Η προώθηση παγκόσμιας κυβέρνησης από τους σιωνiστές... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η προώθηση παγκόσμιας κυβέρνησης από τους σιωνiστές...

  Τη δημιουργία παγκόσμιας κυβέρνησης έχουν ήδη ανακοινώσει διάφοροι αρχηγοί κρατών, όπως ο Τζωρτζ Μπους, ο Γκόρντον Μπράουν, ο δικός μας Γε...

 




Τη δημιουργία παγκόσμιας κυβέρνησης έχουν ήδη ανακοινώσει διάφοροι αρχηγοί κρατών, όπως ο Τζωρτζ Μπους, ο Γκόρντον Μπράουν, ο δικός μας Γεώργιος Παπανδρέου και πολλοί άλλοι…

 

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση της παγκόσμιας κυβέρνησης έχουν οι Σιωνιστές, διότι προαιώνιος στόχος τους είναι η παγκόσμια εξουσία από αυτούς, με δημιουργία παγκόσμιας κυβέρνησης και παγκόσμιας θρησκείας.

 

Άρθρο από Γεώργιο Βλάχο  (Ερευνητής)

   

Δυστυχώς, λίγοι γνωρίζουν ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη ή αλλιώς Παγκοσμιοποίηση, στην πραγματικότητα αποτελείται από μία ομάδα επίλεκτων και ισχυρών ατόμων τα οποία προωθούν τις παγκόσμιες πολιτικές αλλαγές, μέσα από διάφορες παγκόσμιες οργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν, όπως : Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, Παγκόσμια Συνταγματική και Κοινοβουλευτική Ενωση, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, Τριμερής Επιτροπή, Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Ελευθεροτεκτονισμός, Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, κ.α.

Ολες αυτές οι οργανώσεις έχουν στόχο τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Για το σκοπό αυτό, οι παραπάνω οργανώσεις αποδομούν τα έθνη-κράτη με διάφορες μεθόδους, ώστε η δημιουργία της παγκόσμιας κυβέρνησης να είναι πιο εύκολη. Τη δημιουργία παγκόσμιας κυβέρνησης έχουν ήδη ανακοινώσει διάφοροι αρχηγοί κρατών, όπως : ο Τζωρτζ Μπους, ο Γκόρντον Μπράουν, ο δικός μας Γεώργιος Παπανδρέου και πολλοί άλλοι.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση της παγκόσμιας κυβέρνησης έχουν οι Σιωνιστές, διότι προαιώνιος στόχος τους είναι η παγκόσμια εξουσία από αυτούς, με δημιουργία παγκόσμιας κυβέρνησης και παγκόσμιας θρησκείας. Πιστεύουν ακόμη ότι, επειδή αυτοί είναι ο περιούσιος λαός του Θεού, έχουν το δικαίωμα να επιβάλλουν την παγκόσμια κυβέρνηση και την παγκόσμια θρησκεία, με επικεφαλής τον ‘’Μεσσία’’ τους. Ισχυρίζονται ότι, όταν έρθει ο ‘’Μεσσίας’’ τους θα ξεκινήσει μία μεγάλη ‘’Μεσσιανική περίοδος’’, κατά την οποία θα επικρατήσει ειρήνη και ευημερία επί της γης.

Σε ορισμένα από τα 24 Πρωτόκολλα των Σιωνιστών τα οποία έχουν συντάξει οι ίδιοι στο πρώτο Σιωνιστικό συνέδριο, που έγινε το 1897 στην πόλη Βασιλεία της Ελβετίας, φαίνεται ξεκάθαρα η επι-δίωξή τους όσον αφορά τη δημιουργία παγκόσμιας κυβέρνησης  :

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ  1 : ‘’.....Θα θριαμβεύσουμε και θα υποδουλώσουμε όλες τις κυβερνήσεις στην υπερκυβέρνησή μας, όχι μονάχα με τα μέσα της βίας αλλά και μ΄αυτό το ίδιο το δόγμα της αυστηρότητας’’.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ  5 :  ‘’.....Θα εξαντλούμε τόσο τους Χριστιανούς με την  ασύδοτη αυτή ελευθερία, ώστε θα τους φέρουμε στο σημείο να μας παραδώσουν μια διεθνή εξουσία που θα΄ναι τέτοια ώστε να περιλάβει όλα τα κράτη του κόσμου, χωρίς να τα εξαφανίσει και να σχηματίσει μια Ανώτατη Κυβέρνηση, μια Παγκόσμια Κυβέρνηση. Στη θέση των σημερινών Κυβερνήσεων θα βάλωμε ένα μπαμπούλα, τη Διοίκηση της Υπέρτατης Κυβέρνησης. Τα χέρια του μπαμπούλα αυτού θα είναι απλωμένα παντού σαν αρπάγες και η οργάνωσή του θα΄ναι τόσο μεγάλη και σκοτεινή που όλοι οι λαοί αναγκαστικά θα υποταχθούν σ΄αυτόν’’.

Σημείωση : Το παραπάνω απόσπασμα είναι ενδεικτικό, για τη δημιουργία παγκόσμιας κυβέρνησης. Δηλώνουν καθαρά : ’’θα μας παραδώσουν μία διεθνή εξουσία  η οποία θα περιλάβει όλα τα κράτη του κόσμου, σχηματίζοντας μία Ανώτατη Κυβέρνηση, μία Παγκόσμια Κυβέρνηση’’.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 6 :  ‘’.....Μας είναι  πολύ σπουδαίο ν΄αναπτύξουμε με όλα τα δυνατά μέσα τη σημασία της Υπέρτατης Κυβέρνησής μας, παρουσιάζοντάς την ως βοηθό όλων εκείνων που θεληματικά την αναγνωρίζουν’’. 

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 9 : ‘’..... Όλα τα κράτη μαστίζονται από τις συνέπειες αυτών των τάσεων. Όλα ζητούν τη γαλήνη και κάνουν το παν για να εξασφαλίσουν την ειρήνη. ΄Ομως ειρήνη δεν θα δώσουμε σε κανένα, αν πρώτα δεν αναγνωρίσει την Υπέρτατη Κυβέρνησή μας φανερά και δεν ταπεινωθεί μπροστά της’’.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ  15  :  ‘’….΄Οταν τέλος, με πραξικοπήματα σ΄ όλες τις χώρες ταυτόχρονα, ύστερα από την οριστική ομολογία της αναξιότητας των Κυβερνήσεών τους (βέβαια θα περάσει ακόμη πολύς καιρός, ίσως αιώνας, μέχρι την ημέρα εκείνη) πάρουμε την Εξουσία κι αρχίσει η βασιλεία μας, θα φροντίσουμε  να εξαλείψουμε  κάθε συνωμοσία εναντίον μας’’.

Σημειώσεις : Το Πρωτόκολλο αυτό είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, για τις προθέσεις τους. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι : οι Σιωνιστές αναφέρουν πραξικοπήματα σε όλες τις χώρες ταυτόχρονα, ενώ χαρακτηρίζουν τις κυβερνήσεις ‘’ανάξιες’’ και μάλιστα ‘’ύστερα από οριστική ομολογία’’.  

1) Με το ‘’πραξικοπήματα σε όλες τις χώρες ταυτόχρονα’’, σημαίνει πόσο ύπουλα και αποτελεσματικά θα έχουν διαβρώσει τις κυβερνήσεις, ώστε αυτές να πέσουν εύκολα με πραξικοπήματα, τα οποία όμως θα προκαλέσουν οι ίδιοι. 

2)  Με το ‘’ανάξιες’’ υποτιμούν και προσβάλλουν τις κυβερνήσεις, υπονοώντας ότι επειδή είναι ανά-ξιες πρέπει να έρθουν στην εξουσία αυτοί που θεωρούνται ικανοί, για να επιβάλλουν την παγκόσμια κυβέρνησή τους.

3)  Το …’’ύστερα από οριστική ομολογία’’, πιθανότατα σημαίνει ότι, οι κυβερνήσεις των χωρών της γης θ’ αγανακτήσουν με την παγκόσμια ακαταστασία που θα υπάρχει στη γη. Οι Σιωνιστές θα φροντίσουν προηγουμένως να προκαλέσουν καταστρεπτικούς πολέμους, παγκόσμια οικονομική κατάρρευση η οποία θα είναι ψεύτικη (π.χ. θα καταρρεύσουν τα χρηματιστήρια) και άλλες ενέργειες, με τις οποίες θ’ αναγκάσουν τους λαούς της γης και τις κυβερνήσεις τους να ζητήσουν ως μοναδική λύση, τη δημιουργία  μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

4)  Το ….‘’θα φροντίσουμε να εξαλείψουμε κάθε συνωμοσία εναντίον μας’’, σημαίνει πόσο σκληρά και ανελέητα θα διώξουν όσους αμφισβητήσουν την παγκόσμια κυβέρνησή τους και τολμήσουν να δράσουν εναντίον της.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου