Μαζική επίθεση ΛOAΤΚI προπαγάνδας στα παιδικά μυαλουδάκια: To Netflix παρουσιάζει έναν «άφυλο» βίσωνα σε παιδιά προσχολικής ηλικίας! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μαζική επίθεση ΛOAΤΚI προπαγάνδας στα παιδικά μυαλουδάκια: To Netflix παρουσιάζει έναν «άφυλο» βίσωνα σε παιδιά προσχολικής ηλικίας!

  Σε μεταγλωττισμένο στα ελληνικά παιδικό του Netflix , ένα...βισωνάκι κάνει τη προσωπική «επανάστασή» του, δηλώνοντας ουδέτερο και άφυλο! ...

 


Σε μεταγλωττισμένο στα ελληνικά παιδικό του Netflix, ένα...βισωνάκι κάνει τη προσωπική «επανάστασή» του, δηλώνοντας ουδέτερο και άφυλο! Η σειρά αυτή απευθύνεται σε παιδάκια ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ηλικίας (δηλαδή από 2 ως 5-6 ετών), αλλά φυσικά μπορούν κάλλιστα να το παρακολουθούν και μεγαλύτερα παιδιά…

 

Η πανσεξουαλική εκστρατεία διαφθοράς των παιδιών, έχει πάει την προπαγάνδα σε άλλα επίπεδα. Πρωτοφανή. Η χειραγώγηση παραμονεύει κυριολεκτικά παντού. Και η εγρήγορση του γονιού έχει γίνει καθοριστική. Πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία για κανένα γονιό να αφήνει απροστάτευτο το παιδί του στις αρπάγες της βιομηχανίας θεάματος. Χρειάζεται ατομική εγρήγορση αλλά και συλλογική δράση. Άμεσα. Γιατί δεν είναι κάτι που ΘΑ έρθει. Είναι κάτι που ήδη βρίσκεται μέσα στο σπίτι σου και συνεχώς αναζητεί δίοδο να «φυτρώσει» στο νου του παιδιού σου.

 

Γράφει ο Ελευθέριος Ανδρώνης


Με βεβαιότητα πλέον μπορούμε να πούμε ότι πέρασε ανεπιστρεπτί η εποχή που ο γονιός μπορούσε αμέριμνος να αφήσει το παιδί του να παρακολουθήσει κινούμενα σχέδια. Φυσικά η μέριμνα του γονιού στο τι βλέπει το παιδί του, ήταν πάντα απαραίτητη. Όμως σήμερα η πανσεξουαλική εκστρατεία διαφθοράς των παιδιών, έχει πάει την προπαγάνδα σε άλλα επίπεδα. Πρωτοφανή. Η χειραγώγηση παραμονεύει κυριολεκτικά παντού. Και η εγρήγορση του γονιού έχει γίνει καθοριστική. Ο κάθε γονιός πρέπει να φιλτράρει και να απορρίψει έγκαιρα το «σκουπιδαριό» που μπορεί να καταλήξει στα μάτια και τα αυτιά του παιδιού του, υπό τη μορφή ενός φαινομενικά αθώου παιδικού προγράμματος.

 

Οι «mainstream» εταιρείες κινουμένων σχεδίων σταδιακά ενοποιούνται και μπαίνουν υπό την αιγίδα μίας και μόνο βιομηχανίας παιδικού θεάματος, με συγκεκριμένη ατζέντα και συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Οι μεγάλες ψηφιακές πλατφόρμες τηλεοπτικών υπηρεσιών, έχουν εξασφαλίσει συμβόλαια από όλους τους συστημικούς παραγωγούς παιδικού θεάματος. Έτσι, τα κινούμενα σχέδια γίνονται μονοπώλιο από 4-5 διαδικτυακές υπηρεσίες, και εξασφαλίζεται ότι η πανσεξουαλική προπαγάνδα θα φτάνει σε όλα τα σπίτια.

 

Πριν από 2 χρόνια είχε προκληθεί ντόρος στη χώρα μας σχετικά με ένα επεισόδιο από το πασίγνωστο παιδικό «Πέππα το Γουρουνάκι», όπου παρουσιάζεται μια φίλη της Πέππας να ζει με δύο «μαμάδες». Την ύπουλη προπαγάνδα του παιδικού, την είχαν εκθειάσει μάλιστα και παρουσιαστές εκπομπής της ΕΡΤ, οι οποίοι ανάμεσα σε άλλα διθυραμβικά σχόλια είπαν ότι «έτσι πρέπει χτίζεται η ψυχή των παιδιών, από μικρή ηλικία».

 

Από τότε έχει κυλήσει πολύ ακόμα νερό στο αυλάκι και η «άφυλη» προπαγάνδα έχει εισχωρήσει σε αναρίθμητα παιδικά δωμάτια, μέσω των κινουμένων σχεδίων.


Τον Μάρτιο του 2023, είχαν προκληθεί σφοδρές αντιδράσεις από χρήστες του Netflix Αμερικής για ένα κινούμενο σχέδιο που λέγεται «Ridley Jones» και παρουσίαζε έναν μικρό βίσωνα να εκφράζει μπροστά στο ανύποπτο τηλεοπτικό κοινό,  ότι είναι «non – binary», ότι έχει δηλαδή «μη δυαδικό» σεξουαλικό προσανατολισμό. Η σειρά αυτή ήταν στα αγγλικά. Μετά από διαμαρτυρίες χιλιάδων γονέων και «βομβαρδισμό» αρνητικών κριτικών, το Netflix ακύρωσε και «κατέβασε» τη σειρά από την αμερικανική πλατφόρμα.

 

Ένα χρόνο μετά, το κατακριμένο κινούμενο σχέδιο κατάφερε να βρει τον δρόμο του στην ελληνική πλατφόρμα Netflix, και να προβάλλεται σήμερα στους τηλεοπτικούς δέκτες της χώρας μας. Φαίνεται ότι όσον αφορά τα τηλεθεάματα (και όχι μόνο), έχουμε γίνει ο σκουπιδοφάγος της Δύσης. Το παιδικό μεταγλωττίστηκε – παρακαλώ – στα ελληνικά και ο τίτλος του παρουσιάζεται σήμερα ως «Ρίντλεϊ Τζόουνς: Η Προστάτιδα του Μουσείου».

 

Να υπογραμμιστεί ότι η σειρά αυτή απευθύνεται σε παιδάκια ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ηλικίας (δηλαδή από 2 ως 5-6 ετών), αλλά φυσικά μπορούν κάλλιστα να το παρακολουθούν και μεγαλύτερα παιδιά.

 

Στο επίμαχο επεισόδιο (είναι το 8ο επεισόδιο της 5ης σεζόν) ακούμε τον μικρό «άφυλο» βίσωνα θηλυκού γένους να μιλάει με μια απροσδιόριστου φύλου φωνή (περισσότερο μοιάζει μάλλον με φωνή αγοριού) και να κάνει μια «γενναία» αποκάλυψη στη γιαγιά του. Διαβάστε και φρίξτε:

 

«Υπάρχει κάτι που πρέπει να σου πω. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο πια. Αν είναι να οδηγήσω το κοπάδι, θα το κάνω ως ο εαυτός μου. Εξάλλου εσύ λες ότι πρέπει πάντα να ακούμε την καρδιά μας, σωστά; Η καρδιά μου, μου λέει ότι αισθάνομαι πιο πολύ ο εαυτός μου όταν με αποκαλούν Φρεντ. Και αυτό επειδή δεν είμαι δυαδικό. Και το όνομα Φρεντ είναι αυτό που μου ταιριάζει. Επίσης χρησιμοποιώ τις λέξεις ‘’αυτό’’ και ‘’το’’, γιατί το να με λένε ‘’αυτή’’ ή ‘’αυτός’’, δεν το αισθάνομαι σωστό».

 

Μετά από αυτό το… «coming out» του «μπερδεμένου» μικρού βίσωνα που έχει «σύγχυση φύλων», η γιαγιά – βίσωνας εκφράζει αμέσως τις απολογίες της στο «ουδέτερο»… Φρεντ και του απαντά με καμάρι:


«Συγγνώμη δεν το ήξερα. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ζοριζόσουν. Πώς να οδηγήσεις το κοπάδι αν δεν είσαι ο εαυτός σου; Συγγνώμη που χρησιμοποιούσα λανθασμένο όνομα και αντωνυμίες. Ευχαριστώ που μου έδειξες την αλήθεια σου. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνεις το μεγαλύτερο αστέρι στο ποδοβολητό, αγαπημένο μου δυνατό Φρεντ…».

 

Επαναλαμβάνω ότι αυτό το προπαγανδιστικό απόρριμμα απευθύνεται σε παιδάκια προσχολικής ηλικίας. Σε παιδάκια που φαντάζονται και αντιμετωπίζουν τα ζωάκια που πρωταγωνιστούν στα κινούμενα σχέδια, ως ανθρώπους, ως φίλους τους. Σε παιδάκια που βρίσκονται σε μια ηλικία μηδενικής νοητικής άμυνας, και απορροφούν σαν σφουγγάρια τα κοινωνικά πρότυπα που τους παρουσιάζονται.


Τι μαθαίνει στα παιδιά μας το…Φρεντ


Τι βλέπουν λοιπόν τα παιδιά που θα «παρκαριστούν» σε ένα τάμπλετ, θα σκρολάρουν μόνα τους τα κινούμενα σχέδια του Netflix και θα πατήσουν play στη «Ρίντλεϊ Τζόουνς»;


Βλέπουν ένα «κοριτσάκι», να έχει δυσφορία με το δυαδικό φύλο από την παιδική του ηλικία. Μαθαίνουν ότι οι λέξεις που προσδίδουν βιολογικό φύλο είναι μορφή «ψυχολογικής βίας» που πρέπει να εκλείψει. Μαθαίνουν ότι αν βρεθούν στη θέση του «αδικημένου» Φρεντ, θα πρέπει να αποκαλούνται ως ουδέτερα αντικείμενα. Μαθαίνουν ότι δεν είναι απαραίτητα αγόρια ή κορίτσια – ανάλογα με τη βιολογία τους, αλλά μπορεί να έχουν «ρευστό» φύλο και κάποιες φορές να αισθάνονται αγοράκια και άλλες κοριτσάκια.

 

Ακόμα και αν τα παιδιά 3 έως 5 χρονών δεν (θα έπρεπε να) έχουν ιδέα τι ακριβώς είναι σεξουαλικός προσανατολισμός, τι είναι «συμπεριληπτική» γλώσσα κ.λπ., η βιομηχανία συστημικού θεάματος και φυσικά η κατάπτυστη παιδεία μας, παραγεμίζει με το ζόρι τους παιδικούς εγκεφάλους με αυτή την ερεβώδη προπαγάνδα. Πρόκειται για μια ύπουλη, ανήθικη και χυδαία πλύση εγκεφάλου, που βασίζεται ακριβώς στην αμέλεια πολλών σημερινών γονιών.


Στην ουσία το «αδικημένο» Φρεντ, δεν ανταποκρίνεται καν σε κάποιο τύπο πραγματικού παιδιού. Έχετε δει ποτέ 5χρονο να πληγώνεται αν το πεις με το όνομά του ή να σας κάνει διαλέξεις για τη «ρευστότητα» του φύλου του; Επομένως το πρότυπο που παρουσιάζει το… Φρεντ δεν αντιπροσωπεύει ένα παιδί που υπάρχει (εκτός από πολύ σπάνιες περιπτώσεις), αλλά ένα παιδί που το ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ.


 

Ένα παιδί εκμαυλισμένο που από την προσχολική κιόλας ηλικία, θα θέτει ζητήματα σεξουαλικότητας. Ένα παιδί με κατεστραμμένη παιδικότητα, με ισοπεδωμένη αθωότητα, με πονηρεμένη σεξουαλικότητα, με εκπαιδευμένη «συμπεριληπτικότητα». Ένα παιδί που στο αξιακό του σύστημα θα αποδομήσει πλήρως τα βιολογικά φύλα και θα τα αντιλαμβάνεται ως «ξεπερασμένους» νόμους της φύσης.

 

Αυτή η αισχρή προπαγάνδα δεν αφορά τίποτε άλλο παρά έναν καθαρό και ανόθευτο προσηλυτισμό στην ΛΟΑΤΚΙ+ σφαίρα επιρροής. Ένας κανονικός γενιτσαρισμός που εισβάλλει στα σπίτια και αρπάζει παιδικές διάνοιες για να τις εντάξει στα κοινωνικά στρατόπεδα του «ουράνιου τόξου».

 

Στο Netflix Αμερικής, οι γονείς που έφριξαν με τα «κηρύγματα» του βίσωνα, προχώρησαν σε (ή απείλησαν με) μαζικές ακυρώσεις των συνδρομών τους, και αυτό ήταν που έκανε τον κολοσσό να αποσύρει το κινούμενο σχέδιο για τα μάτια του κόσμου. Στη συνέχεια όπως είδαμε το προώθησαν στις διεθνείς αγορές, σαν να μην έγινε τίποτα. Ανάλογη κατακραυγή είχε ξεσπάσει το 2020 και πάλι με σειρά του Netflix, και συγκεκριμένα το «Cuties», όπου παρουσίαζε 11χρονα ημίγυμνα κορίτσια να επιδίδονται σε «αισθησιακούς» χορούς.

 

Πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία για κανένα γονιό να αφήνει απροστάτευτο το παιδί του στις αρπάγες της βιομηχανίας θεάματος. Χρειάζεται ατομική εγρήγορση αλλά και συλλογική δράση. Άμεσα. Γιατί δεν είναι κάτι που ΘΑ έρθει. Είναι κάτι που ήδη βρίσκεται μέσα στο σπίτι σου και συνεχώς αναζητεί δίοδο να «φυτρώσει» στο νου του παιδιού σου.
 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου