επανεκτίμηση της παγκόσμιας διακυβέρνησης της υγείας που βρίσκει απήχηση και πέρα από τα σύνορά της. Σήμερα, η Ιαπωνία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, αμφισβητώντας, προκαλώντας και επιδιώκοντας την αλλαγή για ένα μέλλον όπου η πολιτική υγείας θα σέβεται την εθνική κυριαρχία και τα ατομικά δικαιώματα. 

 

«Ακραία παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»

Το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες αφότου ο Καθηγητης Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Οσάκα Μασαγιάσου Ινούε ετοίμασε ένα προηχογραφημένο «μήνυμα προς τον κόσμο» σχετικά με τις προτάσεις του ΠΟΥ.

Στο βίντεό του στις 11 Απριλίου, ο Inoue, συγγραφέας του «Witdraw From WHO», είπε ότι οι προτάσεις του ΠΟΥ συνιστούν «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ότι η πανδημία COVID-19 «χρησιμοποιήθηκε ως ψεύτικο πρόσχημα από τον ΠΟΥ για να οδηγήσει τους εμβολιασμούς όλων των λαών στον κόσμο .»

«Εγινε ένα σχέδιο για να μειωθεί ο χρόνος για την ανάπτυξη εμβολίων, που συνήθως διαρκεί περισσότερο από 10 χρόνια σε λιγότερο από ένα χρόνο», είπε ο Inoue. «Αυτή η επέμβαση χρησιμοποιήθηκε για την κάλυψη των [κινδύνων] των γενετικών εμβολίων. Με πρόσχημα την εξοικονόμηση χρόνου, επιλέχθηκε μια εξαιρετικά επικίνδυνη μέθοδος».


Ο Inoue είπε:

«Η ενδομυϊκή ένεση ιικών γονιδίων για την παραγωγή τοξικών πρωτεϊνών ακίδας απευθείας στους ανθρώπινους ιστούς για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος [είναι] μια εντελώς νέα μέθοδος και παρεξηγημένη μέθοδος που δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ πριν στην ανθρώπινη ιστορία. Είναι αδύνατο, επομένως, για τους περισσότερους γιατρούς να δώσουν την κατάλληλη ενημερωμένη συγκατάθεση».

Αυτό οδήγησε σε επικράτηση ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με το εμβόλιο «που δεν έχουν παρατηρηθεί ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία», είπε ο Inoue, αποκαλώντας το «μια ακραία παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Είπε ότι η ιαπωνική κυβέρνηση σχεδιάζει τώρα «να κατασκευάσει ένα νέο σύστημα παραγωγής εμβολίων ως προετοιμασία για την επόμενη πανδημία».

«Η ιαπωνική κυβέρνηση είναι η πρώτη στον κόσμο που ενέκρινε έναν νέο τύπο εμβολίου που ονομάζεται εμβόλιο αυτοαναδιπλασιασμού και σχεδιάζει να ξεκινήσει να το προμηθεύει αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα», δήλωσε ο Ινούε. Σημειώνοντας ότι έχει επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις παραγωγής αυτών των νέων εμβολίων από πρώτο χέρι, είπε, «Αυτή είναι μια απίστευτη, τρελή κατάσταση».

Είπε ότι η ιαπωνική κυβέρνηση ζητά κλινικές δοκιμές μεγάλης κλίμακας αξίας 900 εκατομμυρίων δολαρίων από φαρμακευτικές εταιρείες που αναλαμβάνουν την πρόκληση να αναπτύξουν εμβόλια για να προετοιμαστούν για την επόμενη πανδημία από τη νόσο Χ , που προτάθηκε κατά τη διάρκεια των φετινών συναντήσεων του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.


Δήλωσε επίσης:

«Εικάζεται ότι το κίνημα της ιαπωνικής κυβέρνησης είναι μέρος της αποστολής 100 ημερών του CEPI [Συνασπισμός για Επιδημική Ετοιμότητα Καινοτομίας] , η οποία στοχεύει στη συντόμευση του χρόνου στο ένα τρίτο της Operation Warp Speed ​​.

«Δηλαδή, προσπαθούν να συντομεύσουν τον επιχειρηματικό κύκλο του εμβολίου αναπτύσσοντας ένα εμβόλιο σε εκατοντάδες ημέρες. Αυτό είναι δυνατό μόνο αγνοώντας την οπτική γωνία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Ο Inoue είπε ότι οι προτεινόμενες τροποποιήσεις του IHR και η συνθήκη για την πανδημία είναι απόπειρες «να δοθεί ορθολογισμός και νομική δεσμευτική ισχύς σε τέτοια αντιεπιστημονικά και επικίνδυνα τρελά σχέδια».

Και πρόσθεσε: «Μόνο μέσω της διαδικασίας ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ όλων των χωρών στον κόσμο μπορούμε να βρούμε ελπίδα εν μέσω απόγνωσης. Ελπίζω ότι η δήλωσή μου θα βοηθήσει όλους εσάς να προστατεύσετε την υγιή ζωή σας και την οικογένειά σας».




Σχολιάστε το άρθρο μας. 

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου