Αν τα αεροπλάνα που πετούν άναρχα στον ουρανό όντως μας ψεκάζουν με βαρέα μέταλλα…γνωρίζετε ποιες είναι οι επιπτώσεις στην υγεία μας; Ήδη τις βλέπετε αλλά φοβάστε να το δεχθείτε… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αν τα αεροπλάνα που πετούν άναρχα στον ουρανό όντως μας ψεκάζουν με βαρέα μέταλλα…γνωρίζετε ποιες είναι οι επιπτώσεις στην υγεία μας; Ήδη τις βλέπετε αλλά φοβάστε να το δεχθείτε…

  Αν υποθέσουμε ότι είναι μια πραγματικότητα ο ψεκασμός με βαρέα μέταλλα που γίνεται μέσο Νατοϊκών αεροπλάνων σε καθημερινή βάση, τότε είναι...

 





Αν υποθέσουμε ότι είναι μια πραγματικότητα ο ψεκασμός με βαρέα μέταλλα που γίνεται μέσο Νατοϊκών αεροπλάνων σε καθημερινή βάση, τότε είναι δεδομένο ότι επηρεάζουν σε βάθος χρόνου όλο το ζωικό και φυτικό πληθυσμό του πλανήτη και φυσικά εμάς τους ανθρώπους. Ποιες είναι οι επιπτώσεις τους στον οργανισμό μας όμως;

 

Αλήθεια, γιατί τόσα αεροπλάνα να τέμνουν σε τεταρτημόρια τον ουρανό μας; Νομίζετε ότι αυτά που εξάγουν από τις…φυσούνες τους, είναι καυσαέρια και όχι βαρέα μέταλλα; Μήπως έτυχε να δείτε αυτά τα αεροπλάνα να πετούν, παράλληλα, κάθετα, διαγώνια στον ουρανό λες και δεν υπάρχουν κανόνες πλοήγησης; Τι σόι αεροδιάδρομοι είναι αυτοί…;

 

Γράφει ο Δημήτρης Ρωμανός

 

Επειδή εδώ και κάποιο καιρό σας επισημαίνω συνεχώς, πως ο ψεκασμός με βαρέα μέταλλα που γίνεται μέσο Νατοϊκών αεροπλάνων σε καθημερινή βάση, επηρεάζουν σε βάθος χρόνου όλο το ζωικό και φυτικό πληθυσμό του πλανήτη και εννοείται και εμάς τους ίδιους, γι’ αυτο μια μικρή αναφορά στο τι ακριβώς είναι, και κυρίως ποιες οι παρενέργειες τους το θεωρώ σίγουρα ως πρωτεύων ζήτημα !!!

Λοιπόν βαρέα ονομάζονται τα μέταλλα με ατομικό βάρος μεγαλύτερο αυτού του σιδήρου (Fe).

Ο όρος “βαρέα μέταλλα”, παρότι περιλαμβάνει πολλά άλλα, αναφέρεται κυρίως στον μόλυβδο (Pb), τον υδράργυρο (Hg), τον χαλκό (Cu), το κάδμιο (Cd), και το χρώμιο (Cr).

Τα βαρέα μέταλλα είναι φυσικά συστατικά του φλοιού της γης. Δεν μπορούν να διασπαστούν σε απλούστερες μορφές ή να καταστραφούν.

Πολλά από αυτά τα μέταλλα σε μικρές ποσότητες είναι απαραίτητα για τη δράση των βιταμινών και τις ζωτικές λειτουργίες. Σε μεγάλες όμως ποσότητες προκαλούν σειρά δυσμενών επιδράσεων!!!

Η τοξικότητα των βαρέων μετάλλων αντιπροσωπεύει μια ασυνήθιστη, ωστόσο κλινικά σημαντική, ιατρική κατάσταση!

Εάν η θεραπευτική προσέγγιση της τοξικότητας δεν αναγνωριστεί, ή αντιμετωπιστεί με λάθος τρόπο, δύναται να οδηγήσει σε σημαντική νοσηρότητα και να φέρει ακόμα και τον θάνατο !!!

Μεταξύ των πιο κοινών βαρέων μετάλλων που εμπλέκονται σε οξείες ή και χρόνιες καταστάσεις συμπεριλαμβάνεται ο μόλυβδος, το αρσενικό, ο υδράργυρος, ο χαλκός και το αργίλιο !!!

Η συμπτωματολογία των βαρέων μετάλλων μπορεί να αποτελεί την αιτία διαφόρων συμπτωμάτων, όπως…

Απώλεια μνήμης, αυξανόμενες αλλεργικές αντιδράσεις, υψηλή πίεση, κατάθλιψη, αλλαγή διάθεσης, οξυθυμία, “φτωχή” συγκέντρωση της σκέψης, επιθετική συμπεριφορά, αϋπνίες, κούραση, δυσλεξία, αυξημένη χοληστερόλη, τριγλυκερίδια, νευροπάθεια, αυτοάνοσες ασθένειες, καθώς και χρόνια κούραση !!!

Όλα αυτά που σας αναφέρω αποτελούν μερικές μόνο από τις παθήσεις που προέρχονται από την έκθεση μας σε αυτές στις τοξίνες !!!

Τα βαρέα μέταλλα αγαπητοί μου φίλοι δηλητηριάζουν τον οργανισμό μας προκαλώντας την διάσπαση κυτταρικών ένζυμων, τα οποία δρουν ως καταλύτες των θρεπτικών μετάλλων όπως το μαγνήσιο, ο ψευδάργυρος, και το σελήνιο !!!

Τα τοξικά μέταλλα διώχνουν στην κυριολεξία τις θρεπτικές ουσίες και δεσμεύουν τους υποδοχείς των θρεπτικών ουσιών, προκαλώντας διάχυτα συμπτώματα που προέρχονται από την επιρροή τους σε νεύρα, ορμόνες, την πέψη , καθώς και την ανοσιακή μας λειτουργία !!!

Σχεδόν όλα τα οργανικά συστήματα εμπλέκονται με την τοξικότητα των βαρέων μετάλλων, με κυρίαρχα το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα (ΚΝΣ), το Περιφερικό Νευρικό Σύστημα (ΠΝΣ), το αιματοποιητικό, το νεφρικό και το καρδιαγγειακό σύστημα !!! ( Ειλικρινά, ότι σας γράφω μέχρι στιγμής βλέπετε να συμβαίνουν σε εσάς η σε κάποιον γνωστό σας ;;; )

Σε μικρότερη έκταση, η τοξικότητα του μολύβδου μπορεί να προσβάλλει τα οστεο-μυϊκά και αναπαραγωγικά συστήματα !

Σε μικρή έκταση εισάγονται στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω των τροφίμων, του πόσιμου νερού και φυσικά του αέρα !!!

Σαν ιχνοστοιχεία, μερικά βαρέα μέταλλα (π.χ. χαλκός, σελήνιο, ψευδάργυρος ) είναι απαραίτητα για να διατηρηθεί ο μεταβολισμός του ανθρώπινου σώματος !!!

Γιαυτο και οι σωστοί ιατροί , μας προτείνουν όλα τα παραπάνω ! Γιατί από την πληθώρα των ασθενών που εξετάζουν στην καθημερινότητα τους , γνωρίζουν πολύ περισσότερα από εμάς , που πάντα θελουμε να έχουμε τον πρώτο λόγο !

Τώρα ας δούμε μερικά από τα βαρέα μέταλλα μεμονωμένα , και τις τυχών επιπτώσεις τους στον οργανισμό μας !

Το αρσενικό ! Συγκεντρώνεται στους μύες, τον εγκέφαλο, τον σπλήνα, τους νεφρούς, την καρδιά, τα μαλλιά και τα νύχια !

Τυχών δηλητηρίαση από αρσενικό προκαλεί παράλυση του νευρικού συστήματος, κώμα και θάνατο, ενώ η χρόνια έκθεση προκαλεί μυϊκή ατονία, απώλεια όρεξης, απώλεια βάρους, τριχόπτωση και καρκινογένεση!!!!!!!

Το κάδμιο σε τοξικές συγκεντρώσεις και χρόνια έκθεση, είναι δυνατόν να προκαλέσει νεφρικές και ηπατικές βλάβες, υπογονιμότητα στους άνδρες, και επίσης καρκινογένεση !!!!!

Ο δε μόλυβδος προκαλεί βλάβες στο νευρικό σύστημα και κυρίως στον παιδικό πληθυσμό σχετίζεται με προβλήματα πνευματικής καθυστέρησης, ηπατικές και νεφρικές βλάβες, ευνοεί την εμφάνιση καρδιαγγειακών παθήσεων, και φυσικά καρκινογένεση !!!!!!

Ο γνωστός υδράργυρος ανιχνεύεται κατά κύριο λόγο στα αλιεύματα καλή ώρα όπως στο ψάρι Σολωμό ( και μην μου πείτε ότι εγώ σας το μαθαίνω τώρα ;;; ) που προέρχονται από ρυπασμένες κυρίως περιοχές, και συγκεντρώνεται στο ήπαρ και τους νεφρούς προκαλώντας αντιστοίχως βλάβες, προσβάλει το κεντρικό νευρικό σύστημα μας και προκαλεί προβλήματα που σχετίζονται με την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών, και το γνωστό ! Καρκινογένεση !!!!!!!

Το χρώμιο , προκαλεί καρκινογένεση, ηπατικές και νεφρικές διαταραχές, δερματίτιδες, και όταν εισέρχεται από την αναπνευστική οδό είναι δυνατόν να προκαλέσει εκτός από καρκίνο των πνευμόνων και χρόνια βρογχίτιδα !!!

Ο χαλκός , είναι ένα μέταλλο το οποίο είναι απαραίτητο στον ανθρώπινο οργανισμό αφού συμμετέχει στην ανάπτυξη του αγγειακού και σκελετικού συστήματος, βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου, βοηθά στη λειτουργία του νευρικού συστήματος, όμως αν υπερβούμε την ημερήσια διαιτητική πρόσληψη σε χαλκό είναι δυνατόν να εμφανιστούν νεφρικές και ηπατικές διαταραχές !

Τα μέταλλα αγαπητοί μου φίλοι μπορούν άμεσα και έμμεσα να προκαλέσουν βλάβες στο DNA μας και αυτό με απλά λόγια σημαίνει αυξημένο κίνδυνο για κάθε μορφής καρκίνου !!!!!!!!!

Γι’ αυτο μονίμως ακούτε ακόμα και από τα δικά τους ΜΜΕ ότι έρχονται οι λεγόμενοι, από αυτούς και πάλι, TURBO ΚΑΡΚΙΝΟΙ !!!!!!!!

Αυτά απλά ενημερωτικά αποδεικνύουν παρά μα παρά πολλά από αυτά που ίσως αρχίζουν να παρουσιάζονται σε εμάς τους ίδιους, ή σε κάποιους συγγενείς , ή γνωστούς μας , και όλα αυτά δυστυχώς έχουν να κάνουν με αυτό που μερικοί δεν θέλουν με τίποτα να κατανοήσουν !!!!

Φίλοι μου καλοί , εδώ στην Θεσσαλονίκη ένα πολύ μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο άνοιξε μια νέα πτέρυγα όσο είναι το πρώτο νοσοκομείο σε μέγεθος ( τόσο τεράστια !!!! ) , και θα είναι αποκλειστικά Ογκολογική πτέρυγα !!!!!!

Μήπως και αυτό θέλετε να το περάσετε και ως κάτι το τυχαίο ;;;;;

Θεωρείτε ότι αυτός ο τεράστιος ιατρικός όμιλος όλων των Βαλκανίων δεν γνωρίζει τι έρχεται ;;;;;;

Σας το γράφω συνεχώς , και κυρίως στο προηγούμενο προφίλ μου!!!!!

ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!!! Αρχίστε να υποψιάζεστε επιτέλους, γιατί ξαφνικά ο ουρανός ποτέ δεν είναι γαλανός , αλλά μονίμως καλυμμένος , και ειδικά στις μεγαλουπόλεις, από ένα μουντό άσπρο πέπλο ;;;; Νομίζεται ότι είναι η φωτορύπανση , η τα … απόβλητα τις ανύπαρκτης βιομηχανίας μας ;;;;;;


Γιατί τόσα αεροπλάνα να τέμνουν σε τεταρτημόρια τον ουρανό μας ;;; Νομίζετε ότι αυτά που εξάγουν από τις…φυσούνες τους, είναι καυσαέρια και όχι βαρέα μέταλλα, σε ποσότητες που αυτοί γνωρίζουν;;;; Μήπως έτυχε να δείτε αυτά τα αεροπλάνα να πετούν, παράλληλα, κάθετα, διαγώνια λες και δεν υπάρχουν κανόνες πλοήγησης;;;; Τι σόι αεροδιάδρομοι είναι αυτοί ;;;;

Πότε ξανά στην ζωή σας , έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο των όλων αυτών που συμβαίνουν , μέσα σε το σύντομο χρονικό διάστημα ;;;; Πως εξηγείτε την τεράστια αύξηση των θανάτων από καρκίνους και καρδιολογικές παθήσεις και μάλιστα σε μικρές ηλικίες ;;;;;

Εγώ φίλοι μου γνωρίζω πως αυτό είναι μόνο η αρχή !!! Το τέλος το γνωρίζω και αυτό , όπως και πως εμείς είμαστε ….οι «τυχεροί» να το δούμε και αυτό !

Όμως όπου και ότι και να πιστεύεις , αυτό το τέλος που ήδη κάποιοι παρακαλούν και να συντομέψει για να αποφύγουν τα χειρότερα, να γνωρίζεις ότι θα το δώσει όσο αφορά το άτομο μου, ο ένας και μοναδικός Θεός !!!!!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου