Ο Ελληνισμός αιμορραγεί κι ακόμα αναζητεί ηγέτες… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Ελληνισμός αιμορραγεί κι ακόμα αναζητεί ηγέτες…

ΟΙ «Έλληνες» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, και έχουν μετατρέψει την ελληνική κοινωνία σε «κρανί...





ΟΙ «Έλληνες» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, και έχουν μετατρέψει την ελληνική κοινωνία σε «κρανίου τόπο», δεν έχουν  αφήσει σχεδόν τίποτε «ζωντανό» να επιβιώσει. 

 

Σε μια εποχή, όπου ΟΛΑ τα κόμματα πρόδωσαν τους πολίτες, δεν εμφανίστηκε ούτε ΕΝΑΣ  ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, διότι τα κόμματα απλά «ανακυκλώνουν» τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, που εκκολάπτονται  από τις δικές τους φάρμες.

 

Γράφει ο GEWKWN 

 

ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΥΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΗΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ 

 

Τα κόμματα τα ίδια  λένε ότι είναι «κύτταρα της δημοκρατίας».  Αν είναι κύτταρα, τότε αυτή η δημοκρατία έχει πάθει καρκινογόνο...κυτταρίτιδα.

  

Σε μια εποχή, όπου ΟΛΑ τα κόμματα πρόδωσαν τους πολίτες, δεν εμφανίστηκε ούτε ΕΝΑΣ  ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, διότι τα κόμματα απλά «ανακυκλώνουν» τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, που εκκολάπτονται  από τις δικές τους φάρμες.

 

Οι πολίτες δεν έχουν πλέον εμπιστοσύνη, πίστευαν ότι η κρίση εμπιστοσύνης που διέρχονται τα κόμματα εδώ και χρόνια, θα τα οδηγούσε σε επώδυνη αυτοκριτική. Δυστυχώς αυτό δε έγινε και οι σχέσεις των πολιτικών με τον Λαό είναι στην χειρότερη φάση τους. Διότι εκείνο που προέχει για το κάθε κόμμα είναι η δική του ανάδειξη στην εξουσία. Η δική του συμμετοχή στα λάφυρα της εξουσίας. 

 

Mετα από κάθε εκλογική αναμέτρηση, τα κόμματα  προσπαθούν να δικαιολογήσουν την  απώλεια των ψηφοφόρων τους ρίχνοντας ευθύνες σε άλλους.  ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ, σε άλλα κόμματα, και όμως είναι απλό... είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Διότι οι κυβερνήσεις των Αριστερό- Σοσιαλιστών οδήγησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες στο χείλος του γκρεμού.  

 

"Το μη χείρον βέλτιστον". Το λιγότερο κακό είναι το καλύτερο.:

 

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ/2024      ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : ψήφοι:  1.125.602

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ/2024      ΣΥΡΙΖΑ                       : ψήφοι:     593.133

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ/2024       ΠΑΣΟΚ                      : ψήφοι:     508.399

 

ΑΠΟΡΙΑ : Η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη με διαφορά σχεδόν 100% από το 2ο και το 3ο κόμμα, και όμως η Νέα Δημοκρατία έχει πάρει αποφάσεις προσβλητικές και καταστροφικές για την Ορθόδοξη Πίστη, για την Ελλάδα και για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.  Το μεγάλο ερώτημα είναι ένα, γιατί τους εψήφισαν οι πολίτες!!! ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ «Το μη χείρον βέλτιστον». Το λιγότερο κακό είναι το καλύτερο......τα υπόλοιπα κόμματα είναι πολύ χειρότερα....   

Οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι δεν μπορεί ο κομμουνισμός, ο Σοσιαλισμός και τα παράγωγα τους, να ηγηθούν μιας κυβέρνησης στην Ελλάδα, η οποία είναι μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και έχει το καπιταλιστικό σύστημα.

 

ΟΙ «Έλληνες» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, και έχουν μετατρέψει την ελληνική κοινωνία σε «κρανίου τόπο», δεν έχουν  αφήσει σχεδόν τίποτε «ζωντανό» να επιβιώσει. 

 

Μετά το θέατρο  του “Πολυτεχνείου” και την “αγιοποίηση” των “αριστερών’’ “ηρώων”, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ…. LIGHT ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ τύπου Σύριζα, Πασοκ κλπ. Το ΚΚΕ των γερόντων και των “δεινοσαύρων” τού Εμφυλίου, δημιούργησε τους light κομμουνιστές, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, με  στελέχη δικά του.  

 

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ….ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΕΝΕ 

 

ΚΚΕ :Ευρωεκλογές – 6/ 2009  ψήφοι : 428,151 –

ΠΑΣΟΚ : 1,879,229      ΣΥΡΙΖΑ:    240,971 

ΚΚΕ :Ευρωεκλογές – 5/ 2014  ψήφοι : 349.342  -

ΠΑΣΟΚ:    458.514*    ΣΥΡΙΖΑ : 1.518.376

ΚΚΕ :Ευρωεκλογές – 5/ 2019  ψήφοι : 302.603  -

ΠΑΣΟΚ:  436.726*    ΣΥΡΙΖΑ : 1.343.595  

ΚΚΕ :Ευρωεκλογές – 6/ 2024   ψήφοι :367.796  -

ΠΑΣΟΚ:  508.399       ΣΥΡΙΖΑ:     593.133 

 

Το ΚΚΕ δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένο για την αύξηση του ποσοστού του.   Σύντροφοι του ΚΚΕ μην κοροϊδεύετε τους ψηφοφόρους, το 2009 σας ψήφισαν 428.151 και το 2024 σας ψήφισαν 367.796.. Για ποια αύξηση ποσοστού μιλάτε;  Απλά κάποιοι σύντροφοι σας που «έφυγαν» κατόπιν εντολών των ‘’δεινοσαύρων’’ από το 2009 έως και το 2019 (126.000)  για να ενταχθούν και να δυναμώσουν τα LIGHT ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, άρχισαν ΠΑΛΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΕΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ να επιστρέφουν στην ΜΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΚΚΕ…  

ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΚΕ;  ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΚΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

Ξεχνάτε ρε  Έλληνες ότι οι κομμουνιστές, επιδιώκοντας την κατάκτηση της εξουσίας, δεν δίστασαν στο παρελθόν να στραφούν με όπλα εναντίον όσων Ελλήνων δεν συμμερίζονταν τις δοξασίες τους; Ξεχνάτε ότι στο 19ο συνέδριο του ΚΚΕ (2013) αποφάσισαν ότι σε περίπτωση πολέμου της Ελλάδας με άλλη χώρα, το ΚΚΕ έχει δώσει εντολή στα μέλη του να μην πολεμήσουν…….Όσο περίεργο και αν φαίνεται, αυτή την εντολή έχει δώσει το ΚΚΕ στα μέλη του. Όπως αποφασίστηκε στο 19ο συνέδριο του κόμματος (2013), εάν για παράδειγμα ο Ερντογάν επιτεθεί στον Έβρο ή το Αιγαίο, το ΚΚΕ έχει δώσει εντολή να δημιουργηθεί κομμουνιστικός στρατός ο οποίος θα πολεμήσει τον........ εγχώριο καπιταλισμό. 

 

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ: ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, δεν είναι ούτε “αριστεροί” ούτε light κομμουνιστές, όπως δεν υπάρχουν και “ολίγον έγκυες” γυναίκες. Είναι κανονικοί σκληροπυρηνικοί κομμουνιστές.  Προέρχονται από τη “μήτρα” τού ΚΚΕ, και είναι μέλη τού ΚΚΕ. Μισούν τους Έλληνες και την Ορθοδοξία, καθημερινά προκαλούν την κοινωνία γιατί αυτές είναι οι εντολές, να είναι προκλητικοί, για να “αποδεικνύουν” ότι είναι ισχυροί.   

 

Εφημερίδα Καθημερινή της Ελένης Βλάχου. 11.1.1987 : «.Πόσες φορές δεν διάβασα γραμμένο σοβαρά, από σοβαρούς ανθρώπους, σε σοβαρά έντυπα για την "ολοκληρωμένη αντίσταση του Ελληνικού λαού εναντίον της στρατιωτικής δικτατορίας". Μεγαλύτερο ψέμα, πιο φανταστικό παραμύθι μπορούσε ποτέ να λεχθεί; Τα κρύψαμε όλα κάτω από ένα χρυσοκέντητο βέλο με φανταστικές απεικονίσεις ηρωικών εκδηλώσεων.» 

 

Για αυτούς που θα ενοχληθούν από το άρθρο μου,  θέλω να τους πω τα εξής…..   

Δεν είμαι κομμουνιστής δεν είμαι φασίστας δεν είμαι Σοσιαλιστής......ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.  Είμαι εναντίον όλων, όσων πολεμούν την Ορθοδοξία,  την Ελλάδα , τον απανταχού Ελληνισμό, είμαι εναντίον όσων καίνε την Ελληνική σημαία, είμαι εναντίον όσων καταστρέφουν την Ελληνική Παιδεία, για μένα  υπάρχει μόνο Ο ΧΡΙΣΤΟΣ , Ο Θεός μου.   

 

Υ.Γ: Κατά την Ελληνική Κοσμοθεώρηση, θεμελιώδης αρχή κάθε Πολιτείας (και της δημοκρατικής), δεν είναι η ισότης, αλλά η δυνατότητα συμμετοχής. Ως προς τούτο, η Πολιτεία για τους Έλληνες ήταν και όφειλε να είναι εκλεκτική. Στην αθηναϊκή δημοκρατία, επί παραδείγματι, πολίτες μπορούσαν να είναι μόνον οι «επίλεκτοι». Κι αυτοί ήσαν οι «αυτόχθονες», άρρενες, ελεύθεροι, υγιείς, ενήλικοι, μη απωλέσαντες την ιδιότητα του πολίτου ως αντικοινωνικοί, ομοφυλόφιλοι, λιποτάκτες ή/και φυγόστρατοι…   

     

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΑ;  



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου